Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Muhahhhaaa...
Haver mondta, h nem sokat áldoz VGA-ra, szerencsére talált egy 270X-et 15 k ért, meg eladja a régit és szinte ingyen van a csere...
...este persze priviben megírta, h ez a "hivatalos" álláspont, asszony azt mondta, h szülinapja is van, vegye meg a karit, ha így nem is kerül sokba a csere...Minap nekem is kellett volna magyarázkodnom: 270X OC doboza mellé került egy 280X OC doboz is... asszony:
- hogy lett ott két ilyen lila doboz?
Én fejben készítettem pár kifogást (megszült, osztódik, javításra hozták, etc...), de végül csak annyit mondtam:
- ne kérdezd és akkor nem kell hazudnom!Ennyi. Elfogadja a hobbim, néha fenyeget, h kibassza az ablakon... ezért minden ablakra rácsot rakattam, na az nem olcsó
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Tim82
félisten
Én mondjuk úgy csinálom, hogy csajom gépét is én fejlesztem és gyakran erősebb van neki, mint nekem. Problem solved.
*
Tegnapi hajtépés (ma már nem lenne hajtépés, mert az előbb volt a meleg miatt nullásgéppel kopaszra):"Nem tudok kilépni a keresésből a böngészőben."
Igazi hibajelenség: Linuxos notin Opera, egy fül van csak nyitva (azon valóban egy Google-keresés, júzer fiókjával bejelentkezve), de ha mondjuk leállítják/bezárják, majd újra elindítják a böngészőt, a hangfalon out-of-nowhere vagy klasszikus zene, vagy valami magyar nyelvű, rádió-szerű reklám jön be.
Megoldás: júzer nagyon profin eltüntette az összes többi fület (nem tudom, hogy jutott el a fülsáv teljes eltüntetéséig), merthogy volt még valami 10-11 másik fül nyitva. Ezek persze csak a fülsáv visszaállítása után látszottak - így már kiderült, mitől van hol reklám, hol klasszikus zene: egy másik fülön YouTube - Best of Schubert-egyveleg nyitva, aminek az automatikus elindulása előtt néha 20 másodpercnyi reklámot ad le a YouTube ugye...
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ha egyszer be van állítva júzernek a Thunderbird az emailekre, akkor miért jobb neki a böngészőn belépni a Gmail-be és belépve maradni.
**
Ja, máig nem tudtam, hogy létezik olyan Windows, hogy "Forever XP", most már ezt is tudom."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
wolfman
veterán
Volt páromnak semmi baja nem volt a gépemmel, amíg egyszer nem vettem használtan egy Cooler Master Cosmos házat Szegedről és vele hozattam haza dobozában! Szegeden barátnőjével tették fel a vonatra, vonaton végig nyomorgott vele, hogy elférjenek mellette, majd 5 perces szarakodás után egy srác felajánlotta neki, hogy Békéscsabán lesegíti. Akkor értem oda hozzá, mikor az állomás közepén húzta a földön a dobozt, ÚTÁLOM EZT A SZART! felkiáltással A ház majd 19kg!
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
MurdR
veterán
válasz marcusa #32093 üzenetére
Semmi probléma Joci
Tényleg 8ért vettem, de mondom, amire rendbehoztam, azt hittem megőszülök
Kezd bedögleni a monitorom, tegnap kétszer is elfeketült a képernyő fél percre.
Nem baj, majd mondom anyjuknak, hogy 20-ért veszek egy 144Hz-es ROG monitortMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DeFranco
nagyúr
Hazudós mosónők memoárjai, azaz amikor lebukunk...
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
4ever, FullV4 mellett én is használtam néha. Persze, utáljuk az ilyeneket meg egyébkéntis, de amikor hulladék gépre kellett XPzni, egyszerűbb volt ezeket ráncbaszedni telepítés után, mint egy alap ISOt frissítgetni órákig..ezekben integrálva volt az összes frissítés az utolsóig, meg kismillió hasznos/választható progi is adott esetben, sok-sok órányi anyázást spóroltak meg.
-
*Ropi*
félisten
-
gozso
őstag
van az úgy hogy látszólag értéktelen dolgokért sokat fizetnek
ismerős jön, kutyája szétrágta az usb kábelt, van e elfekvőben. szó nélkül kihúztam a nyomtatóból, és a kezébe nyomtam.
-ööö... ennyi elég lesz? 5k-t adott.. volna...(mondjuk sorban álltak az autói, arra hogy szállítólevelet nyomtasson, és indulhassanak)
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
-
Pötyi
őstag
válasz E.Kaufmann #32124 üzenetére
Sokkal jobban érthető, ha Piroska nénit írsz... Jobban átjön!
QNX is cool!
-
TA68
őstag
Elbattyog ez ember bevásárolni, aztán ártatlanul hazatér egy videokártyával a kezében, erre az asszony: [link]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz ViZion #32102 üzenetére
Nálunk 2-3 konfigníyi doboz van itt-ott, amikor üres a komód teteje, mert elvittek mindent már örül Amikor szerzek valamit "mert jó vétel volt", csak annyit mond, hogy "1 hónapnál ne foglalja tovább a helyet, és nullán szállj ki belőle"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
wolfman
veterán
Anno párom gépe besz@rt a cégnél, ahol dolgozik. Kihívták a kis rendszerúr gyereket, aki bütykölte, majd mondta, hogy hát ő ezt most újra fogja telepíteni, ami sajnos nem lesz rövid idő, mára már ne tervezzen be szövegszerkesztést. Erre párom, hogy akkor már cseréljen is benne valamit, mert ez mindig is lassú volt. Mondja a gyerek, hogy most tehet bele egy SSD-t, ami egy új technológi...
Ekkor párom közbeszólt!
Igen tudom, memória alapú háttértár, ami sokkal gyorsabb mint a HDD-k még pár infó stb stb. és elmesélte, hogy ismeri a kütyüt a párjától, örülne ha beszerezne egyet végre. Elmondása szerint a gyerek enyhén könnyes szemmel, nézett fel a székből páromra, hogy milyen tudás birtokában van.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
őstag
válasz wolfman #32136 üzenetére
"rendszerúr"
Nálam asszony a "kapcsold ki a modemet és a routert, majd kapcsold vissza" című segítségnyújtást szokta professzionálisan elvégezni, ha nem vagyok épp itthon, amikor egy internet miatt aggódó ismerős felhív. Párszor már működött.
The Amiga, Born a Champion
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TA68
őstag
válasz Intelligencs #32137 üzenetére
Elment a netünk.
"kapcsold ki a modemet és a routert, majd kapcsold vissza" hátha segít.
Azt nem hinném, mert nem fizettem be a csekket. -
ViZion
félisten
válasz Intelligencs #32137 üzenetére
Ehh, kiválasztottak vagytok!
A szomszédoméknál a tréééé ügyintéző reseteltette a routert... naná, h utána nem volt net. Mint kiderült -meglepő módon- aegyébként is a tré miatt nem volt net.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-=RelakS=-
veterán
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz -=RelakS=- #32144 üzenetére
Minek oda az iMac?
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
-=RelakS=-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz -=RelakS=- #32147 üzenetére
"DELL of Thrones "
Kész, ennyi, végem van. Mára bezárható a zinternet!
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest