Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
én meg pont azzal játszok, ps4-en mellette series s-en fortnite, watch dogs 1 amik 60 fps-s és szerencsére nekem egyáltalán nem rossz vissza menni a 30 fps-re, szerencse én nem érzékelek nagy különbséget, ezért is ha valaha lesz ps5-m, vagy ps6-m ott is natív 4k választom Oled tévén játszól?
-
nincsnév007
őstag
sziasztok. asztali módban is van magyar nyelv ?
-
nincsnév007
őstag
pedig ebben az évben én is elgondolkodtam egy decken, én meg szinte csak monitor billentyűzet egérrel használnám. Az a baj hogy egy asztali számítógépet nem tudom jó helyre tenni a szobámban, ezért gondolkodok egy decken
-
nincsnév007
őstag
Valakinek meg az ETS2? Valaki megtudná e nézni hogy működik e a konvoj mód?
-
nincsnév007
őstag
most rendeltem meg én is a steam decket már most izgulok
SD kártyából melyik márkát érdemes venni? 256 gb vagy 512-n gondolkozok, de szerintem nekem elég a 256 gb, ETS2-n kívül, kisebb címekre használnám.
HUB-ból milyet? [ez jó?] -
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #5435 üzenetére
Most néztem steam alkalmazásban nekem azt írja már hogy tételek becsomagolva.
-
nincsnév007
őstag
steam deck tud egyszere több bluetooth eszközt kezelni? pl, billentyűzet egér, fülhallgató
-
nincsnév007
őstag
Csatlakozok hozzátok én is egy Steam Deckkel
-
nincsnév007
őstag
Kikapcsoltam a wifi energia takarékosságot , újra indítottam a routert , elkezdem le tölteni a játékot 1 percig tölti max sebességgel utána be lassul 300-400 kb/S sebességgre. Miért?
-
nincsnév007
őstag
válasz 30z.Samu #5532 üzenetére
az még nincsen, most akarok majd rendelni. Ha valamikor lejön a játék, és megjön az sd kártya akkor letöltve is át tudom majd mozgatni az sd kártyára?
most meg föl megy 6-7 megára is utána szépen vissza lassúl. Most lehet tényleg a wifivel van baj mert itt akkora szél vihar van. most néztem laptopon se valami villám a net.[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz zoltannagy #5592 üzenetére
nekem annyival jobb hogy nekem ezek az AAA-s játékok megvannak Ps4-re vagy series s-re, így ezeket nem is akarom decken játszani, de egy ETS2 már nincsen konzolra, így az most nálam az pörög folyton a decken
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz zoltannagy #5598 üzenetére
Elhiszem
Ripla: igen.
-
nincsnév007
őstag
ha már monitor akkor már én is beruháztam egyet
-
nincsnév007
őstag
azt légyszi megtudjátok nézni hogy asztali módban linuxon a twitch 1080p felbontáson nálatok is bufferel folyton? mozzilában
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #5655 üzenetére
megnéztem több böngészőt, opera, edge, chrome jól müködik. Csak a mozzilában van mindenem így akkor maradok annál, meg azért kár hogy a többi böngésző nem tud magyar nyelvet.
-
nincsnév007
őstag
köszi. A decknek lesz valami baja ha egésznap be van dugva töltőre?
-
nincsnév007
őstag
-
nincsnév007
őstag
És amúgy ti minden alkalomkor kikapcsoljátok vagy alvó módba teszitek a decket?
-
nincsnév007
őstag
én 1 hete csak alvóban használom, bár én nálam most ez a pc is linuxban még az akkumlátor is nagyon jól bírja.
30z.Samu: És telefonos boltokban mai napig van aki ezt mondja az embereknek.
-
nincsnév007
őstag
Amikor asztali verzióból vissza váltotok a játék módba nektek is ki ir pár másodpercig hogy telepítés hitelesítése?
-
nincsnév007
őstag
válasz 30z.Samu #5774 üzenetére
Ez nekem is megvan eddig ha haza értem leultem iszok valamit és nézem a tiktokot , és most a tiktok helyet a decken pörög az ets2 azért remélem még sokáig fogják támogatni a gépet , még ha az új játékok nem is fognak menni rajta azért böngészni már csak ezen fogok, mert monitort is vettem hozzá
-
nincsnév007
őstag
a protonokat is átrakhatom az sd kártyára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest