Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! váltott -e már valaki Nintendo Switch-ről, akozul is főképp Lite-rol steam deck-re? Erdekelnenek a tapasztalatok, hogy Lite-hoz kepest mennyire nehez megszokni a meretet, milyen a kijelzoje (fényerő főképp) és milyen az élmény egy N masinahoz kepest? Az oke, hogy jobban futnak jatekok, de maga a hasznalata erdekel, mennyire működik jol a sleep mode, ott lehet e ezt is hagyni sleepben 1 hetre, mennyire stabil a rendszer, ilyesmi.
-
Aki21
aktív tag
Nem akarom elkiabálni de most kiváncsiságból kinyomtam az fsr-t. Mintha ez lenne a baj. Mert most vagy 20-25perc után sem fagyott ki a last of us.
-
Aki21
aktív tag
Hali. Kis tanács kellene. Adott a deck. De most 1-2hete mióta volt a rendszer frissítés(stabil) azóta kicsit fura a gép. Ha monitorra kötöm a gépet kifagynak a játékok. Ha kézben játszom akkor van játék amelyik működik pl watch dogs legion, de van amelyiknél meg lefagy a gép is pl last of us. Azt néztem a proci 8-9w között mozog. Mintha valami lekorlátozná. Esetleg tipp valakinek?
-
gama78gmus2h
csendes tag
Üdv, milyen àrban kelnek el most a 256 gb + 256 microsd deckek használtpiacon?
-
Nunder
őstag
Battle.net appot próbálta már valaki frissíteni? Lutris-os install, megy is a D4, de mikor a bal felső sarokban rábökök, hogy "Install update & Restart" akkor a launcher eltűnik ugyan, de Lutris alatt még látszólag fut a process. Manuális leállítás esetén ugyanott vagyok, nem frissült az app az újraindítás során.
-
bepken
veterán
válasz
Cucuska2
üzenetére
köszi szépen a válaszokat! akkor próbálkozok vele

Heart of Darkness a másik retro kedvenc, amit feltettem (és fut is szépen) - itt viszont gyakorlatilag használhatatlan minden kontroller profil... in-game sem tudtam sajnos beállítani az irányítást, mert - iszonyat régi játék lévén - nem igazán van szerintem felkészítve ilyen kiosztásra, amivel a Deck rendelkezik...próbáltam billentyűzetre állítani (deck részről), de akkor meg nem tudok sehova lépkedni a menüben.
erre valakinek valamilyen ötlet?
-
bepken
veterán
GOG-os Heroes 3 sikeresen elindítva, multi része viszont 3rd-party program segítségével kelthető csak életre napjainkban. (GameRanger) ennek a programnak viszont nincs linux verziója, magyarán ugyanúgy wine alatt futna, ha jól értelmezem.
kérdés, hogy egyáltalán érdemes vele szenvednem? próbálkozott már valaki ilyesmivel?
-
30z.Samu
titán
A mostani akció fog bővülni? Mert eddig elég sovány a felhozatal. Nem mintha kellene játékot venni, van elég...

