- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
anno kétezres évek elején első notim (valami Toshiba) billentyűzete belga kiosztású volt. nem zavart mert már akkor sem néztem írás közben
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
#33253120 #39198 üzenetére
A laptopomon is angol kiosztás van, mégis tudok rajta ékezeteket gépelni. Még az íÍ páros is megy rajta, ha bajjal is...
macilaci78
Az írásából azt vettem ki, hogy ennyiben ki is merült az idegennyelv "tudása"A videót mondjuk belinkelem, mert szerintem néhol vicces, ahogy küzdenek a magyarral
Magyar nyelvlecke Hollywoodban -
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #39196 üzenetére
Ez lehet még ilyen használtkereskedős, nem magyar kiosztású 800Ft-os bill probléma is. Ha nem látja az á betűt odaírva, akkor nem is létezik.
Vagy most így írás közben jutott az eszembe, hogy van BT-s billem, hogy ágyból is tudjak trollkodni és azon sincs meg minden. -
macilaci78
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #39196 üzenetére
Alapvetően nem kell mindenkinek angolul és, vagy németül tudnia, sok más világnyelv van még ezeken kívül is.
De ettől persze gépelhetne ASCII szerint is. -
-=RelakS=-
veterán
Érdeklődnék, hogy manapság milyen olyan operációs rendszer van, amiben nem lehet ékezetes billentyűzetet beállítani?
Egy gyökér mélymagyar próbálja megmagyarázni nekem, "hogy azert ir ekezet nelkul, mert nincs a billentyuzeten, es nem lehet beallitani".
Gyökér, mert "hál istennek" nem tud angolul, németül is csak pár vezényszót, és erre még büszke is -
negyedes
addikt
válasz
DeltaPower #39193 üzenetére
-adatmentest nem vallalok, az kulon tarifa.
ha kell mindened mensd le magad. en elore szoltam.
-par program nem a vilag. ha vlm speci kell, viragbolti, akkor megint mas tarifa.
-ha olyan a gep akkor marad xp-n vagy win7en es kesz. ha nem tetszik a luzernak akkor menjen mashoz. -
macilaci78
nagyúr
válasz
DeltaPower #39193 üzenetére
Amihez a világon sincs driver, ott a telepítőlemezzel se mész sokra, mert a mai os-ek alá a cunami előtti driverek nemigen mennek fel.
-
DeltaPower
addikt
válasz
negyedes #39192 üzenetére
Ez az elmélet, amíg:
- nem kérnek mellé adatmentést ("minden maraggyon rajta")
- full telepítést ("tegyél már rá programokat vírusirtót videólejáccót internetet")
- belefutsz olyan gépbe amihez a világon nincs driver (gyári cd persze sosincs)Ha minden menne magától, akkor tényleg jó lenne 10-15 perc aktív munkáért 2-3 ezer, a maradék időben a gép úgyis teszi a dolgát. Ez viszont a gyakorlatban elég ritkán jön össze.
-
negyedes
addikt
válasz
Habib[HUN] #39188 üzenetére
ha vallalkozo vagy az mas, de ha csak maszekolsz az megint mas. mig megcsinalok egy kajat vagy esetleg jatszok 1 orat raer telepiteni a win.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Speed®
titán
válasz
Habib[HUN] #39188 üzenetére
Persze, ez a normális, sőt. Pontosan az ilyen haveri alapon témák miatt alulbecsült/fizetett a dolog. Nem is csodálom, hogy besokall a többség.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Speed® #39187 üzenetére
Kb Nekem is hat a minimum. Ez nem is drága. Ebben nincs pasztázás, takarítás. Ez csak egy win rendberakás. Mondjuk én ismerőstől is annyit kérek mint mástól. Nem is értem miért szórakoznak még emberek 2-3 ezer forinttal. Az a pénz éhenhalni is kevés, nemhogy vállalkozni. Aki nem akar ennyit fizetni, annak a szomszéd Józsi is megcsinálhatja. Utána úgy is hozzámkerül pár hét múlva.
-
kmisi99
addikt
Köszi szépen a válaszokat, végül 2e ft/gép lett, igazából nagyon erősködött, mert semmit se akartam kérni, úgyis munkaidőben csináltam neki.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, ismerősnek (munkatárs) mindenképp fizetni akar 2 laptop újratelepítéséért nekem. Mennyit kérjek szerintetek? Sima újrahúzás, meg alap programokat raktam fel. 2000ft/gép?
-
-=RelakS=-
veterán
Azért vannak itt érdekességek. Én 15" UHD-n használok 200%os nagyítást, ha van más is rádugva a gépre, az 100%-on fut.
Amennyiben ez a főképernyő, akkor ezen jobbára minden rendben van. Régi programok pixelesek lehetnek, de hát na! Viszont a többi, 100%-os képernyő olyan, mintha a rosszul skálázódó programokat lerenderelné kétszeres felbontáson, és utána felezné a méretet.
Amennyiben egy 100%-os képernyő a főképernyő, akkor a 200%-os monitoron a rosszul skálázódók ugyanolyan pixelesek, mint a régi programok, de amúgy minden frankó.
Rosszul skálázódó program pl a teljes Office programcsomag
Érdekesség: Az Internet Explorer felülete pont letojja a skálázás mértékét, csak a tartalom viselkedik jól. -
biker
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #39180 üzenetére
350% amúgy mivel 4x a képpont sűrűség. De a mozaik képen látható, hogy minden más program képes ezt a traumát feldolgozni, csak a kulcs soft nem
-
-=RelakS=-
veterán
250%-os nagyítás, csak a program kihúzza magát a beállítás alól?
Acrobatot akartam emlegetni, de az nem csinál ilyet, viszont a Windows saját Snipping tool-ját, vagy éppen a winampot nem kimondottan érdekli
VirtualBox is vicces, ha a főképernyő 100%, és jól jelenik meg, a mellékképernyő meg pl 200% -
biker
nagyúr
válasz
Elemental #39174 üzenetére
hiba volt
Szerintük normális, hogy minden más útnyilvántartó tudja kezelni a hi-res retina kijelzőt, az ővék nem, állítgassam át a felbontást és a nagyítást.
Persze...Nem ismeri a fogyasztási normáját egy 2015-ös kiadású autónak, 2017 nyarán sem! Vigyem fel kézzel...
[link]
szépek a betűméretek ugye? -
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Egy kérdéssel jönnék hozzátok. Holnap készülök a laptopomat kitakarítani (idén 4 éves, nem volt még takarítva
), a pasztát már megvettem (MX-4, ha lúd, legyen kövér alapon
) meg vettem sűrített levegőt is. Kérdés: prociról mivel tudom letakarítani az előző taknyot anélkül, hogy tönkretenném? Eddig papírzsepit hallottam meg alkoholt, de talán a szakik jobban tudják
Előre is köszi
(a ventilátort nem a sűrítettel fogom nyomatni, tudom, hogy árt neki)
-
Elemental
addikt
Épp ma regeltem az ingyes számlázni jó-ba
-
bucihost
senior tag
Mai szösszenet.: Galaxy S5 érintő csere > nem vállaltam. nyűg ragasztgatni, nincs uv lámpa, eltörhet az lcd stb stb stb. Kijelző csere meg drága lett volna. Ajánlottam neki, hogy vegyen egy alaplap hibás stb S5-öt amibe jó a kijelző és össze rakunk neki 2-ből 1-et. Kis pénz, nagy szerencse....... 5 perce csörög a telefon, hogy ő ma volt bent nálam egy s5 szervíz miatt.Segítek már neki, mert hát szerezett 5000.ér érintőt, elkezdte melegíteni és szétszedni, hogy majd ő kicseréli magának... Mit csináljon, mert eltörte a kijelzőt 🤔🤣
-
Mercutio_
félisten
válasz
bugizozi #39162 üzenetére
Meg is van, biker volt az.
cbmfan:
-
Mercutio_
félisten
Úgy emlékszem itt szeretik a céget
-
pycur
tag
Tegnap megtaláltam az év gépét:
Egy mezei HP laptop, rajta Win7 Ultimate x64.
C meghajtó 200 giga, D meghajtó 300 giga.
C meghajtón 5 giga hely, D meghajtón szintén. De várjunk csak, a D meghajtón nincs semmi, mégis tele van.
Biztos a win backup teleszemetelte, mert azt leállítani nem lehet ahogy utánakerestem...
De nem, ennél viccesebb a hiba oka, lássuk a rejtett fájlokat:
Hogy vírus volt e, azt nem tudom, de a virtuális memória 300 gigára volt állítva a D meghajtóra kézzel.
Ezen felül egy reinstall is érett neki, mert lassúságra panaszkodtak, össz 100 folyamat futásával.
Ebből kb 30 tuti adware vírus volt.láttam őket az appdatában.
-
customer114
őstag
válasz
-=RelakS=- #39153 üzenetére
Ez egy bevett szokás erre, de páleszt nem használunk hűtésre csak fűtésre.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
customer114 #39152 üzenetére
Nagyanyám a páleszt úgy tesztelte, hogy kiöntött egy keveset a fedőre, és meggyújtotta
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #39148 üzenetére
Az alap a víz+2-5% alkohol (algásodás miatt). De midig van, aki kipróbálja bármivel, de a víz+alkohol egyszerű, olcsó, jó.
-
bendess7891
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #39148 üzenetére
Házilag összerakott vízben a desztillált/ioncserélt víz + fagyálló a megszokott. Fagyálló nem fagyás ellen, hanem mert nem nő alga, meg hasonló finomságok tőle a langyos vízben
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #39145 üzenetére
a víz nem fog fázist váltani 50-60°C-on... ami ebben a lényeg. Az nyeli el a legtöbb energiát, a gőz a tetején a hűtőn ismét fázist vált, visszacsöpög, mint a hőcsövekben.
Crytec210: hátul van a VGA, vagy nem tudom mire gondolsz.
-
-=RelakS=-
veterán
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #39142 üzenetére
lemaradt a szmájli?
Az nem víz, a lötty több mint 1000 eur amit látsz. A legjobb német modder gépére irigykedtek? -
válasz
-=RelakS=- #39142 üzenetére
Végülis, ha működik..
-
-=RelakS=-
veterán
Amikor ifj. Vér Istvánnak vízhűtés kell, te a hozzá való hűtőtornyot nem tudja hova helyezni
(Facebook) -
SP4C3
veterán
válasz
cbmfan #39139 üzenetére
Nemsemmi.
BIOS-ban/UEFI-ben Bootguard trükközéssel talán? Kikapcsolás előtt az adott software-rel elállítod az FSB-t/BCLK-t és áramtalanításnál meg bios default-ot visszatölti és bootol.
"Ez íhetes, tehát ez többször fog elindulni..." - Aham, ok.
"Mindegy mit csiálsz, nyomod a deletét" - Ööööhm, oké.
-
cbmfan
senior tag
-
ViZion
félisten
válasz
föccer #39136 üzenetére
A főkönyvelőnk nekem szólt, h vmi banki progit rá tudnék-e rakni a gépére, telepítő, leírás, minden megvan hozzá. Mondom év elején kaptál gépet, a rendszergizda miért nem rakta fel (csak ez miatt maradt meg a régi gépe is)? Hát azt mondta, majd jön. Elmentem, rákérdeztem. A polgár azt mondta, h a főkönyvelő szólt neki valóban, hogy ha ráér, ezt is telepítse... de hát ő soha nem ér rá.
OK tesó, de ő utalja a fizud. Ha nem ér rá, akkor ugye nem para, ha 8 hónap múlva kapod meg? -
föccer
nagyúr
Másik fele, amikor jön a rendszergazda gépet költöztetni: - jajj, nincs kábletek, jajj nincs hosszabbítok? Amikor új kolleginának állította be a gépet, majd miután elment kérdezte tőlem a kiscsaj, hogy elvileg most látnia kellene a hálózatot meg ilyesmit, de nincs. Ja, Rendszergizda elfelejtet megint kábelt hozni és elszelet. Válasz, majd jövök valamikor erre ha nem felejtek el hozok... Igényeltem új monitort. Fél év alatt sikerült beszerezniük. Áprilisban lejártak a notebookok garanciája. Protokol szerint ilyenkor csere. Valamikor júliusban kérdeztem ré, hogy ugyan mégis mikor lesz a csere? Ja, hogy lejárt a gari és cserélni kellene? Miért nem szóltatok? (mert mondjuk ti vezetitek a teljes cégcsoport it eszköz nyilvántartását. Na, neki nem szoktam szólni, ha le kell pakolni az egyik gépet A -> B, inkább megcsinálom 2 perc alatt, mint inkább e-mailt írogatni, 3x telefonálni, könyörögni, várni 2 hetet és utána, jajj elfelejtettem. Szóval nem minden rendszergazda érti a dolgát és tudja, hogy mit csinál.
A kedvenc történetem. Konica központi nyomtató. Még kávét is főz ha szépen megkérem. Sokat használt funkciója, hogy elnevezem a szkennelt dokumentumokat és már a megadott névvel küldi ki e-mailen. Fantasztikus. Jött rendszergizda mókolni a szerveren valamit. Mondja nem lesz hálózat pár percig (1,5 óra). Mondom neki kiscsákó valami nem kerek, eddig volt ilyen funkció, most nincs ilyen funkció. Kérem vissza, mert enyém nem adom szeretem. Válasz: nem volt ilyen. Na ne már, minden nap használtam. Válasz: nem kell neked ilyen. Már miért ne kellene? Nem kell ,meg egyébként is, nevezd át a gépeden amikor lemented. Meg a krvvaádat. Villámba állítsd vissza az eredeti működést mert felrúglak, mint kakas a lószart. Dehát azzal neki dolgavan. Ezért fizetünk, hogy dolgozzál vazzeg.
Naszóval a ti szakmátokban is vannak kókány trehány emberek.
Elnézést, hogy beböfögtam, néha előfordul.
üdv, föccer
-
SityiSXT
őstag
válasz
atok666 #39133 üzenetére
Úgy, hogy nekem nem ez a megélhetésem...
Amúgy ahogy SP4C3 kolléga is mondja, kulcs nélküli telepítés. Ha aktiválni kell, akkor majd megoldja. De legalább ki tudja próbálni, hogy ettől már nem lesz jobb ingyen és bérmentve. (Nekem ugyanis nem volt pofám ezért pénzt kérni egy szimpla portástól / biztonsági őrtől.) -
dark2
tag
Egyszerűbb lesz egyben írnom:
A másik gépből alaplap áttétel csak azért merült fel, mert az eredetin semmit sem lehet cserélni, procit se - csak példaként bedobtam egyet, ami abból az időszakból beugrott. De jó eséllyel a műanyag ház sem azonos kialakítású mindnél, vagy igen? Gondolom ilyeneket már senki sem vesz, alkatrésznek sem.
A régi oprendszerekkel legalább lehet valamit csinálni vele - értem én a biztonság kérdését az interneten pl. - de az újakkal jó eséllyel semmire sem elég az erőforrása, miközben esetleg nem akarja kidobni a gazdája. A 2012-es linux annyira nem olyan rossz, ott azért a biztonság kérdése jobb, mint windows-on.
Anno nem volt annyira filléres, mint ahogy manapság semmit sem ér, illetve akkor nem lehetett előre tudni (nem volt szétszerelési infó róla), hogy pl. a procit sem lehet nagyobbra, kétmagosra cserélni... Amúgy osztom a véleményt, hogy kb a legalja, manapság inkább dísz, mint a biztonságos netezés alapja. Filmet nézni még jó lehet. -
tserrof77
őstag
Kevered, ő K50C-vel szenvedett, ami egy low-low-end gép, a K50AB egész jó gép volt, amíg működtek, de a tervezés okán 2-3 évesen sorozatban döglöttek meg. Nekem elsődleges kijelződonor forrásaim
Az inteles verziókban (K50IJ, IN) meg a töltés vezérlés szokott széthullani, bár azok azért némileg ritkábban. A maguk korában jó ár-érték arányú gépek voltak, besztbájtos koromban vitték őket szépen. Aztán ugye 3 év után meg vissza, bontásra...
-
wrongduke
aktív tag
válasz
customer114 #39123 üzenetére
Egyszer egy haverom, ugyan ezért haragudott meg rám. Vett egy ősrégi IBM Think Pad-et amiben (ha jól emlékszem) annyi ram se volt mint amennyinek gyárilag lennie kellett volna, talán 512 volt benne, de lehet sokat mondok.
Kért rá egy win7-et, mondom ezt felejtsd el. Csak erőltette, modom kihívás elfogadva, liter jéger, és óránként 1 doboz sör az ára.
4 nap alatt találtam egy olyan herélt windows-t rá ami nem 20 percig boot-olt, majd jön a kifogás, hogy csúnya. Ugyancsak herélt Windows XP és egy win7 vagy vista téma és kész. A töltő képrenyrőre meg azt mondtam, hogy azért XP, mert így kevesebb ram kell neki mint a 7-es töltőképernyőnek.
Mikor eldurrant benne valami és elvitte egy tényleg szakemberhez, ő mondta neki, hogy ezen XP van. 1 hónapig nem állt szóba velem.
(1 hónap alatt viszont pont elfogyott, 1 liter jéger és 20 doboz sör)
-
-
tserrof77
őstag
válasz
hackeeeee #39118 üzenetére
Nevetni fogsz, pont tegnap hoztak be egy ilyet... Régi ügyfél régi gépe. Asrock P4i65G lap, 2.8GHz P4 2*1GB ram, 250STA hdd, Radeon 9600Pro vga... XP van rajta, húzzam már újra vinhétre... Jajaj... volt az első reakcióm... Nekiestem egy x86 win7home-mal... Az eredmény több mint meglepő... Egész gyorsan indul, megy, teszi a dolgát... Még a jutyub is használható vele... ÉN kérek elnézést a géptől!!!
-
dark2
tag
válasz
SityiSXT #39119 üzenetére
Ilyen K50C laptop nekem is van otthon, nem fiatal már. Arra nem való win7, winxp-vel viszont elment és ott volt videokártya driver, amivel pl. lehetett rendesen teljes képernyősben xvidet nézni. A bios-ban be lehet kapcsolni, hogy a proci növelje az órajelét, ha jól emlékszem 1.4-re (de olvastam olyat, hogy szoftveresen emelték az fsb-t magasabbra).
Gondoltam rá, hogy ubuntut tegyek fel - arról annyit találtam, hogy az ubuntu 12.04-es volt talán, amiben volt a sis-es vga-hoz driver. De kipróbálni még nem volt időm.
A legjobban azon morogtam, hogy a proci bele van forrasztva a lapba, tehát semmi esély a cseréjére és azt sem tudni, másik rokon gép (pl. K50ab) lapja beleépíthető-e? -
SityiSXT
őstag
Sátán, Asus K50C a neved!
Kolléga egy gyenge pillanatában bevállalt egy kis fusit, aztán jött hozzám, hogy ez a csodamasina nem akarja az igazságot. Eredeti panasz: lassú, szaggat, döglik. Kolléga diagnózisa: és tényleg. Nézem: mobil Celroncs 1,2 GHz, 2 GB RAM, SiS Mirage 3 grafikus lassító - és ez jelen esetben nem gúnyolódás, hanem tény. Ja, és ez megfejelve egy Win7 Ultimate x64-gyel. Proci folyamatosan 100%-on pörög. No jó, nézünk rá valami könnyedebb Linuxot, aztán csak jó lesz. Hát nem lett... Ez a csodaVGA igazából Windows alatt sincs normálisan támogatva, Linux alatt meg agylövés az egész - több disztróval próbálkoztam, de a felbontás telepítés után 640x480 lett fixen, átállíthatatlanul. Mikor meguntam, jobb híján felraktam egy Win7 Home Premium x86-ot, a látványvilágot levittem Win98 szintre, víruskergetőnek kapott egy FortiClientet, így csak akkor pörög 100%-on a proci, ha a user valamit csinálni is szeretne. Ja, és a YouTube is szaggat még 144p-n is. Nem tudom, hogy adta vissza a gépet a kolléga, én csak annyit mondtam neki, hogy van az úgy, hogy el kell engedni dolgokat...
-
ViZion
félisten
válasz
hackeeeee #39116 üzenetére
erre a kedves
vevőeladó:ugyanmár! tudom hogy eSZT még elaggyátok! Ez csúcsgép volt mikor vettem. Na, az amit mondasz komám, az a szerelon. Ez még most is gép. Csak újratelepíted és már el is viszik.Volt olyan, aki meg akarta magyarázni, h az anno vett legkisebb penyás gépe csúcs vas volt... aham, aki eladta, annak volt csúcs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #39115 üzenetére
Ezt notebook-nál szoktam alkalmazni, főként.
-
bucihost
senior tag
Külföldi vásárló:
- hálózati töltőfej van?
- van
- mennyi?
- 2000
- ki lehet próbálni?
- igen... erre el megy....
30 perc múlva vissza jön:
- akkor kipróbálnám
- ok
(minden ok, tölti a telefonját)
fizet, majd bekérdez:- nekem ez csak 2 napra kellene, vissza hozhatom 2 nap múlva?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
szerk.: ViZion kolleganak akart menni a valasz, a #39100-ra, nem tudom, miert vette ugy a RIOS, hogy magammal akarok beszelgetni.
Persze, ezzel most nem azt mondom, hogy olyat nem csinalok, mert nyilvan beszelek magammal, hiszen neha szuksegem van tevedhetetlen, professzionalis es szereny velemenyre is, ugye, de most mondjuk pont nem ez a helyzet.Kizart dolog, mert nem tudom, laptopokban nem vagyok otthon, es oszinten szolva egy ideje a desktop vonalat se kovetem akkora elannal, mint regen.
Valami laptop-szalagkabel-izebigyo-tutymak-memnyec cucc. Na, ebbol kene legyen sata.szerk.: hackeeeee: Latsz ra eselyt, hogy ezt a nelkul deritsem ki, hogy megszamolom egyesevel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest