Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojan
tag
válasz
gaben88
üzenetére
home/deck/.steam/steam/steamapps/compdata/[játék egyedi IDja]
a játék ID mindig valami random kód. Van valami progi amit fel lehet rakni és megmutatja hogy melyiknek mi a kódja, de nem tudom már mi volt neve. B opció, hogy az ember megnyitogatja a mappákat és megkeresi amelyik kell
-
bojan
tag
válasz
gaben88
üzenetére
szerintem simán elég letörölni fájlokat, a hozzá tartozó proton mappát és aztán nem steames játék eltávolítása függetlenül attól, hogyan raktad fel. Igazából nem szennyeződik össze a rendszer amikor telepítesz valamit. Minden egyes alkalommal a felinstallált fájlokon kívül csak létrehoz egy mappát amiben ott a hozzá kapcsolód proton amit használsz vele és abba kerül minden. Ha ezt a kettőt törlöd akkor semmi nem marad. Ez persze a windowsos protonos dolgokra igaz. Ha valami linuxosat telepítesz azt meg tudod uninstallálni desktopban.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
gaben88
üzenetére
Én is meg vettem Ps4-re megjelenéskor de engem beszippantott és kipörgettem , sőt platináztam is.Bár kezdetben elég gyéren futott a gépen. Kínkeservesen izzadt még a 20 fps-ért is.Nem tudom Deck-en hogyan fut de lehet megveszem erre a gépre is.Én elég sokat játszom a gépen Xbox mellett.Én is amolyan Ps hiánypótlásnak használom.Az Ex PS címeket tolom rajta.Csak az a kérdés ,hogy meddig fogja majd bírni a gép szuflával az új játékokat és mikor kell majd valami erősebbre cserénli?!
-
nincsnév007
addikt
válasz
gaben88
üzenetére
Én így futtattom. Fix 30 FPS és kb deck felé van kihajtva, és szinte teljesen hangtalan
1280x720
Textúrák High
Reflection resolution high
Water quality high
Shadow quality médium
Night shadows high
Textúrák filter quality anisotropic x16
Viev distance 70
Detail distance 70
Vehicles density 85 -
Shade45
senior tag
válasz
gaben88
üzenetére
A nemjóját, és valóban!

Kopnak az emlékek ennyi idő után, na...
Viszont látom, hogy Dreamcast-re is kijött, az pár évvel fiatalabb konzol, talán a grafika is szebb rajta.
Áhhh tudom már miért emlékeztem PSX verzióra, akkoriban a Phantom Menace-t azon toltuk, és mindkét játék 1999-ben jelent meg; a fene sem gondolta, hogy nem azonos platformokra adták ki.
-
agaron
tag
válasz
gaben88
üzenetére
Lenne benne fantázia szerintem is, bár én Windows nélkül is elvagyok, a gamepass mondjuk nem felhőben jól jönne néha. Ha mondjuk lenne easy mód arra is, hogy a nem kellő dolgokat kikapcsold/kidobd, nem valami kétes könnyített Windows varianssal kellene próbálkozni, még vonzó is lehetne. Több kézi konzol van most a piacon, szóval ha egy generál megoldással állna elő, biztos annak is örülne több gyártó. De valószínűleg nehezen mérhető előnye lenne a Microsoft-nak ebből, szóval... Bár akár több gamepass előfizetőt is jelenthet... Majd kiderül.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
gaben88
üzenetére
Bár csak mindenre lenne, igaz az esetek többségében van, de én a Gta5 magyarítását Decken eredeti rendszer alatt még mindig nem tudtam megoldani.
Valakinek ha van ötlete a hivatalos válaszra azt megköszönném
"Igen de hiába másolod át az egész játékot ha linux-on nem támogatja a dinpout8.dll meg az OpenIV.asi fájl" -
30z.Samu
titán
válasz
gaben88
üzenetére
Én kb feléig végigtoltam Leon story módját TV módban, ami Nekem feltűnt a grafikai beállításoknál, hogy van pár dolog, amit nem tudsz állítani, mert inaktív. Az emberek arcszőrzete eléggé gázul rendereli ki, tiszta pötty pl Marvin szakálla. Lehet hogy az inaktív részeken lehetne valamit feljebb csavarni, hogy ne így nézzen ki, de mivel nem tudod, így meg kell vele békélni. Ettől függetlenül összességében egész jól néz így ki 4K-s TV-n is, , átlag 70 fps-sel tök jól elszaladgál 1080p-ben FSR-ral.
-
JSaN
addikt
válasz
gaben88
üzenetére
Latom neked is akad, de meg igy is jobb mint az enyim.
Ugye 30perc egy kor, nalam mar 15 perctol be lassul. 10-20 fps-re. Es nem tudom mit kene csinalni, en is tolnam decken. PC-n mar bele tettem 50 orat, pedig csak ki akartam probalni mi ez a hype korulotte.
Tud valaki valami megoldast decken hogy utolso percekben is azert 30-40 fps meglegyen ebbol a par pixelbol allo jatekbol?
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
gaben88
üzenetére
Steam Input van minden játékban. Amikor megnyomod a Steam gombot játék közben, akkor be tudod állítani minden gombról, hogy mit csináljon. Én úgy tudom, hogy a World of Tanks nem rendelkezik konzolos kiosztással, így magadnad kell beállítanod, hogy a melyik gomb mit csináljon, hogy a jobb touchpad egér legyen, a bal touchpadon mondjuk érintős menü legyen, amin a számok vannak, hogy meg tudd javítani a lánctalpadat.
Semmiben sem különbözik az olyan játékoktól, amiknek nincsen kontroller kiosztása.
-
zombiex
tag
válasz
gaben88
üzenetére
En tegnap egy egesz napot elcsesztem arra, hogy feltelepitsek egy mod-ot (mint egy magyaritas) az egyik jatekhoz es meg mindig nem sikerult. Nalam is ez a "nem talalja a jatekot" szitu volt es amikor ki akartam tallozni, akkor nem jelenitette meg azokat a mappakat, ahonnan ki tudtam volna vadaszni (amig Dolphinban latom azokat a mappakat). Gondolom valami jogosultsag hibadzik meg hozza.
Egyebkent nem lehetetlen, van hozza info millio helyen, nyugotan kiserletezz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

https://www.youtube.com/watch?v=J_0RQVql2y8

Kövi projektjük a God of War lesz.
Cucuska2