- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Valamelyik HDD/ODD lesz a ludas tippre, húzogasd le sorban őket és kiderül. Anno egy PIO módba ragadt eszközzel tapasztaltam hasonlót.
X atkák sorozatba befért haver Z68 Giga lapja is..IGPnek 2x4GB RAM lett cserélve 2x8ra, ordenáré akadozás desktopon is, az egér 5cm/s tempóban haladt kb. Solution: 512MB->448MB RAM beállítás az IGPnek..miközben dVGA adja a képet, tehát inaktív az IGP. Kb. fél nap alatt jöttem rá :S -
azbest
félisten
54 alatt be? Nekem tegnap vagy egy óra volt, mire kikapcsolt
Hiába ssd és gyors gép, de a win10 valamit teleptett még a háttérben. Nem túl közlékeny, hogy csinál valamit, de idővel befejezi. Persze ezen a gépen még nem állítottam be, hogy csak akkor telepítsen, amikor engedélyezem, ne pedig amikor kedve tartja. -
Pötyi
őstag
válasz
ViZion #39496 üzenetére
Hát de nem fagy le! Nem fosik maga alá, nincs kék halál, nincs széteső képernyő-kép! Nincs memhiba! Ha elindult, utána tök jól működik, teljesen jó sebességgel! Csak az elindulással van gond! Ez benne a sárkányos! H. Irén boot cédéjével csináltam egy-két tesztet, scandisk, memtest, de ott minden rendben volt.
-
ViZion
félisten
Hát én két felé venném a dolgot. Live linuxal teszt, h esetleg nem HW dolog-e, memtest, de szvsz az már kibukott volna. Utána ideiglenesen csinálni egy partíciót, vagy másik vinyó és friss winnel rálesni. Tutira vmi driver dolog. AHCI drivert meglesném, az okozhat ilyet. Rettenet AMD driver lecserélte mindig, persze nem volt jó a lapomhoz, restart után halál. Mire rájöttem, h VGA driver is cseréli... bakker. Nah. ez a tippem.
-
Pötyi
őstag
Szakmázzunk egy kicsit!
Mit szóltok egy olyan géphez, ami stopperrel mérve 54 perc alatt bootol be! Az egységsugarú júzer bejön reggel, benyomja a gombot, a zöld led elkezd villogni, de a CTRL+ALT+DEL megjelenéséig majd' egy óra kell! Közben a monitoron látványosan nem történik semmi, még csak post képernyő sincs, tiszta sötét. Néha-néha ciripelő vinyó, nem kerreg folyamatosan. Amikor végre-valahára feláll a rendszer, utána teljesen jól működik, nem akadozik, nincs homokóra.
Se a HD Sentinel, se a scandisk nem jelent egy szem bad sectort se!
HP 5850, 2 géga ram, Win7 SP1
Kábé egy hete kezdődött a jelenség, korábban normális sebességgel indult.
-
válasz
-=RelakS=- #39484 üzenetére
Sose felejtem el, mikor elkezdtem online khhm.. forrasokbol megtekinteni a filmeket, mennyi jelenet volt amit nem lattam mikor korabban tvben neztem, nevetseges egyszeruen.
Egyebkent miutan a szolhaltatoi ugyfelszolgalatokra befuto hivasok tekintelyes szazaleka az, hogy az emberek elvaltottak a bemenetet a tv-n, ne remenykedjetek..
-
azbest
félisten
válasz
Lehet a nélmet verziót veszik át... ott is durva a cenzúra. Annó emlékszem, hogy a német tévében 15 perccel rövidebb volt a szintén német, de svájci csatornához képest a Starship Troopers, mert minden jelenelet kivágtak, ahol meghalt valaki
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Asszem, egy Die Hard filmet vágtak 23 perccel rövidebbre, mint a DVD-kiadást és annál még nem volt rendezői változat...
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #39483 üzenetére
Ennyi reklámmal akkor is letöltöm/online nézem, ha épp azt a filmet adják.
Ennyi, mert nem reklámot akarok nézni, hanem műsort/filmet.
(#39484) -=RelakS=-: Meg a retek klub nem vágja ki a véres jeleneteket
Egyik kedvencem, amikor kb. 7-8 éve leültem megnézni az Alien 2-t és konkrétan szinte jelenetek maradtak ki a filmből úgy hogy késő este ment és 18-as karikát kapott. Na de hol vannak már azok a 90-es évekbeli TV3-as idők, amikor a Született Gyilkosokat lenyomták este főműsoridőben VÁGATLANUL!?
Kaptak is 48 óra adásszünetet érte.
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #39479 üzenetére
Nekünk van egy asztali DVD felvevőnk amiben van HDD. Ez képes szép fasza minőségben felveni tévéből, de annyi lehetőséged van hogy vagy megnézed a felvételt a HHDről vagy kiírod DVD-re és ha jól emlékszem utóbbi után is csak az adott készülékben fogod tudni megnézni, máshol nem. Arról meg ne is álmodj, hogy a HDDn található formátum bármivel is kompatibilis lenne. Szóval a funkció megvolt, csak a szabványokba fostak bele szokásosan.
-
ViZion
félisten
válasz
macilaci78 #39479 üzenetére
set top box volt és a formátum volt egyedi. Átvittem PC-re, semmi nem játszotta le. Beszéltem a szervizessel is, nekik van lejátszó SW PC-re, de nem adják ki, így lehetett csak forgalmazni a boxot. De ez 10 éve volt, nem tudom, h mi van most, főleg az okos TV-ben miket használnak.
-
ViZion
félisten
Vicces. De amúgy ott fog bukni a történet, h ált. az ilyen készülékek mindenféle saját formátumba mentenek, amit másikon nem tud lejátszani. Legalábbis nálam ez volt a helyzet a set-top-box kütyüvel.
-
MBazsee
tag
válasz
planbmokus #39473 üzenetére
Vegyen mellé egy 15"-os laptopot vagy TV-t és a fennmaradó részt azon le tudja majd játszani!
-
cbmfan
senior tag
válasz
neee.... ez honnan?
-
opr
nagyúr
válasz
Ezen most felrohogtem, ez mar nem is siman hulye, ez mar a kovetkezo szint.
-
planbmokus
senior tag
Hónap kérdése:
-Adott a nappalimban egy 55"-os TV, amin van felvevő funkció. Ha azzal felveszem a filmet, azt le tudom játszani a hálószobámban lévő 40"-oson is, vagy azt a 15"-t le fogja vágni a kicsi?Öt perce csak ülök és bámulok magam elé....
-
TaaT
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #39471 üzenetére
So true.
-
-=RelakS=-
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
LamerGyuri #39459 üzenetére
de basszus...
Szigetelő szalaggal pl egy dolog.
De ez az a barna szörnyűség, amit ha leszedsz, mindenhol nyomot hagyIlletve egy idő után szeret a ragasztóanyaga elporladni
-
winfos
tag
Ez most érkezett
-
wolfman
veterán
válasz
macilaci78 #39453 üzenetére
Első körben nem is volt probléma, ezért is bátorkodtam segíteni megint. De nem nekem van problémám, hanem nekik, csak meséltem, hogy úgy érzem és látom, hogy megint megy a matek fejben és mostantól a spórolás.
Csak mondjuk az emberek, ha tudnák, hogy ennek a pénznek a sokkalta sokszorosát be tudja nyelni az IT szektor és akkor még mindig nem megy FullHD 60FPS-el minden.
-
wolfman
veterán
válasz
ViZion #39449 üzenetére
Milyen hibáról beszélsz pontosan? Eddig az volt a bajotok, hogy régi, már semmire se jó gépeket kellett kimaxoljak, amire nem akartak pénzt fordítani. Ok, ezekkel leálltam, beláttam, hogy hülyeség.
Most az van, hogy jöttek sok pénzzel, hogy tegyek össze egy gépet, amit én akarok, ahogy akarom. Még reális is volt a kívánt értékhatár, csak persze várni kell a jó használtpiac árakra, de ki lehet fogni a jó üzleteket.
Sikerült is a feladatom, de én arról hol tehetek, hogy nem számoltak saját oldalon dolgokkal?
- pár napja derült ki, hogy kis méretű brand DELL házba kellett volna beépítsem, amibe az alaplap nem fér bele, nem hogy a GTX 780-as.
- 80Gb-os winyót akartak adni (adtak is), hogy az jó lesz, de nem tudták, hogy ez pics@füst méret. Majd mikor felajánlottam, hogy szerzek nekik 4-5eFt fejében 500Gb körülit, akkor inkább önerőből próbálták elintézni, de megint csak egy 80Gb-osat hoztak.
- Amiről megint csak nem tudtam, hogy ők a játék korábban nálam járt példányát akarták feltelepíteni, amivel nincs baj, de az a gyerek tesójáé, tehát csak felváltva fogják tudni tolni, mert egy kulcs van. Mikor legutóbbi talinál közöltem, hogy újra meg kell vegyék, megint elképedtek és megkértek, hogy töltsem le virágboltból. Mikor közöltem, hogy az működhet, de akkor se fognak tudni egymással játszani, se interneten, mert ezeknek ez a funkciója szinte sose működik, akkor megint ment a matek.Szóval ezeknél a problémáknál hol is hibáztam én? Akár hogy is nézzük, most teljesen új hibákba futottam bele.
-
wolfman
veterán
válasz
Speed® #39443 üzenetére
Nem széthekkelt, de 64bit-es 10-es, mert ha játszik, ez már alap. De amennyire lehet lepucolok róla minden nekik nem kellőt, lehet így később még nyerek pár Gb-ot.
(#39444) Sanyi.mTs: Azért mert ahhoz drágák a játékok, ami nem fognak megvenni, szóval másolhatnám hozzá azt is, de nem fogom, mert se nem értek hozzá, se nem akarom.
-
customer114
őstag
válasz
macilaci78 #39440 üzenetére
Nem-e?
3 és fél év múlva fognak csengetni a kisajtón, hogy lassú és legyen picit gyorsabb. És mindezt gariba persze..
-
wolfman
veterán
+ infó
Az előző dobozos játékot akarták nekem ideadni, hogy tegyem fel. Mondom akkor egy gépen fognak tudni játszani egyszerre, mert egy kulcs, egy játék. Ha találkoznak interneten jobb esetben ban, rosszabban warn fog járni és oda a kulcs. Fúha, akkor ezt is meg kéne venni megint. Bizomány!
Most okoskodok, hogy partícionáljam a winyót. Hmmm, hmm. Mennyit is foglal a játék, már nem emlékezem. Ohh, a legújabb patchal foglal 33Gb-ot. A partíciót, hogy már nagyon csipegetek a windowstól, sikerült 34.5Gb-ra növelni. Jupí.
#faszbaazegésszel! -
TaaT
nagyúr
válasz
DeltaPower #39432 üzenetére
Szépen is fog mutatni egy GTX780 mellett egy 80 gigás winyó.
-
SP4C3
veterán
válasz
wolfman #39428 üzenetére
Hozzám is jöttek, hogy:
Gépet akar WoT-ra. - Mondom, jó.
150 EUR a plafon (húzom a szám) és még hozzá teszi, hogy ebben legyen egy monitor isvárjá' ez még semmi, rávág a monitoromra és azt mondja, MINIMUM egy ilyen legyen.
De ez még nem a vége, aztmondja, hogy a játék fullon menjen, reccenés nélkül ééééés legyen modern (későbbiekben fejleszthető, ha maaaajd jön a játékhoz frissítés és majd nő a gépigénye, akkor lehessen bele még ramot tömni, a proci se legyen a teteje, etc. - tehát ilyen 1155-ös socket)
Körbenézek, van monitor, hasonló is "Samsung SyncMaster P2450H - 130,00 €" -
LamerGyuri
senior tag
válasz
wolfman #39428 üzenetére
Óó, simogatnám meg a buksidat
Soha nem lépjük túl a keretet egyeztetés nélkül. 130-ért akartak gépet venni, ami 140-ig elmehetett volna.
Átverted (szerinte)
Egy 80GB-s vinyó nem túl gyors a mai igényekhez, ergo hiába a "fasza" cucc, lassú lesz.
Átverted (szerinte)
A kiscsákó kb. 1 hét alatt simán televágja, amitől még lassabb lesz, és nem lesz rajta hely sem. Elkezd vonyítani apjának, aki elátkoz, hogy kifizettettél vele egy vagyont egy szar gépért.
Átverted (szerinte)Most nem irigyellek
-
Armahun
addikt
válasz
#20749568 #39429 üzenetére
Egyszerű, valójában csak 120 e forintja van felesleg amit gépre szán, de tudja, hogy az kevés, ezért valahol megheréli a háztartást és talonba ráígér még 10-20 ezret, bízva hogy belefér a 120-ba.
Az a plusz 7 ezer már valójában 27 ami sok ha másra kéne, de a gyerek száját nem csak kajával kell befogni. -
wolfman
veterán
Említettem ugye nemrég, hogy össze kell tegyek egy embernek, pontosabban egyik kisfiának egy gépet játékra (Rainbow Six Siege a cél). Azt mondják, hogy 130,140eFt a limit. Hát nekem 147-ből jött ki (lga1150) alaplap, proci, memória, VGA, táp meg a magam jussa is egy kicsi + szereztem egy kis takaros házikót is nekik full ingyen, ház ajándéka, bár hogy ezt miért, az is megér egy külön posztot.
Lényeg, hogy szóltam nekik készen van a konfig, 147eFt lesz, rögtön éreztem a telefonba, hogy eláll a lélegzetük (Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik). HDD vagy SSD-re már nem költenek, kb éreztem, hogy az a + 7eFt nagy érvágás nekik és talán most pokolra is kívánnak. Most próbáltak ügyeskedni vinyóval, hogy azt szereznek ők, de csak két 80Gb-osat tudtak összeharácsolni, de abban maradtunk, hogy az egyik marad (ami ugye kurva karcsú manapság).
Az a baj, hogy az emberek nincsenek tisztában a mai árakkal, még úgy vadásztam össze nekik a cuccokat, hogy tényleg mindenki jól járjon, amikor meg megtudják mennyit kellene költeni, akkor én vagyok maga a sátán és ide se jönnek többet és hogy képzeltem. Legalábbis érzem a levegőben, a kommunikációban. -
TaaT
nagyúr
válasz
scarabaeus #39426 üzenetére
Netes kép, nem saját
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #39423 üzenetére
jah. A ram sincs rossz helyen, csak sokan túl gyengék, h a hűtőt rápattintsák rendesen
-
DeltaPower
addikt
Ez az az eredetileg piros ventis, gyári amd hűtő lehet, amit az fx-ekhez és az x4-ekhez adtak. Csak erről valahogy lemaradt a venti
-
Aramir
őstag
válasz
LamerGyuri #39404 üzenetére
Jó'vanazúgy, a kondikat is hűti, az miért baj?
-
cbmfan
senior tag
nem esett le senkinek, hogy az egy 478 hűtő ventilátor nélkül?
-
válasz
LamerGyuri #39404 üzenetére
az asrock felirat se tetszik, karcolnek ra az emlitett csavarhuzoval valami egyebet ami eszembejut
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
cbmfan #39401 üzenetére
Nem láttam még olyan hűtőt, aminél
1: felülről látható a réz mag
2: a leszorító heveder nem árokban futna
3: holaventi?Tudom, nem fért oda a hevedertől
4: nem is a foglalat közepe felett van a bordaSzóval szerintem a szakember ezt fejjel lefelé rakta fel egy nem is kompatibilis foglalatra.
customer114
Vagy riposzt -
cbmfan
senior tag
Keresd a hibát! (6 pont)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged