Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33374) ViZion


ViZion
félisten

Tegnapi epic: polgár hív, h vett lapost, nincs wifi. OK, kiugrok, mondom vagy jelszó, vagy driver, vagy vmi router konfigolás... majdnem.
Ős-öreg (talán 2009-es) Turion HP lapos, 1 GB rammal, ahogy azt kell a win 7 felpöccentve, lassú is, mint a fos. Kiderült, h a laposban nem jó a wifi modul, nem szerelgettem, eszközökben sem jelenik meg, kapcsolójára sem reagál, biosban sincs semmi beállítás hozzá. Mondom egyszerűbb sticket hozni. Közben dumálunk, mondja, h egyik "barátja" adta el, ő csak kábellel használta, mert az gyorsabb... aham, szal. a wifi már halott is volt.

Majd csak kibökte: valahogy gyorsítsam fel. Mondom NEM, ezt nem lehet. Költeni lehet rá (SSD, RAM), de ebből akkor sem lesz bikaviadal... és árban megduplázzuk, amiből szinte újat vehetett volna...
Kibökte, h lealkudta 35-re... de akkor ezek szerint sok volt érte... Hát ja, sok, mert nem lehet használni, index betöltés 5 perc, cikk megnyitás szintén, a vinyó majd kiugrik, úgy swappol.

Mondom kis linuxal netezés, filmnézés még menne rajta... ja, linux? Azt nem. OK, akkor van wifi, viszlát.

De valahogy gyorsítssam meg, nézzek bele ami kell, mennyi lenne. NEM, ilyen régi géphez csak használt cuccok vannak, azzal nem foglalkozom, viszlát. Azérrt hogy ne legyek paraszt, még megadtam Wolfman számát... ;] :DDD (neeem, sajna nincs meg... :o )

Az örök tanulság: vásárlás ELŐTT kell megkérdezni a szakit, h jó vétel-e... szerintem.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.