Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért meg tud szívatni ez a Diablo. Belefutottam olyan event-be, ahol 2 ütésből feküdtem, aztán a boss egy portálon keresztül elmenekült. Kíváncsi vagyok ő mit dobott volna, mert a láda amit így is megadott a játék, egy legendary íjat rejtett, hogy most ez bug, vagy így működik, nem tudom.

És a dungeon-ökben is van kihívás, főleg ahol minibossok is vannak, ott azért kell figyelni, eddig 2 ilyet találtam.
Viszont városokban erősen lagol, ezt remélem javítják hamar. Illetve jelentettem egy NPC-t bugnak, aki a föld felett lebegett 1 méterrel.
-
30z.Samu
titán
Ránéztem a Resi 4 demora, bakker ez konkrétan egy PS port, még a gombkiosztás is. Szikráját nem láttam az optimalizálásnak. Remélem a teljes játék legalább 40fps lock-kal jó lesz.
-
gaben88
őstag
Most úgy is olyan sokan vannak "Roxfortban", hogy gondoltam Decken én inkább másik suliba nézek be!
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, néztem, elsőre beengedett. Bár nem biztos hogy túl sokat akarok vele játszani, maradjon a meglepetésekből a megjelenésre is.
#5391mr.perfect
Tudom hogy mindig ez van, épp ezért az elmúlt cirka 20 évben (már a World of Warcraft megjelenésekor is ez volt), igazán tanulhattak volna belőle. -
30z.Samu
titán
Próbálgattam a gépet, ugyanúgy muzsikál, ahogy a másik, amit visszaküldtem. Ez felettébb érdekes, de legalább most már tudom, hogy nem a gép volt a ludas. Viszont a fóliát most nem sikerült olyan szépen rátenni, mint az elsőre, azt majd le kell cserélnem.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tényleg nem tudom hogyan akarják ezt kezelni, ha most csak ennyitől megrogyott az infrastruktúra, akkor jövő héten már el sem kéne indítaniuk az open bétát, mert kizárt hogy ezzel a jelenlegi hozzáállással működni fog. Ha nem bővítik ki pár napon belül legalább négyszer ennyi szerverrel a terminálokat, akkor már most törölhetik is a jövő heti időpontokat.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tervezem, de nem fog menni. 17:13-kor beengedett kb. 5 perc várakozás után, olyan 7-8 percig ment, utána kivágott a szerver, azóta 2 órás queue van. Természetesen hülye leszek kivárni, van ennél fontosabb dolgom is.
Na most, hogy a Blizzard ezzel mit tervez, az erősen kérdéses, mert ha most CSAK az előfizetők okoznak egy 2 órás sorban állást, akkor mi lesz jövő héten az Open Bétával, amikor a fél bolygó fog egyszerre rányomni a Launch gombra? Ha már most játszhatatlan, akkor jövő héten konkrétan már a Blizzard HQ szerverei is lángolni fognak. Ennyit erről.
Majd holnap még ránézek, de ez megint a szokásos felkészületlenség. Nem gondolhatták komolyan, hogy lesz 30-40 játékos aztán annyi, mert a látottak alapján, de igen.#537430z.Samu
Nem találtam ilyen opciót, de lehet hogy figyelmetlen voltam, előfordulhat.#5377Peat;)
Doomnál nekem kb. pixelenként mozgott a kép, vagyis teljesen folyamatosan, bár ebben benne lehet az is, hogy a játéktörténelem egyik legjobban optimalizált játékáról beszélünk, kvázi tökéletes. -
30z.Samu
titán
Megjött a gép, de a teszt még várat magára, ugyanis páromnál a net nem áll a helyzet magaslatán.
Amit eddig észrevettem, hogy a tokban nincs az a fehér "kanóc" amivel ki tudod emelni a gépet. Viszont a tok sem tűnik olyan mélynek. Illetve a ABXY gombok puhábbnak tűnnek. Egyelőre ennyi. -
Cucuska2
Topikgazda
Amíg a Steam Inputnak joystick mozgást kell emulálnia, addig a játék deadzone/acceleration/egyéb kontroller beállításai érvényesek a giroszkóp mozgására, ami nagyon szar élményt tud adni pont azért, mert a joystickos célzásra nagyon sok rásegítés kell.
Ha egeret emulálsz, akkor viszont tűpontos, cserébe a játék nem segít neked a célzásban.
-
Aki21
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Uhh bocsi elfelejtettem írni. Steam os. Nem próbáltam még a wint a gépen. Pedig am kb 3-4 napja raktam újra a rendszert ssd bővítés miatt 😊
-
Peat;)
veterán
Lehet nem a játékon belül kell állítani, hanem játék közben steam beállításban egyedi kontroller beállítást eszközölni a mozgásérzékelésre.
Én pl unchartedben így kapcsoltam be, de azt tapasztaltam nem annyira finom a kurzor mozgása, mintha alacsony lenne a dpi vagy mifene, 1 mm enként mozgott a célkereszt. De ha a stickel céloztam akkor is. Vagy a játék ilyen, vagy célzásrásegítés kavart be, passz.
-
Bad Pritt
félisten
Tervezi valaki kipróbálni a Diablo 4 bétát Decken?
-
Aki21
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én próbáltam már 1-2 hónapja a konvojt ment faszán

-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A célzás érdekes. A sima Doom-ban élt az az opció, hogy csak ráraktam a hüvelykujjamat a jobb irányítókar tetejére, és magát a Decket mozgatva a levegőben, a játékon belül forgott körbe 360 fokban a kamera. Tűpontosan lehetett célozni vele, szokni kell, de amúgy tökéletesen működik. Érdekes mód a Doom Eternalban már nem működött, vagy nem találtam rá opciót. Próbáld ki, hátha támogatja a játék.
-
Cucuska2
Topikgazda
Én nekem a legnagyobb kihívás eddig a Half Life 1 volt, de easyn végigvittem touchpaddel.

(Bár a Steam Controller homorú touchpadjei jobbak erre a felhasználási módra.)
-
-
vidaila
senior tag
Trackmania united foreverrel játszott valaki a decken? Kompatibilis, mennyire irányítható?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sirarcheer
üzenetére
Mennyire vállalható a célzás abban a játékban deck-en?
Most toltam ki az egyik ME játékot deck-en és jön a következő, de azért a célzás az kínzás ha gyorsan kellene reagálni. Igaz, én mindig PC-s voltam, így ezt a kontrolleren játszunk dolgot sosem éreztem át.
-
30z.Samu
titán
válasz
sirarcheer
üzenetére
Az új játékok biztos tekerik a hardvert, szóval gondolom én valahol ez normális. Az előző gépemnél volt olyan, hogy azt hittem a párom szárítja a haját és csak percekkel később jöttem rá. hogy a gépnek van ilyen hangja.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
sirarcheer
üzenetére
Nálam régebbieknél is hangos tud lenni, egy friss címnél PS4 időket idéz.
-
nincsnév007
addikt
Valakinek meg az ETS2? Valaki megtudná e nézni hogy működik e a konvoj mód?

-
sirarcheer
senior tag
Nálatok nem hangos a ventilator ha egy mostanában megjelent játékkal játszotok decken?
Nálam pl Dead Space esetén nagyon zúgott, hiába vettem le a grafikát, meg az FPS-t. Inkább most PS5 handheldként használom Chiakival. -
pacni120
tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Én is pont így vagyok ezzel... Viszont én még ennek ellenére is agyalok, hogy használtan kéne venni. Lehet tesztelni, így az esetleges gyári hibákat ki lehet szűrni, ha szerencséje van az embernek kap mellé sd kártyát, vagy már eleve bővítve van a belső tárhely, de akár dual boot és egyéb módosítgatások is rajta vannak, amikkel úgy tudom rengeteg idő el tud menni... Illetve az akció nem tudom, hogy hatással lesz-e most ideiglenesen az árakra, de lehet, hogy még spórolni is lehet vele kicsit

Valakinek esetleg vélemény? -
ooooobi
senior tag
Szasztok, már régóta szemezek a steammel. Most emiatt a -10 százalék miatt eléggé viszket a tenyerem
Mennyire élhető a legkisebb verzió? Most van egy elég nagy viszonylag kihasználatlan steam könyvtáram, de inkább switchezek, ha lenne deck nem kéne olyan indieket megvennem oda amik már megvannak steamen. Később valszeg lecserélném az ssdt nagyobbra, de egy ideig a 64 lenne, ugyis van itthon fölös microsd kartyam. Szabadban nem nagyon tolnám, így a matt kijelző nem tűnik nekem annyira fontosnak. -
30z.Samu
titán
Éééés jött a mail! Megvan a hétvégi program, úgy is névnapom lesz.
Tényleg úgy várom, mint az első gépemet. -
gyugyo79
addikt
SteamOS 3.5 includes a new linux kernel, graphics driver and a fix for a nasty SMT performance bug.
-
3L1T3
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
SteamOS 3.5 will also include a new graphics driver, though Valve made a point of fast-tracking one part of that update into 3.4.6, released on March 13, supporting the Resident Evil 4 Remake. Once 3.5 arrives, it'll be in testing on the Steam Deck preview channel until it's ready for a stable release.
-
30z.Samu
titán
Alsónémediben van a cumó, szinte biztos, hogy holnap már Nálam lesz.

-
Lmh
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Úgy értve, hogy magára a készülékre...
H Nem pont most gyengült volna be a forint, elég faxa kis deal lenne. Bár így se rossz a 10% :-) -
-
gabi182
tag
-10% minden Steam Deckre Steamen!
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Igen, szerintem is, legkésőbb hétfőn.
-
mrviceguy
tag
Kellékszavatosság nem egyenlő a garanciával, és még a szavatosságon belül is van 6 hónapon belül és kívül, szóval annyira nem triviális az, hogy ha nem jó, és cserélik, akkor újraindul e. No meg ebből itthon rendszeresek a visszaélések is - kedves ügyfélnek hogy-hogy nem, rövidzárlatos lesz a billencsében az aksi, ahogy kijön belőle a v2 és lefogy a V1 készlet, és az is zárlatos lesz két héttel azelőtt, hogy kifutna a garanciából. (És ezer darabból ez a két aksizárlat van)
-
30z.Samu
titán
Ma jön meg a cseregép, igyekszem alaposan letesztelni, remélem nem lesz semmi problematika.
-
eami
veterán
válasz
Gomez86
üzenetére
biztos? direktbe értékesítenek hozzánk, így ebben az esetben meg kellene felelni a magyar szabályozásnak is:
"Négyféle megoldás van a szavatossági igény érvényesítésére: 1. a termék javítása, 2. a termék cseréje, 3. árleszállítás, 4. szerződéstől való elállás, ami a vételár visszatérítésével jár. Javítás vagy csere esetén a terméknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a szavatossági igény elévülése újból kezdődik."Szóval szerintem itt nálunk ez újra indul.
-
30z.Samu
titán
Kíváncsi leszek mikor érkezik meg a cserekészülék. Pénteken jelezték hogy megkapták az enyém

-
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Tolni fogom, de nem tudom Decken hogyan lehetne összehozni. Amikor elsőre felinstalláltam a Diablo Resurrectedet, akkor működött, aztán volt egy gyári reset a gépen, azóta nem tudom összehozni hogy működjön. Nem a reset miatt, hanem mert nem emlékszem rá hogyan csináltam először.

Ebből az jön le, hogy az sem fog menni. -
Bazsi1987
őstag
Diablo 4 bétát valaki tolni fogja majd decken a hétvégén?
-
gaben88
őstag
Van ennel jobb aron dokkolo, amin van min 2 USB es HDMI kimenet?
-
gaben88
őstag
Ilyen dokkolot hasznal valaki? Mukodhet SteamOS es W11 alatt is rendesen Deckkel?
-
Aki21
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Kikapcsoltam kb 15 percre most kapcsoltam vissza hogy kipróbáljam amit írtál de most meg jó volt. Már fenn is az új os. Köszi azért
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Persze nyilván nincs gond, de mi van ha még is? Egyébként hol lehet azt látni, hogy ki az eladó a cdkeys oldalon? Illetve Magyar felirat van e benne mert PS4-nél is volt olyan, hogy nem mindegyik verzióban volt benne bár ez PC-s lehet ebben mindegyikben van (Spider Man Global és nem Európai).
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Eddig vásárlás kapcsán nem volt gondom, mindig azt az eladót választom, akinek a legtöbb pozitív értékelése van. Eddig bevált, de ott van még az eneba, G2A, Kinguin. Ezek se rossz oldalak.
-
-
Aki21
aktív tag
Hali. Most állok neki az ssd cserének és rá a steam os telepítésnek. Van esetleg valami amit mindenképpen kéne tudni hogy ne baszodjon el a gép? 😊
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
A Support tényleg gyér, írtam Nekik hogy ha előrendel az ember egy játékot, akkor mikor kapjuk meg a kulcsot, de nem kaptam rá választ.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
YarisTS
üzenetére
Még gondolkozok rajta mert előtte általában körbe járom a dolgokat. Kíváncsiságbol, a supportnak küldtem üzenetet, de 1 nap után értelmes választ sem kaptam. Nos, Nálam itt általában eldöl a dolog, hogy-hogyan állnak az emberhez és hát sajnos úgy láttam ahogy írtad is, nagyon sehogy.
A PayPal valóban jó ötlet, köszi!
Ezért is várom sokszor inkább, hogy akciós legyen egy játék a Steamen mint utána valami legyen és itt nem a 2-3000-es játékról beszélek (mert olyat már vettem az enaban stb. ha véletlen bukom az annyira nem érdekel) hanem a 10.000 felettieknél. -
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Powerbankot vegyél, olyat ami lead legalább 45 wattot és tud 20.000 mAh-t, a grafikára igényesebb játékokkal 1 órát talán kibír, aztán le is merült. Az aksi a leggyengébb pontja.
-
YarisTS
csendes tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Best buy játékokban várnak szeretettel.
Annyit hozzátennék, hogy support nulla, egyszerűen nem működött a kulcs, amit kaptam, levelezgettünk pár napot, majd elhajtottak, hogy digitális termékre nincs garancia. Szerencsére paypal-lal fizettem, nyitottam egy ticketet, aztán a cdkeys semmit nem reagált, PayPal visszaadta a pénzt 1 hónap után.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Általában csendes a gép, nem sokszor pörög fel a ventije teljes hangerőre.
-
30z.Samu
titán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Szerintem ezek a ventillátorok sokat nem érnek, azért jól ki lett találva ez a gép, nem fog túlmelegedni vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Mazda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JU
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez most feldobta a napomat, köszi! 

A most használt 5.13 már 2021 végére EOL lett. Nem is értem, hogy miért nem az 5.15 LTS kernelre mentek rá anno.

Ennyiért elgondolkodtam a beszerzésén