Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obnoxious
csendes tag
sziasztok!
gazdinfós vagyok, és Szabadon választható további szaktárgyak (11/31) -ból elég rosszul állok. tudnátok ajánlani könnyebb tárgyakat? (dimat III még +6kr lesz) Ill. a szart megcsináltam elsőben, és az újonnan felvetteknek ugyek külön van az assembly, de nekem is kiírja, hogy nincs teljesítve. ezt a TO-s nénik tudják feloldani?
előre is köszi! -
Obnoxious
csendes tag
sziasztok!
Alkalmazásfejlesztést most vettem fel, és eléggé parázok tőle. Tudnátok mondani tanácsokat, tippeket hogy hogyan lehet belőle átcsusszanni? Mire érdemes tanulni, mi várható ZH-n, vizsgán, lehet-e használni segédanyagot, ilyesmik
Előre is köszi!
-
Obnoxious
csendes tag
sziasztok!
aki már volt adatbéből vizsgázni, meg tudja mondani hogy hogy a legegyszerűbb egy kettest összeszedni? mit kell hozzá tanulni? nincs nagyon időm erre a tárgyra most, de meg szeretném csinálni. az a pdf+doc+ppt halmaz ami a pubba van elengedhetetlen, vagy esetlen van valakinek olyan kidolgozása, amiből a 7 kredites történeten át lehet menni?:$
előre is köszi! -
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Kosztopuloszos Vállalati pénzügyek I.-hez szeretnék kérni egy kis tutorialt Amolyan 'how to do'-t, hogy minimum befektetéssel meg lehessen szerezni a hármast (ugye csak 1,3,5van..) Van valakinek hozzá anyaga, esetleg ötlete? Köszi szépen!
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Szakdoga I-t szeretnék felvenni gazdinfósként, és inkább gazdasági mint infós témában. Valaki tudna ajánlani oktatót hozzá?
Köszi szépen!
-
Obnoxious
csendes tag
Szerintetek érdemes írni, hogy legyen egy nem hétfős számtud gyak? Lesz változás?
-
Obnoxious
csendes tag
-
Obnoxious
csendes tag
nemtudom miért kevertem a számvitellel makróból szerintem gyakon nincs semmi, csak egy vizsga van. meg kell tanulni év végén a defeket, amiből van pár, az kettes. ha gtk-s tárgyból jobbat akarsz, akkor tényleg érdemes bejárni. én nem voltam csak egy előadáson és egy gyakon ha jól emlékszem.
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok! Grafikából midtermre és vizsgára valaki tudna küldeni használható anyagot? Illetve érdekelne még mestintből és számtudból is bármi használható (nem ttkinfós extra.hu-s történet) Köszi szépen!!!
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Marketing vizsgához és stratégiamenedzsment ZH + vizsgához valaki tudna küldeni jegyzetet, ötleteket? Köszi szépen! -
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja véletlenül hogy stratégiamenedzsment vizsgán milyen kérdések szoktak lenni?
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok! Graf vizsgából úgy van mint mint midtermen, hogy egy tétel és 10 kiskérdés? És a pontozás? Köszi!
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Előző éves mestint kurzusfórumokat szeretnék gyűjteni, valakinek van esetleg? Illetve kigyűjtve a kérdések gyakorisággal?
Kösziii, Boldog Karácsonyt!!
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Prog2 vizsgára miből érdemes tanulni? A kérdések ugyanazok szoktak lenni? Valakinek megvan a kérdés'bank', vagy valamilyen kidolgozás?
Köszi!!
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Akinek volt a 2008-2009-es évben számtudja, légyszi küldjön nekem egy kurzusfórumot PM-ben!
Köszi szépen!!
-
Obnoxious
csendes tag
nah még egyszer
Sziasztok!
Akinek volt a 2008-2009-es évben számtudja, légyszi küldjön nekem egy kurzusfórumot PM-ben!
Köszi szépen!! -
Obnoxious
csendes tag
Van olyan közületek, aki bement Alexinhoz prog2 ügyben, mert 45++ pontot kapott? és 45,46 a max, mert 47,48,49-t már nem mer adni... Szóval volt olyan, aki bement megnézni? Elért vele valamit? PM-ben légyszi! Kösziii
-
Obnoxious
csendes tag
válasz Maverick89 #9866 üzenetére
Ez pontosan így van. Vedd fel, megnézed hogy mennyire nehéz, milyen sok tételt kell tudni, és legközelebb bejársz előadásra, tanulgatod év közben is esetleg, és tudod már azt is, hogy mire kell számítani. Később még jól jöhet számtud / fonya / bonya kurzusokhoz is a tapasztalat.
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
A Gazdaságinformatikai rendszerek (Bánhelyi) speckollról mit lehet tudni? Illetve még kellene nekem 2kr a 'Szabadon választható további szaktárgyak'-ból.
Amim már volt: SAS, Környgazdtan, Dimat II, Alkstat.Köszi!
-
Obnoxious
csendes tag
Én nála voltam. Jól osztályoz, ZH-ban ha odahívod sokat segít. Elég sok ponttal mentem vizsgázni. Tény, hogy az órái nem túl izgalmasak, monoton, egyhangú, de a ZH nem volt olyan vészes. Érdemes más anyagokból is készülni azért, mint a gyak. Ha ott nem értesz meg valamit, kérdezz nyugodtan, szívesen elmondja még egyszer.
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Aki már vett fel nyelvi kurzust, az tudna mesélni róluk picit, hogy melyiket mikor érdemes felvenni? A nyelvvizsga szerzés előtt hagytam abba a német tanulást. Nem nagyon tetszett a nyelv, de nem voltam belőle rossz, és rengeteg dologra emlékszem még (szavak, igeidők, névelők, kötőszók stb). Milyen kurzust érdemes felvennem, ha tudok sok időt rászánni, és hogy meg tudjak próbálni egy nyelvvizsgát a félév végén? Van aki volt nyelvvizsgára felkészítő kurzuson? Milyen tudással érdemes beülni?
Köszi!
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Szoftvertesztelés alapjai
Szoftvertesztelés gyakorlataEzekről tudnátok mesélni picit? Mennyire nehezek, stb..
Üdv!
-
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Meglepett, hogy még van aki nem ismeri ezt az ismerőseim közül. Akkor lehet hogy még itt is valakinek új lesz.
Ez meg mi?
Ez egy nagyon apró Firefox kiegészítő a Szegedi Tudományegyetem Egységes Tanulmányi rendszeréhez.Néhány fontosabb funkció
Új bejegyzések kijelzése fórumnál és infosheetnél
Átlagszámító funkció
Teljesítés tervezése
Kurzusfelvétel segítése
stb...http://etrext.uw.hu/
Szerintem nagyon hasznos! A vizsgafigyelő programról már ugye mindenki hallott?
-
Obnoxious
csendes tag
válasz unbekannt #10101 üzenetére
Részletesebben Kosztopulosz tudna mesélni, de annyit mondhatok, hogy egyik sem kötelező. Sem a gyak, sem az előadás. Viszont eléggé szívatós tárgy, megvicceli az embert hogy csak 1kr, ahhoz képest a vizsga elég nehéz. Ha jól tudom, van a GTK-soknak is ugyanez a kurzus, így akár az ő előadásukra is bejárhatsz, ha az jobb neked.
-
Obnoxious
csendes tag
nagyon nagyon jól megfogalmazta valaki régebben egy kurzusfórumba: "büdös a munka a TO-s néniknek"
-
Obnoxious
csendes tag
Srácok! Ilyesmi, hogy vizsgára jelentkezés a mostani félévben, ugye mindenkinek eltűnt a teljes űrlap?
-
Obnoxious
csendes tag
Mikortól lehet felvenni a speckollokat és az elmaradt tárgyakat?
[ Szerkesztve ]
-
Obnoxious
csendes tag
Ezzel azt akarjátok mondani, hogy ha felvételizek 3 évente más szakokra, akkor végtelenségig államilag támogatott lehetek? Így új értelmet nyerne a jövőm, mert ez így nagyon tetszenek )) Kedvezmények, ösztöndíj, egy töri mellett még simán lehetne teljes munkaidős állás, mondjuk nyugdíjas koromig
12 félévet támogat az állam, és nem nézi hogy mikor hova hányszor felvételiztél, miért nem lettek meg a tárgyaid, dolgoztál-e mellette stb. Egyetlen diplomát finanszíroz. -
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
-Szoftvertesztelés gyakorlata
-Szoftverfejlesztés az egészségiparban
-Szoftvertesztelés alapjai
-Szoftvertesztelés alapjai gyak.
-Szoftverminőség-biztosítási rendszerek a szoftverfejlesztésbenEzekről aki tud bármi infót, mennyire nehéz, mennyire kell bejárni stb, légyszi írja meg PM-ben! Köszi!!
-
Obnoxious
csendes tag
újra megpróbálom:
Sziasztok!
-Szoftvertesztelés gyakorlata
-Szoftverfejlesztés az egészségiparban
-Szoftvertesztelés alapjai
-Szoftvertesztelés alapjai gyak.
-Szoftverminőség-biztosítási rendszerek a szoftverfejlesztésben
Ezekről aki tud bármi infót, mennyire nehéz, mennyire kell bejárni stb, légyszi írja meg PM-ben! Köszi!! -
Obnoxious
csendes tag
Sziasztok!
Van közületek valaki GI MSC-s? Légyszi írjon privit, szeretnék kérdezni tőle 1-2 dolgot.
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest