Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Költségtérítésesre átsorolás csak tavaszi félévek után van?
-
azbest
félisten
Tandíjjal kapcsolatban ezt olvasd el: [link]
A lényeg, hogy max a felét adják vissza ha mégsem csinálod a félévet.
A tandíj befizetéssel kapcsolatban pedig nem tudom, hogy tudod -e: ha már nincs 30 kreditnyi a hátralévő tárgyad, akkor 10 felvett kreditig 50%, 20 felvett kreditig pedig 25% kedvezményt lehet kérni (ami nem garantált ettől még hogy megadják, de a doksi szerint így szokták) -
akken
csendes tag
@OrionK : Koszonom a tippet, akkor bemaszok, hogy igazitsanak utba. :-)
@LestatVenom :
Leginkabb az OOP erdekel, Java technologiak elonyben. MS .NET-es feladatokat is szivesen vegeznek, es a webtervezest sem vetem meg. A Szoftverfejlesztes tanszeket es a Grafikasokat kerestem meg eddig, a tobbi nem igazan az en asztalom (
), bar mostmar lehetoseg hijjan johet barmi... -
Orionk
senior tag
Szerintem, ha megkeresed az informatikai tanszékcsoport irodáját, akkor tudnak segíteni szakdolgozattal.
Egyébként meg biztos, hogy van még tanár, akinél szakdolgozni tudsz, csak nála már nehezebb téma lesz, de ez sem biztos.
Talán Engi Erzsébetet keresd meg ezzel a problémával. Én hozzá mennék, vagy valamelyik tanárhoz.
-
akken
csendes tag
Tiszteletem,
Vegzos hallgato vagyok a PTI-n, ket tantargy kivetelevel mar csak a szakdolgozat valaszt el a diplomatol. Azonban a szakdolgozatot nem tudom felvenni senkinel, mert mindegyik tanar "betelt", sok a szakdolgozoja, stb... 16 tanarnal probalkoztam az elmult honapban, egyik sem vallal. Ez igy eleg ketsegbeejto, ugyanis nem kivanok meg egy evet varni a vegzesig, csak amiatt, mert nem biztositanak megfelelo szamu helyet. Raadasul iden atraktak koltsegteritesesre, es mar befizettem a csekket. Ha nem tudom felvenni a szakdogat, akkor ures felevem lesz, passziv leszek. A penzt visszakaphatom valamilyen uton/modon? Illetve van valakinek otlete, hogyan teljesithetnem a szakdogat minel elobb ebben a helyzetben?
-
PazsitZ
addikt
Óraszám/kredit
Ezt javaslom olvasd át: [link]
A tárgyak főbb értéke a kredit. Ebből adott mennyiség szükséges a szak elvégzéséhez.
Ebben pedig vannak a kötelező tárgyak plusz általánosan művelő tárgyak.
Pontosat a tanterved alapján lehet mondani.
[link]
Ez alapján 12 kredit értékű ált.műv. tárgyat kell teljesíteni. Ezeket szét lehet osztani, de akár egy félévben is teljesíthetőek.Korábbi kérdésedhez: Ha a topikban rákeresel a tárgyakra találsz javaslatokat, kinél érdemesebb felvenni a gyakot. De levelezőn kevesebb választási lehetőség van, mint nappalin.
-
Meg olyan kerdesem is lenne, hogy a kotelezoen valasztandok kozul a kesobbiekben mindet el kell vegeznem es szemeszterenkent kell minimum egy(marha valoban egy kell
vagy osszesen egy valasztando?
Mert most a "Környezetvédelem és minőségügyi alapismeretek"-re van mar csak hely, viszont a "Szervezeti viselkedések" erdekesebbnek tunik s ahogy latom 2. szemeszterben is meglesznek meg hirdetve s ha osszesen egyet kell valasztani akkor lehet az utobbit lenne erdemes majd felvenni, bar lehet akkor az meg mar tulzsufolt lesz.
Bar az sem tiszta, hogy mi alapjan lesz ez teljesitett?
Mert pl. a "Környezetvédelem és minőségügyi alapismeretek"-nel teljesites feltetelehez semmi nincs beirva, siman csak bent kell lenni az eloadason es kesz vagy mi?Az eddig felvett kurzuok listajaban van egy olyan fejlec, hogy "Ó/K", az "Ó" az az óraszam lesz, de a "K" mit jelent?
Tooltip nincs es sugoban sem emlitik sajna. -
Nerd
aktív tag
Üdv,
Ki mit hallott a pesti fizetésekről, megéri-e elmenni Szegedről? Ahogy én látom az élet az albérlet árakban drágább (ez kb. 30-40 %). (Azt most ne számoljuk pénzben, hogy Pesten élni mennyivel rosszabb, mint Szegeden)
Pályakezdő .NET vagy Java fizuk érdekelnének, kb. a 30-40%-al magasabb albérletet fedezik-e az itteni fizukhoz képest vagy sem?
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Aha, koszi, most mar kezd osszeallni a kep.
Mondjuk pont azt akartam, hogy penteken minel kevesebbet kelljen bejarni vagy csak este, mert nem nagyon van kedvem 10 orakat dolgozni, hogy aztan elmehessek egy nap.A fizikai orarend az orerend menuben az mi?
Mert semmit nem mutat, csak a mintaorarend most hogy felvettem 2 kurzust probakepp vagy csak lezaras utan jelennek ott meg a orak?A mintatervnel kihozott kotelezoen valasztando targyelemek kozul egyet kell csak felvenni?
S ha igen akkor erdemes valami szabadon valasztottal 30 kreditre kiegesziteni a szemesztert?Plusz ha tudnatok ajanlani oktatot a kotelezo labgyakokhoz azt megkoszonnem, nem az a lenyeg, hogy ne kelljen tanulni nala, hanem, hogy vizsgakor ne szopassa az embert ok nelkul.
-
PazsitZ
addikt
A Mintaterv kurzusokat, ha felveszed, akkor menetrend szerint teljesíthető a szak (szakirányodat, képzésbe számító elemeket, és esetedben az 1. szemesztert beállítva), persze, ha megvannak a tárgyaid
.
Faszerűen ezt nézheted: [link] de ne vedd készpénznek, mert nem teljesen pontos.Ha megnézed jobban, le vannak írva pontosan a dátumok időpontok. Egyébként pedig az órarend alapján kell összeállítani az órarendet.
Az időpontok nagyjából fixek.
Azt, hogy mennyire kell bejárni az első órán szokták elmondani. Levelezőn általában még a gyakorlatokra sem kötelező bejárni, kivéve az esetleges ZH-kat. Pótlást erre is mindig biztosítanak, ha az az időpont épp nem jó.
Viszont azzal számolnod, kell, hogy péntek egész nap óráid lesznek.
Ha egy időpont nem jó rugalmasak a tanárok, bemehetsz máshova is, de kevés variáció szokott lenni. Azaz a proginfósoknak szinte mindig ugyanabban az időpontban van a gyakorlatuk csak több teremben. Előadás, meg egyszer van. Variáció úgy elképzelhető, ha beülsz a műszaki infósokhoz.Minden esetre a lehetőségekhez mérten én javaslom az órák látogatását, mert otthon még annyit sem fogsz foglalkozni vele, főleg ha dolgozol.

-
Koree
csendes tag
válasz
Orionk
üzenetére
Igen, mondjuk nem a tanácskozóteremben, hanem Engi irodájának által lévő könyvtár vagy titkárság vagy nemistudom mi az, na ott, a szemüveges hölgynél.
Egyébként az ajtóra ki is voltak írva hogy milyen könyveket lehet ott venni, illetve jelentős discount is van a bolti árhoz képest, asszem 1850 körül volt valahogy ez a 2500 HUF-os bonyelm.
De ha jól emlékszem Szabivan is szokta reklámozni félév elején hogy hol lehet beszerezni. -
Sziasztok,
Segitsetek legyszives, mert most vettek fel az egyetemre, prog-info BSc, levelezos, elotte soha nem jartam sehova es nem igazan ertem, hogy megy ez a kurzusfelvetel meg az orarend osszeallitas.
Bocs amiert hosszu lett, de nem akarom nagyon elcseszni.Eloszor is azt jo lenne, hogy mi a kulonbseg a fizikai orarend es a mintaorarend kozott?
Mintaterv alapjan kezdtem el nezni a kurzusokat s ugye ha kivalasztok egyet, akkor kihozza, hogy milyen kurzuskodok vannak hozza, kulonbozo oktatokkal es idopontokkal.
Itt mondjuk a gyakorisagot nem ertem teljesen, mit takar az, hogy 1. heten, meg 5. heten stb?
Csak az a par idopont van vagy az a kezdetuk es X idonkent van utana a tobbi?
S mi van ha kineztem egy idopontot, akkor mindig ugyanabban az idoben kell jarnom vagy ha mondjuk melo miatt csak egy masik jo akkor arra is bemehetek? Csak azt nezik, hogy az adott kurzuskodhoz tartozo orak legyenek? Vagy ilyenkor egyeztetni kell a tanarral is mert nem lehetne alapbol masik idopontra menni azonos kurzuskodon belul sem?
Melo meg utazasi koltseg miatt ez a legkardinalisabb kerdes.Gondolom van a kurzusoknak valami minimum oraszamuk amin meg kell jelenni, de ezt nem latom feltuntetve vagy ez egy fix szazalek es azert nincs kulon irva mindhez?
Van valami fa szeru abra ami mutatja, hogy mely kurzusnak mi az elofeltetele vagy azt kulon ki kell bogaraszni mindnel?
Tartok tole, hogy mivel eleg keson kezdtem el nezegetni nem fogom tudni mindet felvenni amivel menetrendszeruen elvegezhetnem az egyetemet.Elore is koszi a segitseget!
-
Orionk
senior tag
Voltam bent személyesen is, és már nem is rendelhető, mert a forgalmazónak sincs már.

(#11484) Koree :
A TIK jegyzetboltban már nem vásárolható meg, mert nem tudják beszerezni, és a Libri-nek sincs.
Ezek szerint az Árpád téren, a Kalmár László intézetben mégis lehet vásárolni?
Gondolom, hogy ott vetted az első emeleten az Engi Erzsébet irodájától kicsit alrébb a tanácskozó teremben?köszi
-
Gombarh
újonc
Sziasztok!
A következő kurzusokról tudna valaki mesélni?
ASV Drágakövek
ASV A bor geológiája
Veszélyes anyagok környezetünkbenKöszönöm előre is.
-
ktorpi
újonc
válasz
ktommy91
üzenetére
Szia!
alga1:
Godó Zita nagyon jó gyakvezér. Fábián András jóarc, de nemtudom, hogy tanithat. Móra György is jóarc, laza, jó gyakorlatokat tartott nekem. Némethet érdemes elkerülni ahogy hallottam.prog2:
Csatlósról, Bordéról jókat hallottam. Havasit érdemes elkerülni, nem magyaráz gyakon.adatb:
Muhi Kornél, Ürmös Beáta gyakvezérekkel nem bukhatsz nagyot.Tudom, kicsit késői a válasz, de remélem lesz akinek segít.

-
ALI_G
veterán
GI MSc-n vagyok és az alábbi tárgyakat kell felvegyem:
Marketing I, Makroökonómia I, Pénzügyi alapismeretek, Menedzsment I.hol találom?
-
Elrood
őstag
(ProgInfó MSc, Levelező, 1. félév)
28 kreditnyi a kötelező, 1. félévhez rendelt tárgyalt, milyen 2 kredites tárgyat ajánlotok (lásd felül a képzési paramétereimet
). -
faham
aktív tag
Helló,
Még juliba reggeltem az évnyitóra de lehet nem tudok arra elmenni. Az nagyon gáz? -
Orionk
senior tag
Az http://sztejegyzetbolt.hu/jegyzet/
oldalon beléptem, mert itt kell a rendeléseket leadni.
Beírtam a könyvet a keresőbe. A címét írtam be, és enter -t ütöttem. Rögtön felismerte a könyvet,még a borítója is megegyezett, de mellette írta, hogy ez már nem szerezhető be.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Körmendi Kristóf Gáborról vmi vélemény?
Alkalmazott statisztika lab. miatt kérdemVálaszt előre is köszönöm
-
G3r!
tag
Rendszerfejlesztésnél: Somogyi Viktorról mi a véleményetek? illetve alga1-re és prog2-re kit ajánlanátok?
-
Orionk
senior tag
A könyvet meg lehet vásárolni a jegyzetboltban is?
A neten csak itt találtam lehetőséget a vásárlásra:
http://www.kiskapu.hu/index.php?BODY=BookInfo&OP=details&ID=22267köszi
-
Ubul86
őstag
Üdv.
Krizsán Lívia kalk2ből mennyire vészes? Nagy Bélánál vagyok,2szer buktam nála kalk2őt,de tudom hogy zh-i jók,csak a vizsgára kell rohadt mód sokat tanulni(idáig mindig eljutottam vizsgáig)...szóval ha valakinek van valami jó véleménye Líviáról,zh-i milyenek,mennyire teljesíthetőek(pl Nagy Bélához képest),mennyire magyaráz érthetően(lassú,gyors,stb),akkor megkérhetem hogy megosztaná a véleményét?
-
ildi0102
csendes tag
Sziasztok !! szerintetek alkstatból ki a jobb Körmendi k.milyen ? vagy esetleg ki tudnát ajánlani ?
-
PazsitZ
addikt
válasz
ktommy91
üzenetére
Veress Krisztiánhoz annyit említenék meg, hogy egyébként tapasztalatom szerint vágja a témát, nem magyaráz rosszul. De simán többet kér vissza mint, ami elméletileg le van fektetve, mint alapkövetelmény.
Mindezt levelzősöknél, tehát gondolom a nappalisokkal sem lazább
.
De egyébként, ha hajlandó vagy időt és energiát szánni a dologra, -ugye pont törzs tárgyról beszélünk- simán megéri nála felvenni szvsz.Adatb. tárgyból Németh Gábor-ról van jó tapasztalatom. Bár csendesebb típus, de megvan a kellő tudása és rendes. Simán merem ajánlani.
-
ivjoe
tag
Objektumvezérelt rendszerek tervezése hasznos, ha később szoftverfejleszőként szeretnél elhelezkedni, zh, vizsga nem vészes, viszont van 3 projektmunka, kb mint rf, projektterv, ilyenek, 3-5 fős csapatokban. A projektmunka sem vészes, de időben sokat visz el.
Vállalati információs rendszerek: Bohus
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani gyakvezetőt ezekből a lehetőségekből:
alga1:
Godó Zita
Fábián András
Dávid Balázs
Németh Tamás
Móra Györgyprog2:
Havasi Ferenc
Zelei Dániel
Csatlós Gábor Pál
Veress Krisztián
Bordé SándorAdatb:
Muhi Kornél
Ürmös Beáta
Langó László
Németh Gábor -
Skini
csendes tag
Próbálom elkészíteni az órarandem, de nagoyn sok választható, és az alap műveltető tárgyak nincsenek időpontozva sőt a nyelv sem... Ezeket mikor fogom megtalálni? (Informatikát szeretnék felvenni mert elvileg ECDL-el nem kell vizsgáznom első fél évben... ez mennyire igaz?
angol-t olyat találtam ami csak kedden van 3 fajta csak már azt se tudom mit kerestem találtam, hogy jó-e.
Kurzus előtt lesznek fenn szerintetek? :/ -
tojás001
csendes tag
Nagy rá az esély arra, ha csak 30.án tudok felvenni 4 tantárgyból gyakot (első éves vagyok és 1ből mentem át) hogy óraütközések lesznek? És iylenkor mi a teendő? Teszem azt, ha senki sem hajlandó cserélni gyakot. Beszélni kell a gyakvezetővel, hogy nekem ez az időpont nem jó és nála lennék beírva, de másik gyakra járnék? Szerintetek megértő lenne?
-
Nerd
aktív tag
Fejlett prog gyakra: Ferenc R és semmiképpen sem Kiss Ákos, mindenbe beleköt és megbuktat
...Hálózati operációs rendszerek, ha jól tudom könnyű...
Vállalati információs rendszerek: Bohus Tanár Úr tartja előadást és a gyakorlatot is. Ott alvós, de nem vészes.
Üzleti webtechnológiák: JSP, Servletek, Ajax, JavaScript, XHTML. Programozó beállítottságú ember "MSc-s korúként" jót mosolyog rajta és röhögve megcsinálja... -
8904
csendes tag
nemtudom mennyien vagytok itt MSC-ek, de hátha valaki okosabb:
eljutottunk oda, hogy már MSC-n is lehet időpontot, néha tanárt is választani
szóval:
fejlett prog gyakra: Ferenc R vagy Kiss Ákos? mindekettő volt már előadóm, de gyakvezérként nem ismerem őket.
képfeldolg2 gyakra: Palágyi vs. Németh G.?illetve ha valakinek van ezekről a tárgyakról hasznos infója (mennyire nehéz v könnyű) akkor azt is szívesen veszem:
Beágyazott rendszerek MSc
Hálózati operációs rendszerek
Objektumvezérelt rendszerek tervezése
Vállalati információs rendszerek
Üzleti webtechnológiák konf
Ethernet alapú helyi és városi hálózatokelőre is köszönöm a segítséget.
-
azbest
félisten
itt lehet nézni, hogy melyiknek mi a helyettesítő tárgya: [link]
egyébként necces hogy elfogadják e itt a számítógépes stat, itt meg az alkalmazott stat
-
ALI_G
veterán
Hogy tudom kideríteni egyértelműen, hogy egy tárgy tematikája fedi-e egy másik tematikáját?
mindkettő SZTE-s tárgy:
Alkalmazott statisztika (MBN615E) VS Számítógépes statisztika (IMN261E)
Kredit megegyezik, de tematikát nem találok.Már nem emlékszem a menetére

-
LestatVenom
csendes tag
válasz
A szerzetes
üzenetére
ez teljesen igaz, alanlízis Szabó T.-nél csináltam máris könnyebb volt a vizsga.
-
A szerzetes
csendes tag
válasz
LestatVenom
üzenetére
Ez igaz, de nekem az a tapasztalatom matekos tárgyaknál (kalk, logika, sztoha), hogy ha a gyakvezér elmagyarázza érthetően az anyagot, akkor a vizsgára készülés is könnyebb, mert a száraz tételmagolás közben esetleg felrémlik, hogy "ezt mint ha csináltuk volna gyakon".
Persze ezt tárgyak válogatja. -
Skini
csendes tag
válasz
LestatVenom
üzenetére
Lehet
akkor úgy kérdezem, van e oylan akihez tuti ne menjünk?! 
-
Skini
csendes tag
válasz
A szerzetes
üzenetére
Köszi szépen
Többiből esetleg van tipped? 
-
Skini
csendes tag
Sziasztok új vagyok itt és kicsit izgulok, hogy milyen lesz a suli :/

SZTE Mérnök Informatikusira fogok menni.
Olyan kérdéséem lenne, hogy valahol már tudom e szerkesztgetni az órarendem, mert (...u-szeged/tarend...) próbálkozom, de se diszkrét matek, se kalkulus nincs rajta. Szerintetek valahol eltudom kezdeni tervezgetni? :/Szerk.: Mégis megtaláltam, csak át kellet mennem a matematika tanszékcsoportra (köszi aki előttem ezt írta

-
Frenky89
addikt
válasz
A szerzetes
üzenetére
Azt én se tudom. JUGYU-s HÖK-ösöktől származik az infó, amúgy.
-
Arpho
csendes tag
Számítógépes grafika gyakorlatra ti kit választanátok:
Molnár Csaba
Varga László Gábor
Hantos Norbert
közül? Vagy esetleg van-e valamilyen vélemény valamelyikre? -
008anita
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni abban, hogy diszkrét matematika oktatók közül kinek az órájára érdemes járni?
Ők tartanak gyakot:
Dr. Kátai-Urbán Kamilla
Gyenizse Gergő
Kunos Ádám
Dékány Tamás
Gyürke Csaba
Bogya Norbert -
Nhorbee
aktív tag
válasz
LestatVenom
üzenetére
Köszi a választ

-
-
Nunder
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy ha most lettem visszaminősítve államira, de nyilván már túl léptem a 3,5 évet, akkor még jár e ösztöndíj? Mert egész pofás kis átlagom lett, így számítanék rá, csak nehogy hiába várjak.
-
Nhorbee
aktív tag
Gazdasági Informatika nevezetű becses tárggyal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy Dr. Kovács Zoltánnál érdemes e felvenni gyakorlatot? 2 gyakvez van, az előadón kívül Bánhelyi fog még tartani órát, de nála időpont ütközés miatt nem tudom felvenni majd és nincs túl sok kedvem átvariálni az órarendet.

Ill. a tárgy nehézségéről szeretnélek kérdezni titeket.
-
dosailord
tag
Jaja, én fizettem 3. tárgyfelvételit meg előző félév utóvizsgadíját egybe, egy ideig ott volt hogy visszaigazolásra vár, de a státusza "fizetve" (valami ilyesmi) volt. Aztán eltűnt és ennyi. Szóval nyugodtan lehet fizetni így, ha rögtön kell az eredmény, lecsekkolják és úgyis látják hogy fizetve.
-
ALI_G
veterán
Valaki próbált már ETR-ből bankkártyával fizetni?
azt olvastam, hoyg lehet...
és hogy azonnal jóváírják.
Tandíjatakarokfizetni. -
Elrood
őstag
Ha van itt msc proginfós és neki is probléma a szállás, akkor:
Írtam emailt az Eötvös kollégiumnak, hogy van-e hely azokon az
időpontokban, mikor ott kell lenni.A válasz:
A szoba kétágyas,tehát valakit el kell még helyeznem a másik
ágyon.Vagy keressen ön szobatársat.A foglalás kötelezettséget jelent
mindkettőnk részére.Vagyis lemondást csak tíz nappal előre fogadok
el,ugyanis nem biztos hogy elkel a szoba.A szállásdíj
3010.-FT/FŐ/Éj,amennyiben meglesz a diákigazolvány,akkor2600.-FT lesz
a díj.Amennyiben elfogadja ajánlatom,kérem mielőbb jelezze.Aki csatlakozna, az szóljon gyorsan. (privátban vagy emailben leginkább).
-
tojás001
csendes tag
Az ugye nem történhet meg, hogy nem lesz már hely azoknak akik mondjuk 30.án tudják felvenni a tantárgyakat

-
Nunder
őstag
Szevasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki annak/azoknak az embernek/embereknek az elérhetőségét, akik a Szoftverfejlesztési tanszéken a pörgő LED órát kifejlesztették? Nagyon fontos lenne felvenni a kapcsolatot velük.
-
azbest
félisten
na úgy látom a dexter/hszi megint alkotott... a moduló nem engedi be a felhasználókat, így nem kell sok kérelemmel foglalkozni a to-nak

-
Gergello
addikt
nem rossz

-
E!nn
csendes tag
Hello!
Én olyat hallottam, hogy a beadási kérelmet addig tutira nem fogják elbírálni, amikorra is a költségtérítést be kéne fizetned, szóval ezen ne idegeskedjetek
ami ugye azzal jár, h addig aktiválni se fognak, sőt matricát is majdcsak október vége felé fogunk kapni 
-
Orionk
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
Szerintem pedig az lenne most logikus, hogy most megcsinálják a moduloban a beadási lehetőséget, mert akkor lenne válasz szept. 2ig, a befizetési határidőig. Így a befizetést el lehetne intézni a befiezetési határidőig, és nem pedig okt. elejéig húzzák a kérelmek elbírálását majd....
Addig lehet, hogy nem is lehetsz aktív....

Téged nem bosszant ez?
-
azbest
félisten
válasz
Orionk
üzenetére
ezt válaszolta a to, amikor kértem tegyék ki modulóba:
Még nem lehet beadni a kérvényt, várhatóan augusztus végétől, a kari honlapon meg fog jelenni a beadási időszak.
Persze szept 2 a fizetés esedékessége etr-ben, de modulóban meg majd utolsó pillanatban lehet beadni... aztán nem tudom mikorra bírálják el, aktivizálás meg jogviszonyigazolás meg minek addig is

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), bar mostmar lehetoseg hijjan johet barmi...
vagy osszesen egy valasztando?
.

DDDDD nice
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...