Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
válasz #90933760 #32850 üzenetére
majdnem jó az eszmefuttatás, de ottan megbukik a dolog, hogy nem IDE kábelel van összekötve a HDD a MoBo -val, hanem piros kábellel... SATA.
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Mercutio_
félisten
válasz Darkness #32840 üzenetére
Szerintem a táp védelme bekapcsolt, tehát ha bármi más is hibás az már a te műved, szóval leszel szíves ingyen és bérmentve cserélni!! négy!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
TaaT
nagyúr
Örülhet hogy nem égett le a lakás a picsába.
Give them hell Ukraine!
-
Darkness
aktív tag
-
Darkness
aktív tag
válasz Sanyi.mTs #32842 üzenetére
semmit! a házon kívül. Na, jó, az ODD -t is cseréltem, mert egy merő korom volt, és nem volt pofám úgy visszaadni. Átdobtam egy másik dobozba, és indult, elsőre. most frissítem rajta a szoftvereket, aztán megy vissza szépen.
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
wolfman
veterán
válasz #90933760 #32839 üzenetére
És nem értve, hogy miért kerül ez bármibe, mikor az illetőnek ez a hobbija, hiszen úgy is mindig számítógép előtt ül.
(#32840) Darkness: Azért, ha a gép ezek után bekapcsolt hibamentesen, el lehet mondani, hogy a táp jó munkát végzett egy noname-hez képest. Igaz leégett a fenébe, de nem volt öngyilkos merénylő és vitte magával a többi komponenst is. Ez ilyen Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulat tag lehetett, aki csak önmagára veszélyes.
Ahogy elnézem a fotókat, ennek bizony égnie kellett jódarabig ehhez az állapothoz.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
LógaGéza
veterán
válasz macilaci78 #32862 üzenetére
Nem, csak a típus olyan, ez még működik, bár ezek után kérdés, hogy merjem-e használni. Lehet eladom valakinek, aki szeret ilyenekkel "foglalkozni"
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
wolfman
veterán
válasz macilaci78 #32862 üzenetére
Elképzelem, ahogy az ember benyomja a krájzisz hármat aztán a tápegység a Halálos Iram első részében látottak alapján (nitrótól széteső verda) hullik darabjaira.
-
mephi666
nagyúr
válasz wolfman #32864 üzenetére
egy ilyen win 3.1-es pasziánsz alatt is képes felgyulladni
...switching power supply "márkájú" táppal már vagy 10 éve nem találkoztam: eddig szerencsésnek mondhatom magam, mert volt sok szenny tápom: 2001 körül valami kingstar döglődött nálam, de nem füstölt, csak nagyon instabil volt vele a rendszer... aztán 2006 október 23-án neki akartam állni a szakdogámnak és az akkori deer táp is forradalmi hangulatba került, durranással és füstöléssel tiltakozott ez ellen utána fektettem egy minőségibb 350-es chieftec-be amit 2011ig használtam, de akkor hozzám került egy giga460superb: sok pozitív értékelés rávett, hogy cseréljem... jó is volt addig, amíg egyszer szombat este irtózatosan bebasztam, klippeket néztem yt-n, chateltem ezzel-azzal és megcsapta az orrom a füstszag... még ment pár másodpercig, aztán sercegés, tömény füst, kikapcs... reggel felébredtem, ösztönösen első út a gép felé, büdös füstszag, táp szétberhelve kidobva a szoba közepére... akkor állt össze, mi történt... gyors megnéztem telefonról edigital vasárnapi nyitvatartását, 9:45kor bevertem 2-3 vodkát, hogy ne szakadjon szét a fejem és képes legyek odáig elmenni bicajjal és vettem egy chieftec ctg 500 80p-t, ami azóta is megy szinte 24/7-ben (éves nyaralások alkalmából kap néhány nap pihenőt, vagy ha legalább 1-2 napig nem vagyunk otthon)
...ha táp, akkor nálam csakis chieftec... ha hülye fejjel nem adom el 4éve a kis 350-est, szerintem mai napig az menne
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
wolfman
veterán
válasz mephi666 #32865 üzenetére
Nekem régi gépemben egy Chieftek GPS-400AA volt. Alapvetően nem volt vele baj, ha azt leszámítjuk, hogy bekapcsolás után 10 percig folyamatosan fokozatosan hangosodott a 'na ez már minden csak nem halk' szintig. Nagyon utáltam mert tényleg mindegy volt neki mi van, akkor is pörgette a ventit, ha nem kellett, pedig kifejezetten hűvös levegőt fújt.
Utána FSP ZEN 400, most meg Seasonic SS-460FL, így egy venti mínusz. A ZEN-t el kéne adjam mert csak porosodik, de annyira szerettem, hogy még nem vitt rá a lélek.
-
LógaGéza
veterán
válasz mephi666 #32865 üzenetére
Azért a Chifiből se jó mind, CWT-seket én kerülném, de a Sirtec az már elég megbízható
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
mephi666
nagyúr
válasz wolfman #32866 üzenetére
az érdekes, én anno azt hittem a 350-esre egyszer, hogy megdöglött, mert natúrban bekapcsoltam dróttal és semmi hangja nem volt... a venti némán pörgött, pedig abban még 8centis volt
#32867: ja, a ctg 500-80p sirtec, a régi 350es meg még delta volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Darth_Revan
veterán
Kollega megkert, hogy nezzem mar meg a laptopjat, mert picit belassult, meg picit mintha melegebb lenne...
Ok, Win mar el sem indult, semmi gond, legalabb uefi modban felraktam egy friss windows-t, majd alap driverek felrakasa utan megneztem mi is a helyzet a motorterben es ez fogadott:
'Nyad...holnap amikor kozlom a hirt, tuti, hogy megprobal rabeszelni, hogy azert probaljam mar rendbe rakni
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Darth_Revan #32871 üzenetére
Nálad romlott el, nála még 100/100 volt, csak a vírusok miatt volt lassú x)
Toshiba..számát sem tudom, idén hányat kellett cserélnem..+ a Hitachik..
A sokat fújolt Samukkal meg alig van gondom..fene sem érti ezeket már.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz ViZion #32873 üzenetére
Járt nálam egy pénégy csudagép, ganajolás, +RAM, alaplapi EG2 helyett HD3450, hogy rá tudja kötni a tulaj a HDMIs TVt is alkalomadtán, üzemelt szépen. 2 hét elteltével hív, a kari leégette a monitort..mondom WTF? Tudtommal DSubon nem rohangál sok delej. Gépet elhozta, VGA amperszagú, kiszedve IGPvel megy hibátlanul a technika. Monitorról mutatott képet, valami mezozoikumbeli Belinea, a teteje besüllyedve-elbarnulva..nem akartam sokat magyarázni, rövidre zártam annyival a dolgot, hogy ideje új gépet venni, ha már monitorra is költenie kell..de nem nálam, ha komolyan gondolja, hogy a VGA volt a tettes ;p
-
Tim82
félisten
válasz Darth_Revan #32871 üzenetére
Az a 4-14% terhelés mellett 81 Celsius fokos CPU is izgalmas.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #32876 üzenetére
Jóhogy. Ez egy laptopnak álcázott drón, Darth_Revan sem asztalon tesztelgeti, hanem százhúsz centi magasságban lebeg előtte a cucc. Ehhez meg kell a pörgő rotor.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
válasz MasterMark #32876 üzenetére
Ilyen a T500-am is nyomott. Akkor szokott mikor épp elindult a venti passzívról és még nem pörgött fel.
-
wolfman
veterán
válasz Speed® #32874 üzenetére
...rövidre zártam annyival a dolgot, hogy...
Amikor leégetéssel gyanúsítanak, ne mondj olyat, hogy rövidre zárod a dolgokat!
(#32871) Darth_Revan: Mikori a gép és mit tud?
(#32875) Tim82: Gondolom tele lehet retekkel is már a hűtőborda, így jön össze a 81 Celsius.
(#32880) Baltoafarkas: Szerintem fesz alapján számolhatja ki az RPM-et, aztán hogy felpörögjön odacsavarja neki az áramot, mikor felpörgött meg visszaveszi amennyire kell, te meg azt látod, hogy kétszeres hangsebességgel hűt éppen.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Szokás szerint nem teljesen számtech, de remélem befér a topicba.
Friss termés:
Tegnap egy szétszedett X360 "Hibás alkatrészei": [link]A másik tegnapi "fura eset":
Volt nálunk egy hibás médialejátszó 10 hónappal ezelőtt javításon. Helyreállítottuk a FW-t, mert csak szoftveresen volt problémája, tökéletesen működött, kiadtuk.Most ismét visszajött a készülék, nem ugyanolyan, de ugyanúgy szoftveres problémával. (hardveres problémának ismét semmi nyoma) Ismét recovery. Ügyfelet értesítem, majd felháborodva közli, hogy de hát csak 1 hetet ment a készülék, miért nem csináljuk meg garanciába?
Ti mennyi garanciát szoktatok adni amugy egy Win reinstallnál?"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
macilaci78
nagyúr
válasz sptkyle #32882 üzenetére
Bár nem vagyok bótos, de
ha van távfelügyelet, akkor amíg fizeti a szolgáltatást
ha van külön admin és mellette jól lekorlátozva a felhasználó jogosultsága, akkor pár hónap
ha semmi ilyesmi, akkor Eseménynaplóból a átadást követő első installt megelőző másodpercig.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Darth_Revan
veterán
válasz wolfman #32881 üzenetére
A gep egy Asus K53SD es olyan 2 eves korul van, szerintem par honapja jart le a garancia
Hiaba az allando magas rpm, ez a dron mar nem fog repulni mar, mivel konretan a cpu ventillator a sok retektol vagy teljesen beakadt vagy mar total be is dobta a torulkozot, ami miatt a cpu is 800 mhz-re throttlingol es ez is okozza a belassulast (de a gep bal oldalan lehet tojast fozni es legalabb a gep is halkabb lett)
Akku is megdoglott, meg a tapot is mar cserelni kellett korabban...
Csak ra ne probaljon beszelni, hogy ugyan szedjem mar szet, hatha sikerul megcsinalni......
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Darth_Revan #32884 üzenetére
Azért illdomos lenne a hűtést rendberakni, ha már vinyócsere is lesz..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Darth_Revan #32886 üzenetére
Az már rajtad áll, rábeszéled-e a költségekre..nincs ingyen ebéd ilyen szinten.
-
wolfman
veterán
válasz Darth_Revan #32886 üzenetére
A hűtésig általában nem gáz szétszedni, onnan kompresszorral kifújni a nem oda illő koszkandúrokat, akarom mondani porcicákat. Ha picit is ITs vagy, lennie kell csavarhúzódnak.
De utáltam azokat a helyzeteket, amikor haverokhoz átmentem régebben, majd helyben közölték, hogy gépet kellene szerelni. Ok, adj csavarhúzót mert nem hoztam. Ezek fordultak elő:
1 - Ezer éves szar, lesorjázott csavarhúzó volt, más sem.
2 - Egyáltalán nincs csavarhúzó a házban!
3 - Műszerész csavarhúzót adtak, amivel max véleményt, de erőt tuti nem lehet kifejteni.
4 - 'Ááááááh, most vettem frankó szerszámokat kisapám!' kijelentés után a kezembe nyomott TVs csavarhúzó markolata elengedte a szárát, így ezután csak vésésre lehetett használni maximum.
Ma már ennél felkészültebb vagyok. Nem járok haverokhoz!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
DeFranco
nagyúr
milyen bicska az ami nem összecsukható?
nekem a bicskámon van csillagcsavarhúzó, és szintén mindig nálam van.
az már a victorinox szégyene, hogy nincs olyan bicskájuk, amin egyszerre van csillagcsavarhúzó, dugóhúzó és olló, kivéve talán egy másfél kilós citromsárga féltéglát. így kénytelen voltam venni 2k-ért a praktikerben egy budget példányt, ami egyszerre tudja ezeket a többi funkció mellett, 2k-ért.
-
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz bitpork #32895 üzenetére
Vegyetek cuki karkötőt, van rajta minden, ami kell
Amúgy sört helikopterrel is lehet nyitni, bár némi tuningot kell hozzá adni
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
wolfman
veterán
válasz -=RelakS=- #32898 üzenetére
Jajj, de szeretnék egy ilyet, de 60-80eFt-ért nem fogok venni.
-
cbmfan
őstag
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest