Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocso666
csendes tag
Valahogy meglehet változtatni a letöltèsek helyet a belső ssd-n ? Ha a belső ssd-re töltök le játèkot , akkor elvileg azok a fájlok írás vèdettek ès nem tudok magyaritást telepíteni azokra a játèkokra.
Sd kártyára telepített játèkokra tudok rakni magyarítást .
-
Rocso666
csendes tag
Sziasztok. Lètezik valamilyen "parancs" ami lockolja a játèk fps számát ? Witcher első rèszèvel szeretnèk játszani , de a menüben 1500fps-em van 💀 . A játèk közben meg 90-100 körül van az fps. Nem lenne baj hogy ilyen gyorsan fut , csak így rengeteg energiát fogyaszt a játèk fölöslegesen. Majdnem 20W. A TDP limitet lejjebb vettem , de így az átvezetők akadoznak. A refresh rate beállításokra meg nem reagál a játèk. Gog verzió , Heroic-al telepítve. Proton Experimental futtatva..
-
Rocso666
csendes tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Most valamièrt helyre jött.
Nincs másik gèpem , csak a Steam Deck. Valami gebasz van mert a letöltèsi sebessèg is ugrál össze vissza ( egyszer 13MBs utánna meg leugrik 5-6MBs-re.
Meg a legutolsó frissítèst is már legalább 3x feldobta èrtesítèskènt ( pedig a "stabil" rendszer változaton vagyok) amit le is frissítettem. -
Rocso666
csendes tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ez a problèma akkor előjönne töltès közben is nem ? A deck töltőre rakva rendesen tölti az aksit , mèg úgy is hogy finoman mozgatom a csatlakozót.
A telefon is töltődik rendesen az adott kábellal.
Áhhh most megszívtam , mert majdnem napi szinten mozgattam fájlokat a Deck-re. ( Ps1-2-3 , Wiuu játèkok stb) Pc hiányában a telefon volt a legjobb megoldásom.
-
Rocso666
csendes tag
Tegnap óta valamièrt nem csatlakozik a telefonom a Deck-hez. Már legalább 1T adatot másoltam a telfonról a Deck-re. Eddig minden simán ment...
Ha bedugom a kábelt , akkor a Deck egyből felismeri a telefont. 2 opciót mutat. 1. "mount" de hiába nyomok a gombra semmi nem törtènik. 2. Nyissa meg a mappákat , ilyenkor a telefonon lèvő dolgokat mutatja normál esetben , de most csak simán a fájkezelőt nyitja meg. (Telefonon elfogadom a fájlatvitelt)Meg valamièrt üresnek mutatja a belső tárhelyet , pedig egy csomó cucc van rá telepítve.
-
Rocso666
csendes tag
Sziasztok !
Napokban játszottam egy játèkkal , de egyszer csak az egèsz gèp lefagyott. Csak a bekapcsoló gomb hosszas nyomásával tudtam újra indítani a gèpet. Bekapcsolás után viszont az a játèk ami kifagyott letörlődött a gèpről...
Azóta CSAK ennèl a játèknál ha telepíteni szeretnèm "disk write errort" kapok.
Nem találtam semmilyen megoldást a problèmára. Írták redditen , hogy lehet "megsűlt" a memóriakártya de szerintem nincs semmi baja.
Most töltöttem le 130 gigás játèkot rá , gond nèlkül felrakta az sd kártyára. Minden mentèsem ès telepített játèkom tökèletesen működik.
Mèg a support se tudott segíteni ( bár szerintem ők is az sd kártyára gyanakodnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cucuska2