Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14701) neduddki válasza neduddki (#14670) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

Ha nem csak a szakma emlexik meg az mar szep dolog: zugugyved

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#14702) szumo válasza neduddki (#14701) üzenetére


szumo
senior tag

Köszönjük a linket!

Nyugodjon békében, az idők múlásával is olyan éles kép éljen azokban róla, akik közelebbről ismerték, és akkor még sokáig köztünk lesz bár csak gondolatban, de köztünk lesz. Az ember addig él, amíg emlékei élnek.

Szumo

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#14703) bullseye válasza neduddki (#14701) üzenetére


bullseye
addikt

Nem lehet rossz, aki ennyire bevésődik, meg pláne ennyire pozitívan!

de ezt a cslhr gyereket viszont meg kéne rakni erősen, szögesdróttal...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#14704) szumo válasza stol (#14700) üzenetére


szumo
senior tag

Ne is mond, én mostanáig nem tudok napirendre térni, hogy minek egy felső középkategóriás, vagy egy felső kategóriás processzorba IGP. Főleg akkor, ha a hozzájuk illő alaplapokon nincs semmilyen monitorcsatlakozó.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#14705) draco31 válasza szumo (#14695) üzenetére


draco31
veterán

Nem veszem magamra, semmire nem jó egyébként, valóban csak annyi, hogy van róla papír.

Egyébként ennek a papírnak köszönhetően dolgoztam vele 16 hónapot konkrétan Excel táblázattal, meg néha kis Word is volt. De csak nagyon alapszintű feladatokat kellett. Ehhez a munkához konkrétan szoftverüzemeltetői kellett. De már megszűnt a munka.

ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\

(#14706) proof88 válasza szumo (#14704) üzenetére


proof88
addikt

most amúgy melyik procikra gondolsz? i3, i5?

(#14707) LordX válasza proof88 (#14706) üzenetére


LordX
veterán

i7?

(#14708) nyunyu válasza mongi (#14684) üzenetére


nyunyu
félisten

Inkább arra kellene nevelni az usereket, hogy ha látnak egy open ofice-t akkor ne rögtön fikázzák, akkor is tudják kezelni, ne pánikoljon a "mosztmilesz-mosztmilesz" stílusban, hiszen 90% ugyanarra a dologra használja a mikrofos offiszt is...(megírok egy önéletrajzot, feljegyzésre...stb).A gombok is ugyanazt takarják.

Felteve, ha mukodnek.

Amikor egyetemen linux meresen OpenOffice alatt kellett osszetakolni a meresi jegyzokonyvet, az volt a legkisebb bajunk, hogy melyik funkciot hova dugtak.
Az sokkal inkabb zavart, hogy kepes volt minden elojel nelkul merevre fagyni, aztan lehetett elolrol kezdeni a doksi irast.

Vegen mar minden mondat utan tenyereltunk a save gombra...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#14709) Lenry válasza nyunyu (#14708) üzenetére


Lenry
félisten

nem tudom mikori OOo volt az, de nálunk az egész cég Open/LibreOffice-t használ, de soha nem panaszkodott senki, hogy ilyen nyűgje lenne vele.

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#14710) szumo válasza proof88 (#14706) üzenetére


szumo
senior tag

2500k 2600k
Az i3-ba egyértelmű hogy kell, mert jó kis irodai gépek pakolhatók össze belőle.

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#14711) Flame_ válasza szumo (#14710) üzenetére


Flame_
tag

A vasak többségébe jól jön - leginkább az elsődleges felhasználási területnek számító mobil fronton ahol az egy chipbe pakolással sok helyet és bizony fogyasztást is megspórolnak (meg amúgy is kell valami képalkotó megoldás). Alapvető architekturális kérdésekben nem a felhasználási terület kis töredékei számítanak, műszaki emberként ezt biztos belátod. Az meg gondolom nem kifizetődő, hogy GPU nélkül megtervezzenek és legyártassanak egy másik vasat - így is kb. konkurencia nélkül nyomják, annyira jók. Semmi szükségük arra a plusz szilíciumterületre. Power gatinggel meg úgyse fogyaszt ha nem használod; nem mindegy hogy ott van? :)

Az se precedens nélküli, hogy valaha külön alkatrészként megvásárolható opcionális dolgok "belezuhannak" a processzorba. FPU? L2 cache? 5+ év és DIMM foglalatokba memóriát se nagyon dugdosol majd a vasak egy részébe...

Bocs, de nem látom mi illogikus van itt. Talán csak az, ha egy 2500K/2600K-s procit egy nála jelentősen olcsóbb lapba akarod dugni... Persze, ügyeskedik az Intel a háromféle chipsetjével szépen; ha az ember a feature listet nézi egymás mellé téve jól fel tudja baszni az agyát, de ez se újdonság az iparban :) Ha IGP-t akarsz használni akkor vegyél drágább chipsetet, ennyi.

(#14712) bullseye válasza szumo (#14704) üzenetére


bullseye
addikt

mert majd lesz, és lesz hibrid mód, hogy 3D gamék alatt a 200W-os szuperVGA megy, 2D semmikhez meg a chipbéli kisfogyasztású...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#14713) C0d3r válasza szumo (#14704) üzenetére


C0d3r
addikt

CPU-nak besegíthet a komolyabb munkába (lásd: QuickSync leírás és teszt), persze ehhez megfelelő szoftvert is kell használni.

(#14712) bullseye: Már létezik ilyen (Virtu), mondjuk eddig nem működött túl hatékonyan (konkrétan semennyire), nem tudom változott-e a helyzet driver fronton. Sokat spórolni nem lehet vele, komolyabb videokártyák is nagyon keveset fogyasztanak terhelés nélkül. Akinek meg felsőkategóriás gépe van, szvsz nem a 10-20 W-ot fogja nézni.

[ Szerkesztve ]

(#14714) mongi


mongi
senior tag

Napiszar:

Tegnap felhívott egy régi vásárlóm, hogy be akarták köttetni a netet. Eddig minden rendben is volt, megérkezett a telefonos cég szerelője aki behúzta a telefont a DSL-hez.

A net szolgáltató "szerelője" azt mondta nekik, hogy a futárral érkező szereld-magad csomagot hozzá küldessék, ne vegyék át!
Ezután pár napra megjelent a szolgáltató "szerelője", aki este fél kilenctől 11-ig nem tudta bekötni a DSL netet.
Ja megérkezéskor ki akart fizettetni, később pedig elkezdte tukmálni rájuk a túlfesz védős konnektort, mikor nem is kértek (amúgy is vettek már nálam a géphez).
Egyszóval itt már látszott, valami nem lesz kóser.
Kifogása az volt, rossz a gép, nincs hálókártya benne (integráltG41 chipset, miért is nincs benne? :W ), és most nála sincs, el kell vinnie a gépet átinstallálni, mert a windows is rossz, majd ő tesz fel egy hekker edisönt ami jobb mint ez (legal 7 HP!).
Ezért ő kért 30 eurót, +15 öt a kiszállásért, +15öt pedig benzinre.A net bekötés másik +30 píz lenne.
Legközelebb hétfőn tudja megcsinálni, ami neki 6-8 óra munka (egy win 7 HP! ), plusz a net bekötés 1 óra (DSL bekötés, felhasználó név és jelszó bepötyögése, kábelek összedugása) :Y
Ekkor hívott fel a srác, hogy akkor hogy is van ez? Ez átb@szás avagy sem?

Mondom neki, szopatnak komám, hozasd vissza a gépet azonnal, hozzad be a boltba, megoldjuk ha gond van.

Gép ma reggel be, belelesek: win szétcseszve teljesen 6 féle lankártya install próba nyoma, alaplapi atheros lan persze letilta és még minden nyoma is eltünteve, hogy valaha be lett volna installálva (én raktam fel azon keresztül szedtem le nekik ingyenes progikat).

Na akkor a legal windowsukat elő, gép legyalul, mindent felinstallál, lan adapter biosban enabled, mindent feldobtam nekik uszkve 1,5 óra alatt.
ADSL router install kb. 3 perc volt.

Hát ennyi volt a mai napiszar.

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#14715) proof88 válasza mongi (#14714) üzenetére


proof88
addikt

nem semmi :DDD

(#14716) westcoastog válasza mongi (#14714) üzenetére


westcoastog
veterán

Az ilyen kontár szemétládák hogyan kapnak munkát? :W A papírt a szakmájukról meg biztosan piacról veszik. Azért legál oprendszert levakarni és pirát edisönt tenni helyette meredek dolog. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14717) stol válasza westcoastog (#14716) üzenetére


stol
addikt

Ezek kérlek infós diplomás szagemberek.

[ Szerkesztve ]

(#14718) westcoastog válasza stol (#14717) üzenetére


westcoastog
veterán

Az konkrét. Biztosan vért izzadva tanultak a diplomájukért.

(#14719) #21346560 válasza westcoastog (#14718) üzenetére


#21346560
törölt tag

inkább sört vedelve.... :(((

(#14720) eziskamu válasza stol (#14717) üzenetére


eziskamu
addikt

Inkább a diploma, mint az ECDL :DDD, vagy ahogy a taxis mondta, inkább a halál mint a szégyen :DDD, persze drágább és hosszabb, viszont járhat az ember jógára és töri órára is sport és értelmiségi kreditekért :)
Amúgy meg nem itthon történt, úgy hogy ha vették a papírt, nem az ecseriről szerezték, hanem a slovenska prior-ról.

(#14721) cbmfan


cbmfan
senior tag

imádom én is az ilyen balf*szokat... behozza lelakott őskövület cuccát, mondja, hogy ez meg az a baja. én meg mondom, hogy ehhez köze sincs a dolognak... nekiáll ordítani, hogy ő ért hozzá, hisz EEEECÉÉÉDÉÉÉELLLL vizsgája van! de rühellem az ilyeneket... általában 40+ magát okosnak képzelő f*szkalapok szórakoznak ezzel.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#14722) szumo válasza Flame_ (#14711) üzenetére


szumo
senior tag

Értem amit mondasz, de minél több dolog van egy alkatrészbe beleintegrálva, annál nagyobb az esély arra, hogy meghibásodik valamelyik részegység. Természetesen vannak olyan dolgok, amiket elfogad az ember, mert ésszerűnek tűnik, és a felhasználók hasznot húznak belőle. De amikor jön valaki, hogy neki gép kellene, és hogy kinézett valamit, és van benne integrált VGA, akkor próbáld már meg vele megértetni, hogy az neki nem lesz elég, és amúgy is miért akarok neki még 50eHUF költséget. Próbáld csak ki, megnézlek. Aztán persze sértődötten jön jön?(sunnyog), hogy neki kellene egy videókártya, mert nem megy rendesen az xy program.

Ha meg egy erős procit beteszel egy sokkal "gyengébb" lapba annak nem látom sok értelmét. Arról szól a szakma, hogy szépen ki legyenek a dolgok egyensúlyozva. Vagy ez csak mifelénk van így?

"Ha IGP-t akarsz használni akkor vegyél drágább chipsetet, ennyi."
Ezt nem értem pont arról beszélek, hogy a drágábakon NINCS kimenet kialakítva a az IGP-nek, mert a felhasználónak eszébe se jut azt igénybe venni.
Nagyjából ennyi :DDD

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#14723) C0d3r válasza szumo (#14722) üzenetére


C0d3r
addikt

"Ha meg egy erős procit beteszel egy sokkal "gyengébb" lapba annak nem látom sok értelmét."

Milyen az a gyengébb lap? :)
H61 és H67-es lapokba nem lehet tuningolni, nyilván ezekbe K jelzésű CPU-t fölösleges pakolni. P67 van tuningra kialakítva, azokon nincs videokimenet. Z68 pedig a H és P lapok úgymond keveréke. Megy benne az IGP, de tuningolni is lehet (továbbá a már említett Virtu-t is ez támogatja).
Tehát olyat kell választani, ami megfelel az igényeknek. Kell-e USB3, SATA3, egyéb extra portok (pl. Firewire). Mert erősebb CPU-t (legyen az Core i5 2400) teszel 12.000 Ft körüli H61-es lapba, semmivel nem lesz rosszabb.

(#14724) Beri válasza stol (#14717) üzenetére


Beri
addikt

A legritkább esetben azok.

eladó Aromamizer RDTA V1

(#14725) bullseye válasza mongi (#14714) üzenetére


bullseye
addikt

Mogács Dániel (képviselőjelölt és susogós mackó) hasonló, de tragikusabb esete: YouTube

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#14726) stol válasza Beri (#14724) üzenetére


stol
addikt

Itt BAZ-ban elég sok van :DDD

(#14727) szumo válasza C0d3r (#14723) üzenetére


szumo
senior tag

Aha, szóval azért van annyi betűjelzés meg számozás mert az mind ugyanazt tudja, és mind ugyanarra képes.

1-es leülhetsz.

[ Szerkesztve ]

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#14728) C0d3r válasza szumo (#14727) üzenetére


C0d3r
addikt

Ezt most nem igazán értem. :F
Napi rendszerességgel ajánlok gépeket, így néhány alaplap specifikációja már a fejemben van, de nem is írtam olyat hogy ugyanaz volna mindegyik, nem tudom miből szűrted le. :N
Idézek magamtól: "Tehát olyat kell választani, ami megfelel az igényeknek. Kell-e USB3, SATA3, egyéb extra portok (pl. Firewire)."
Legolcsóbb lapon nyilván nincsenek ilyen extrák, 20-on ezres lapon meg jóval több minden. De hogy befolyásolná a teljesítményt, és kevésbé minőségi az olcsó, az ki van csukva.

[ Szerkesztve ]

(#14729) mongi válasza C0d3r (#14728) üzenetére


mongi
senior tag

"De hogy befolyásolná a teljesítményt, és kevésbé minőségi az olcsó, az ki van csukva."
Ezzel kissé vitába szállnék kolléga :)
Az olcsóbb lapokon kevésbé minőségi alkatrészek csücsülnek, mivel erre találták ki őket (sima kondi vs szilárd elektrolitos, hány körös tápellátás és szűrés, hány réteges nyáklapból van az alaplap...stb.).Az olcsóbb lapokon ez kevesebb/gyengébb/rosszabb. Lásd az asrock belépő szintű lapok vs. giga/asus olcsóbb lapjai. Ezzel nem fikázni akarom az asrockot, én is csípem az árpolitikájukat, én is rengeteget építek velük, még nekem is van, viszont a minőségibb lapok azért stabilabbak hosszú távon, mint az asrock, ez tény.

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#14730) proof88 válasza mongi (#14729) üzenetére


proof88
addikt

de nem lesz lassabb egy i5 + 6870 kombó egy 20 ezres lapban, mint egy 30 ezresben, ez uolyan tévedés mint az hogy a geforce jobban megy nforce-os alaplapban, a radeon meg amd-s lapban. :F Ráadásul van amikor már egy 20 ezres lappal is elég jól lehet tuningolni, persze tudom hogy azon mégiscsak kevesebb a kraft, és hogy 30-40-ért lehet hogy még jobban fel tudom húzni a quad-ot, de na. :D amúgy van még sima kondi valahol alaplapon? :F

(#14731) biker válasza proof88 (#14730) üzenetére


biker
nagyúr

milyen a síma kondi?
van elektrolit, PP, PET, MK, MKP, tekercselt fólia (már nem gyártják) köszörült fólia (alaplapon nincs), kerámia, tantál, bipoláris elektrolit
mi neked a síma?

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#14732) proof88 válasza biker (#14731) üzenetére


proof88
addikt

ami neki a sima :DDD

(#14733) Badman 4ever válasza biker (#14731) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Szerintem az elektrolitra gondolt. :))

[ Szerkesztve ]

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#14734) biker válasza Badman 4ever (#14733) üzenetére


biker
nagyúr

szerintem ez egy abból a 10féléből, amit használhatnak :)

From wiki:
Fajtái

Supercap-ok
Indítókondenzátorok
Elektrolit kondenzátorok (elkó):
Álló elkók, Snap-in
Álló elkók
Fekvő elkók
Szubminiatűr elkók
Nagyfeszültségű elkók
Alacsonyfeszültségű elkók
Nagykapacitású elkók
Fólia kondenzátorok:
MKS kondenzátorok
MKP kondenzátorok
FKP fóliakondenzátorok
FKS fóliakondenzátorok
MKT kondenzátorok, Siemens
Polipropilén kondenzátorok
MKT kondenzátorok, Epcos
Kerámia kondenzátorok:
Kerámia kondenzátorok, KDPU
Kerámia tárcsakondenzátorok
Kerámia kondenzátorok
SMD kondenzátorok:
SMD kerámia chip kondenzátorok, 0603
SMD kerámia chip kondenzátorok, 0805
Egyéb SMD kerámia kondenzátorok
SMD többrétegű kondenzátorok
SMD elektrolitkondenzátorok
SMD poliészter kondenzátorok
Bipoláris kondenzátorok

[ Szerkesztve ]

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#14735) proof88 válasza biker (#14734) üzenetére


proof88
addikt

én konkrétan az FKS fóliakondenzátorokra gondoltam :P

(#14736) nyunyu válasza C0d3r (#14713) üzenetére


nyunyu
félisten

Akinek meg felsőkategóriás gépe van, szvsz nem a 10-20 W-ot fogja nézni.

Miota GTX460-at hasznalok, azota 40W-tal nott a gepem terheletlen fogyasztasa a 785G chipsetbe integralt Radeon4250-hez kepest. (65W helyett 105W)
Szarra terhelve +130W. (135W helyett 265W)

GTX460 messze nem egy csucskategorias kartya...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#14737) eziskamu


eziskamu
addikt

Akkor szempont még a fogyasztás, ha szünetmentes tápja van az illetőnek, és nem akarja nagyobbra cserélni, vagy hosszabb áthidalási időt szeretne.

[ Szerkesztve ]

(#14738) proof88 válasza nyunyu (#14736) üzenetére


proof88
addikt

de dzsíforsz és középkat.

(#14739) Syl válasza eziskamu (#14737) üzenetére


Syl
nagyúr

Meg amikor jön a villanyszámla. :K Amióta az asztali gépemet bevittem az irodába és itthonra vettem egy laptopot, havi 2000 forinttal csökkent a villanyszámlám. (Pedig az asztali gépben csak egy nagyon alap vga kártya van. DTP-re elég.)

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#14740) Badman 4ever válasza biker (#14734) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Ez igaz, de általában két nagyobb csoportra oszthatóak az alaplapon található kondenzátorok, szilárd elektrolit és elektrolit kondenzátorokra. :)

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#14741) kmisi99


kmisi99
addikt

azt hiszem ez részben ideillik [link]

(#14742) mongi válasza Badman 4ever (#14740) üzenetére


mongi
senior tag

kolléga kifejtetted amire gondoltam :K :C biztos gondolat olvasó vagy :D

.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.

(#14743) cbmfan válasza kmisi99 (#14741) üzenetére


cbmfan
senior tag

ezt vagy 15 éve olvastam először, de a mai napig igaz.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#14744) nyunyu válasza kmisi99 (#14741) üzenetére


nyunyu
félisten

azt hiszem ez részben ideillik link

2: Soha ne hagyjál a hibáról feljegyzést a géped mellett, hiszen nekünk természetfeletti képességeink vannak ezt leolvasni a sötét képernyőről.

Mi el sem fogadunk screenshot nelkuli hibabejelentest, pont azert, mert anelkul talalgathatnank, mi nincs az ugyfel ujrahuzott gepen beallitva.

Kiveve: mar megint nem jelenik meg a statisztika :DDD
Azt mondjuk nem ertem, miert nem lehet minden reggel 7:00-ra utemezni egy iisreset-et, az megoldana az ilyen bejelentesek 20%-at. :W

8. Ha este az otthoni gépeden a hibaüzenet azt mondja, hogy nincsen vonal, telefonálj a rendszergazdának, értünk mi a telefonvonalakhoz is, sőt távolról is meg tudjuk javítani

Errol az jut eszembe, amikor elozo melohelyemen egyik ettermi fogyatekos hivott minket, hogy nem tud dolgozni, mert sotet a kepernyo, lepjunk be tavolrol es csinaljuk meg.
Beszelgetes kb. 10 perceben derult csak ki, hogy aramszunet van naluk.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#14745) biker


biker
nagyúr

Egyeni kedvencem nem volt benne:
Kerdezett valami hulyeseget, nyomtam egy ok-t, azota rossz, mi lehetett?
Mit kerdezett?
Mit tudom en!!!

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#14746) gaborbol válasza biker (#14745) üzenetére


gaborbol
őstag

Ez annyira igaz :DDD

Havernak szol a titkarno reggel, hogy valamit kiirt a windows es biztos virusos ,nezze meg mert addig nem meri hasznalni.
Haver persze elfelejette megnezni, delutan telefonal neki a nagyfonok, hogy az o gepe is kiirta ugyan azt az o gepe is virusos, azonnal jojjon fel es nezze meg.

Felmegy ranez a monitorra,es ez volt ra kiirva magyarul:

A vindows atter a teli idoszamitasrol a nyarira, folytatashoz kattintson az OK-ra.....

Kerdes, nem olvasod el mit irt ki, baszod?

Valasz: nem szokta ezt kiirni, es ezzel le volt rendezve.

[ Szerkesztve ]

(#14747) GrandeP válasza nyunyu (#14744) üzenetére


GrandeP
őstag

2.
Az a dolguk h kitaláljuk, ő elmondja h mit tapasztalt, mi meg kiderítjük... sztem ez így működik, nem mindenki tudja h mi az h kékhalál..
De persze, ahány hely annyi szokás, naplót mi csak akkor nézünk, ha nekünk nem jött elő semmi abnormális dolog...

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#14748) rankesz


rankesz
veterán

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni windows 7-ben? Cég IT-s kolleginája felhívott hogy nem tud belépni az egyik laptop-ba, mert valaki lejelszavazta a Win7-et, Ha van a korábbi XP-hez hasonló megkerülő megoldás, akkor privátban szívesen venném ha valaki segítene.

(#14749) proof88 válasza rankesz (#14748) üzenetére


proof88
addikt

hiren's boot cd-rá ráguglizol, letöltöd az iso-t, kiírod lemezre, bebootolsz róla, kiválasztod a menüből a megfelelő pontokat és törli a rendszergazda jelszót. Azt mondjuk nem tudom hogy Win7-tel működik-e, de Vistával működött.

(#14750) cbmfan


cbmfan
senior tag

mi ez a punnyadás, sehol egy problémás vevő?

bár kb. egy órája hívott valaki, hogy passz milyen csapágyat keres. mondtam, hogy ez XY cég számtech szervize, nem nyert. utána ezt eljátszotta még kétszer...

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.