Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shagrath19
csendes tag
Sziasztok!
Mit gondoltok erről az óráról?
1-2 hónappal ezelőtt már lehet, hogy valaki linkelte (nem emlékszem már pontosan mert nézegetem a watchuseeket is)
Itt a gyártó honlapja is: http://www.h2o-watch.com/
Szerintem iszonyú jól néz ki, bár tény, hogy nem egy visszafogott darab
Szép hétvégét mindenkinek
-
shagrath19
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete kérdezgettem az új Seiko Monsterről és ennek kapcsán szóba került a szegedi Fehér óragaléria. Csak az élményeimet osztanám meg, miután ma megérkezett a vadonatúj Seiko SRP307K1-es óra Fehér úrtól. Többen írtátok, meg máshol is olvastam, hogy nem mindig voltak jók a tapasztalatok vele kapcsolatban. Nekem most úgy néz ki nagy szerencsém volt ugyanis kb. 3,5 héttel ezelőtt írtam neki emailt, hogy a fenti órát szeretném, de látom hogy a honlapján csak a régebbi Monster van fent, be tudja e esetleg szerezni és ha igen mennyiért. Pár óra múlva válaszolt, az ár pontosan annyi volt mint a régi Monster (ezt mostanáig sem igazán értem...). 3 hét múlva ígérte az órát ami tényleg pontosan 3 hét múlva megérkezett. Futárral küldte Budapestre, minden zökkenőmentes volt. Az óra vadonatúj, minden védőfólia rajta volt, abszolút látszik, hogy nem használt és kifogástalan állapotban van.
Maga az óra pedig az én ízlésem szerint tökéletes (van még persze pár ami tetszik és valószínűleg sőt biztosan "tökéletesebb", de közel sem ebben az árkategóriában...). Akinek picit is tetszenek az ilyen stílusú/típusú órák, csakis ajánlani tudom és a fent leírt tapasztalataim alapján Fehér urat is ajánlom.
Gondolkodtam, hogy tegyek e fel képet az óráról, merthogy a kép minősége övön alulira sikeredett és most nincs energiám rendeseket csinálni, végül az igen mellett döntöttem
[ Szerkesztve ]
-
shagrath19
csendes tag
válasz Tothgera30 #51697 üzenetére
Nagyon jól néz ki, gratulálok! Az enyém még úton van
-
shagrath19
csendes tag
-
shagrath19
csendes tag
válasz vadászcsiga #50571 üzenetére
Szép darab
-
shagrath19
csendes tag
válasz Bati0501 #50566 üzenetére
Ne értsetek félre, eszem ágában sincs elvinni a beszélgetést egy nem ideillő irányba, meg nem akarom pocskondiázni kis hazánkat, azonban sajnos én már nem lepődök meg ezen a kereskedői/szolgáltatói magatartáson. Szomorú tapasztalatom, hogy Magyarországon az ügyfél, a potenciális vásárló nagy ívben le van sz*rva. Ha az ember bemegy egy boltba, azzal a szándékkal, hogy ott hagyja a pénzét, megvető, lefitymáló pillantásokat zsebelhet be, kedves kiszolgálást pedig a legritkább esetben. Néha úgy érzi magát az ember, hogy megzavarja az eladót/kereskedőt a szemtelen vásárlási szándékával...
Több külföldi kereskedővel, bolttal emailezgettem már, gyakorlatilag egyszer nem fordult elő, hogy max. 1 napon belül ne kaptam volna választ, nem úgy itthon...
@fiktív1: igen, ugyanarról beszélünk
[ Szerkesztve ]
-
shagrath19
csendes tag
válasz Bati0501 #50558 üzenetére
Át tudom érezni a frusztrációdat...
Írtam neki én is emailt, hogy be tudja e szerezni az újat, de én is azon gondolkodtam, hogyha megrendelem az előbb belinkelt oldalról, akkor ha fenn is akad a vámon, valószínűleg úgyis olcsóbban jövök ki, mintha tőle rendelem, tekintve, hogy nála a régi Monster kerül annyiba, mint a külföldi oldalon az új.
-
shagrath19
csendes tag
válasz Sungoo #50559 üzenetére
Utánaolvasgattam a dolognak, igazából az új esetében egy modernebb, szemben a korábbi 21 köves szerkezettel egy 23 kövesről van szó, és a korábbi Monstereknél olvastam, hogy hajlamosak a nagyobb pontatlanságra míg az új pontosabb. Egyébként nem vagyok benne biztos én sem hogy megéri az extra köröket és az extra pénzt az újabb beszerzése... Szerintetek?
-
shagrath19
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalataitok az EU-n kívülről történő órarendelés kapcsán? Konkrétan a vám és áfa kérdés érdekelne. Kinéztem magamnak egy új Seiko Monstert innen:
[link]Utánanéztem, tudom hogy az oldal több mint 10 éve működik és abszolút megbízható, azonban szerintetek mennyi az esélye annak, hogy egy Szingapúrból érkező csomag vámolás alá kerül? És hát ugye igazából nem is a vám, hanem az áfa összege az ami nagyon megdobná az óra árát (+27%).
Előre is köszi a válaszokat!
u.i.: természetesen elsősorban Magyarországról venném meg az órát, de itthon sajnos nem kapható mint oly sok egyéb típusú óra. (van ugyan egy Fehér Óragaléria nevezetű üzlet Szegeden: [link] , ahol elérhető a Seiko Monster, de sajnos csak a korábbi változat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest