Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14586) Jamby18


Jamby18
senior tag

Hello!
Írtam még 2009-ben ide [link]
Azóta sikerült munkát találni, most pedig érettségizek, kedden és csütörtökön kell menni.
Viszont a többi napon nincs semmi dolgom viszont dolgozni meg nem tudnék ez miatt, nem akarom elhanyagolni a sulit, mert nem járnék be ismerem magam, akkor inkább csak a sulit csinálom 3évig.
És itt jött megint a számítógép szerelési ötlet. A történet ott kezdődik, hogy lehet venni ásványvizet ingyen és pénzért. Indexen láttam, hogy kitettek egy ilyen automatát és az emberek többsége fizetett, de van már ilyen kávézó is.
Itt ugrott be, hogy mi lenne ha ingyen szerelnék számítógépet?
Kimennék és vagy kapok valamennyit vagy nem. Azért nem őrültem meg nem autóval csinálnám, hanem keróval (persze itt hogy hazavigyem a gépet nem jöhet szóba) vagy tömegközlekedéssel.
Szétszórom a hirdetést először pár bérházban, kimegyek wifit telepítek ránézek a ventikre segítek monitort venni számlát megmutatom és sorolhatnám még, és kapok egy ezrest vagy 500ft-ot vagy semmit. Lekötöm magam legalább, szeretek segíteni embereknek (míg kölcsönös a jóindulat).
Kell win7-et telepíteni? Vagy nortont? Megbeszélem egy üzlettel hogy kellene sűrűbben és ennyi. Semmi illegális, kis szoftvereket (kodec pack, winRAR) meg le lehet netről ingyen szedni.
Tehát érdemes ebbe belevágni? Azért is jó ez, mert én nem akarok vesződni egy vállalkozással, meg határidőkkel. És így, hogy ingyen csinálom nem kiszállási díjra vagy órabérre nem vasalhatnak be rajtam semmit, mert az ügyfélre van bízva az összeg...
Csak kíméletesen, mert lehet bődületes nagy hülyeség az egész, és akkor legalább nem vágok bele.
A másik ami még eszembe jutott, hogy komolyabb adatmentésekhez vagy vállalati szerverekhez nem értek és nem is szeretném tovább rontani, tehát csak személyi sztg. és laptophoz mennék ki.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.