Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3954) ML320 válasza lesaux (#3951) üzenetére


ML320
aktív tag

13 nap az, csak a kolléga már kivan idegileg :DDD A vevő meg olyan, mint a népmese. Szájról szájra terjedve mindig hozzáraknak egy keveset... :((( Ez az ügyfél meg régi ismerős. Ha a telefonba azt mondja, hogy egy hónapja van ott a gép, akkor a két héttel ezelőtti munkalapokat kell nézni. És mint minden nyafogó vevő esetében, mi törekedtünk arra, hogy ne kelljen sokáig hallgatni a sírását. Csakhogy vevő tervez, szervíz perverz... :D

Viszont tegnap és ma volt egy pozitív élményem. Tegnap egy dokinál voltam, a gépe full vírus, stb... Lementettem a programjait, a doksikat, újrarakom, persze a recovery disk csak Service pack 1-et tartalmaz, ami alatt meg a Pannonos internete szakad. SP2, tökéletesen működik minden, a vényíró program viszont 6 óra alatt jött volna le, így az elnapoltuk.
Most este felhívott, hogy tesztelte a netet, letöltötte! Fel is rakta, megvan mindene, semmi probléma nem jött elő, úgyhogy szépen megköszönte a javítást.
A nagyon kellemes csalódás meg tegnap volt. 3 órát voltam ott, igazából csak meditálgattam, meg néztem a csíkokat. A dokival jó a kapcsolatom, a felesége a gyerekorvos, a fia volt osztálytársam, hát mit kérjek? Tulképp csak egy szimpla XP telepítés volt, egy ötösre nyújtottam be az igényt. A feleség rámnéz, majd közli:
- Háromezres órabér alatt nem dolgozik senki sem.
Kaptam egy tizest. Végre egy orvos, aki nem zsugori... :R

Ember tervez, Isten perverz...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.