Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42797 üzenetére
Az a legjobb tömörítő.
-
*Ropi*
félisten
Van itt informatikus? Szólni kellene neki, hogy telepítse újra a 2020-as évet, mert vírusos!
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42779 üzenetére
- Mennyi?
- 30.
- Mi 30?
- Mi mennyi? -
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #42756 üzenetére
Vannak lehetőségeik: leszorítják a létszámot (Szolgáltatókkal együtt!) 100 fő alá, vagy kiköltöztetik kültérivé.
-
*Ropi*
félisten
Van az a vicc, hogy
- Elbeszélgettél már a lányoddal a szexuális felvilágosításról?
- Igen, elég sokat tanultam tőle.Azon a generáción valóban elég nehéz kiigazodni így, hogy még nem döntötték el, mik akarnak lenni (természetesen nem a továbbtanulásra gondolva).
Szerk.: (#42706) Silεncε:
-
*Ropi*
félisten
Valami egyszerű motivációval lehetne kezdeni, pl. feldobni egy nekik dedikált honeypotot, aztán letenni eléjük egy Nokia N900-at vagy valami lapost Metasploittal és megmondani nekik, hogy ha feltörik, akkor jutalmul 10 percig nézhetik az iskola női öltözőjét a belső kamerahálózatukon (természetesen előbb azt is fel kell törni, bár az könnyű, mert szinte minden második Kínai IP kamerán van backdoor).
1 órán belül hátradőlve élveznék a női esztétikát.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Armagedown #42599 üzenetére
"Mégis miért hiszik egyesek, hogy a hdmi csatlakozó az kétirányú?"
Ha jól tévedek azért, mert van benne bidirekcionális ethernet és CEC, meg audio return channel.
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42571 üzenetére
Az? Epic fail: elírtam.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Habib[HUN] #42541 üzenetére
Klasszikus...
-
*Ropi*
félisten
válasz
Habib[HUN] #42539 üzenetére
Az meg a cumi, vagyis inkább Megacumi.
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
válasz
becenevem #42467 üzenetére
Amikor kiborulunk, energialevezetésnek össze lehet dobni egy ilyen asztalt.
-
*Ropi*
félisten
válasz
customer114 #42436 üzenetére
Sörétes mod?
-
*Ropi*
félisten
Nem lehetetlen csak siessenek vele, mert a gyomortartalom több olyan maró & korrodáló anyagot tartalmaz, ami az elektronikára nézve fokozottan veszélyes. Múltkor egy olyan laptopról mentettem adatot, amibe beleborítottak egy csésze teát, majd hagyták állni 1+ hétig...Amikor lebontottam a HDD-ről a nyákot, még volt benne a panel és a fém ház közt. Végül elektronika és fej cserével sikerült róla mindent lemasszírozni.
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #42094 üzenetére
Be lehet állítani a VGA-k menüjében, hogy teljes (0-255) vagy korlátozott (16-235, amit a filmek használnak).
-
*Ropi*
félisten
válasz
aprokaroka87 #42032 üzenetére
...Vagy nem ő volt, hanem a kutyája.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Klaus Duran #41571 üzenetére
Legközelebb mondd neki, hogy nem értesz hozzá, és különben is olyan ideges vagy, hogy már csak trollkodni jár beléd a lélek.
-
*Ropi*
félisten
válasz
FoxiestFox #41377 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
FoxiestFox #41374 üzenetére
Mi bajotok a munkásosztállyal?
Viszont újabb 2 körben már csak 43, majd most 8 bad sector van. A végén még jobb lesz, mint új korában.
-
*Ropi*
félisten
Samsung S2 mobil HDD adatmentésen...Megunta a leválasztás nélküli kihúzásokat és beállt a fejmechanika. Meg kaphatott pár működés közbeni pofont is, mert első körben 2640 bad sectorral találkoztam (csak 131-re tudtam levinni, mert az már fizikális). Szerencsére a családi fotóalbumot, videókat és egyéb fontosabb dolgokat már lemasszíroztam róla - a maradék meg t0rr*nt, de azzal nem vesztegetem az időt, majd leszedik újra, ha akarják (azért kapnak egy fájllistát, hogy amit nem szedtem le azt ne kelljen egyenként összegerebélyzniük).
Szerk.: És pont ezzel a poszttal váltam *jómunkásemberré*.
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #41350 üzenetére
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #41163 üzenetére
Kb...
-
*Ropi*
félisten
válasz
-=RelakS=- #41094 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
customer114 #40699 üzenetére
Lendületből töröltem a mailt, de valami nav.gov.chi.info volt emlékeim szerint.
Egyébként tippre ez egy halottak napja előttre időzített történet lehet, csak most kerülte meg 15713814352138789412-szerre az internetet és jutott el hozzám.
-
*Ropi*
félisten
Megkaptam az év spam-jét.
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az idén kifizetett összes adót az online ügyfelek számára ellenorizték. Az év végén jelentkezzen be az alábbi linkre, és hajtsa végre az alábbi lépéseket: Adja meg nevét, vezetéknevét és azonosítószámát, és erosítse meg e-mailjeit. Biztosítjuk, hogy jogod van az ebben az évben fizetett pénz visszaszerzésére
Ellenorizze most <--- itt egy kínai oldalra mutató link volt.
Kérem jelentkezzen be az adóvisszatéritési oldalra,hogy visszaigényelheti az alapokat.
Kiemelt figyelemre számíthatnak a virágot, koszorút és mécseseket árusítók. A NAV munkatársai a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép megfelelo üzemeltetését, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják.
Hírlevelünkre ne válaszoljon, a feladó e-mail címére ne írjon levelet, mert ezeket a rendszer nem tudja fogadni."
Ezért jó biztonsági ellenőrzés meg captcha helyett a magyar nyelv, mert Google (f)ordító nem boldogul vele.
-
*Ropi*
félisten
válasz
macilaci78 #40647 üzenetére
+2 nulla odaragadt a végére.
-
*Ropi*
félisten
LED it be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- ibasso DC Elite
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest