- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
qwertqwertqwertqwert
(unatkozik a programozó)Wolfman vajon hány olyan gépet látott már, ahol a júzer megfogadta az alábbit?
- Mit csinálsz ha húszadszor fagy le a rendszer?
- Ctrl + Alt + Cipőtalp. -
Melack
veterán
Informatikus a másiktól kér kölcsön:
- Figyi, van egy ezresed?
- Persze, de legyen 1024, az úgy egész. -
*Ropi*
félisten
Most mindenki a hálókártyán húzza a lóbőrt?
-
wolfman
veterán
Hova megy az IDE kábel?
Hát ODA! -
válasz
-=RelakS=- #37570 üzenetére
A felhasználó barátok számára elérhető a papLAN?
-
ViZion
félisten
óóóbazz, csak vicces akartam lenni, de inkább töröltem volna
-
ViZion
félisten
válasz
-=RelakS=- #37573 üzenetére
megaf*om nem kéne'bele?
-
*Ropi*
félisten
CUDA®ul nyomjátok.
-
pikszel
addikt
válasz
-=RelakS=- #37570 üzenetére
Nem számít, akkor is IDE vele!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #37564 üzenetére
EZ most kicsit sok volt.
(#37566) lezso6
Ok, tetőzd még csak nyugodtan!
-
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #37564 üzenetére
Ezek régi informatikus viccek, még a kilencvenes évekből:
Hogy hívják azt az alaplapot, amin nincs integrált winyó-vezérlő? IDÉtlen...
Hogy hívják azt az alaplapot, amin nincs infravörös csatlakozó? IRDAtlan...
-
tserrof77
őstag
válasz
-=RelakS=- #37555 üzenetére
Mind a kettő 72pines, a SIMM amolyan "sorbaírós", az EDO meg random módom írt/olvasott. Emiatt is volt gyorsabb. Pluszba jött, hogy volt SIMM-ből paritásos is...
-
pycur
tag
válasz
moha bácsi #37560 üzenetére
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
...csak épp te magad nem használod. -
axioma
veterán
Nekem apu Becsbol hozott zx spectrum sinclairt es me'g TIT tanfolyamra jartam programozast tanulni
Mire felertem gimibe, mi voltunk az elsok kozott - legalabbis abban a suliban - akinek volt informatika kulon; nem is mindig jart elegge elottunk a tanar... Ferjem [aki egyebkent gyujti is, me'g szerencse hogy nem lakason belul hanem a tetoterben tartja] me'g korabban kezdte (apos 80+ eves, o meg lyukszalagokat mutogatott epp par hete -- egyebkent ma is face, gugli stb. szoval az internet is resze a napjainak). Lanyokhoz jottek par eve osztalytarsak es nekialltak valamelyik C64-es jatekkal jatszani... tiszta elmeny volt nekik, igaz akkor me'g nem volt koztuk okostelefonos.
-
Speed®
titán
válasz
moha bácsi #37557 üzenetére
Kivel beszéltél ezügyben? Fura, szerintem elfért volna.
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #37555 üzenetére
passz, pedig volt 2x2MB edo ramom..DIP rambol is volt, hogy a kukazott 286-os lapbol atlett a Trideng 8900-asba mutve
ganyolas lvl 100 anno
-
Balinov
titán
válasz
-=RelakS=- #37552 üzenetére
hianyos, MFM vinyo nincs is benne
-
-=RelakS=-
veterán
Van itt egy érdekes táblázat 4 évvel ezelőttről
Kattintsatok a táblázat feletti linkre, nagyobb lesz. A táblázat, nem a link.
-
Speed®
titán
válasz
moha bácsi #37549 üzenetére
Legközelebb rakd be aláírásba, ahol írogatsz, mindenki látja..nomeg egy főoldali logout írás sem árt pl., lett volna rá mód szvsz.
-
Darkness
aktív tag
válasz
moha bácsi #37549 üzenetére
én is kimaradtam belőle... csak itt olvastam, hogy volt ilyen összejövetel. Érdekelt volna a dolog. Van itthon egy két komplett C=64 -em. Na majd máskor...
-
biker
nagyúr
válasz
moha bácsi #37540 üzenetére
bazz, hogy nem értesültem róla
:
-
ALFA
senior tag
Most mi a kérdés?
A tűzesetről lehetne témát nyitni, de nem nagyon érdemes, jólértesültek tudják, hogy nem véletlen volt.
A 8080-ast tudtommal a keletnémetek koppintották le, és az utasításkészlet egy jó részét így se találták ki.
Az, hogy ki fórumozik itt, a hozzászólások színvonalából látható. -
wolfman
veterán
válasz
Igen, ő segédkezett nekünk, jó fej volt. Megért volna egy fotót mikor leültünk négyen Dynazni!
Jó volt, elnosztalgiáztunk, de el tudtunk volna képzelni picit több gépet, működő masinát, de persze semmi elégedetlenkedés, csak beszéltük, hogy nekünk már a 286-os korszak is retro.
-
válasz
Vadászat, hú mekkora játék az
-
wolfman
veterán
Jó volt a rendezvény. Elszórakoztunk haverokkal. Beültünk Dina Blaster-ezni négyen, csakhát nekem volt már előéletem ezzel a játékkal.
Haver Crash bandicoot-ozott, mi meg pinpongoztunk. Távozásunk előtt volt egy érdekes kis lézershow is.
Moha Bácsi: Te voltál a főszervező? Már a végén gondolkoztam, hogy te lehetsz az aki segédkezett a joy-ok használatában.
-
válasz
macilaci78 #37534 üzenetére
Az embereket?
-
cbmfan
senior tag
válasz
tus!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
-
SP4C3
veterán
válasz
Az füstölt. :'D
-
wolfman
veterán
válasz
moha bácsi #37474 üzenetére
Elgondolkodtam ezen a retro számítógép kiállításon. Minek is menjek mikor minden ember ilyeneket hoz szerelésre?
-
pikszel
addikt
válasz
-=RelakS=- #37530 üzenetére
Akkor már Blutus...
-
-=RelakS=-
veterán
Brutus... vagy az már nem divat, hogy:
-
tserrof77
őstag
(rotfl)
-
SP4C3
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37527 üzenetére
-
wolfman
veterán
-
axioma
veterán
1. ingatlan.com-ra vagyok bekotve nezelodes miatt, netto csaladi hazra gondoltam
2. enyim lanynak malyvaszinunek mondanam inkabb, de alapvetoen rozsaszinbe is belefero - de a laptopja... (12"-es)
3. butorlapgyartotol fillerekert vasarolt - amivel a konyhafrontokat csinaljak - foliat tett nekunk az amugy szabadonallo feher mosogatogep ajtajara a konyhas, ha nem csicsas a haz akkor az oldalara sztem ugy felmenne ha talalsz rozsaszint, hogy meg nem mondani hogy nem odavalo (eleg massziv es felrakas se nagyon ronthato el mert merevebb), ha instantice nem talalsz rozsaszin hazat, akkor ezt meg lehet me'g probalni -
gozso
őstag
a kérdés komoly:
láttatok valahol pink színű házat? vagy valami olyasmit ami kicsi-csajos.. karácsonyra kellene , a hölgy 7 éves
-
ViZion
félisten
válasz
cbmfan #37510 üzenetére
háát, tuggyátok esztet kejestem má évekotta. szemet inromantiusokk! eszektuggyák deasztán pézért mekkcsinájják, pedig eggy katintás. köszönöm megy a lájk.
Crytec210: perszehogy az. Meg a követői, kommentelői nagy része is érti a tréfát. Anno iwiw időkben magam is lelkesen segítettem az embereken, megosztottam hasznos dolgokat. Pl. felhívtuk a figyelmet a dihidrogén-monoxid veszélyeire, illetve "Csatolják vissza Trianont!!!" mozgalom lelkes híve is vagyok. Sajnos a lapos föld akkor még nem volt, pedig tudtam volna az értékeiket képviselni és megosztani
-
cbmfan
senior tag
-
pycur
tag
Ha már képezünk, ezt most találtam:
-
-
válasz
moha bácsi #37499 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged