Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz phranxinatra #53396 üzenetére
Kis óra vásárlási iránymutató:
[link]phranxinatra
Itt találtam
SEIKO Prospex Kinetic GMT DIVERmeg itt
[link][ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ronin s8
senior tag
Kezd érdekessé válni a párbeszéd a kommentekben...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Szabikaa20
őstag
Nem kell valakinek zsebóra szinte ingyen?!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
csabulaxi
senior tag
Hétvégi szépségek.
The retail price for each is US$419,000
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
busman
veterán
-
fiktív1
tag
válasz TimeCenter #53378 üzenetére
Timecenter!
Igen, az itthon kapható modellt ismerem, de az általam linkeltnek jobban tetszik a kinézete. Kösz az infót!
-
Reverting
őstag
válasz Laca1212 #53377 üzenetére
Egy sima 22mm bor nato... :-) de csinaltam en is egyet... atmentem bordiszmuvesnek... a tuskecsat meg sima de mar beszerzes alatt a szep... lehet gyartok tobbet is... :-) dobok majd fel kepet... :-)
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
tupacamaru
veterán
válasz Bati0501 #53381 üzenetére
Fő a pozitív hozzáállás, egyébként nekem is tetszenek az óráik.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Cha-b
senior tag
válasz Bati0501 #53381 üzenetére
Erre utánna kerestem rá, ezt a modelljüket nem ismertem. Csak azért írtam be előre, hogy sok, mert annó végignéztem az összes márkát, és beláttam, hogy ballból nekem a "legolcsóbb" is sok. + az ár is lehet van valahol olcsóbban, ez az első gugli találat volt amit kidobott a nevére.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
-
fiktív1
tag
Tetszik ez az új Citizen. Ez vajon lesz idehaza?
https://www.youtube.com/watch?v=pzELA-ZghjY
-
tibee77
őstag
Bocsi lejart a szerk. idö.
Timecenter: A pvd bevonatos orakrol te mit mondasz?Ha csak a tok pvd bevonatos akkor mennyi ideig birhatja a gyürödest?poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
tibee77
őstag
válasz TimeCenter #53367 üzenetére
A bulova precisionist nagyon tetszik.Kepen se volt rossz de megneztem rola egy videot es hat bejövös.Csak az a baj, hogy bazinagy.18 centis a csuklom, nembiztos, hogy jol mutatna rajta.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Reverting
őstag
Megneztem ma a seiko skx007-et... haaat... eloben nagyon mas volt... ugy h kicsit meg ragodtam...
Haver vett egy ray-t... en meg egy Flight regota listas volt nalam...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
buci30
addikt
Szerintetek ez nagyon csúnya a nem fém szíjas megoldással?
Vagy éppen ,hogy kiemeli?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Vegadog
tag
Urak, van valakinek tapasztalata a Cloude Bernard órákról? Konkrétan ezt láttam meg.
-
tibee77
őstag
Uhh köszi ezt a sok orat de 200k körül szeretnek orat venni.Ez nem szabaly de ebben a kategoriaban lattam csak "szep" orakat.
-
pézoli
csendes tag
túlélős.
az alsó meg a kérdés-ki tudja,mi ez hátlapja felől fotózva?
a linkben ott a név is[ Szerkesztve ]
Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
tibee77
őstag
Most talältam ezt az oldalrol ahol az orakat neztem [link] .Azt hiszem, hogy inkabb szemelyesen, boltban fogom megvenni, akarmelyik ora is lesz a befuto.
-
őstag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődöm, hogy 13 éves Certina Cascadeur autoquartz órámtól kb. mennyi pénzért lehetne megszabadulni.
Az óra zafir üveges, most kapott új akkut, viszont egy szerkezettisztítás időszerű neki.
Nem mondom, hogy karcmentes, de 10 évet nyugodtan letagadhatna, szép állapotban van.Mielőtt megkérditek:
Magyarországon vásárolt, papírjai és díszdoboza megvan. A hátlapja is üveg, viszont az nem zafír, ezért finom karcok vannak rajta a fémszíj miatt.[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz vadászcsiga #53355 üzenetére
En nem azert nem valasztottam a pvd bevonatot mert ti azt mondtatok hogy nem tetszik nektek.Mint mar irtam mindenkinek mas tetszik de ha egy nalam jobban hozzaertö ember (nem egy) azt mondja, hogy a pvd bevonat hamar lekopik akkor en hallgatok arra az emberre/emberekre.Plusz utoljrara nem azt kerdeztem, hogy nektek tetszenek-e az orak, hanem a markakrol, hogy mennyire megbizhatoak.Illetve, hogy valaki hallott-e mar erröl az oldalrol, ahol furcsan olcsobbak az orak.Amit nem is titkolnak, mert kiirjak, hogy mennyivel olcsobban adjak az orakat, mint a konkurencia.Vajon ez azert van mert ez csak egy webaruhaz?
Vagyis senkinek nem szeretnek megfelelni, csak szeretnek jol utanajarni a dolgoknak mielött belemennek egy vasarlasba.Ha hozzaertö lennek es nem egy laikus akkor tuti, hogy nem kerdeznek ennyit.Akkor max a velemenyeteket kernem ki, hogy mit gondoltak roluk.Ugyhogy bocsi a sok kerdesert de lehetetlen az 50k+ hozzaszolasbol kivalasztani azt ami nekem hasznos.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz vadászcsiga #53339 üzenetére
Azt hiszem, afölött lenne, de annyit nem adtam volna érte még újonnan sem. Úgy gondolom, nagyon jó áron jutottam hozzá! Igaz, kb. még egy huszast ráköltöttem a bőr, aztán a fémszíjra, meg a küklopszra.
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
tibee77
őstag
Nem jutottam volna el idaig ha a pvd bevonatrol nem beszeltek le.
-
tibee77
őstag
Talaltam egy par tetszetös orat! 1 , 2 , 3 , 4 .
Mar akartam kerdezni, hogy mit tudtok a victorinox orakrol?Jo par darab tetszik de azon kivül hogy "swiss made" semmit nem tudok roluk.
Illetve erröl az oldalrol tud valaki valamit?Mitöl ilyen olcso?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Takuun #53349 üzenetére
Ha automata lenne sem lenne vele sok baj, de így tényleg csak be kell állítani a pontos időt es kész.
Hogy hamis e azt én passzolnám, nem is tudom mi lenne az a módszer amivel meg lehetne ezt nézni. Írj a cégnek hátha van valami olyan jelzés benne amit csak ők tudnak
En úgy gondolom hogy nem akkora márka ez amit érdemes lenne hamisítani de ki tudja?
Mindenesetre a honlapon erre az SB229-es típusra azt írjak egyértelműen hogy zafirüveges.[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
válasz vadászcsiga #53340 üzenetére
Akkor jól gondolom, hogy túl sok gond nem lehet vele, mivel nem automata? Amúgy amit linkeltem az olx-ről az hamis szerintetek? Ebay-ról nem tudok rendelni így kénytelen vagyok hazai forrást keresni.
-
gprspeter
senior tag
-
t-bali3
senior tag
válasz Bati0501 #53343 üzenetére
Én az élőkép alapján döntök többnyire, a képeket csak fenntartással kezelem, főleg a hivatalosakat.
A kézen viselt netes képek már egész jó közelitést adnak.Ezt az órát a kirakatból szúrtam ki sok másik Bulova közül. A Precisionist diver jellegű órák nem tetszenek annyira élőben.
-
Sungoo
addikt
De!
-
vadászcsiga
félisten
WUS-on többek közt ezt a postot talaltam róla: ...let me tell you, it was the best purchase I have ever made under $300!!!!
-
vadászcsiga
félisten
Ez a Takoon által linkelt Barbos búvár rajtam kívűl senkinek sem tetszik? Nem automata, ellenben ebayen csak 36k
[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz vadászcsiga #53329 üzenetére
45 mm + korona és tokfülek, 12 mm vastag. Fémszíjjal együtt 186 gramm.
-
young78
tag
válasz Tothgera30 #53330 üzenetére
Pedig most lenne jó áron
-
Gabor970
addikt
válasz Szabikaa20 #53325 üzenetére
Élőben is gyönyörű. Nyakam rá, hogy igazi volt, ha mégsem, akkor ugyanattól a hamisítótól én is vennék.... na jó, mégsem :-)
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz vadászcsiga #53321 üzenetére
Köszi!
A középső egy Полет Авиатор Стрижи - Poljot (Volmax) Aviator Strizhi - 999 db-os széria
Polojot 3105 17 köves, kézihúzós szerkezet, jelenleg 64 óra járástartalékkal - ez a 3133-as szerkezet stopper nélküli "lebutíott" verziója, 10 ATM vízálósággal, világító számokkal és mutatókkal. Használtan vettem, a nagyítót én tetettem rá, és a fém szíjat is én tettem rá.
99 %-ban ezt hordom, az Orientet és a Seikot csak azért veszem fel 1-1 napra, hogy mozogjon egy kicsit az automata szerkezet.Reverting Én drágán vettem 3500 Ft-ért! Egy hirdetésben találtam rá, és a Hernád utcában vettem át (volt több darabjuk is)
Most találtam olcsóbban is![ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz Tothgera30 #53318 üzenetére
Kicst dragan meri... kifakult elegge kepek alapjan... 5e el tobbert uj van garival papirokal...
007-re en is eleg regota kacsingatok...Csigusz 1 menny volt es honnert?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #53321 üzenetére
Nem nekem volt szánva a kérdés,de az egy Poljot Aviator
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Csigusz 1
aktív tag
Nemrég vettem egy óradobozt, hogy ne eldugva legyenek az óráim, amikor épp nem használom őket.
Olcsón jutottam hozzá, és meglepően jó a minősége! Talán a párnákat cserélném le másfélékre, mert a fém-szíjasokhoz kicsik. Elég volt a három fakkos, mert megfogadtam, hogy ennél több órám nem lesz egyszerre! (de van belőle nagyobb is) Most csak a fotó kedvéért tettem bele mindhárom órámat - különben az épp viselt óra helyén a párom második órája lakik.[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
válasz Szabikaa20 #53105 üzenetére
Pont ugyanilyen volt az egyik izraeli vevőnk csuklóján. Mondom neki, szép az óra! Erre ő: sokat járok kínába, csak hamisítvány. Ok, magamban, pont arról vagy híres, hogy egy gojnak igazat mondj....
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-HTC-
tag
Egy kis érdekes olvasnivaló
Ha valakit érdekel : [link]
-
Balli
őstag
Én strandra sosem húznék órát. Aki viszont igen és tutira akar menni, annak ezt ajánlom: Szovjet búváróra 58 mm/22 mm a picike nem kell félni, hogy lepattog a PVD meg ilyenek
Athens 2004
-
ronin s8
senior tag
válasz shagrath19 #53314 üzenetére
Igényesnek tűnik a fotó alapján, különösen a szíj. Olyan, mint egy lánctalp.
Összességében nekem mégse tetszik.
Nagyon oroszos. Everything is to much."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
shagrath19
csendes tag
Sziasztok!
Mit gondoltok erről az óráról?
1-2 hónappal ezelőtt már lehet, hogy valaki linkelte (nem emlékszem már pontosan mert nézegetem a watchuseeket is)
Itt a gyártó honlapja is: http://www.h2o-watch.com/
Szerintem iszonyú jól néz ki, bár tény, hogy nem egy visszafogott darab
Szép hétvégét mindenkinek
-
aischylos
tag
válasz Miamiquake #53307 üzenetére
A minimum a wr50 lenne, ez a cseppmentesség a legtöbb esetben kamu.
Egy használati tárgyat használni akar az ember, nem csak nézegetni! -
tibee77
őstag
Na menjetek a.....
Most tenyleg en fogom fel rosszul?Bati0501: Akkor esetleg van meg ötleted?
[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
válasz vadászcsiga #53310 üzenetére
A strandra órát venni? Hogy lesz akkor egyenletesen lebarnulva a testem?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
tibee77
őstag
válasz Miamiquake #53307 üzenetére
Jajj dehogy! Csak ha elmegyek strandra akkor nem szeretnem az orat a taskaban tartani.
-
tibee77
őstag
Meglättam ezt az orat es egyböl meg akartam venni.Csak most az elöbb jott a hidegzuhany "WaterRes: 3 ATM ".Neeeee!
Ilyen gyönyörü orat ezzel elrontani.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #53299 üzenetére
Ejnye-bejnye ezt meg sem hallottam....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest