Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
-
őstag
válasz Lami66 #140934 üzenetére
.... folytatom az információ csepegtetést a megvásárolt óráról
40 mm. átmérő
Visszafogott, elegáns design
Elöl-hátul zafír üveg
Miyota 9015 szerkezet, céglogós rotorral
Pilliangózáras fekete bőr szíj (a cég honlapjáról más színű és más anyagú bőrszíj is rendelhető hozzá)
A gyártó cégről csak annyit, hogy kickstarter támogatással indult, és annyira új, hogy néhány embernek a hűtőjében a parízer régebbi, mint ez a cég. Szimpatikus a tervezésük, és a filozófiájuk. Tetszik amit létrehoztak....Néhány neves óratesztelő is elismerően írt az óráról, bár a szíjon találtak kifogásolni valót. A nevüket továbbra sem árulom el, mert (ki)röhögni ráértek később is.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Lami66 #141363 üzenetére
Pedig sokan irnak róla. Pár vélemény igy hirtelen:
"Egyébként a 9015-ös is nagyon jó.Őrült gyorsan felhúzódik és atom stabilan hozza a pontos időt.Kicsit hangos a rotor."
"A 9015 újabb fejlesztés, csak jókat lehet olvasni róla, állítólag nagyon pontos szerkezet. Sok kisebb cég az ETA 2824 olcsóbb alternatívájaként használja"
[ Szerkesztve ]
-
karesz501
senior tag
válasz Lami66 #141350 üzenetére
Nagyon szép óra, remélem sokáig kiszolgál majd és örömet lelsz benne! Szerintem nagyon jól néz ki ezen a fényes fekete szíjon is
Szerk.: nem is értem miért gondoltad, hogy kinevet itt Téged ezért bárki....
#szegi77: mikori? Ez volt az egyik model anno ami elcsábított a Panerai -ok felé.... igazi klasszikus, nagyon jó az ízlésed!
[ Szerkesztve ]
Life is no picnic!
-
BAti77
aktív tag
válasz Lami66 #141404 üzenetére
Akinek volt ismerősnek, bátran ajánlotta...
Elmondása alapján jobb az automatikája az ETA-hoz képest (mint általában a japánoknak), könnyebben, jobban húzza fel a rugót...pontosságra is jókat mondott, simán hozta egy alap/elabore ETA pontosságát szemben más japán szerkezetekkel...
Amúgy én is kíváncsi vagyok mit tud a gyakorlatban egy ilyen szerkezet, mivel várok egy ezzel a tipussal szerelt órát..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
őstag
válasz Lami66 #141350 üzenetére
És megérkezett
San Diegoban adták fel múlt hét szerdán és ma meghozta a posta. Sajnos a vám- és áfakezelést nem végezték el, így ezt kénytelen vagyok magam intézni utólag, csak hogy Bazsi101 nyugodtan aludjon (141279-es hozzászólása után)
Dupla doboza van, a fekete külső kartondoboz rejti az ugyanolyan fekete belső, bőrborítású díszdobozt.
A doboz belseje bézs színű finom szöszmösz kárpitot kapott. Az egész nagyon elegáns. Csak megjegyzem, hogy a 15 évvel ezelőtt majdnem kétszer ennyibe került Certinám doboza sincs ennyire igényes.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
válasz Lami66 #141770 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Bazsi101
Ne vedd komolyan, csak piszkálódom egy kicsit.
Mindenki tisztában van vele, hogy ha valaki azt írja, nem vámolták, az nem jelenti azt, hogy nem fizet rá vámot és áfát.
Nekem meggyőződésem, hogy mindenki aki vámolatlanul kapja a csomagot, az jogkövető jómunkásember módjára letölti a NAV honlapjáról a formanyomtatványt, kitölti a hivatalos papírokat, elküldi a hivatalba, és a kapott sárga csekken lerója tiszteletét a közteherviselés oltára előtt.BAti77
Igen, tervezem, hogy írok majd a tapasztalatokról. Persze az némi időt igényel, hogy a szerkezet működéséről értékelhető információt gyűjtsek össze[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Lami66 #141898 üzenetére
Ezért igyekszem mostanában inkább werkekről kérdezősködni, mert azt, hogy milyen külsőt húznak rá, az egyéni ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik. Ma egy csomót kihúztam a listámról, miután sikerült élőben megnézni őket.
vadászcsiga: Valóban, tudok guglizni a 2671-re is, és találok egy rakat külföldi fórumot, amiből számomra még nem derül ki, hogy vajon itt Magyarországon mennyire szervizeltethető, mennyire elterjedt, van-e hozzá cucc. Vagy esetleg van-e köztetek olyan, aki birtokol ilyet, és nem volt elégedett vele.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Lami66 #142157 üzenetére
Igen arról. Az újabb 2824-ek már sajnos gyengébb minőségűek mint akár a pár évvel ezelőttiek. Sőt van egy halvány gyanú arra is hogy erre mifelénk a gyengébbet küldik. Ezért is sajnalom annyira a tavaly eladott spanyol LLD- met. "Látható" volt a különbség az enyém, es egy a balkánon vásárolt között.
-
veloke
tag
válasz Lami66 #142174 üzenetére
Igen, ebben igaza van. Én is megtartottam volna a Thommen-t, főleg az a modell egy kiváló pilóta óra szerintem. Eta 2824, gyönyörűen kidolgozott hátlap, klasszikus kialakítás. Annyi, hogy a 38mm egy kicsit már pici manapság, de a kialakítása miatt még az is elmegy. Szerintem az az óra méltó vetélytársa a fortis fliegernek....
Egyébként milyen autoquartz-ot vettél helyette?
-
@mriya@
őstag
válasz Lami66 #142217 üzenetére
Szerencsés vagy.
Az én ősi kinetic-em két év után adta meg magát.
Kíváncsi leszek, a barátomé hogyan fog teljesíteni!
Az már a legújabb széria.
A svájciak nem is nagyon erőltették az autoquartz szerkezeteket, hamar abbahagyták a gyártást.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest