Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
pikszel #41799 üzenetére
Vannak azok a gépek ja, mikor annyi csak a feladat, hogy picit belassult, csak némi tisztogatás kéne, meg hogy böngészni is lehessen gyorsabban meg mindig felad valami hibaüzenetet és ennyi. Aha, naszóval 30perc boot idő, utána 20 hibaüzenet, a gép már mindent betöltött ami kellett, de a vinyó csak darál még percekig vagy valami task fogja le az erőforrást. Mire nagy nehezen eljutsz a programok telepítése és törlése részhez felbassza az automatikusan induló Skype-ot, Steam-et, 'lejárt a licence' vírusírtót, etc. Jó esély van a lejárt licencű vírusíró másikkal való helyettesítésére előbbi le nem törlése mellett és talán a HDD is régen 30-40% körüli kondícióval van ellátva, ami cseréjét közel azonnal vissza is utasítják, mert nincs rá pénz.
Az ismerősök innenonnan összeollózott haverjai szoktak hozni olyan gépet, amit a gyártósorról rögtön a kukába kellett volna dobni, aztán még általam próbálja bizonygatni magának milyen jó üzletet csinált a 40eFt-os "sulinetes" gépével és volt hozzá 'monitormegmindenegyben'.
-
Pötyi
őstag
válasz
pikszel #41617 üzenetére
Itt, a nagyfaluban Fenyő Miki bácsi néha kint ül a Szent István park sarkánál a Borpatika előtt egy fonott székben és cigizik. Vagy a fagyizónál.
Ha épp arra esz a fene, rá szoktam köszönni egy Tiszteletem, művész úrral, amit ő egy bólintással nyugtáz.
Szerintem valahol ő is don...
-
DJGABI
addikt
válasz
pikszel #40847 üzenetére
jaja, 775 közepe teteje még azért elmegy. anyámnál is hasonló dolgozik, e8600. (#40848) Gyuri27 nekem mondjuk kitétel volt a 4 giga ram. mondjuk múltkor elé ültem, egy ssd rohadtul nem ártana bele
következő lépcsőnek valami g2020-as vasat néztem, de annyival az se izmosabb. legközelebb csere sztem akkor lesz majd ha a 2500-as konfigok ára beesik
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
pikszel #37353 üzenetére
és CDn teríti, amikor ott a snapchat a beépített védelemmel
a feltörhetetlen titkosítás része eleve vicces, MIt meg tényleg nem értem minek. kriptográfiánál eleve lényeges szempont, hogy az eredeti és a dekódolt üzenet egyezzen, tehát erre nem feltétlenül öntanuló algoritmust fog az ember használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest