Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Nagyon nem értek veled egyet. Alapvetően nem szeretem a open world játékokat, de az RDR és a RDR 2 a hangulatával nálam abszolút top 3-as kategória, nagyon zsír karakterek, szép helyszínek, zseniális hangulat és nagyon jó sztori! Mellé tényleg csak a GTA-k, a Witcher 3 és Zelda BOTW / TOTK játékok érnek fel, szerintem (Mafia is ide tartozhatna, bár az nem klasszikus open world)! És ezek a Nintendo játékait leszámítva (azokat Switchen játszom/játszottam) tökre jól futnak a Deckken. Legutóbb a GTA4-et játszottam végig Deckken ezek közül, zseniális mai napig!
-
gaben88
őstag
Megjelent ez a Old School Rally játék és ezen felbuzdulva feltelepítettem a jó öreg Pc-s/Windowsos Colin 2-t a Deckre, ráadásul magyar navigátorral, stb.
Felmerült bennem a kérdés, hogy, ha ezt majd egyszer törölném, akkor azt, hogy lenne célszerű? Indítsam el a gyári Windows-os uninstallert, mint ahogy az installert is? Vagy?
-
gaben88
őstag
Olyan magyaritas, hogy telepitettek Deckre, ami csak a jatek konyvtaraba hajlando telepulni es SteamOS alatt hiaba allitom be, nem latja es enged tovabb. Pc-n nincs ezzel gond. FireWatchrol van szo.
-
gaben88
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Nem próbáltam, nem tudom, csak rákerestem itt is, mert rendszeresen nézem ezt az oldalt is, főleg új játékok esetén, mint most a Starfield.
-
gaben88
őstag
Az Horizon: ZD-hez is van magyar felirat PC-n, bár gépi fordítás, az igaz...
[link] -
gaben88
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A Days Gone-t is előrendeltem anno PS-re, ezzel is támogatva a magyarul megjelenő játékokat. De a DG lett az első olyan PS exkluzív játék a PS4-es generációban, amit végig játszás nélkül adtam el. Totál nem tudott beszippantani a sztori, karakterek és monotonitása, arról nem beszélve, hogy szerintem botrányosan rossz volt a motor irányítása, fizikája. Később ezen lehet javítottak, de megjelenés után első hetekben nekem ez el is vette a kedvem és el is adtam inkább...
Tehát nem vagy vele egyedül, ha azt érzed, hogy nem üti meg a Sony exek szintjét! Totál értetlenkedve állok a fórumokon a sok pozitív hsz előtt, ami miatt 1x lehet adni fogok neki még egy esélyt PC-n, ha éppen zombi témára vágynék.
-
gaben88
őstag
Tök jó összehasonlítás lett ez a Pistiéktől szerintem: [link] Bőven jó lesz nekem a Deck a Deck 2-ig!

-
gaben88
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez jól hangzik, köszönöm! Azt hiszem Deckken fogok belevágni!

-
gaben88
őstag
Nem lett rossz az Ally ára, és a fullos verziót simán 400k körül vártam. Ennek ellenére, amire én használom a Decket, arra továbbra is bőven elég (és szeretem) és inkább cserélek majd egy Deck 2-re, ami remélem, hogy lesz és jön majd mondjuk 2024-ben!

-
gaben88
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Samsung EVO Pro Pluson van egy kiherelt Win2Go W11 es nincs vele semmi bajom, lassan fel eve!
-
gaben88
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha azt nézzük, hogy az 512-es pletykált ára 650 USD, az már is 650 EUR EU-ban, ha nem több, aztán arra még jön a 27% ÁFA és egy pici "apró", akkor már is ott tartunk, hogy 320-330ezer Ft!
Nagyon kíváncsi vagyok milyen módosított W11-et raknak rá! De most úgy érzem nem fogom lecserélni a Deckkem (legyen bármennyi az ára, inkább kivárom a Deck 2-t), amit régebbi AAA játékokra, emulátorokra és indie címekhez használok! Asztali gépem nem fogja leváltani egyik sem. -
gaben88
őstag
Simán 400-500-nak, ha a meglévő Asus Rog Flow X13, Z13-ból indulunk ki...
#5758Peat;)
Nekem elfér egymás mellett a kettő, mert szeretem a játékokat az eredeti masinájukon játszani és az N címek, csak N gépre jelennek meg, sőt nem is nagyon van 3rd party címem Switchre megvásárolva, de ez igaz a PS5-ömre is! De amúgy szerintem sem konkurenciái egymásnak, se ár, se játékok miatt, bár mind kettő videójátékokat futtat. A Switch egy HH és desktop hybrid konzol, a Deck pedig egy hordozható és dokkolható desktop gép Linux-val és/vagy Windowssal. Ahogy egy gamepaddal ellátott Androidos vagy iOS-es gépet se hasonlítunk semmilyen HH konzolhoz vagy pl a Deckkhez, pedig azokon is megy a játék már egész kényelmes formában is, pl egy Razer Kishivel. De ettől függetlenül értem, ha valaki egyikből, ugrik a másikba a saját igényeit figyelembevéve, de attól még nem konkurenciák. Ahogy egy coupé-ból is át lehet ülni SUV-ba, autó mind a kettő, de nem nevezik őket konkurenciának. -
gaben88
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Létezik már GTA5 magyarítás?
Nyilván sajnos van, amit nem lehet vagy nagyon macera megoldani és ilyenkor jó, ha van Windows is kéznél!
-
-
gaben88
őstag
válasz
Shade45
üzenetére
Minden nem gyari MS Win tartogat kockazatot, legyen az barhonnan letoltve. Ebben a topikban ajanlotta valaki es alapvetoen meg is vagyok vele elegedve. En Deckken ezt hasznalom, ha kell valamiert Win (Xbox PC gamepass, WOT), nyilvan Deckkel nem is csinalok olyat, ami erzekeny lenne, arra ott a desktop gepem, rendes, gyari MS-tol letoltott W11-el. :-) Bar a mindenhol mas jelszo es ket lepcsos authentikacio amugy is alap mindenhol nalam.
@30z.Samu: nem probaltam meg ugyan azt a jatekot Win-en es SteamOS-en, de tenyleg erdekes lenne, bar tuti csinalt mar valaki ilyet es Youtube-ra feltette!
-
gaben88
őstag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Én az itt ajánlott totál kiherélt Revision W11-et használom olyan dolgokra Deckken, amit SteamOS alatt nem tudok megoldani (nem sok ilyen van), egy Samu Evo Pro+ kártyán Windows2Go-ként telepítve. Megeszem a kalapom, ha ez megöli ezt a kártyát az elkövetkezendő ~10 évben. Az a pár játék/program, amit futtatok rajta, nem hiszem, hogy sz*rrá írná a kártyát, a Win, meg kb semmit nem csinál, mert totál ki van herélve, mindenkinek ajánlom a Revision Windowst amúgy Deckre, már csak erőforrásigénye miatt is.
-
gaben88
őstag
Heroic Launcheren belül telepítve van az EPIC-es Bioshock Infinite. Tök jól fut, minden tök f*sza lenne, de gamepad kiosztást nem tudok beállítani hozzá, szerintetek miért? Az alap Gamepad irányítás kamerakezeléssel elég sz*r célozni. Hiába töltök le bármilyen beállítást vagy állítom be, nem állítódig be...
-
gaben88
őstag
Most úgy is olyan sokan vannak "Roxfortban", hogy gondoltam Decken én inkább másik suliba nézek be!
-
gaben88
őstag
Van ennel jobb aron dokkolo, amin van min 2 USB es HDMI kimenet?
-
gaben88
őstag
Ilyen dokkolot hasznal valaki? Mukodhet SteamOS es W11 alatt is rendesen Deckkel?
-
gaben88
őstag
Nézegettem ma tárhelyet és azt látom, hogy az Más 64,71 GB, Játékok 63.86 GB és a microSD-n van pár PSP ROM. Miért ilyen sok a Más a belső meghajtón? Lehet valahogy tisztítani?

-
gaben88
őstag
Az okoz gondot, ha a belső SSD-n a gyári OS van, játékokkal, egy 512-es Samsung Pro Plus kártyán Win 11, pár Win cuccal és egy másik 128-as microSD-re meg EmuDeckket tennék és a SD kártyákat cserélgetném, attól függően, hogy mire van szükségem?
-
gaben88
őstag
-
gaben88
őstag
Elkezdtem Decken a Vampire Survivorst és hát tényleg k*rva jó, tavalyi év tényleg egyik legjobb indie címe!
Egy kis kedvcsináló kép:
-
gaben88
őstag
válasz
Norbex2003
üzenetére
Le lehet lőni? Engem pl k*rvára nem érdekel!

-
gaben88
őstag
Aki használja Windowssal is a Decket, dokkolóval, azok közül valaki a FreeSync-et életre tudta már lehelni?
-
gaben88
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Nekem csak az a bajom ezzel, hogy hidegindításkor mindig a W11 jön be elsőnek, ha nem lépek be boot menübe...
30z.Samu: Este kipróbálom az új APU drivert.
-
gaben88
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ez de vicces, hogy .exe fájlt kell ide-oda másolgatni.
Lehet kipróbálom, bár nem annyira jó buli 2x ~60GB-ot tárolni Decken.Felvettem egyébként W11-en a Steam kliensbe külsös játékként a WG-s WOT-ot. Innen van esélyem elérni a közösség által használt WOT Deck gomb kiosztásokat? Steam-es verzióhoz láttam párat, hátha van köztük használható és akkor nem nekem kéne 0-ról bekonfigurálnom.
-
gaben88
őstag
World of Tankssel játszanék néha haverokkal Deckken, milyen fasza lenne ezt hordozhatóan megoldani. De SteamOS alól ez kizárva, mert Steam alól nem használható a Wargaming acc-om, a Steam alól új accot hozz létre... Így gondoltam sebaj, ott a W11 az SD-n, majd kipróbálom onnan. Szórakozott már ezzel valaki? Leginkább az irányításra lennék kíváncsi, hogy állította be.
-
gaben88
őstag
SD-n ott a W11 es most minden bekapcsolas utan, ha nem lepek be a minuszos boot menube, akkor alapbol a Win indul el. En a Win-t csak backupkent hasznalom. Be lehet allitani, hogy bekapcsolaskor a SteamOS toltodjon be alapbol?
-
gaben88
őstag
Na, eljutottam odáig, hogy felraktam egy Revision W11-et a microSD-re és nagyon tök jó, de Steam futtatása nélkül ki, hogy használja a trackpadet, stb? Engem pl a görgetés feedbackje nagyon zavar...
-
gaben88
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Elso reszt nyomom, de ez utan a 2 jon. Koszi az infot!!! :-)
-
gaben88
őstag
Megrendeltem a Samu 512-es microSD-t, amire majd W11-et akarok tenni dual boottal. Kerdes, hogy van valahol elerheto jo kiherelt W11, amit majd akar hivatalosan be is lehet aktivalni?
-
gaben88
őstag
Milyen dokkolót használtok a Deck-hez? Vagy mindenki a gyári Valve-ra vár? Van ajánlott W11 a Deck/micro SD párosra?
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Megjött a gépem a héten nekem is, nagyon pozitív csalódás, bár picit nehéz, az én fejemben a Wii U irányító élt, ami nagyon kényelmes és nagyon könnyű. De persze, az csak egy kijelző.
Nem feltétel raknék Win-t is a gépre, viszont szeretem magyarítani a játékokat és moddokat bemásolni, telepíteni. Ezt, hogy tudom megtenni a legegyszerűbben? Pl most a Resident Evil HD Remasternek esnék neki, de pl a magyarítás hozzá olyan, hogy telepítős és csak, akkor telepíthető, ha érzékeli a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest