Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-=RelakS=-
veterán
Bezzeg a Mesterről mindenki megfeledkezik
Igaz, sör nincs a videóban
-
Pedálos Moszkvics rulez!

-
-
Egyik ismerős a DVD korszakban erősen írta a dolgokat, gyk ennyit tudott a PC-ről, hogy a két íróval mit-hogy lehet. Mikor elmentem hozzá megnézni a gépet, hááát... a szobában, ahol a PC volt, gyakorlatilag az ágyneműtartó és a ruhásszekrények is tele voltak DVD-vel. Több ezer db. Neki is hogy fájhatott, h egyik napról a másikra oda a megélhetése...
A hírhedt ember a környékünkről (aki börtönben ül) már '90-ben ment fel pestre és 2-esével vette a videókat -lecserélte a régieket ITT-re -, nekik meg az volt a bizniszük, amíg apuciék olajjal foglalkoztak.
-
-
Gyuri27
félisten
Én is sok mindent meg tudnék csinálni. Viszont mikor számtechről megy a beszéd nem szólok semmit.
Rá is érnék, meg is csinálnám. A baj azzal, hogy nem vagyok varázsló. Ha meg valamire kell költeni pár forintot a nézés van.*Ropi*: új gép összerakással itt szerintem senkinek sincs baja. Csak mikor jézust kell játszani ingyé. Az más tészta.

-
*Ropi*
félisten
Ha javasolhatom: egyszerűsíteni kell a munkamenetet. Új gép összerakása: webshopban összeválogatod a hozzávalókat, miután a vevő jóváhagyta a végösszeget átküldöd neki mailben mit rendeljen meg, ő megrendeli és fizeti akár hozzád történő kiszállítással, vagy hozzá és átviszi neked, te összerakod, aztán amikor érte jön fizeti a munkadíjadat. Így megy rá a legkevesebb időd és energiád, ráadásul pénzt nem bukhatsz rajta, max. az idődet. Ha pedig rendbe tenni kell egy gépet akkor a munkadíj x1.5 - x2 - x3, mert arányosan a munka is több vele (kitakarítani, esetleges hibát keresni, szétcsúszott oprendszert helyretenni, stb.). Így rögtön le is morzsolódnak a "megélhetési javíttatgatók".

-
host file blokkolás az alap, az erőforrást sem kajál. Nálam Avira a befutó. Bootidőt rohadtul megnöveli, de utána már vállalható. De a tuti megoldás: Linux. Anyámnak is Linux Mint-et felraktam, kész. Mindenki mondta, h ne vegyem meg azt a lapost, tablet-proci szintű cerka van benne + 4 GB ram. Került hozzám win 7 64 bittel ilyen, na az szenvedés. Linux sem indul kapkodósan, bootolás azért prociigényes ott is. Cserébe utána frankóbb, mint a winDOS. Sajna az embereknek a Linpus linuxot jelenti a linux, legtöbben tiltakoznak, mintha a kislányukat hívnád felnőttfilmbe szerepelni... mert nem tudják mi a jó

-
-=RelakS=-
veterán
-
-
Autós hasonlatok. Az bejön!
Volt anno egy mókus, még a win7 kor "derekán", vett egy drága laptopot és XP-t szeretett volna. Az egy dolog, h licencet nem lehetett már keríteni, de nah...
Mondom neki: ez kb. olyan, mint veszel egy ferrárit és beleraksz egy trabant motort.... ott van a lehetőség, de nem tudod kihasználni, webcam, BT, Touchpad de még lehet a wifi telepítés is macera XP alatt, de ha ezekről le tudsz mondani...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OK, értettem, autószerelő vagyok.
Vicces volt. Jah, akkoriban sok autószerelő legalizált, mert végigbüntették őket. -
wolfman
veterán
Azt azért észrevettem, hogy bizonyos elhintett szavak mást jelentenek nekem aki kimondja, meg annak akinek mondom (aki kis pénzből szeretne sokat).
Csóró user felfogásszótár
- Ennyiért minimálisan lesz csak gyorsabb = Ennyiért gyorsabb lesz mint volt
- Jobban megéri újabb generációsat venni, igaz az kicsit drágább lesz = Újabb generációs gépért többet kell kiadni, mint amennyid van
- Amit én ajánlok, jobban megéri = Amit én ajánlok, nekem jobban megéri
- Nem éri meg vele foglalkozni = Lusta vagyok vele foglalkozni
- Azt már lehet használni minimálisan játékra = Azzal már tudod nyomni a GTA5-öt
- ATI Radeon R7 240 4Gb GDDR5 = Ati 4Gb "sebességgel"
- Tegyél még hozzá egy kis összegget és tudok ajánlani egy ... = Át akarlak baszni egy ...-val/vel!
-
-
Mindkettő sikerszakma! Festőnek semmi befektetés nem kell, vesz egy kezeslábast, valami bézbózsapkát, esetleg egy létrát és kész a vállalkozás. Ecsetet, festéket, minden egyebet a tulaj fizet, ennyi. Nem kell iroda, csak valami könyvelő, schwarzba még az sem.
Masszőr szintén "zenész"... Vesz kb. 15k-ért kencéket, egy fehér köpenyt, hajhálót. Ha nem házhozmenős, akkor kell egy hely is, meg ágy, tusoló... de melósként nem rossz ez ám, ismerős hajón dolgozik, kis mercivel jár, majdnem fél évet itthon pihenget...
Szal. gratula neki, máris van két jó szakmája

-
-
wolfman
veterán
-
wolfman
veterán
Aznap felhívott, hogy talált egy csókát, aki 30-ból nagy teljesítményű gépet rak össze neki. Két nap múlva mehet is érte.
Ezt nem értem. Elment tőled, de még vissza is telefonált, hogy beszámoljon, hogy egy harmadik féltől szerzett gépet, ezzel úgymond rádpöccintse a fikáját. Milyen mentalitás már ez, hogy még vissza is szólunk a korábbi boltosnak, hogy na látod paraszt, meg tudtam oldani!?
Mert ugye az teljesen rendbe van hogy a piacon látváyosan alkudozik az ember, hogy na majd megyek tovább biztos lesz olcsóbb, de ott nyílvánvaló és kell is alkudozni, de hogy vissza is hív, hogy hencegjen (amire mondjuk pontosan tudod hogy rosszul járt), hallatlan.
(#33260) UnSkilleD: Na eljutottam a kommentedig. Pont ezt nem értem én se, de látom másnak is feltűnt.
-
-
-
Tim82
félisten
M-Techről jut eszembe, nemrég került hozzám egy olyan Lenovo Thinkcentre M55, amelyiknek a gyári tápja ki lett cserélve egy 420W-os M-Tech ATX tápra. Természetesen nem indult a gép, illetve ventilátorpörgetés fekete képernyő mellett volt a hibajelenség.
Másnak is olyan könnyű javítást kívánok, mint ez volt - M-Tech táp kivesz, eldob, FSP ATX-400PNR betesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen TV-t vegyek?
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Mini-ITX
- Windows 11
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.

Kevés új van benne... (ilyen videók évek óta vannak.. )Az argonos, meg a papagájos amit még nem láttam. Párat ki akartam már próbálni, de mivel nem csajból vagyok ezért pár lehetőség kiesik, viszont a láncfűrészesről én is akarok régóta videót.
ezt majd elsütöm a bandában

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)