Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- sziku69: Szólánc.
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
De jó, hogy már elmúlt 1 óra. Egykor a dinoszauruszok uralták a Földet.
-
SityiSXT
őstag
válasz
macilaci78 #36485 üzenetére
Amiket én csináltam, azokat a lehető legegyértelműbbre igyekeztem megszerkeszteni. Szerintem csak azoknak van gondja ezekkel, akik lusták értelmezni az olvasottakat, mert ha két tweetnél hosszabb szöveget kell olvasnia, akkor az meghaladja a szellemi kapacitását.
Sajna a hentesből van több. De nem baj, egy hét múlva ilyenkor már nem leszek itt, addig csak kibírom valahogy. -
Pötyi
őstag
válasz
-=RelakS=- #36488 üzenetére
Sok hülyéhez TERApeuta szükséges, még többhöz meg GIGApeuta...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #36486 üzenetére
és ha nincs elég beton, akkor TERAszra nem fog telni, csak GIGAszra?
-
7
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #36486 üzenetére
Latom, nektek munkatok a hobbitok.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Adamis #36475 üzenetére
Nálunk kezdenek elszaporodni, de nagyon - jön a főszezon. De sajna nem viccesek, hanem szánalmasok és agresszívak azok, akikkel gond van. De már csak egy hetet kell kibírjak, utána másik meló - hátha az jobb lesz, és nekem is több mesélnivalóm lesz. Mert lássuk be, ez inkább szánalmas, semmint nevetséges:
- A beállítási útmutató negyedik pontjánál vagyok, itt mit is kell csinálni pontosan?
- (Oda van írva egyértelműen, olvasni csak tudsz, ha már chaten kérsz segítséget.) Le kell tölteni a Puttyt és bejelentkezni a routerbe.
- Oké, sikerült. És most?
- Talán olvassa el az 5. lépést és cselekedjen aszerint.
- Ja, oké. És utána?
- (Anyád hogy van? Remélem, csuklik!) Mondjuk a 6., utolsó lépéssel fejezze be a beállítást, és próbálja ki, működik-e a cucc?Vagy ott a másik lelkiekben és szellemiekben felettébb szegényes, amelyiknek napokig kellett magyaráznom, mi is a különbség a router azon IP címe között, amit a saját magánhálózatán kapott és ami a hotspot hálózaton lett beállítva neki. Meg persze az útmutató szépen leírja, hogy tudja beállítani az egyes portokat a hotspot és a LAN hálózathoz (írd és mondd, négy egérkattintásból megvan - sőt, az egyik KB cikkünknél screenshotokat benyilazva kvázi képregényt rajzoltam hozzá), de hát ennek értelmezéséhez minimum az MIT-s diploma kell. (Az persze derogál, hogy utánanézzen, mi az, hogy hálózat, alhálózat, meg hogy egyáltalán a különböző hálózatok hogy is kommunikálnak egymással.)
Illetve ott az a szerencsétlen, aki pár hónappal ezelőttig a hálózatokról se tudott semmit azon kívül, hogy van a mazzagos, meg van az aeroszolos. Erre most pampog, hogy az egyik hotspotja behal, ha 400 ember cuppan rá egyszerre, pedig a hotspot routert is kicserélte már egy olyanra, ami bírja (én javasoltam neki, mert az eredeti nem bírta ezt a terhelést). Neki csak két napig kellett mondogatnom, hogy nálunk minden redben, a beállítási metódusunkkal sincs gond, mert többezer másik operátor gond nélkül használja (ekkora és nagyobb uservolumennél is), így marad az, hogy a hálózat többi részén kiszórja a SOHO eszközöket és olyat rak be, ami bírja az enterprise szintű terhelést. De nem, de a mi rendszerünk lesz a rossz, mert máskor nincs ilyen, blablabla... Ühüm. Máskor is rászabadul 400 ember? Hát, ööö, izé, nem. Na, akkor emésztgesd, mit jelent az, ha egy hálózati eszköznek 500 vagy 50000 TCP/UDP kapcsolatot kell kezelnie.
-
válasz
RohamDroid #36477 üzenetére
valami lazább hobbit is választhattál volna...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Veszélyes ez a hobbibeton, ha kötés után magához rántja a folyókat...
-
customer114
őstag
válasz
Hobbibetonozol? Ez mit takar?
Terápiával kezelhető?
Sziasztok, Gábor vagyok és hobbibetonozok.
-
RohamDroid
aktív tag
Úgy látom nagyon beütött a meleg. Ráadásul én otthon délutánonként hobbibetonozok, szóval vigyázzál necsaljál mert a haverom a gecmec mirtil már a dunában van mert rákötött a lábára a vödörnyi hobbibeton!
-
Adamis
őstag
Gyerekek, uborkaszezon van?
-
thesound
addikt
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
-
TaaT
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz
macilaci78 #36471 üzenetére
Lehet a gombát faragta téglalap alakúra
-
Mercsinaljatokezt pliz :'(
-
Met
nagyúr
Mire jó a nő? A két "f"-re: főzésre, fmosásra.
-
SityiSXT
őstag
válasz
föccer #36438 üzenetére
"a benne fégbe menő"
Tudom, hogy elgépleés, de nekem ez ugrott be. Tehát ebbe kell beleönteni a betont, hogy a kémiai-fizikai-geológiai folyamatok perfektül menjenek végbe?
-
- hhhmmm. Megszakította az ebédszünetem! Most maga miatt kezdhetem ELÖLRŐL! Én sem zavarom, amikor a bányából hozza fel a szenet!
-Al Bundy -
Out
addikt
Lehetne már valami történet is.
"Bejött egy kövér nő a boltba és....." -
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
wolfman #36450 üzenetére
De ebbe a rendszámba tuti belekötne minden rendőr
-
F.E.K..
senior tag
válasz
-=RelakS=- #36444 üzenetére
Persze, mindenki csak alapozik...
-
Met
nagyúr
föccerhez ne vigyetek gépet szerelni mert így jártok
-
-
föccer
nagyúr
Pedig nagyon fontos paramétere a friss betonnak. Egészen másképpen viselkedik magas (28-30) fokos hőmérsékleten, mint ideális (15-20) hőmérsékleten. Ha téli időszakban lemegy alacsonyra (5-10), akkor megint másként dolgoznak benne az anyagok. Mivel a beton alapvetően egy kémiai-fizikai (és bizonyos értelemben geológiai) rendszer, így nem meglepő, hogy a hőmérséklet változás erősen befolyásolja a benne fégbe menő kémiai reakciók sebességét, illetve a beadagolt adalékszerek hatásmehchanizmusát.
-
RohamDroid
aktív tag
Van ám eszmefuttatás
-
válasz
Enzolord #36434 üzenetére
semmi gond a törölközőmet mindig magamnál tartom, kivéve mikor nem.
föccer: de én hőmérőt se láttam még betonyba...
cbmfan: bammeg írd oda, hogy a doboz nyitható.
innen tudtam meg, hogy az: [link]
szerk: közben megdöntöttem egy matematikai tézist, miszerint -(-) az +. azaz off-ba raktam egy mondatot, majd az egész hozzászólást is. éééés a külön mondat nem lett off off.
ok, nem iszom több páleszt ma.
-
Enzolord
addikt
válasz
ViZion #36432 üzenetére
Az Útikalauz szerint:
„Magától értetődik, hogy a Vogon költészet a harmadik legrosszabb a világegyetemben. A második legrosszabb Kria Azgótjaié. Amikor az Azgót Költők Nagymestere, Dagályos Morrogh előadta Óda a Kis Csomó Zöld Dagadékhoz, Melyet A Hónom Alatt Leltem Egy Nyári Reggelen című poémáját, a hallgatóságból négyen a helyszínen kimúltak belső vérzés következtében, és a Közép-Galaktikus Művészet-Manipuláló Tanács elnöke is csak úgy menekült meg, hogy lerágta a saját lábát. Morrogh mint jelentették, »csalódottan értesült« a költemény fogadtatásáról, és Kedvenc Fürdőszobai Gargarizálásaim című, tizenkét kötetes eposzának felolvasására készült, amikor is a saját vastagbele elkeseredett gesztusra szánta el magát az élet és a civilizáció védelmében. Egyenesen keresztül szökkent Morrogh nyakán, és kiszorította agyából a szuszt. A világ legrosszabb költészete megsemmisült alkotójával, a redbridge-i Paul Neil Milne Johnstone-nal együtt amikor a Föld bolygó megsemmisült. A Vogon költészet ezekhez képest enyhe.”
-
-
cbmfan
senior tag
látom lefárasztottam a bagázst
-
wolfman
veterán
válasz
-=RelakS=- #36415 üzenetére
Én is kaptam már így vissza "lemezt", tokot.
-
cbmfan
senior tag
válasz
-=RelakS=- #36415 üzenetére
én meg vettem le így polcról rokon látogatása után. enyhén értelmi fogyatékos szegény, ami kell neki azt azonnal akarja, nem bírja ha nemet mondanak neki. ez 6-8 éve volt, azóta nem láttam.
-
wolfman
veterán
válasz
Pttypang #36412 üzenetére
Mert rokon volt és akkor még annyira nem voltam benne a bizniszben. Gondoltam majd hoz helyette másikat, csak pár Princo meg Ridata lemez után rájöttem, hogy nem lesz ez így jó. Nem hiszem hogy az élet minden mozzanatát te is rögtön kurvaokosan kezded!
(#36413) pycur: Igen, ez akkoriban nagyon ment. Elkért valaki valamit és ha véletlenül nem emlékeztél kinek is adtad oda az ominózus lemezt, akkor baszhattad is, mert mindenki tagadott rendesen! Meg 'de nálam nem fog eltűnni, én vigyázok rá nagyon' kijelentések is voltak. Nem egy lemezem tűnt el, hogy nem emlékeztem kinek adtam oda. Aztán mikor bevezettem, hogy semmit senkinek, akkor el sem kértek inkább semmit.
-
pycur
tag
válasz
Pttypang #36412 üzenetére
Fiatal csapatos cimboráknál ez nem így megy, ezt biztos te is tudod
Én a 3. vissza nem kerülő lemez után már csak másolatot adtam kölcsön, amit meg is tarthatott az illető lemezáron.
2000-ben, amikor bejött a net és megtaláltam rajta az akkoriban friss ropogós c64, sega, gameboy, nes, stb emulátorokat az nagyon kelendő lett. És amikor 2 hét után könyörgésre úgy kaptam vissza a lemezt, hogy átment rajta egy tank, és a fele nem volt olvasható, na akkor morcos lettem. Nem kis melóm volt az iskolai 10kb/s nettel levadászni őket... Egy darabig nem kapott senki semmit, szedjék össze maguknak, nekem ment, nekik is fogAz altavizsla segít
ON történetem egy ideje nincs... -
válasz
wolfman #36409 üzenetére
Ezert te fogod magad es az egy lemez mediaban szereplo arat kered el erte peldaul.
Az, hogy te "jofejsegbol" a beszerzesi arat kerted erte, pont az alarcot irja fel a homlokodra, hogy gyertek, 20 forintos kajli dvd-t cserelek minosegire, meg filmet is kiirok ra, szivassatok meg.
-
wolfman
veterán
válasz
Pttypang #36407 üzenetére
Mert tisztában voltak vele, hogy mennyiért lehet venni ITmediáról vagy XXLDVDről, csak egy egy lemezt ők nem tudtak berendelni utólag ugye, nem álarc kérdése.
De így tiszta. Hozol lemezt és kiírok rá bármit szívesen. Én még boltba sem rohangálok el csak egy egy lemezt megvenni. -
wolfman
veterán
Règebben mèg az járta baráti/rokoni körben, mikor mèg a CD/DVD fènykorát èlte, hogy eljöttek hozzám, megnèztünk valami filmet, játèkot ès jött a válasz: Ki tudnád nekem ìrni? Hozok majd neked másik lemezt. Vagy kifizetem a lemez árát.
Ezekkel csak az volt a baj hogy a TDK, Verbatim lemezeim helyett rendszerint princo vagy noname lemezek jöttek sorban. Egyszer bas.ottul meguntam, azóta saját lemezt adsz ès minden van. Utóbbi kifizetemmel meg az volt a baj hogy 25, 50-essèvel rendelt lemezeknèl nem buli 1, 2 lemez árát tartogatni a köv rendelèsig. -
válasz
macilaci78 #36400 üzenetére
Gétéahét emegy fúhádén, akkó peeesze
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest