- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
szétkaptam egy FuSi gépet, belül teljesen tiszta, csak procihűtő ventilátora akadozott. levettem, ez fogadott:
-
quailstorm
félisten
Ha Sulinet, akkor 775i65G. Szoktak még azzal fárasztani benneteket? Szuper lap volt. A P4i65G LGA775 foglalattal. Szóval akár kétmagos Pentium D, de AGP, max 2GB RAM. Tökkééletesss.
-
wolfman
veterán
válasz
PH 5.5 #37993 üzenetére
Ezt szórták akkoriban az összes ilyen hulladékba, mint ahogy intel vonalon a celeron 430-at
Egyszóval sulinet = FTW
Mondjuk 2003 környékén, mikor az első, tesóméktól független gépemet vettem, az is Sulinetre ment, csak annyi különbséggel, hogy tesóm egyik haverja számtechboltos volt és a sulinet keretein belül megkapható legjobb cuccokat pakolták bele egy házikóba. Ez P4 2.8GHz northwood-ot, 2x512Mb memóriát és egy (nagyon nem emlékszem már) talán Abit radeon 8600-as vga-t jelentett egy Abit BH7 berkein belül.
-
Ringman
félisten
ilyesmi molex/3pin csatlakozó szerszámkészletet lehet valahol Mo-n kapni?
mi ennek a magyar neve egyébként?
dell powerconnect 5424-ben akarok ventit cserélni - hangos nagyon, de a sima 3pines ventilátorokhoz képest fel van cserélve a csatlakozón a vezetékek sorrendje (gondolom direkt azért, hogy a delltől vegyél ventit is)
-
SP4C3
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37965 üzenetére
-
Bazsesz
őstag
A hét eddigi történései:
-"Kiscicát szeretnék csomagként feladni!"
-"Hallom ahogy suhognak a patronok jobbra-balra, de csak fehéret nyomtatja a feketéből"
-"Be kellene ezt a pár oldalt fényezni"Laza hét...
-
wolfman
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #37965 üzenetére
Kit hol mit?
-
törölt tag
válasz
azbest #37962 üzenetére
Mi meg dolgozunk egy egyetemnek....
A karbantartó kőművesek azt mondták, hogy ha látsz egy olyan ssid-t ami hivatalosnak látszik, nem köthető tanszékhez, de aránylag ott van mindenütt az épületben, akkor a nevét felhasználva így csinálj jelszót, írd be, és csatlakozni fog.És úgy is lett.
-
válasz
azbest #37962 üzenetére
Elvileg lenne itt is kulon halozat, amire hozzaferest ugye a kozpontira kotottek, tehat ha van a gepekhez belepesed, mennie kene a wifinek is, csak a gyakorlatban ugye nem enged be a megfeleo adatokkal, a nyilvanos meg valahol a foldszinten van emlekeim szerint egy szem darab, mikozben a frekvencia kvazi telitett tobbszorosen valoszinuleg. Sok sikert, a 4g hianya meg a joisten tudja, mitol van.. De az az egesz egyetemen jellemzo
-
azbest
félisten
válasz
#33253120 #37959 üzenetére
Úgy tűnik ez tipikus
Nálunk a könyvtár/előadük környékén volt eduroam wifi, szóval egy regisztráció után lehetett használni, elvileg más egyetemeken is akár. Na hol nem volt ilyen wifi? Hát persze, hogy az infósok épületeiben
Ott külön wifi volt, amire elvileg az operátoroktól lehetett kérni hozzáférést külön indoklást mellékelve. Persze ők rühellték, hogyha bármivel foglalkozni kell, így nem nagyon volt senkinek
-
Most fogyasztottak vagy tartalmaznak?
Mert láttam elég sok rozsdás kilógó részt, akkor most az vas fogyasztásnak minősülne?(#37959) T_chris
Azért is 70%-os a bukási statisztika egyes tárgyakon, mert nem oldották meg a halogatók ezt a feladatot az évek alatt? Most, hogy mondod.. -
törölt tag
válasz
Pttypang #37953 üzenetére
Nem az a baj, hogy sok adatot használ, hanem az informatikai épületben (!!!) konkrétan nincs lte hálózat, 3g meg éppen néha van térerő kategóriásan van, ezért egyszerűen a képek töltésénél nem jut tovább a dolog.
Informatikai épületben? Szerintem ez valami feladat lesz pontokért...
-
ViZion
félisten
válasz
LamerGyuri #37957 üzenetére
+1
Én lángossütő akartam lenni. Mindig szerettem volna valami zsíros állást... -
Nem az a baj, hogy sok adatot használ, hanem az informatikai épületben (!!!) konkrétan nincs lte hálózat, 3g meg éppen néha van térerő kategóriásan van, ezért egyszerűen a képek töltésénél nem jut tovább a dolog.
(#37947) Spet
Be se tölti a képeket abban az épületben, az a vicces..
Eddig 4 telefonomból 4-el nem tudtam mobilnetet/wifit használni rendesen abban a nyomorult épületben.Éljen az egyetem, minden jó helye, ahol csak én vagyok olyan balszerencsés, hogy még térerőm sincs..
-
Hali Mindenkinek!
Nem hittem volna hogy erre az oldalra kerülök valaha (mármint a pult innenső felére)
. Szóval két éve rendszergazda szervizes vagyok egy boltban és érdekelne pár információ hogy hogyan is mennek a dolgok más ilyen szervizes boltos cégnél. (áraknál nettó érdekene)
Mennyi szokott lenni az átlagos óradíj? (nettó 4800 az egy megyeszékhelyen reális?)
Windows telepítésért mennyit kértek el (adatmentéssel vagy nélküle is)? (win10, win7, xp eseteket is figyelembe véve)
Ha van kiszállás tegyük fel városon belül vagy max 5-10km távon akkor mennyibe szokott ez kerülni?
Bevizsgálási díj van-e, mikre?Jelenleg munka és munka között szerviznél nincs különbség pedig kellene lennie pl:
Mari néni behozza az XP-s gépét hogy lassú > újratelepítés adatok szoftverek visszamásolása, nemúgyvoltak az ikonok miért ilyen a startmenü...
vs
Pista bácsi új i3-as notiját kell újrarakni win10-el alap programokkal amit karácsonyra kapott unokáktól tökmindegy csak netezni kell.Árban ugyan annyit kérek most a fenti kettőért, munkaórában viszont a fenti az jóval több és ezen szeretnék változtatni.
Elsősorban azt szeretném hogy ésszerű legyen a munkáért fizetendő összeg számítása mert jelenleg totál káosz és nem mindig arányos a munkával.
Kérlek vegyétek komolyan, szeretném rendbeteni ezeket a dolgokat a cégnél. Valami árlista szerűt szeretnék hogy az ügyfelek egyből láthassák mi mennyibe kerül.
Köszönöm! -
HoaryFox
őstag
válasz
-=RelakS=- #37936 üzenetére
Ha valami furcsaságot találsz, azt nyugodtan jelezheted privátban, nem harapunk, mindannyian hibázhatunk (főleg én
), javítottam.
De szerintem /OFF
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
HoaryFox #37934 üzenetére
Az vicces, amikor bejön a tag, hogy egérre adjatok ajánlat, pedig ott figyel a link a perifériás ajánló felé
Mindenesetre két érdekesség:
DDR3 ram 2*2GB és 2*4GB ugyanannyiért? Mondjuk ebben a méretben és kategórában fene tudja.
Összeadtam az adott árakat a konfigra, aztán még egyszer összeadtam, mert nem akartam elhinni, hogy annyit érPedig már 6 éves a masina, és még mindig zsebbenyúlós vége lett.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
-=RelakS=- #37933 üzenetére
Szűrj a nevemre, mind olyan.
-
HoaryFox
őstag
válasz
-=RelakS=- #37933 üzenetére
Én csak ritkán használom a lehetőséget, de akkor van is indokom rá
Szeretjük ha nem össze-vissza vannak a dolgok, hanem szépen rendezetten, ezzel is segítve a munkánkat. Nem kérünk semmi extrát amúgy. -
HoaryFox
őstag
válasz
-=RelakS=- #37915 üzenetére
Nana, mi a bajod, mondd csak el szépen?
-
SP4C3
veterán
-
SunyaMacs
aktív tag
-
SP4C3
veterán
Napi apró, képek:
ALIENWARE
Intel Celeron...Driver Pack Solution, a szakember...
Az R7-es szereti ha konduktív felületre rakják:
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #37925 üzenetére
Easy to Install
-
-=RelakS=-
veterán
-
törölt tag
válasz
MasterMark #37920 üzenetére
Arról csak bacsis tudna nyilatkozni.
-
wolfman
veterán
Útmutató a helyes használathoz!
-
MBazsee
tag
-
DJGABI
addikt
válasz
-=RelakS=- #37911 üzenetére
beárazós topic [link]
-
válasz
-=RelakS=- #37911 üzenetére
Volt beárazós topik, de bezárták.
-
-=RelakS=-
veterán
Ilyen "miért mennyit lehet kérni" topik nincs itt a PH-n?
Van két gépem, ami "gémer" meg "patika" () (remélem, az áramkörök színe ma már nem játszik), egyik 2007-ből, a másik meg 2011-ből, és csak a helyet foglalják.
-
MBazsee
tag
Vigyázzunk, hogy honnan rendelünk, mert úgy járhatunk, mint az ismerősöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest