Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz pikszel #37353 üzenetére
és CDn teríti, amikor ott a snapchat a beépített védelemmel
a feltörhetetlen titkosítás része eleve vicces, MIt meg tényleg nem értem minek. kriptográfiánál eleve lényeges szempont, hogy az eredeti és a dekódolt üzenet egyezzen, tehát erre nem feltétlenül öntanuló algoritmust fog az ember használni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ViZion
félisten
válasz pikszel #37588 üzenetére
PRONtosan, és LANkadatLANul halad tovább.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
DJGABI
addikt
válasz pikszel #40847 üzenetére
jaja, 775 közepe teteje még azért elmegy. anyámnál is hasonló dolgozik, e8600. (#40848) Gyuri27 nekem mondjuk kitétel volt a 4 giga ram. mondjuk múltkor elé ültem, egy ssd rohadtul nem ártana bele
következő lépcsőnek valami g2020-as vasat néztem, de annyival az se izmosabb. legközelebb csere sztem akkor lesz majd ha a 2500-as konfigok ára beesik
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Mercutio_
félisten
-
Pötyi
őstag
válasz pikszel #41617 üzenetére
Itt, a nagyfaluban Fenyő Miki bácsi néha kint ül a Szent István park sarkánál a Borpatika előtt egy fonott székben és cigizik. Vagy a fagyizónál.
Ha épp arra esz a fene, rá szoktam köszönni egy Tiszteletem, művész úrral, amit ő egy bólintással nyugtáz.
Szerintem valahol ő is don...
QNX is cool!
-
thesound
addikt
válasz pikszel #41617 üzenetére
Tipp: Fehértói halászcsárda, vegyes halászlé. Régi 5ös út bevezetőjénél a Szeged felé oldalon.
Évekkel ezelőtt remek volt, egy próbát megér ha szeretitek a jó halászlevet.
https://maps.app.goo.gl/eB9f3
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
wolfman
veterán
válasz pikszel #41799 üzenetére
Vannak azok a gépek ja, mikor annyi csak a feladat, hogy picit belassult, csak némi tisztogatás kéne, meg hogy böngészni is lehessen gyorsabban meg mindig felad valami hibaüzenetet és ennyi. Aha, naszóval 30perc boot idő, utána 20 hibaüzenet, a gép már mindent betöltött ami kellett, de a vinyó csak darál még percekig vagy valami task fogja le az erőforrást. Mire nagy nehezen eljutsz a programok telepítése és törlése részhez felbassza az automatikusan induló Skype-ot, Steam-et, 'lejárt a licence' vírusírtót, etc. Jó esély van a lejárt licencű vírusíró másikkal való helyettesítésére előbbi le nem törlése mellett és talán a HDD is régen 30-40% körüli kondícióval van ellátva, ami cseréjét közel azonnal vissza is utasítják, mert nincs rá pénz.
Az ismerősök innenonnan összeollózott haverjai szoktak hozni olyan gépet, amit a gyártósorról rögtön a kukába kellett volna dobni, aztán még általam próbálja bizonygatni magának milyen jó üzletet csinált a 40eFt-os "sulinetes" gépével és volt hozzá 'monitormegmindenegyben'.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest