- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Köszönöm a välaszokat, meglätjuk akkor lehet ätugrom valamikor Györbe, nincs kedvem hosszu levelezesbe kezdeni steinhartekkal.

Nekton:Nem tepte le a kezemröl az orät, pedig az volt a legközelebb a gephez, miközbe asszony läbät fogtam ami kilogott a gepböl, hogy picit lenyugodjon mert be volt tojva.Ellenben az övemet azt ugy huzta magähoz a gep mint az ällat, eleg hülyen nezett ki. xD Egyebkent ja lehet, hogy mri, itt mrt-nek mondjäk.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Laza 50k hozzäszoläs született miota utoljära itt järtam.
Nem vagytok semmik.Kicsit hanyagoltam mostanäban az oräkat, sajnos sok a melo, mäs gondok is voltak.De most visszajöttem, mert törtent egy kis gixer.Multkor elkisertem az asszonyt az orvoshoz egy MRT-re es bazz minden szart levettem magamrol ami fem, kiveve az orämat...
Hät, hogy is mondjam, azota szegeny ora keptelen rendesen järni, ällandoan siet.Idäig is voltak kisebb gondok, peldäul hogy max 24 oräs järästartaleka volt amire nem jöttem rä, hogy miert, na mind1.Most ugye el kene vinni oräshoz, de itt a környeken idäig nem talälkoztam nagyon hozzäertövel.(nem Mo.-n lakom) Csak elötte meg velemenyeteket kernem, hogy vajon nagyon elcseszödhetett, vagy nem kell majd nagyon a zsebembe nyulnom javittatäskor?Ja meg, hogy hova vigyem szegenyket...Magyarorszägon legközelebb Györbe tudnäm vinni szerintem, de az se 10-20km-re van tölem.Elöre is köszi.Szerk.: Ja egy Steinhart Ocean Vintage GMT-röl van szo.
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Kösz szepen mindenki!
Igen megtartos lesz a leänyzo ugy erzem. 
g0n21:Isten eltessen!Balesetmentes közlekedest kivänok!
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Nekem erre az evre tervbe van egy Zelos de ezzel a Bulova-val is szemezek.Egyenlöre ennyi.

-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Egyältalän nem vagyok Rolex pärti de ez az egy nagyon tetszik!

-
tibee77
őstag
Nagyon összepasszolnak a szinek, faja!
En ilyen fajta szijat kertem most Mio-tol, az oceant vintage gmt-re.Meglätjuk, hogy hogy fog mutatni a kettö együtt.De szerintem veszek majd egy sötetebb szinüt is mert Bati77 mutatott nekem pär kepet az ö ov gmt-jeröl sötetebb szijjal es ällat volt! -
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
condy:Asszem 3 barna volt, de lehet hogy 2 barna 1 szöke!

fagyalllo:Hät engem ugymond lebeszeltek a läbamrol (asszony meg kint värt a bolt elött
) , mert majdnem minden mechanikus oräval kapcsolatos dolgot felhoztak es ugy tünt ertenek hozzä.Most akkor totäl hülyesegeket mondtak vagy hogy is van ez?
(jo lenne ha valaki kiselöadäst tartana
)Csiga:Igen ott voltam.
-
tibee77
őstag
Ma järtam Sopronban es talältam egy orä szalont ahol voltak mechanikus oräk is igy utänajärtam az oräm ügyenek.Ott olyan dolgot mondtak a "länyok" (3 elado volt), hogy a mechanikus oränak nem eleg ha felhuzom mint az ällat (ja azt is mondtäk hogy nem tudom tulhuzni) hanem hordani is kell es akkor ervenyes 40-42 ora järästartalek.Hmmm ez nekem uj volt, en totäl abban voltam, hogy ha felhuzom "koppanäsig" akkor nekem järkälni fog majdnem 2 napig ugy is hogy nem hordom.Ekkor döntöttem el, hogy be kell ruhäzni egy oraforgatora.

-
tibee77
őstag
Fuu hallod akkor nälam valami gebasz van,En folyamatosan hallok kis kattogäst mikor tekerem.Ma reggel (mär harmadjära) ismet megällt...Ezt a kattogäst amit en hallok huzäs közben persze csak akkor hallom ha közel emelem a fülemhez, amugy persze semmi hangja sincs....Tanäcstalan vagyok.Most el kene mennem vmi oräshoz?

-
tibee77
őstag
Igen tudom, järästartalek az valami 40+ ora...Ma megint megneztem mikor felkeltem es megint megällt...Na most tekertem megint, kis kattogäsok tekeres közben, majd jo nehäny tekeres utän hangosabb kattogäs.Meglätjuk mi lesz, remelem nincs gond...
BAti77:Hät ez durva, remelem nem csesztem el, foggalmam sincs häny orän volt a mutato miközbe ällitgattam a dätumot..Ezt azert feltüntethetnek valahol nyomatekosabban is, mert ätlag user vagyok (egyenlöre) es fingom se volt erröl..

-
tibee77
őstag
Köszi szepen!Vegre fel is került a kicsike!

Egy lume-os kepet is akarok csinälni de akärhogy probälkozom mindig elmosodik a sötetben, plusz zajos a kep.

Ja amugy lenne egy kis gondom.(mondjuk nem biztos, hogy valoban az) Tegnap felhuztam addig amig nem kattogott es leraktam a polcra.Ma mikor melobol hazajöttem fel akartam venni erre lätom, hogy nem jär.Mivel elsö mechanikus oräm igy nagyon megijedtem, hogy most mivan.Korona ki, tekerem toväbb de ugyanugy kattog mint mikor fullra fel van huzva, ätvältottam 2es älläsba a koronät hogy beällitsam az idöt rajta (reggel 6kor ällt meg) majd visszanyomtam a koronät teljesen es ujra elindult.Ez mind normälis?
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Sajnos szijat nem tudom meg beällitani mert semmi kütyüm nincs hozzä es azt se tudom hogyan kell, a közeli oräs meg a multkor is megkarcolta a victorinox-ot mikor kivett pär szemet belöle hogy jo legyen räm, igy inkäbb oda nem viszem meg egyszer.Rendelek a steinhart oldalärol pär cuccot, meg nato-ra gondoltam meg esetleg.Igaz 11 euroert kicsit dräga de egyet kipbroälok.
-
tibee77
őstag
Utälom az i brand-et, nekem g2-m van.
Ez itt user error, mert nem vagyok nagy fenykepesz. 
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
(#113651) fagyalllo: Uhh baszki ez ma feldobta a delutänomat!

Egy gyors kerdes a forumhoz Steinhart ügyben.Ö rola tudnätok valamit mondani?Tisztäban vagyok vele, hogy milyen maga a Steinhart märka, azzal is, hogy ez az ora is egy kiköpött Rolex homage (amugy szerintem jobban is nez ki mint a roli
) tudom, hogy a szerkezete elegge franko ennek a tipusnak.Ezen a pär infon kivül tudnätok meg valamit mondani rola?Van vagy volt esetleg valakinek itt a forumon?Olvastam mär helyen, hogy nehäny darabnäl van valami gond a second hand-del, de igazäbol nem birtam kisilabizälni, hogy mi is az pontosan.Ja es Steinhart nato szijakrol valaki velemenyt tud mondani?Elöre is köszi a segitseget. -
tibee77
őstag
Szämbol vetted ki a szot!
Okes, hogy valakinek van velemenye de hogy azt ilyen formäban feldobja jutyubra, ahhoz azert bätorsäg kell. 
#113237) tacto:Jobb is, hogy nem hallgattad vegig, egy idiota a csävo.

-
tibee77
őstag
Ki is volt itt nagy Nomos rajongo?Itt egy szösszenet roluk.

-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Valaki mondja mär meg legyszi, hogy miert olyan "olcsok" az Emile Chouriet oräk?
Csak Sväjcban lehet kapni öket ja meg van egy bolt Franciaorszägban ahol meg kaphato.A Deep Challenger peldäul 300m-ig vizällo is, automata is, jol is nez ki es egyältalän nincs elszällva ärban.Az uj Helios meg egyszerüen gyönyörü es megis "csak" 1000CHF körüli az ära.Ez hogy lehet? -
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Nincs valami komolyabb kedvezmeny nälatok erre az orära?
Vegre a kocsi project összejött igy egy nagyszerviz utän mär tenyleg költhetek komolyabb összeget is. 
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Jujj de szep ez!

Itt a tokfülek is lätszodnak

-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Nekem most ö az ami a 3 örök kedvencen (LLC,Monaco,VC Overseas) kivül meg nagyon bejön.

Mondjuk börszijjal talän meg szebb!
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Alpinaknak eleg jo äruk van.Engem is erdekelne, hogy "mit is tudnak".
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Köszi az infokat!
bati77:ez az ütesbiztos pontosan mit is jelent?
-
tibee77
őstag
Sräcok az eta 2824-2-es werkröl tud valaki, valami konkretabbat mondani a szäraz adatoknäl?Vannak-e tipus hibäi, häny evig birja (persze rendszeres szervizelessel), pontossäg, stb.stb.Nagyon komoly szerelem van köztem es a Longines Legend Diver között es azon kivül, hogy olvastam mär rola pär tesztet, meg lättam elöben, hogy milyen brutäl jol nez ki meg nem tudok mindent rola.
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Uhh, totäl egyetertek.Nekem minden Breitling ugyanolyan, de ez nagyon szep!

-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
En mernem.
Föleg, hogy ilyen szep!
Bär az arany-fekete resz kopäsätol felnek. 
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Itt is van: [link]
240 dollär az ora es szällitäs plusz väm az 80 körül.Vagyis 320-ba lenne neked.Igaz, hogy a 2 eves gari max akkor lenne jo ha a USA-ba laknäl de hät na, hivatalos magyar oldalrol rendelve az ora 104 ezer huf ami kb 40 ronggyal több mint az ebay-es.Annyit meger a gari?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- SJCAM SJ6 LEGEND akciókamera fullos szett 3 akkumulátorral
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem vagytok semmik.Kicsit hanyagoltam mostanäban az oräkat, sajnos sok a melo, mäs gondok is voltak.De most visszajöttem, mert törtent egy kis gixer.Multkor elkisertem az asszonyt az orvoshoz egy MRT-re es bazz minden szart levettem magamrol ami fem, kiveve az orämat...
Hät, hogy is mondjam, azota szegeny ora keptelen rendesen järni, ällandoan siet.Idäig is voltak kisebb gondok, peldäul hogy max 24 oräs järästartaleka volt amire nem jöttem rä, hogy miert, na mind1.Most ugye el kene vinni oräshoz, de itt a környeken idäig nem talälkoztam nagyon hozzäertövel.(nem Mo.-n lakom) Csak elötte meg velemenyeteket kernem, hogy vajon nagyon elcseszödhetett, vagy nem kell majd nagyon a zsebembe nyulnom javittatäskor?Ja meg, hogy hova vigyem szegenyket...Magyarorszägon legközelebb Györbe tudnäm vinni szerintem, de az se 10-20km-re van tölem.Elöre is köszi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

En