-
kisda
aktív tag
Sziasztok!
3.4.8 stabil szoftvert ajánlja fel a deck hogy frissítsem, de már kb 3 alkalommal megcsinálta. Mégis visszadobja mindig a frissítést. Másnál is játsza ezt?
-
LeventeV
őstag
Jaja, csak ugye azt szerettem volna kideríteni, hogy egy Microsoftos játék mint a Forza Horizon 4 melyik oprendszeren fut jobban. Esetemben a Windows nyert, de ez nem egyértelmű. Pl. Dirt 3-at próbáltam még mindkét rendszeren és ott a Steam OS átlagosan 10 FPS-el hoz többet.
Ennyit most megért a dolog, a Proton DB-t észben tartom majd. A többi játékot ami megvan már MS Store-on meg nem veszem meg Steam-re is.
A Valve meg rendes volt, mert jóvá is hagyták a refundot. -
gyugyo79
addikt
Tökéletesen megy. Mindent is csináltam már rajta amit a nagy gépen annyi, hogy ezen kis felbontású textúrák vannak csak (Deck kijelzőn jó TV-re kireakva nekem már nem) nálam. Ha nincs 30-re fixálva akkor olyan 40-55 fps közt elvan én fix 30-al játszom 10watton amikor Deckről tolom.
-
LeventeV
őstag
válasz
Shade45
üzenetére
Rápróbáltam most a Forza Horizon 4-el.
Refund lett a vége.
Windows alatt 70 FPS, Steam OS alatt 40-50 és elég csúnyácskán néz ki (homályos és stutterel). Ugyanazokat a beállításokat használtam.A refund requestek milyen gyorsan szoktak végigmenni?
Steam pénztárcámba kértem a refundot. -
LeventeV
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Orulok, hogy tudtam segiteni.
Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy a Microsoftos jatekok jobban futnak Steam OS alatt, mint Windows alatt?
Van par jatekom (pl Gears 5), amit meg anno az MS Storebol vettem. Erdemes ezt inkabb megvenni Steamen keresztul a maximalis teljesitmeny erdekeben?
Jelenleg dual boot segitsegevel mindket oprendszer elerheto a Deck-emen, ezert ha nem lenne jobb a teljesitmeny, nem koltenen feleslegesen a penzt, megoldanam Windowsal a futtatast. -
Lmh
őstag
Majd ne kimeljetek a diablo 4 tapasztalatokkal.
Ez az elso diablo ami erdekel, mert decken el tudom kepzelni h rafuggnék
gepen sosem jatszottam. -
DuRCiMadáR
újonc
válasz
nincsnév007
üzenetére
igen, de közben találtam a neten megoldást.. a flathubot kellett újra konfigolni.. az volt a baja.. itt a videó, ez alapján sikerült megcsináljam..
https://www.youtube.com/watch?v=wNOuv8JuOek
-
nincsnév007
addikt
válasz
DuRCiMadáR
üzenetére
próbáltad már úgy keresni hogy internet - > web browser?
-
DuRCiMadáR
újonc
válasz
sirarcheer
üzenetére
Nincs telepítve.. a felső képen írja hogy nem tudja installálni... amikor rányomok az ikonra azt dobja fel.. semmilyen böngészőm nincs amin el tudok indulni..
-
sirarcheer
senior tag
válasz
DuRCiMadáR
üzenetére
Ha jol látom a Firefox már telepítve van. Ott van a tálcán. Simán "Chrome"-ra keress rá, elvileg meg kéne találnia.
-
DuRCiMadáR
újonc
.
-
DuRCiMadáR
újonc
Segítséget szeretnék kérni. Nem vagyok béna a PC-hez de Linux-szal még sosem volt dolgom. Steam Deck tulajdonos lettem ma, míg vártam megnéztem minden videót emulátor és launcher telepítésekről.
Átváltok a decken asztali módba, rányomok az application centerre hogy telepítsem pl. Google Chrome-ot, de nem találja a programot... minden szirszart bedob de installálható progi nincs.. a Firefoxot sem tudom installálni. Wifin kapcsolódok, lehet azzal van valami gondja? -
Peat;)
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na elvileg ma viszik a gépet. Annyi a trükk hogy amit küldenek ups label link, letölteni/nyomtatni az felajánlja az időpontfoglalást is, de nem működik ott annyit ír hogy próbáld később..a helyes üzenet az lenne hogy Mo-n nem megy.
A magyar ups honlapon a csomagfelvételt kell kitölteni. -
LeventeV
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Szia,
nekem is ez a hibám volt, hiába állítgattam a connectiont.
Én végül úgy oldottam meg, hogy GE Proton 8-3-al futtattam és úgy kihagyja a Uplay login lépést. -
yodee_
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Szerintem megvan a megoldás! Tanulj az Én hibámból
Próbálkoztam mindennel de az istenért sem akart menni. Mondom egye fene megveszem steam-en. Vásárlás, letöltés, minden happy. Lejött és ugyanúgy nem indult. Na ott lett 2000 a vérnyomásom 1 perc alatt. Valószínű az volt a gond hogy a torrentesnek a maradéka a gépen volt. Letöröltem a shader-cache-t és gyönyörűen indult a steam-es. Közben kértem visszatérítést az epic-től szóval nem tudom megpróbálni már. -
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nem tudom a megoldást a problémádra, de ha nem lesz, vagy valami akkor tudsz refound-ot kérni steam-en és kártalanítanak.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Valaki hátha tud segíteni a problémámon. Az AC Brotherhoodot megvettem Steamen, de az Uplay loginnál elakadok. Van NET természetesen (plusz próbáltam mobil nettel is) de Login failedet ír az internet connectionra panaszkodik vagy offline módra, de próbáltam azt is. Asztali módban is úgy sem jött össze. Amit még találtam, hogy
1. Go to Desktop Mode
2. Go to Connections Settings (System Settings)
3. Set MTU to a value between 1400-1500
4. Restart the Deck
Na ez sem jött be, valami ötlet valakinek?

Remélem nem feleslegesen vettem így meg a játékot.
-
sittes79
addikt
Hi
45w os samsung travel töltő ugye elég a vasnak?
-
30z.Samu
titán
A napokban az Xbox Remote Play opcióját kezdtem el próbálgatni. Nem is tudtam, hogy ez ennyire élhető, bár ha a Cloud gaming is élvezhető kategória, akkor gondolhattam volna hogy ez is az lesz. És ennek szebb is a képvilága, másrészt így nem csak a GamePass játékokkal tudsz játszani, hanem bármivel, mert ugye így távolról vezérled az Xbox-ot. Windows alatt tökéletesen fut, mininális input lag van, de az bőven belefér, pláne ha story játékkal játszol. Kipróbáltam Deck-en is SteamOS alatt, működik, de mintha kicsit szakadozna a hang. Én személy szerint nagyon örülök, hogy foglalkoznak a felhő alapú gaming-el, mert így szinte bárhol és bármikor lehet játszni. Csak egy stabil internet kell hozzá.
-
Dapro
senior tag
hi, nekem ez a wifi problema még mindig van, a szokasos alvasbol felelesztes utan mintha rakapcsolodna a wifire de megse, felkialtojeles (de van h nem kapcsolodik wifire egyaltalan es nekem kell manual pedig meg volt jegyezve a wifi). amugy van h store t eleri de kozben megis azt irja nincs , restart mindig megoldja. vmit beallitottam mar developer dologba , hogy wifi energy saving v ilyesmi nem is emlekszem de azt se oldotta meg. tud vki mas tippet?

-
Peat;)
veterán
válasz
eldiablo
üzenetére
Azért elég sok software hibába szaladtam már bele, ez most lehet nem az. A garanciám letelik egy hét múlva, addig nem szedem szét de köszi a tippet! Lehet szükség lesz rá, mert hülye user vagyok a support szemében.
Másnak meg elvitték simán és cserélték, szerencsekerék. Vagy most sokasodnak a problémák az öregedő gépállománnyal és szigorítanak. -
Nekem az írta, hogy nincs battery. Végig csináltam a teljes hibaelhárítást, ördögűztem, ráolvastam, nem segített. Leszedtem a hátlapot, lehúztam az akkut 5 perccre, akku vissza köt, gyári töltő csatlakoztat és megoldódott.
Nem mondom, hogy nálad is működne, csak leírtam, nekem mi oldotta meg az akku nyűgöt. -
Peat;)
veterán
Nos nekem az akksi végleg meghülyült. 100%ra egy perc alatt feltölt, kihúzom és kikapcsol 5 másodperc múlva. Egy hete, se factory reset, se éjszakai töltés se semmi nem segített.
A support meg kekeckedik, nem olvassák el amit írok, küldjek képet a health állpotról meg töltögessem. Edddig 3 írásnál tartok, beraktam alábbi videot és totál ignorálták. Ez pech vagy sem..passz.
[link] -
nincsnév007
addikt
Protont hogy tudok letörölni ? Amikor le akarom törölni a proton 7.0 akkor azt írja hogy hiányzó osztott tartalom
-
Nekem automatikusan beállította a kiosztást.
55-60fps vidáman megvan mediumon.
Desktopon telepített battle.net-et hálózaton áthúztam Deckre és simán hozzáadtam mint non steam app, proton experimentallal meg. Első indításnál a főmenüben elég sokat állt, mintha le lenne fagyva, de aztán elindult és azóta nincs gond vele.
Ennek ellenére maradok PC-n, ez csak kísérlet volt. -
30z.Samu
titán
Van-e valakinek tapasztalata a cloud gaming és a fejhallgató kombinációval? A Deck tudja kezelni a füles mikrofonját és a cloud gaming-ben tudom használni?
-
nincsnév007
addikt
Az még jól lenne ha controller csatlakoztatva van annak is mutatna az akkumulátor szintet.
-
gyugyo79
addikt
Diablo 4, megnéztem milyen. Decken. Tervem az volt, hogy játszok 1 órát aztán vissza a nagy gépre de olyan 4 óra lett belőle Decken.
Nálam a Battlenet-hez a GE-Proton 8-3 volt rendelve ezzel simán indult is, telepíteni a kis felbontású verziót (negyven x GB) raktam fel mert én nem rakom ezt ki monitorra. A Deck kijelzőjén meg tökéletes ez is. Alap beállításon nekem jó volt az egész nem is piszkáltam (engem a 30fps nem zavar ha Decken játszok és ez lockolva van alapból ha jól láttam) . Akiket viszont igen azoknak jó hír hogy simán van még benne, + szóval megy ez többel is jól így érzésre.
Egyszerűen fenomenálisan jól megy és néz ki az egész ezen a kis "sz@ron" is én komolyan rosszabbra számítottam. -
yodee_
őstag
Megvan valakinek a God of War epic storeban? Eddig torrentes verzióm volt, tökéletesen ment. Most viszont az istenért sem akar elindulni
Ha az epic launcher-t indítom és abból a játékot akkor szépen megy. De külön, nem steam-es játékként nem indul. Valakinek ötlet? -
nincsnév007
addikt
Azért ma kicsit szerette rám hozni a szívinfarktust, egyszer usb hub ra nem ad képet,nem történik semmi, utána film nézés közben egyszer elsötétült a kép és újra indult
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Imádom

-
bepken
veterán
hát mondjuk egy késő délutáni/esti hazafelé úton én se biztos, hogy elő mertem volna kapni... de ez hétköznap délelőtt volt, amikor zömmel nyugdíjasok tartózkodtak a buszon, szóval akkora fenyegetés azért nem volt
(csak megbámultak) -
30z.Samu
titán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Lehet optimista is voltál.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest