Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawide@axele
aktív tag
Szisztok.Tegnap beléptem én is a klubba egy 256 gb-os modellel.Esetleg van valami tartozék a dokkolón kívül amit érdemes bezerezni?Láttam ventilátort amivel elvileg csendesebb meg hátlapot ami elvezeti a hőt.Vakaki próbálta őket?
-
slima
tag
Én bízom benne hogy jó lesz Decken a Resi4. A Dead Space megjelenés napján egy rakat kaki volt, ment rá a refund. Majd másfél nap alatt a Valve kikupált, jött gyors frissítés, és szépen, stabilan fut.
A Resi azért is lenne para ha nem menne, mert a 7-es, 2-es, és a 8-as is nagyon jól szuperál a decken....valamit nagyon el kell baszarintsanak a Capcomnál hogy ez ne fusson jól...mondjuk reggel amikor kipróbáltam, akkor nagyon nem jól futott ez tény. Viszont már akkor jött a tweet a deck egyik fejlesztőjétől, hogy a Preview channelen lévő OS és proton verzió alatt jobban fut a cucc. Szóval biztos fognak vele foglalkozni. Ha nem, akkor hozzájuk vágom a decket az tuti
-
Bazsi1987
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én szoktam onnan spiderman pont onnan vettem meg nincs vele semmi gond🙂
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nem tudom, de amíg minden oké, addig nem izgat.

-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én szoktam, eddig minden oké volt. Ha azt írja, hogy tudod aktiválni Magyarországon, akkor lesz benne magyar felirat.
-
zoltannagy
aktív tag
A CDKeys oldal is megbízható? Vásárol onnan rendszeresen valaki? Mert várom a Steamen, hogy akciós legyen a Spider Man de nem nagyon akar
De még ha akciós is lehet akkor sem lesz 10 körül mint most a CDKeys oldalon. Illetve nem tudom, hogy van e benne Magyar felirat amit ott árulnak. -
És még ez sem garantálja hogy menni fog, ugyanis azt vettem észre, nem fordítanak rá kellő figyelmet.
Van pl. a Mark of the Ninja Remastered. Megkapta a zöld plecsnit, azaz "elvileg" tökéletesen megy. Ezzel nincs is baj, nagyon szépen fut a játék, viszont úgy a 2/3-a környékén produkál egy olyan hibát, hogy elkezd zizegni a kép, aztán kifagy a játék és kilép a főmenübe. Rosszabb esetben kifagyasztja az egész gépet, és ezt már többször is eljátszotta, szóval Decken itt ér véget a játék. És mindezt csak azért, mert nem fordítottak rá kellő figyelmet, megnézték, "jóvan' elindul", kész. -
30z.Samu
titán
-
Aki21
aktív tag
Hali. Én most a Last of Us-t várom megkapja e a deckre a minimum játszható plecsnit. Bízom benne, csak az miatt reménykedem mert eddig szinte az összes sony game megy decken 😊
-
30z.Samu
titán
Resident Evil 4 demo elvileg kint van, kár hogy nem tudom jelenleg megnézni a Deck-en.

-
slima
tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Itt a steam oldalán le van kb. írva minden, illetve a Deken való beállításról is vannak videók.
A Family Sharingben kell engedélyezni a hozzáférést azt követően hogy a decken felvetted a másik felhasználót is. -
slima
tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Természetesen. Illetve meg tudod a profilok között osztani a megvásárolt játékokat.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Több profilt lehet használni egy gépen? -
Bazsi1987
őstag
Én azt csinálom hogy ami menne pl maxon azt is leveszem mediumra pl aksi időt és hő fokot is nyerek és kimélem a gépet úgyse egy 65 colos oled tv játszok
-
nincsnév007
addikt
pedig ebben az évben én is elgondolkodtam egy decken, én meg szinte csak monitor billentyűzet egérrel használnám. Az a baj hogy egy asztali számítógépet nem tudom jó helyre tenni a szobámban, ezért gondolkodok egy decken

-
30z.Samu
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Hát ezek után én is elgondolkodom, hogy a kövi gépet dokkoljam-e. Ha dokkolom is, mindent lock-olom 60 frame-re. Volt, amit többel toltam, mert a rendszer bírta. Meg a gyári dokkolónál is ott a lehetőség a 120Hz-re. Szóval lehet csak én parázom ezt most túl és akkor is kakukk lett volna a gép, ha nem kötöm TV-re.
-
Rocso666
csendes tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ez a problèma akkor előjönne töltès közben is nem ? A deck töltőre rakva rendesen tölti az aksit , mèg úgy is hogy finoman mozgatom a csatlakozót.
A telefon is töltődik rendesen az adott kábellal.
Áhhh most megszívtam , mert majdnem napi szinten mozgattam fájlokat a Deck-re. ( Ps1-2-3 , Wiuu játèkok stb) Pc hiányában a telefon volt a legjobb megoldásom.
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Leginkább reddit, illetve ahogy mondom az én gépem is egy ilyen eset cserekészüléke.
Tiszta szívemből kívánom hidd el hogy ez csak egy nagyon apró kissebség problémája legyen, ami a természetéből fakadóan hangot kap, mert naponta használom én is a gépet és nagyon-nagyon remélem hogy hosszú évekig kitart majd.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Rocso666
üzenetére
Ez leginkább kábel probléma vagy usb aljzat kilágyulási gond lesz valamelyik félen. Nem próbáltam még dmesg-et nyitni decken, de valszeg egy sudo dmesg kimenetében írná is, hogy USB problémák vannak.
Gomez86: hol hallottál ilyenekről? Ilyenekkel játszom rajta, de meg sem kottyan neki. -
válasz
Cucuska2
üzenetére
A gép amit vettem egy garanciában cserélt darab. (Valve gyorsan és nagyon tisztességesen cserélte az előző tulajnak). Több helyen hallani olyat hogy meg lett hajtva a gép párszor (GTA, RDR2, Cyberpunk, etc) aztán acting weird és csere.
30z.Samu 5249-ese is arról tanuskodik hogy nem bírta a konstans terhelést.
Nem panasz, meg semmi, csak tartok tőle. Mint amikor tudod hogy nem kéne de megveszed az Alpine A110-et pedig tudod hogy risk-et vásárolsz
-
Mi történik? Sorban mennek tönkre a Deckek?
-
Rocso666
csendes tag
Tegnap óta valamièrt nem csatlakozik a telefonom a Deck-hez. Már legalább 1T adatot másoltam a telfonról a Deck-re. Eddig minden simán ment...
Ha bedugom a kábelt , akkor a Deck egyből felismeri a telefont. 2 opciót mutat. 1. "mount" de hiába nyomok a gombra semmi nem törtènik. 2. Nyissa meg a mappákat , ilyenkor a telefonon lèvő dolgokat mutatja normál esetben , de most csak simán a fájkezelőt nyitja meg. (Telefonon elfogadom a fájlatvitelt)Meg valamièrt üresnek mutatja a belső tárhelyet , pedig egy csomó cucc van rá telepítve.
-
30z.Samu
titán
Tájékozódás szinten az UPS mikor jön a csomagért? Összekészítettem, már van rendelés számom is, de eddig csend van részükről.

-
Damateo
aktív tag
Üdv!
Időközben nekem ez lett a főgépem.
Van arról info hogy mennyit sikerült eladni a Valve-nak belőle? -
zoltannagy
aktív tag
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Én régebben még Xboxon kezdtem el, de nem jutottam a végére. Szerintem egy nagyon jó játék lett így Magyarítva meg még jobb lesz
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
A Sleeping Dogs-ot fagyás és akadás nélkül toltam ki, egyik legjobb élményem volt a decken, minden konfigolás nélkül.
-
Peetey91
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Az RDR2 elég Deck gyilkos, nézd meg a Pixel Deck facebook oldalát, ott van elég jó beállítás, amivel a maxot hozhatod ki belőle, érdemes az alapján belőni a játékot!
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. asztali módban is van magyar nyelv ?
-
zoltannagy
aktív tag
Azért az RDR2 rendesen megizzasztja a Decket Gpu 90% meg közel 70 fokkal
Nálatok is ennyire? Normál grafika mást nem állítottam át. -
válasz
zoltannagy
üzenetére
Hát a megoldást én sem tudtam a dologra (illetve nem tudtam hogy ez a megoldás) de ez hogy először tápon kell lennie rajta van a papíron amivel csomagolják.
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
zoltannagy
üzenetére
Illetve bármiről, amiről lehúzod az akut, néhányszor nyomd meg a bekapcsoló gombot hogy "kiürüljön" belőle az áram.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem kötöttem tápra de valahol gondoltam, hogy ilyesmi lehet a hiba és végül anélkül is elindult. Bár eltököltem vele kicsit mert sokáig nyomtam a bekapcsoló gombot párszor és lehet kikapcsolta vagy újraindította teljesen fogalmam sincs de ja, bes*aratja az embert rendesen 
Ja és ezt hivatalos oldalon is írhatnák, hogy tápra kellene kötni stb.de nem találtam ilyet.. -
törölt tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ha lehúzod az akksit akkor elvileg storage módba kerül és rá kell dugni a tápra, hogy beinduljon. Nálam is IFA csíkos lett az alsónadrág elöször.

-
zoltannagy
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
UP: Észbekapott a Deck, igaz kapcsolgatni kellett és vagy 10-15 perc volt
-
zoltannagy
aktív tag
Basszus. Cseréltem SSD-t a Deckbe de most nem kapcsol be

Valaki tud esetleg valami okosságot? Vigyáztam rá nem téptem le seemit sem, akksit is szépen lehúztam de bekapcsoló hang van de sötét a kép.
Vissza tettem az ertedeti 64MB-os cuccot is de akkor sem jön be a kép, mit rontottam el? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy
üzenetére
Általában igen, de nem minden játék esetében van teljes Steam Cloud mentés, továbbá van olyan játék Steamen, ami nem a Steam Cloud-ba ment, hanem saját felhőbe, pl. a Mass Effect Legnedary Edition.
Szóval ellenőrizd le, hogy a játékod mit használ, illetve használ-e felhős mentést mielőtt gyalulsz.
-
YarisTS
csendes tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Csak tippelek, de 2 külső SSD házzal szerintem működne klónozás után. (Alzán vannak pl. Orico-k.)
-
YarisTS
csendes tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
2230-as méretű nvme SSD kell neki. Ha abból garis kell olcsón, akkor gépekből kiszedetteket nézz pl. a digiprime oldalán. Hardveraprón gari nélküli oem-ek vannak leginkább.
-
mr.perfect
tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
tökéletesen használható.. nem lassú..
-
30z.Samu
titán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Egyáltalán nem lassú.
-
Dawide@axele
aktív tag
Aki vett 64gb-os modellt és sd kártyával használja mennyire lassú a dolog?Lehet vele élni?
-
30z.Samu
titán
Közben gondolkodom hogy lehet én csináltam valamit, amitől megmakkant a GPU, de azon kívűl, hogy TV-re kötöttem, mást nem csináltam vele. Nem piszkáltam bele az órajelbe vagy ilyesmi.
-
30z.Samu
titán
Beszéltem a support-al, viszik a gépet.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
mr.perfect
üzenetére
köszi
-
mr.perfect
tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
nincs.. csak annyit kell fizetni amit írnak..
-
Dawide@axele
aktív tag
Ha rendelek egy új gépet a Valve-tól van járulékos költség?Teszem azt posta vagy vám?
-
30z.Samu
titán
Van egy sanda gyanúm, hogy ebből szervíz lesz. A kép sem olyan, mint kellene és mintha vagy 50%-ot vesztett bolna az erejéből.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Milyen SSD-vel cserélhető az EMMC valamint milyen SD kártával műlködik jól a gép? -
30z.Samu
titán
Na, most egy olyan jelenség előtt állok, amire már nincs ötletem. Resident Evil 2-nél van olyan, hogy ha a tulajdonságoknál lemész a Béták fülre, akkor fel tudod tenni a nextgen előtti verziót, amiben nincs Raytracing. Steam Deck-en amúgy sem tudod bekapcsolni, de most nem is ez a lényeg. Ott be tudod állítani hogy DX11-ben vagy 12-ben akarsz játszani. Kicsi próbálgattam, láttam hogy ez a verzió nem fut valamiért olyan szépen, ahogy eredetileg futott gépen ez a játék. Úgy döntöttem, hogy akkor visszarakom azt a verziót, amit először feltett, na de már ott sem fut közel sem olyan jól, mint előtte. Kis túlzással bárhova pakoltam a grafikai csúszkát, hozta simán a 60fps-t. Most pl felviszem az Image Quality-t 100-ról 130-ra és már nincs meg a 60fps, holott a próba előtt 150-en volt és akkor is vaj sima volt a teljesítmény. De most ha leveszem 100-ra, akkor is ingadozik 20 és 60 között. Már letöröltem, nulláról feltelepítettem úgy hogy minden nyomot eltűntettem az előző után, de egyszerűen nem akar úgy futni a játék, mint előtte. Valakinek van hasonló tapasztalata vagy van ötlete mit lehet ezzel kezdeni? Azon kívül persze hogy szidom Magam azóta, hogy minek piszkáltam hozzá.

-
Bad Pritt
félisten
Egy játék Protondb besorolása érvényes lehet más platformokon található változataira is? Szóval ha valami platinum annál a GOG-os vagy Epices változat is jó eséllyel gond nélkül fog futni?
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Ha veszek egy SSD-t a Deckbe (mert a 64GB-os változat van plusz SD 256 GB) akkor tudom "klónozni" a belső eMMC-t valahogy vagy mindenképp újra kell tennem a Linuxot? Nem akarok Wint csak Linuxot. Mert gondolkoztam, hogy veszek még egy SD kártyát de egy az, hogy lehet drágábban jönnék ki szinte meg cserélgetni mindig nincs hozzá kedvem
Csak elég sok beállításom van az eMMC-n meg az SD kártyámon is gondolom ezek mind elvesznek, ha SSD-t teszek bele... -
-
30z.Samu
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
SteamOS alatt készülnek, mutatja hogy bemegy a játék beállításaiba, ott rámegy a kompatibilitásra és Konkrét Steam Play kompatibilitási eszköz kényszerítése. Na, itt kiválasztja a protont és megy a Vulkan, ugyanezt csinálom és nincs változás. Alapból nem fut rosszul, csak elvileg Vulkan alatt szebb lenne és kevesebbet fogyasztana a játék.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
30z.Samu
üzenetére
A Gamescope az egy grafikus kompozitor, olyan mint normál asztali Linux disztróknál az X kiszolgáló vagy a Wayland, de ez úgynevezett mikro kompozitor, amit kifejezetten gaming célra írtak és ezt használja a SteamDeck.
A Vulkan ezzel szemben a mesa grafikus függvénykönyvtár része és a játékot futtató proton környezet használja.
Feltételezem, hogy a videók amiket néztél nem Steam Deck, illetven nem SteamOS alatt készültek. Nem futnak jól ezek a játékok nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez nem a Deck hibája, mert asztali PC-n, sem az igazi. Teljes kiadás csak jobb lesz, van még két hét.
Bár van egy sanda gyanúm, hogy idővel optimalizálva lesz Deck-re is.
Kíváncsi leszek mikor jön meg az új.

Nálatok is ennyire? Normál grafika mást nem állítottam át.