Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz ViZion #39449 üzenetére

Milyen hibáról beszélsz pontosan? Eddig az volt a bajotok, hogy régi, már semmire se jó gépeket kellett kimaxoljak, amire nem akartak pénzt fordítani. Ok, ezekkel leálltam, beláttam, hogy hülyeség.
    Most az van, hogy jöttek sok pénzzel, hogy tegyek össze egy gépet, amit én akarok, ahogy akarom. Még reális is volt a kívánt értékhatár, csak persze várni kell a jó használtpiac árakra, de ki lehet fogni a jó üzleteket.
    Sikerült is a feladatom, de én arról hol tehetek, hogy nem számoltak saját oldalon dolgokkal?
    - pár napja derült ki, hogy kis méretű brand DELL házba kellett volna beépítsem, amibe az alaplap nem fér bele, nem hogy a GTX 780-as.
    - 80Gb-os winyót akartak adni (adtak is), hogy az jó lesz, de nem tudták, hogy ez pics@füst méret. Majd mikor felajánlottam, hogy szerzek nekik 4-5eFt fejében 500Gb körülit, akkor inkább önerőből próbálták elintézni, de megint csak egy 80Gb-osat hoztak.
    - Amiről megint csak nem tudtam, hogy ők a játék korábban nálam járt példányát akarták feltelepíteni, amivel nincs baj, de az a gyerek tesójáé, tehát csak felváltva fogják tudni tolni, mert egy kulcs van. Mikor legutóbbi talinál közöltem, hogy újra meg kell vegyék, megint elképedtek és megkértek, hogy töltsem le virágboltból. Mikor közöltem, hogy az működhet, de akkor se fognak tudni egymással játszani, se interneten, mert ezeknek ez a funkciója szinte sose működik, akkor megint ment a matek.

Szóval ezeknél a problémáknál hol is hibáztam én? Akár hogy is nézzük, most teljesen új hibákba futottam bele. :D

Új hozzászólás Aktív témák