Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14600) cbmfan válasza Jamby18 (#14598) üzenetére


cbmfan
senior tag

inkább ezekkel foglalkozz. mindannyian mondjuk, hogy ne csináld, mert nagyon nem éri meg. az oké, hogy némi pénzt akarsz keresni, de Jóskapista gépe nem indul, mert összefosta vindóz magát, te nyomsz egy format C-t, utána mondja, hogy drága felesége komplett receptgyűjteménye benne volt dokumentumokban, és kell most azonnal, vagy megdöglesz.

csináltam évekig én is, ilyenekért hagytam a francba az egészet. egyszerűen nem érte meg a minimális haszon és az állandó idegesség.

odamész délelőtt tízre egy "csak egy kis baja van" hibához, erre kiderül, hogy gép totál hulla. ott vagy órákig, kaja, pia nuku, mert sóher az egész família, ráadásul a hat gyerek nonstop nyakadon lóg, hogy ugye felrakod dúmhatot, nídforszpíd mittoménmit, ami kizárólag konzolra jött ki, lánynak meg a "barbisat". ha ellent mersz mondani, apuci/anyuci néz rád szúrós szemmel, és örülhetsz, ha egyáltalán kifizetnek. persze anyáznak, hogy mersz ennyit kérni, amikor "nem csináltál semmit".

igen, erre számíthatsz, tízből nyolcszor biztosan. ráadásul egy fél raktárkészletet hordanod kell a hátadon, hogy legyen cserecuccod, mert aki házhoz hív, annak van egy "szántógépe", és kész. hogy mi van benne, arról fingja sincs, az tuti.

...és másnap jön szomszéd Vérpistike, hogy megnézze amit csináltál. elb*ssza még jobban, tulaj meg hív fröcsögő nyállal, hogy TE rontottad el gépet, csináld meg ingyen, de azonnal.

szóval jól gondold meg, hogy bevállalod-e. az, hogy telepítettél pár vindózt, és kiírja, hogy Rendszergazda, akkor nem jelenti automatikusan azt, hogy az is vagy.

wifi téma: írtam, hogy nyitottam hagytam itthon. ennyi idő után négy próbálkozás, egy sem tartott tovább 10 percnél.

GrandeP: LOL :D bicskával már láttam hasonlót, de vésővel... :D

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.