Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanche
csendes tag
Én nekem a kronográfos jobban tetszik, de igazából a kinézetét neked kell eldönteni, valószinüleg máködésbn, pontosságában nagy különbség nem lehet
Ha egy formálisabb, de hétköznap is viselhető kell akkor a második, ha egy kicsit sportosabb akkor az első. És egy bőr szij
I come from a land down under, where beer just flow, and men chunder.
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Arra gondoltam lezárom a hónapok óta húzódó óra sagat. Születésnapomra kértem órát, még mindig nem választottam ki... a szülinapom februárban volt.
Na kinéztem két Certinát, szeretném kikérni a véleményetek róla. Egyik sem egy unikum, egyik sem egy Bexei Primus, kvarcok, de legalább márkásak.
DS Podium Chrono Uni
DS PodiumKösz előre is!
Veron"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Nálam hozzáértőbbek segítségét szeretném kérni. Van egy Miyota OS20-al szerelt órám. Nem tudom a chrono-t nullázni. A B gombmegnyomása után egyedül a percmutató "nullázódik", a 10 perces osztásra megy a 60 helyett, a másodlagos másodpercmutató és a 24 órás mutató marad a helyén. Hogy lehet mindhárom mutatót alaphelyzetbe hozni?
-
commanche
csendes tag
Mit szoltok ehhez a darabhoz?
http://cgi.ebay.com/TISSOT-SEASTAR-AUTOMATIC-SWISS-MADE-GOLD-STEEL-/120597949275?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item1c1432ab5b
-
Flashcash
Közösségépítő
Nem igazán értelek, Alvin úgy írt, hogy "NBC teleshop + idekint", ebből feltételeztem, hogy amcsiban van.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin66
csendes tag
válasz Flashcash #4082 üzenetére
Na, pont ez a bajom az Invictaval, itt a szep pelda...
Kicsit olcsositunk, okosba-ugyesbe. Aztan fogunk meg par dolcsit a termeken, a hulye veveo meg ugyis megveszi.Na, nekem Invicta temaban nincsen sok tovabbi hozzafuznivalom.
Keresek inkabb egy jo kis werket a leendo sajat gyartasu submarinerembe.
-
ujskodas
tag
Seiko!
Melyiket éri meg jobban megvenni? Az általad linkelt Alpha-t, vagy a már nemrég kérdezett Seiko-t?
http://alphawatch.hu/spd/unas_360977/ALPHA_karora_MA507GPNPfeketefekete
http://www.seiko.hu/popup.php?tip=kar&id_karora=1476[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Alvin66 #4081 üzenetére
Bár ahogy néztem, ők is az olcsósítás útjára léptek.
ETA szerkezet helyett bekerült a Sellita svájci ETA másolat. Állítólag 2010-től az ETA már nem adja tovább a szerkezeteit külső gyártóknak és csak a swatch csoportnak szállít.A zafír üveg helyett meg lett FLAME FUSION CRYSTAL.
Tehát itt is az original régi változat érné meg az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin66
csendes tag
válasz Flashcash #4080 üzenetére
Okay, ertem mit mondasz.
Amiket belinkeltel, azok kisker arak.Most szamolok en:
aceltok zafiruveg, keramia bezel, szij = 1.000 db-nal gondolom 50 dollar, vagy alatta. ( abbol gondolom, hogy egy darabnal 77 dollar.)
ETA werk 2824-2 csak hogy kerek jojjon ki a vegen, ezer darabnal gondolom 83 dollar, merthogy egy db 118
Eddig ez 160 dollar. Nem 328 de meg csak nem is 270...
Persze en sem vagyok hulye, erre meg jon a szallitas, az AFA ( ami mellesleg itt nem 25%, hanem 6.8... ) meg a haszon, meg az uzletberles, meg a kontyvelo meg a stb.
Ertem en, hogy nem nagyon tud 270 ala menni.
Apropo, hol van az az oldal, ahol ezt te 270-ert megtalaltad?
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Alvin66 #4079 üzenetére
Rákerestem erre az órára és már 270$-tól találtam.
Ha mint óraforgalmazó lenne egy olyan órád ami:
-zafírüveges
-jó összeszerelési minőségű
-szép tokozása van, jó fémszíjjal
-ETA 2824-2 szerkezettelSzerintem elég keresett óratípust kapnánk.
Egy gagyibb márkának is lehetnek jól sikerült darabjai(pont azért mert jó elemekből szedték össze). Nem az invictát védtem, nincs ilyen órám.(Longines-t meg egy Citizen Eco-Drive-ot használok)
Darabokból összerakva:
Submariner tok 130$ de számoljunk csak 80-100$-al mert lehet licitálni is
ETA 2824-2-GP-NA megbízható forrásból 118$[ Szerkesztve ]
-
Alvin66
csendes tag
válasz Flashcash #4078 üzenetére
Igen, sokmindenben igazad lehet, megkovetlek az elhamarkodottnak tuno velemenyemert.
Nem akartalak semmilyen modon megbantani es azt is el kell ismernem, hogy konkretan az az oratipus, amit belinkeltel, az minden szempontbol tokeletes lenne nekem, mondjuk az Invicta felirat nelkul 199 dollarert.
Valoszinuleg egy jo ora lehet egyebkent, zafirral, ETA-val, egy normalis 316-os acellel azert nagyot hibazni nem lehet...A helyzet viszont az, hogy ket baj is van az Invictaval, legalabbis az en szemelyes velemenyem szerint:
az egyik, hogy teljesen kusza es atlathatatlan uzleti strategiaja van, egy igazi penztermelo ceg, nem tobb, foleg nem a szo nemesebb ertelmeben vett oragyar. Ahogy mas szalamit gyart, vagy cipot esetleg vaslfazekat, o igy orakat gyart. Es ha valamiert nem menne az oragyartas holnaptol, akkor holnaputantol farmergatyakat gyartana.
Nyilvan mint uzleti vallalkozasnak igy kell mukodnie, nem a szep szememert gyart orat, hanem a penzemert. Persze, a termeket a leghatekonyabbnak tuno marketinggel akarja eladni nekem, mikozben a leghatekonyabbnak tuno helyen - Kinaban - gyartatja. Van esze. Nincs ezzel sem igazan nagy baj, a tulajdonosok igy tudjak kihozni a legtobb zsozsot es venni egy uj szigetet valahol a Bahamakon, szoval nem gond, en is igy csinalnam a helyukben. Meg gondolom mas gyartok is pont igy csinaljak.
De ettol nekem meg nem szimpatikusabbak egy cseppet sem.A masik bajom pont a TV shopos mukodese. En nem tudom komolynak tekinteni azt a ceget, amelyik az NBC TV shopbol el. Nem tudom, te vettel-e mar TV shopban valamit, itt az a leggagyibb szarok gyujtohelye... Ezzel olyan mertekben devalvalja a tobbi termeket a szememben, hogy az csak na.
Nyilvan, a TV shopos gagyi orai melle az egyik gyartoval Kinaban tud zafiruveges, svajci werkes sub-ot is gyartatni, de mostmar kezdem latni, hogy ez nem is akkora varazslat... Szoval nem minositi fel a ceget a szememben, hogy 330 dollaret van egy jo minosegu - vagy tobb jo minosegu - oraja is a piacon. Ha en adnek egy ezres megrendelest annak a gyarnak valahol Szecuanban, akikkel az Invicta gyartat, akkor nekem is ugyanugy legyartanak, logoval, dobozzal, anyja fulevel egyutt.
Akkor engem most egy jo oragyarnak tartanal?! A turot.
Az Invicta tomegtermek - nekem a legrosszabb fajtabol. Tomegcuccot gyart a tomegeknek, akik a TV elott ulnek es vasarolgatnak mindenfele hangzatos marketing szovegek hatasara... Az Alpha is tomegtermek, felreertes ne essek, azt is felvennem szo nelkul, pedig az egy 50 dollaros kianai ora. Nem vagyok en sznob, csak azt utalom, amikor marketingesek komplett idiotanak neznek a TV Shopban.Az a konkret darab, amit belinkeltel eloszor - megegyszer hangsulyozom - nem csunya, nem rossz noha egy kicsit draga, de nagy oraipari teljesitmenynek nem neveznem az Invicta reszerol, hogy el tudott faxolni egy megrendelest Cin-Csung urnak.
Es mindemellett lehet, hogy felirat nelkul 199 dollaret meg a kezemre is akasztanam, ahogy mar irtam is. De nem 330-ert...Inkabb egy Seiko 5-os, mint egy Invicta, komolyan.
Elnezest minden Invicta tulajdonostol.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Alvin66 #4074 üzenetére
Azért elég jól beáltalánosítottál, szerintem a konkrét óra típust kell értékelni, amiről írtak jópár oldal véleményt ezért nem nevezném 'fene tudja milyen óra' kategóriának: [link] [link]
Egyébként meg a konkrét óratípus nem 'plasztik' üveget használ, hanem zafírüveget, összeszerelési minőség tekintetében meg pont dícsérik a fórumokon.
Természetesen rendben van, hogy nem tetszik neked, csak azért gondoltam nem árt ezeket is leírni.
[ Szerkesztve ]
-
Alvin66
csendes tag
Persze.
Minden bennefoglaltatik, meg egy - gyanitom kukaba valo - kiani automata werk is...
Persze nem allitom, hogy a tokgyuru nem muanyag, mert nyilvan igen, ( nem lattam ) de a tobbi tutti. Apropo, hol lehet normalis aron tokgyurut venni rezbol, vagy bronzbol? ( nem tudom mibol vannak. )Hogy honnan szereztem? A napfenyes, boldog Kinai Nepkoztarsasagbol.
Mivel uzleti terveim vannak egyelore a dologgal, csak neked es csak privat mailben tarnam fel a forrasomat, ha igy megfelel. Azzal a kiegeszitessel, hogy en most bo egy oraja rendeltem meg tole az orat, tehat NEM tudom, hogy milyen az ora, hogy csalo-e a faszi, hogy egyaltalan letezik-e, szoval semmit.
Javaslom varj barmilyen lepessel, mig az enyem rendben megjon.
-
Alvin66
csendes tag
válasz commanche #4069 üzenetére
Invicta has continued to design watches, but has outsourced manufacturing to third parties in the Far East
Az Invicta folytatta ( folytatja ) az orak tervezeset, de a gyartast kiadta a Tavol_Keletre.but marketing has a tendency to confuse prospective buyers of where the watches are made
a marketingjenek van egy olyan tendenciaja, hogy osszezavarja a vevoket abban a tekintetben, hogy hol keszulnek az oraiMany of the watches made by Invicta today are of Swiss parts and assembled in whatever location brings back the best return on their investment dollar.
Sok orajuk keszul manapsag swiss alkatreszekbol, de valahol - a fene tudja hol - szerelik ossze oket, hogy jobban megteruljon a befektetesuk...analysis of these movements shows that they are rebranded, Chinese-produced mechanisms
Nehany szerkezetuk tovabbi vizsgalata megmutatta, hogy ujramarkazott kinai werkek.The company currently holds an unfavorable rating of over 30% or a grade of D from the Better Business Bureau.[2] and averages hundreds of complaints each week at the Internet forum and over 86 formal complaints at the BBB over the past 36 months.
Ezt mar le sem forditom, annyirol szol, hogy a ceg minosegi osztalyozasa eleg sz@r, hetente reklamaciok szazaival...
Szoval akkor jol ereztem, koszi a linket.
Olyan fene tudja milyen orak, 328 dollarert.
Inkabb legyen szarkupac az en sajat osszeepitesemben 135-ert..:-)) -
commanche
csendes tag
Szerintem egy polir elég lesz hozzá, hacsak nem olyan sérülése van, de azt azért nem nagyon tudom elképzelni hogy lepattogtak belőle darabok... Azt viszont hogy ez mennyibe kerül nem tudnám megmondani, szerinteme gy 10 körül számolhatsz rá :S
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Egy "meseszép" napomat koronázta meg, hogy sikerült leejtenem az automata tissot prc 200-asom. Szépen meg is karcolódott az oldala.... Nem tudom elmondani mennyire ideges vagyok.
Kérdésem az lenne, hogy ezzel lehet valamit kezdeni? A komplett tokcsere is érdekel.
Hogyan lehet ezt elkezdeni, illetve milyen összegre számíthatok?
-
Alvin66
csendes tag
Na, ujra a fedelzeten...
Az Invictarol annyit, hogy behanyok tole valahogy.
Irtam mar itt, hogy nekem az Invicta kilove. Az a legnagyobb bajom vele, ami itt is kiderult a kommentjeitekbol, senki nem tudja hogy kik ezek, milyen minosegu gyartok, de valahogy a legszarabb TV shopos orakrol "hires" idekint.Estenkent az NBC Teleshopban nyomjak rola a rizsat, hogy az ora igy meg ugy, a valodi ara 1240 dollar, meg 2540 dollar, de most, az elso tiz megrendelonek, csak egy oran belul, csak neked, csak most, mert szeretunk teged, ezert csak 99... Nezd hogy csillog az acel hozzaadasaval keszult tok, az automataszeru mesterdarab szerkezet tobb dijat is nyert, a plasztik orauvegbe a mernokok a zafir csillogasat vittek bele, az aranyozas hihetetlen vastag, mert 0.000000000001 mikronos es eleve Tom Cruise is ilyet hordott volna az Impossible Mission 10.reszeben, ha megengedhette volna maganak...
Szoval ez a tipikus kinai stilusu gusztustalankodos marketingje van, ezert en nem szeretem.
Ez nekem egyszeruen a loser ora kategoria. Bocs, hogy sznob vagyok egy kicsit.
Inkabb akkor tenyleg az Alpha, amit Seiko ajanlott, mert az egy oszinte ora. 60 dollarert 61 dollarnyi dolgot tud. Tehat megeri. Az Invicta az nekem egy kamu, akarmilyen werk is van benne. ( Ha egyaltalan igazi... )Az Alphaval csak az a baj, amit irtam is, se keramia, se zafir.
Viszont elorehaladtam a masik fickonal, nagykereskedoi stauszt nyertem el nala mar egy darab ora vasarlasaval... Komoly ceg lehet, de azert adok nekik egy eselyt.
Szoval 77 dollarnal tartok, plusz 9 dollar postakoltseg. Zafir, keramia, minosegi(bb) acel tok, es meg jol is nez ki. 50 dolcsiert belemegy egy hasznalt eta werk, aztan en mar rendben vagyok... Ugyhogy az orat az elobb meg is rendeltem, ha megjon egyaltalan, akkor rakok fel rola kepet ide. A gyari fotokon nagyon ott van, remelem igazibol is ilyen.
Miert is ne lenne ilyen, hiszen Kinabol jonHa valaki tud esetleg egy jo beszerzesi forrast igazi ETA werkek kapcsan, ne kimeljen.
Komolyan elgondolkoztam, hogy ora "gyartasba" es forgalmazasba kezdek. Ugy latom, nem sokbol tart a dolog. Mar ha minden ugy alakul, ahogy terveztem.
-
commanche
csendes tag
Ha a szíj szélessége megeggyezik a csattéval (mármint a foglalatnál) akkor elvileg semmi akadálya áthelyezni.
Az invictárol eddig pedig én úgy tudtam hogy amerikai, de mostmár nem vagoyk benne biztos :S
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Flashcash #4061 üzenetére
Most néztem hogy vigyázni kell, mert van egy 9937OB (26J) változat is ebből a típusból amiben nem ETA szerkezet van hanem egy ilyen: Swiss Sellita SW200
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Adott egy márkás svájci óra, a gyári bőrszíjával -és nem tudom pontosan mi a neve, talán- békacsattal. A kérdés az, ha új szíjat kell venni, és mondjuk nem gyárit, hanem egy Hirschet veszek, át lehet-e menteni a gyári csatot az új szíjra?
A másik, ami érdekelne, hogy az Invicta, amit mostanában emlegettek, valami jó márka? Svájci az, vagy miféle?
Kösz!
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Alvin66 #4058 üzenetére
Vegyél inkább egy Invicta 9937-et 300$ környékén.
Ez így leírva mind szép és jó, hogy ez az alkatrész csak ennyi, a másik meg csak annyi stb.
-össze is kell rakni úgy hogy működjön, ebben is van nem kevés kockázat
-ha nem hamis ETA szerkezetet akarsz, akkor a 2824-2 kb. 100-120$ -
Alvin66
csendes tag
Az enyem biztos igazi lesz, mert olyat fogok csak megvenni, amire kinaiul ra van irva, hogy swiss made...
Kozben fejlemenyek vannak, egesz eddig a "projekten" tepertem, de mostmar megyek aludni. Na szoval az a fejlemeny, hogy talaltam egy oldalt, ahol lehet 110 dollarert egy komplett orat, szep tokban, mar keramia lunettaval es zafiruveggel venni, azaz mar csak egy valodi(nak latszo ) ETA werk kellene hogy beleferjen.
Szoval ott tart a dolog, hogy 110 dollar meg a werk ara es megvan a zafiros, keramias, svajci szerkezetes submarine klon, Steinhartek meg tehetnek egy szivesseget 650 dollarert...
Ja, honnan lehetne szereinted Seiko egy tutti werket venni?
2824-2-es is jo lehetne, leven ezen a szamlapon csak datum van.
Hamar a 2836-ost ennyire hamisitjak... Azt hiszem meretben szinte ugyanaz. -
commanche
csendes tag
válasz Alvin66 #4055 üzenetére
Nem hangzik rosszul, már ha megoldható, elképzelhető hogy a werk nem fog pont belepasszolni a tokba, meg egy sor egyéb hiba, szóval az ötlet nagyon adja, csak nagyon sok utána járást kell csinálni elötte
-
Alvin66
csendes tag
válasz Alvin66 #4054 üzenetére
Ja, a megoldas amugy szakacskony szeruen:
1. 1 db. Alpha orat megvesz az Ebayen 49.99 dollar plusz 15 postakoltseg
2. kinai verket kidobja, jo messzire
3. uj, vagy jo allapotu hasznalt ETA werket megvesz az Ebayen 57 dollar
4. Alpha tokba berakja.Az ora ugyan Alpha feliratot visel, de nem szamit, aceltokos svajci werkes - igaz nem zafiros es nem keramia lunettas - viszont csak 120 dollarba kerult..
Kis utanajarassal meretpontos zafiruveg is veheto hozza szerintem olyan 40 dollarert, azaz eddig 160 dolcsi.A kerami lunettara nincs otletem, de meg lennek lepve, ha 25 dollarnal tobbet kellene adni erte valahol.
Az tehat eddig 180 dollar, megcsak nem is 250....
Ami jol hangzik, mar csak meg kellene tudnom a mereteket. ( mar hogy belefer-e a tokba az eta werk, mekkora lunetta kell, hogy rogzul, egyebek.
Szoval ennyi.
Szerintetek?
-
Alvin66
csendes tag
válasz commanche #4052 üzenetére
Ja, persze hogy annak szamit, csak eppen 650 dollar.
Igaz, lehet hogy en fogalmaztam meg rosszul a kerdesemet, mert nem szerepelt benne hogy kb. 250 dollarig szeretnek egy ilyen orat. 600 dolartol a csillagos egig persze azert szamtalan gyarto kinal ilyeneket. En csak az engem erdeklo szegmensben nem talaltam normalisat, csak ezt akartam elmondani nektek.
De lassan latom a megoldast es meg 250 sem lesz ahogy latom...
-
Alvin66
csendes tag
válasz commanche #4050 üzenetére
Van most az Ebayen egy jonak tuno minosegu tok kompletten, keramia lunetta, zafiruveg, szij miegymas, 129 dodoert, de lehet ra ajnlatot tenni, meg lennek lepve, ha nem adnak oda 110-ert.
Eppen most csusztam le egy nemregen orabol kiszerelt ETA 2836-os werkrol, 56 dollarert vitte el valaki, gondolom, en 57-ert tudtam volna elhozni.
Ha ezt a kettot osszeraktam volna, akkor 167 dollarert lenne egy zafiros, keramia lunettas, uj svajci szerkezettel epitett diver oram.Ennyiert meg Seiko 5 diver sincs szerintem. Es az se zafir, se ETA...
Szoval mukodhetne a buli, csak tudnam hogyan kell egy werket szakszeruen beszerelni egy tokba. A szar a palacsintaban ott van, hogy ennek a tokja olyan "Rolexes" azaz sima harom karmos toknyitoval ami nekem van, nem nyithato, csak a Rolex rendszeruvel. Ugyhogy egybol kellene egy olyat is venni a szereleshez, amivel meg dragabb is lenne egybol a moka.
Szoval sok a nyitott kerdes.
Ja, itt a tok:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220635640120&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
-
commanche
csendes tag
válasz Alvin66 #4044 üzenetére
Hát ezt relativ sajnálattal hallom, mert az enyém habár sokaig birja egytlen felhúzással, azért "belendíteni" egészen nehéz
Na mindegy azértátnézetem amúgy is (óraolaj, stb)
Egyébként kijött a szervízből két órám amiket korábbanb említettem a Noxil, meg egy Roamer, ha érdekel titeket, megpróbálok csinálni pár képet
-
Alvin66
csendes tag
Koszi nektek a segitseget.
Akkor nem csak en nem talalok beloluk tobb gyartot, hanem ezek szerint nincsenek sokan a piacon ezzel az otlettel: minosegi aceltok, svajci werk, zafir uveg, Rolex design.
Ja es megfizetheto ar...:-))Kicsit elgondolkoztam a Steinhart fele arkepzesen. Kb. 110 dollar egy 2836-2-es werk, kb 85 dollar egy normalis minosegu tok, csat, szamlap, uveg mutatok, korona, ez eddig ketszaz, aztan adjak 650-ert. Lehet, nem is olyan rossz uzlet ez az oragyartas...
Gondolkoztam is rajta: veszek egy jo allapotu werket meg egy tok stb. csomagot, aztan osszeteszem magamnak ketszazert. Mennyire lehet ez komplikalt szerintetek?
Ugy ertem, egy jo meretu tokba beleszerelni egy werket, felrakni a mutatokat, beragasztani az uveget, meg ilyenek. Lehet ebben valami komplikalt? Mostmar igazan kivancsi lennek, komolyan.
Szerintem lehetne az embernek egy ilyen "csinald magad" oraja, jovel kevesebbert, mint a piaci ar.
Nezegettem az Ebayen, van minden hozza vegul is... -
Alvin66
csendes tag
válasz commanche #4042 üzenetére
Ja, nem huzhato fel, viszont csereben annyira jo az automata felhuzoja, hogy gyakorlatilag nekem egyetlen mozdulat soran - amig felcsatolom a csuklomra az orat - el is indul a masodperc mutato es kb egy ora hordas utan lerakva masnap reggel meg jar, amikor felveszem. Szoval huzni szinte felesleges is volna szvsz.
Nekem van az alap Myota werkel szerelt oram is, ami a Seikoval azonos szinten levo belepomodell es azt lehet felhuzni is, de en azt sem szoktam soha tekergetni. Azt is felveszem, aztan lesz ami lesz. Bar ugy vettem eszre, az nem indul el olyan konnyen, mint a Seiko 5-os.
Lenne nekem is egy kerdesem hozzatok, milyen oramarkak vannak, amelyeknek letezik submariner stilusu modellje es eredeti svajci szerkezettel van szerelve?
En parat mar osszeszedtem: Steinhart-Defaubre, Sandoz, nemelyik Invicta, de ezek vagy marha dragak, ( steinhart ) vagy nem tetszenek (invcta).
Tud meg valaki valamilyenrol a piacon? -
commanche
csendes tag
seiko!
A Seiko automatáit is fel kéne tudni húzni ha megállnak? Csak mert megjött amit annó mutattam képekben és nem lehet használni a felhúzó kart :S
Szóval ez hiba vagy ezeket amúgy sem lehet felhúzni?I come from a land down under, where beer just flow, and men chunder.
-
-
Gabbana
aktív tag
basszus van kékben is
Hogy lehet ekkora árkülönbség
http://www.oragaleria.hu/orak_details.php?idorak=74 84,900 HUFhttp://www.karorauzlet.hu/citizen-promaster-land-av0030-60e.html#talalatok
145,900 HUF ugyanaz...[ Szerkesztve ]
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Gabbana
aktív tag
Szerintem is. De a szíja rohadtul nem tetszik egyiknek sem. Olyan bucsus nekem ez. Illetve egy elég nagy méretű órához szerintem nagyon bután néz ki egy ilyen keskeny szíj.
Seiko nincs erre tipped? Esetleg egy fekete-ezüst megoldás?Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
seiko
senior tag
-
werttzui
addikt
Ingersoll -ról valaki valamit? Elvileg megfizethető áru mutatós automata órák!
PENTAX
-
Gabbana
aktív tag
Ezt én nem értem. Az elfogadható, hogy egy óra 2 naponta egy percet siessen?
Nekem egy szerinem tökegyszerű swatch irony-m van, de nem tudom mikor kellett beállítani utoljára. Max nyári időszámításkor, de akkor sem pontatlanság miatt.Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
ujskodas
tag
Köszi!
A Seiko 5-öm 92-tájától van meg, kb. 8 évig folyamatosan hordtam, azóta csak néha-néha. Még nem volt hozzányúlva. Vízálló, stb. 2 naponta 1 percet siet. Hanyag vagyok, hogy nem szervízeltettem rendszeresen? Úgy gondoltam, ha nincs baja, minek.Üdv.
-
norbertb88
tag
válasz ujskodas #4016 üzenetére
Hát igaz én nem seiko vagyok, de anno óravásárlás elött én is nézegettem a lorus órákat és sokan azt mondták, h nem valami nagy minőség. Mindenki azt javasolta, hogy akkor inkább seiko-t vegyek.
(én végül tissot-t vettem, mert csak svájcit akartam)Viszont a 3 órából egyik sem zafíros.....!
De az első kettő hardlexes, amiről azt hallottam, h egész jó, de a zafír az jobb.
A harmadik az ásványi üveges, ami meg 1szerűen szerintem nem túl karcálló.De ezek csak azok amit én hallottam és több embertől.
Seiko biztos szakszerűbb választ ad!!!! -
ujskodas
tag
Seiko!
Légyszíves segíts, hogy mi a különbség a kettő között! Tudom, egyik a másikának leányvállalata stb, de arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e kifizetni a különbséget.
Valamint, hogy a quartz vátozatot érdemes-e megvenni. (egy seiko 5-öm már van, csak 1992 tájáról)http://www.seiko.hu/popup.php?tip=kar&id_karora=1476
http://www.seiko.hu/popup.php?tip=kar&id_karora=1605
http://www.seiko.hu/popup.php?tip=kar&id_karora=1412
köszi!
-
-
dobi
aktív tag
Szia! Látom eléggé otthon vagy az órákban, nekem az elmúlt 10 évben egy Casio és egy Helvetia órám volt! Mind a kettő 15-25e Ft közötti árkategória volt, de mivel a Casio-val elégedettebb voltam ezért most is inkább azt vennék! Ez a két jelöltem van! Szerinted melyik lehet jobb vagy melyik kényesebb ill. kevésbé strapabíró? Casio EF-305D-1 vs Casio BEM111D-1A??? Köszi! Üdv: R
-
Veron
addikt
Hi!
A Hamilton órákról mi a vélemény? (Swatch Group)
kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest