Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
válasz lexington #12096 üzenetére
Az enyém papíron 44 mm es, de a nagy korona miatt érzetre és látványra is nagyobbnak tűnik, igazából ez a legnagyobbnak tűnő órám felvéve. De még kényelmes. Nálam 45 a felső határ és 42 az alsó amit megveszek.
A prémium kivitel kapott egy hattyúnyakas szabályozást pluszban valamint a genfi csíkok helyett a ritkább koncentrikus körökkel van díszitve és a steinhart logo rá van gravírozva a hídra.
-
dmon
aktív tag
válasz Empsepo #12091 üzenetére
Régóta szemeztem én is a carbonos Nabucco chronoval, de annyit nekem nem ér amennyiért meg tudtam volna venni ezért döntöttem úgy hogy a GMT verziót veszem meg inkább. Pont ezt akartam amit belinkeltél, de közben kezembe került a fehér számlapos kék mutatós verzió és beleszerettem úgy hogy az lett, és nem bántam meg. Az összes órám közül ez talán amelyik az órákhoz kevésbé értőkből is a legtöbb elismerést váltotta ki. Gyakorlatilag mindenkinek tetszett aki eddig látta, na nem mintha ez engem különösebben motiválna mikor órát választok.
A egyik nagy kedvenc Carbon Chrono :
És az én drágaszágom, (élőben persze sokkal sokkal szebb) :
[ Szerkesztve ]
-
dmon
aktív tag
válasz lexington #12066 üzenetére
Nekem is ilyenem van, csak én az arab számos verziót vettem, és ma pont ez van rajtam.
Az Unitas egy masszív megbízható és mellesleg szerintem gyönyörű szerkezet. Ha jól tudom ereditleg ez is zsebóra szerkezet volt, ezért ilyen túlméretezettek az alaktrészei. Pontosságban nem tér el egy átlagos automatától sztem, de én nem szoktam méricskélni, nem vagyok pontosság fetisiszta, különösen nem sok értelmét látom egy felhúzósnál ahol úgyis beállítom mikor reggel felhúzom. A "macera" pedig a szépsége a dolognak, reggel KV közben, szertartás szerűen felhúzni és beállítani. Én imádom az enyémet, még azt is hogy hangos és néha az irodában ha úgy tartom a csuklóm a billentyűzeten simán hallom a ketyegését.
-
Empsepo
senior tag
Egy ilyet láttam egy tagon tegnapelőtt:
Brutális példány.
-
-
tomcsi23
veterán
Megszerettem, első pillanatra is tetszett, de azóta is bármikor jó ránézni.
Amikor keresgéltem, mindenhol ez a fehér verzió volt csak, már majdnem az lett, aztán egyik üzletben előkerült, rögtön rácsaptam.
Tetszik még benne, hogy nincs 7 mm vastag....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
pohár
félisten
válasz tomcsi23 #12077 üzenetére
ja tényleg, fentebb írtad
és mennyibe fáj egy ilyen drágaság? bár gondolom anno kicsit olcsóbb volt mint mostGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz tomcsi23 #12072 üzenetére
fú, de jó kis óra ez
na majd jön seiko és megmondja a tutit, mert azért a Longines szerviz kicsit drágább szerintem mint egy CertinánakGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
tomcsi23
veterán
Mennyibe kerül egy olajcsere? Tömítőkkel, rendesen kipucolva, beállítva, stb. Lassan 4 éves lesz a ketyegő.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
runner 125: még alszok rá... de 85k-ért a fémszíjas és 78k-ért a bőrszíjas modell volt ami az eddig látott árakhoz képest nem rossz
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pohár
félisten
válasz runner 125 #12055 üzenetére
39-es ha jól emlékszem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
runner 125
nagyúr
Vehhehe, jó irányba tengődsz.
..én is csak ezt az egy "hátrányát" tudtam felhozni - örültem volna, ha egy 2-3 mm-rel nagyobb a számlap.
Úgy rémlik 41mm...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
seiko
senior tag
válasz tupacamaru #12050 üzenetére
ha karcolásálló órát szeretnél, akkor vegyél kerámia, vagy keményfém tokosat!
azok inkább törnek, mint karcolódnak.
nincs a világon olyan bevonat, ami nem kopik le idővel. -
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Vangelis
félisten
válasz norbertb88 #12042 üzenetére
Lehet ha nem barmolják el a csatot, most nem kell keresnem hozzá másikat
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Jojo5
őstag
voltam ma bennt a TUTU-nál felpróbáltam őt ... Furcsa mivel a korona kicsi így kicsit kicsinek éreztem pedig elvileg 40mm-es ez is... de 85k volt a fémszíjas változat és igen elgondolkodtató, hogy ha tetszik akkor szerintem megtaláltam mit fogok kezdőórának venni...Ez a Racing se rossz a Tissottól, de ez a T-Race elég gagyi lett már a múltkori próbánál se tetszett...
ami még versenyben van az az Oris TT3 illetve BC sorozatból 1-2 "olcsóbb"... azok valamerre megtekinthetőek élőben ?
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
seiko
senior tag
válasz norbertb88 #12045 üzenetére
szerintem nem érné meg.
de hívd fel a szervizt: 06-1-341-1042, ők majd megmondják. -
norbertb88
tag
Egy tissot pr50 esetében egy számlapcsere sokba kerülne??
Nincs vele semmi gáz, csak hírtelen felindulásból ezüströl feketére váltanék.... -
norbertb88
tag
-
-
seiko
senior tag
válasz Vangelis #12038 üzenetére
ezt mondtam volna?
én arra céloztam, hogy egy használt, karcos üveges órára kérdéses, hogy érdemes-e mondjuk 20 ezerért venni egy csatot, és még 10 ezerért üveget+tömítéskészletet cseréltetni.
ennél kicsivel többért már vadiúj óra kapható.
de van, aki ragaszkodik a régihez, és inkább arra költ.
végülis miért ne?! -
runner 125
nagyúr
válasz csabulaxi #12036 üzenetére
..én 1-2 öregnénin láttam úgy, de szerintem hülyeség. Eleve kényelmetlen, mivel nagyobb mozdulat kell ahhoz, h megnézd mennyi idő. Illetve jóval nagyobb sérülésnek van kitéve alsó csuklón az óra...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
csabulaxi
senior tag
Hordja közületek valaki az óráját úgy, hogy a csuklóján belül van a számlap?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
seiko
senior tag
válasz Vangelis #12034 üzenetére
szerintem postai úton is mehet az óra oda-vissza.
az emailben küldj fotókat is a csatról és az óráról.
ha gyári vagy méretpontos üveget raknak bele és az üvegtömítést is cserélik, akkor ott biztosan nem fog beázni.
természetesen az összes tömítést ki kéne cseréltetni!
a csat lehet hogy javítható, de ha cserélni kéne, nem biztos, hogy megérné. :-( -
soldier2
őstag
válasz Vangelis #12031 üzenetére
Az üveg cseréje általában nem gond, utána lehetnek gondok a vízállósággal, ha rossz órás csinálja. A szíj már annál húzósabb. A kép alapján egyedi, tehát gyárit leszel kénytelen rendelni, a Casiomra 8000-ért rendeltem újat, de még nem érkezett meg. Az üvegcsere meg kb 3-10000 Ft ha nem zafír. Órástól függ. Nekem 3k volt, de többé nem vízálló az óra. Igaz azelőtt is csak 50m volt de tavaly még bírta a strandolást csere után meg egy folyóvizes lemosás után bepárásodott.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok!
Van egy régi Citizen Eco Drive-om.
Sajnos amikor vettem valami ócska órás szedte (állított) a szíjon.
A szétszedésnél sajnos eltörött a óraszíj.
Kérdezném tőletek, hogy valahol lehet hozzá keríteni vagy teljesen reménytelen, vagy nagyon drága?
Tudom, nem egy drága tipus, meg ilyesmi.
Az üvege is elég karcos már sajnos. Csere gondolom szinte lehetetlen?
Ilyen a vekker:Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
aphesis
csendes tag
válasz Regirck #12005 üzenetére
Regirck, írod: "egy VaveReceptoros Casiora fáj a fogam." - csak bátorítalak, hogy vegyél egy ilyen órát. Én kb. egy éve vettem egy PRW-500T-t, 65 ezer volt (jött még mellé egy 10 ezert érő router is...), azóta semmi baj vele, minden nap szinkronizál, bár az Alföld közepén lakom. Mindenesetre ma már talán más órát választanék, pl. a GW-9200-1E típust. - bár ez műanyagszíjas, de egyszersmind G-shock-os. Az én szempontjaim voltak: wawe ceptor, fémszíj (titánium), tough solar (ez nagyon fontos volt), mérje a hőmérsékletet, legyen barométer benne, legalább 100 méterig legyen vízálló. Ezt mind teljesíti a PRW-500T, de a G-shock miatt ajánlom a másikat, bár az sportosabb, az 500-as meg simán elmegy öltönyösnek is. Az üvegen semmilyen karcolás nincs, talán mert süllyesztve van, pedig 50-100 kilométeres bicajtúrákat megyek vele terepen... A számkijelzést én kedvelem, a mutatót kevésbé, mert nem ékszernek tartom az órát,hanem társnak. Ebben pedig tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
válasz csomatamas #12026 üzenetére
Ahogy gondolod!
-
captcha
csendes tag
Üdv,
vennék egy vadonatúj Citizen BJ6070-52L vagy BJ6070-61L órát. Pü.-et kérek árajánlattal.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Nekem tetszik, csa a felirat nem jön be rajta.
Amúgy első ránézéskor elkezdtem agyalni mi az a "NO ATM" rajta. Talán nem lehet bankártyával fizetni? Eltartott egy ideig mire leesett a 10 Atm. Vénülök, hülyülök.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz marel09 #11973 üzenetére
Meglepődnék, ha lehetne is kapni. Én kb. 2 éve kinéztem a narancsot belőle, de már akkor sem lehetett kapni. Állítólag limitált 1000 db. a gyártás ezekből az órákból.
Múlt héten voltam a Lurdi házban ahol a főkereskedő honol, de azt mondta ilyen már régen nincs, mikor a narancs silikon szíjat akartam megnézni. Sajnos a bolt sem valami nagy szám, az a kevés óra ami ki volt rakva a Vostokból, élőben nem valami nagy szám. Sajnos már a Zeno-t sem árulják."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Veron
addikt
válasz runner 125 #12019 üzenetére
2 misiért is lehet venni, ahhoz képest ez aprópénz.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
Hétvégén nézegettem az órákat, és ez nagyon megtetszett. Ha lesz fölös bő 200k Ft-om, akkor majd megfontolom.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Empsepo
senior tag
válasz csomatamas #12012 üzenetére
Gratula hozzá!
Egy tipp: mivel amúgy is szövet a szíja, passzolna hozzá egy Nato szíj a későbbiekben.
Ez azért is jó, mert kiemeli az órát, ugyanis a kezed és az óra hátlapja mögött fut végig.
Nekem is ilyen van és nagyon bejött! -
ans
aktív tag
válasz csomatamas #12012 üzenetére
Teleora és a Fehér óragaléria ugyanaz. 2 éves Seiko Monster-ről tudok, ami tőle származik, semmi gond vele.
-
csomatamas
csendes tag
Sziasztok!
Nos én végülis emellett a kicsike Seiko 5 snk807k2 mellett döntöttem:37mm átmérő bőven elég lesz, mivel hiába vagyok 80kilós, a csuklóm az valahogy baromi vékony, szívok is miatta évek óta. Ugyan csak cseppálló, de nincs is 40ezrem egy órara 20évesen. Elemeset meg nem fogok venni, mert ez a mechanikus sokkalta "romantikusabb", és környezeti szempontok miatt sem leszek én is használt gombelemgyártó.
Viszont a Fehér Óragaléria..Láttam, hogy volt botrány a Tissot órákból, de Seiko 5-jei is ebayen vett, páreres árréssel továbbadott garancia nélküli időzített bombák?
Vagy ha nem is a drága Fehér úr, akkor ez a vaterás arc (Teleora) mennyire tiszta?:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=682219Esetleg Pesten lehet ilyet valakinél találni?
Kérlek segítsetek! -
Regirck
senior tag
válasz Misi1979 #12006 üzenetére
Nem is biztos, hogy eladóm csak kíváncsi vagyok egy nagyjából árra mennyit érhet.
Ha 10eFT alatt kellene eladnom akkor inkább marad második órának, csak kíváncsi vagyok.
Ha azt írjátok menjünk sörözni és fizetek nekem két sört az óráért azon se sértődök be, mivel ez egy "felmérés"-nek szánom.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
van egy ilyen órám melyet (ha minden jól megy) el szeretném adni (persze ha jó árat ér, ha nem akkor marad inkább emléknek).Kérdés mennyit érhet egy ilyen óra. Kicsit karcos a szíja és az "üveglap" is, viszont az oktogonon lévő szervízben utána jártam 2-3eFt mindent felpolíroznak. Újjá varázsolják, már amennyire lehet.
Leendő eladásom oka egy VaveReceptoros Casiora fáj a fogam. Persze ez még várat magára. Konkrét ajánlatokat nem is kérek csak azt, hogy kinek mennyit érne, azaz csak egy úgymond beárazást kérnék tőletek
Dobozza és többi szem is megvan. Maga az órát 2002-ben gyártották ez mondjuk a képen is látható.
-
soldier2
őstag
Viseld egészséggel. Bár itt többnyire nem tartják sokra a Policet mint óragyártót (mert nem is az) addig biztosan kitart amíg megunod. A feleségem noname kínai gagyija is gond nélkül ment kb 10 évig, amikor bezúzta az üvegét. 20000et megért, és sulis körökben biztosan menőbb mint egy Casio, vagy akár egy Seiko.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
pohár
félisten
válasz Palika71 #11999 üzenetére
hm, ez biztató, ám akkor is ott van a tudat benned hogy erre sokszor jobban kell vigyázni mint a zafírosra
marsu... ennyiért vehettél volna automata Seikot...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest