Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #52182 üzenetére
egy fehér számlapos japán quartzautomata?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #52198 üzenetére
Értem, köszönöm. Másként esetleg átvettem volna....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #52196 üzenetére
Csak fényenergiás de nem rádiós ugye?
-
vadászcsiga
félisten
Casio Mudman
Kicsi csalódás kibontáskor, jóval nagyobbat vártam. Amúgy szokásos casio. Idétlen csipogas gombnyomáskor, es megjegyezhetetlen menürendszer. Szerintem nem sokáig marad
Beállítható hogy ha ránézek az órára bekapcsjon az illuminator. Ez jo[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
Ha automata, inkább svájci...
Ha quartz, inkább japán...
A számlap, az inkább a fekete...
Szerintem..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
von toth
tag
Mivel japán mániás vagyok
1. Kvarc japán
2. Automata is
-
csabulaxi
senior tag
1, secko jedno
2 , fekete (Rolex ExplorerII FEHÉR)[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
ronin s8
senior tag
1) Automata
2) Pateknél fehér, Explorer II-nél is, de Milgauss-nál csak akkor, ha nincs hozzá zöld üveg, mert akkor fekete.
JLC Reverso-nál már hajlok mindkettőre, Datejust-nál ezüst."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
fiktív1
tag
Jó kis fullos, szoláros, tough muvement-es, rádióhullámos jappán kvarc, svájci automata.
Inkább fekete.
-
törölt tag
3. svájci, fekete, automata
-
teratti
senior tag
1.Svájci quartz
2.Fekete számlapSzimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
albert8
veterán
swiss fekete
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
consono
nagyúr
És mi lesz a kék számlappal? Vagy a svájci kvarc vs. japán automata kérdéssel?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Pé
senior tag
Te most izlésről rendezel szavazást ?
-
vadászcsiga
félisten
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
1. japán automata, vagy svájci quartz?
2. fekete, vagy fehér számlap?[ Szerkesztve ]
-
benze
csendes tag
Sziasztok.
Van 50 , maximum 60 ezer forintom órára.
Ezt a Doxát néztem a minap. Tudnátok segíteni , hogy érdemes-e ennyiért megvenni , vagy van ebben az árban jobb , egyáltalán mitől lesz egy óra rossz vagy jó ilyen árkategóriában?Üdv.: Bence
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz kriminális #51900 üzenetére
Nagyon hasonló az Astron, inkább azt vedd! Huupsz ezt jól elütöttem....
[ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
Hongkong v. Singapur? Nekem is valahogy ez tetszik a legjobban pilóta vonalon, ezt meg is venném. De én úgy tudom leálltak a gyártással, ennek ellenére rengeteg van, és hát nem tudom eredeti-e. Ezt elég könnyű hamisítani gondolom egy Omegához képest.
Megírnád ha megjön milyen lett? -
szeiler74
újonc
-
ronin s8
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz szeiler74 #52129 üzenetére
Szia, el van kopva a billegő tengelye, így el tud mozdulni tengelyirányban, és ezért lép ki a vezetőkő a horgonyvillából. Ha csak kicsit van megkopva, akkor a billegő híd meghajlításával lehet játszani, ha nagyon, akkor a fedőkő alá be kellene rakni egy nagyon vékony lemezdarabkát. Pendli féderből jó kivágni, amire a faliórákban az ingaórák ingáját fellógatják.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
törölt tag
válasz Szabikaa20 #52170 üzenetére
Mind gagyi, küldhetik nekem. Majd én megsemmisítem őket!
-
Szabikaa20
őstag
Ha már AP-k ről volt szó... Itt van egy pár darab...Miami reptéren próbálták átcsempészni...
Ki ízelítő a műsorból![ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
csabulaxi
senior tag
válasz Miamiquake #52164 üzenetére
és aprod.hu mostantól olx.hu néven érhető el.
Minek hirdették annyit a tv-ben, Pénzmosás?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #52161 üzenetére
nézőpont kérdése, ha egy oysterquartzot akarnék eladni, akkor tuti belemagyaráznám, hogy Genta tervezte
Miamiquake: múltkoriban unalomból nézegettem replika fórumot (írtam talán akkor is), azóta nem mernék bontás nélkül, teli hátlapos órát venni ismeretlentől. Főleg a kedvelt modelleket nagyon profin hamisítják.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
pohár
félisten
válasz Miamiquake #52162 üzenetére
nekem fogalmam sincs, hogy mik vannak rajtuk, ezért kérdeztem
de Wizard előkereste a pontos AP Royal Oak típust, puszi neki
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Miamiquake
aktív tag
Megérkeztek a profi csalók: TUDOR
2014-ben a mesteri csalók és kiváló tolvajok országa lettünk.
Mindenki a tescotól a legdrágább ékszerboltig, csak a pénzt akarja kicsalni.
Az átlag ember is a nap 24 órájában azon agyal mivel tudja kiegészíteni a 100ezer forintos fizetését, és lép (mint látható ezt).Az irány rossz, az eszközök mocskosak, ezért odafigyelni mindenre, használt órát (és sajnos újat is) csak bevizsgálás után szabad átvenni.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Deskdiver
senior tag
Ha már tervezőkről van szó. Tudna valaki esetleg írni valamit a Monnin által tervezett órákról?
Van egy 1982-es búvár órám ETA 2872 automata. Teljesen úgy néz ki mint a Heuer 844 csak
a számlap és mutatók mások. Úgy tudom azt a Heuer-t Monnin tervezte. -
Miamiquake
aktív tag
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #52160 üzenetére
Jó, de ő valszeg csak arra mondja, hogy ő tervezte, amit elejétől a végéig ő csinált, és ki is fizették neki.
Ha csak lenyúlták a dizájnját, picit átalakították, akkor ő nem valószínű, hogy emlegetné. De akkor sem, ha csapatban dolgozott másokkal. De pl. itt pont a fordítottját említik, azaz ő lopott a Rolextől... Nem tudjuk.
Ebben az esetben kié az érdem...?[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #52156 üzenetére
Igen, én is keresgéltem, és sehol sem írják, hogy konkrétan ő tervezte volna, csak a Royal Oak inspirálta az Oysterquartz-ot.
Ennek ellenére nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. A Rolex úgysem ad ki infót erről, de valszeg sok mindenki dolgozott, dolgozik nekik.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #52150 üzenetére
Ebben biztos vagy? próbáltam keresgélni erről, de mindenhol csak azt írják, hogy a Rolexet akarták perelni/izélgetni, mert az Oysterquartzhoz lenyúlt design-t az AP-től, amit GG tervezett. Sehol nem írják egyértelműen, hogy a Rolex számára GG tervezett volna, inkább csak legendaként említik. Rolex King Midas is felmerül...
Itt egy GG interjú, ahol azt mondja, hogy mindössze 1 órát tervezett a Rolexnek, és az a Cellini kollekció része.
Nekem amúgy Nautilus is tetszik
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz csabulaxi #52149 üzenetére
Nekem sem tetszik, de most nem erről van szó. Véleményem szerint ez csak egy olyan modell, ami a tömegeknek szól, és ami életben tart egy ilyen céget. A többi, főleg a komplikációs modelljük non plus ultra. Kívánom, hogy innen valakinek egyszer az életben legyen meg valamelyik.
-
csabulaxi
senior tag
válasz ronin s8 #52143 üzenetére
- Kend Csabulaxi, látott már Audemars Piguet Royal Oak-öt ?
- Hát láttam is, meg ettem is.
- De hát az fémből van.
- Akkor csak láttam.Tudom mi az, de nekem nem tetszik.
És k@rvára mindegy nekem, hogy ki tervezte.
Tőlem tervezhette a az E60-at bömöst Chris Bangle, ami nagyon tetszik, ha hányni tudok a dacia csomagtartós 7-es és 6-ostól."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #52143 üzenetére
ugyanmá, csak hublot másolat divatizé
gondolom Genta-ról se sokat hallottak, akik ilyet írnak
AP RO az egyik kedvencem/vágyam, még ha ilyen gagyi is
(de ROO, és diver változatai is tetszenek)[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Ki ez a két csávó?
Én soha nem hallottam még róluk.Az AP mitől olyan nagy szám, stílusa szinte Hublot. Nekem nem tetszik.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van egy fémszíjas Tissot PR50 órám, és van egy olyan gondom vele, hogy a csat elég laza lett, konkrétan lassan attól is kikapcsolódik, hogy megrázom a kezem. Ez javítható házilagos módszerrel, vagy inkább csere? És ha cserét javasoltok inkább, akkor mit javasoltok, esetleg mi az, amire figyelni kellene?
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #52132 üzenetére
Ennek az órának azért legtöbbször más szerepe van, a "tenoristák" kedvenc időzítő-szerkezetét rejti, ha jól tudom, figyelik is, hogy ki vesz ilyet
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
-
teratti
senior tag
-
WiZARD
addikt
-
pohár
félisten
válasz teratti #52124 üzenetére
való igaz, de megint elkanyarodtunk az eredeti tárgytól
én is hordanék szívesen Tissot-t, de ez azért más, mint amikor van is ilyen órád, és hetente legalább felveszed egyszer minimum (a reklámarcok meg nem hiszem, hogy ezt teszik)még mindig nem tudjuk a pontos típust, hajrá hajrá emberek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
teratti
senior tag
De a nevüket és az arcukat adják hozzá ami ezen a szinten már nem semmi, de tény, hogy csak promotálják. Én örülnék ha megkeresne a Tissot, hogy hordjam valamelyik top óráját de arra még egy kicsit várnom kell....
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Miamiquake #52122 üzenetére
a reklámarc az szerintem más, mintha a hétköznapokban csak felcsatolja, és úgy teszi a dolgát a városban
-
pohár
félisten
válasz Miamiquake #52120 üzenetére
nohát, én ezt nem találtam a honlapjukon
nem igazán degradáltam le, de akiknek dollármillióik vannak, azok nem Tissot-t fognak hordanide ez valószínűleg nem az lesz, de a forma már kezd passzolni
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Dzsana #52118 üzenetére
kapjátok be
AP-ból nem találtam olyat, ami háromgombos, szóval az lehet kihúzvaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Miamiquake #52116 üzenetére
a kis vicces
haladván a videóban akadt egy jobb kép Prydz órájáról, ez hátha többet segít, mint az előző:GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
várnám a megfejtéseket
annyit mondok elöljáróban, hogy a kocsiban Eric Prydz és Deadmau5 ül (aki nem ismerné őket, igen híresek a fiúk ), szóval nem Tissot-t hordanakGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Miamiquake
aktív tag
Nem szeretem a Patekokat, de Eric Clapton darabja igazán csodálatos.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
csaszi72
senior tag
Beáraznátok egy G469621-7A Orientet?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz szentkuti11 #52075 üzenetére
Esetleg érdemes még szétnézni a Lorus órák között, Seiko almárkája, japán cucc, elég sokféle stílust árulnak Casio áron.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
teratti
senior tag
válasz dilajoska1 #52108 üzenetére
De a másik linken újraindult..... Viszont nem hallottam jót az eladóról asszem pont itt valahol az előzményekben.
-
Daffchy
őstag
Köszönöm mindenkinek a gyors választ!
Nem egy túlzottan drága darab, de ahogy nézem nálunk nincs...
-
dilajoska1
őstag
válasz Permet Elek #52103 üzenetére
ott a pont
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest