Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
Shade45
üzenetére
Én konkrétan visszaküldtem 14 napon belül. Harminc perc után szédültem és nehezen tudtam például az ágyról felkelni. Szemem is fájt/érzékeny volt játék után. Bármilyen fényerőn.
Nagyon sajnáltam, mert egyértelmű előrelépés az OLED modell az LCD-hez képest. De a 14 napos elállás alatt szó nélkül visszavették. Kaptam egy címkét, rácsaptam a dobozra, besétáltam a GLS pontra, elvitték.
Reménykedek nagyon, hogy a Valve előbb-utóbb kiad egy szemkímélő módot, ami rontja a színeket, de javítja a vibrálást. Itt van a kapcsolódó GitHub issue.
-
consono
nagyúr
válasz
Shade45
üzenetére
Szerintem ez a PWM miatt van, OLED kijelzőn a fényerőt ezzel szabályozzák. A SteamDeck ebből a szempontból a rosszabbak közé tartozik, sajnos. Főleg, ha érzékeny vagy rá.
Itt van hosszas elemzés: [link], a konklúzió az, hogy 45%-os brightness alatt a legrosszabb a helyzet, de fölötte sem rózsás. -
jcrk
aktív tag
-
esfrost
tag
válasz
Shade45
üzenetére
Én kedden küldtem vissza a 3.5mm jack miatt, összes fej-, és fülhallgatómmal búg, zúg sajnos. RMA-t indítottak, jött a UPS, elvitte. Most várok. Azt írták, hogy tudják javítani. Meglátjuk, hogy valóban ugyan azt kapom-e vissza, vagy cserélik egy másikra. Illetve jeleztem azt is nekik, hogy kicsit jobban zörög az A,B,X,Y gomb, mint amire én azt mondanám, hogy elfogadható. Ehhez viszont szerintem nem nyúlnak majd, azt mondják, hogy tolerancia határon belül van. Ebbe talán bele tudok nyugodni, de a 3.5mm jack búgásába sajnos nem. Minél érzékenyebb eszközzel használom, annál hangosabb, játék közben, egy-egy csendesebb résznél nagyon hallani, zavaró. Menüben mindenhol, folyamatosan zúg, búg.
-
Quent1n
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Azért nem olyan tragikus ám a bankok átváltása..
Amitől óvakodni kell az a PayPal meg az Amazon ott nagyobb a bukta. Én most vettem egy 103 eurós tételt a Revoluton 38.979 lett volna, PayPalen keresztül Raiffeisen-es váltással pedig 39.573 forint volt, azért ez egyáltalán nem vészes szerintem. -
zoltannagy
aktív tag
válasz
Shade45
üzenetére
Semmi gond, inkább köszönöm a tanácsot.
Már mindegy, így sikerült megvennem csak az OTP nem engedte a K&H igen.
Soha sem adom meg a főkártya adatokat, mert NET kártyát használok csak mindig annyi van rajta amennyit átutalok rá.
A Revolutot nem ismerem sajnos csak hallottam róla.
Ha azzal fizettem volna, nem tudom mennyit tudtam volna megspórolni
-
cc42
csendes tag
válasz
Shade45
üzenetére
Igen, hallani a sistergést. OLED 1TB verzió, bár az előző decket se használtam vezetékes fülessel meg úgy fülessel se nagyon, de elég zavaró, remélem szoftveresen tudják javitani. Garanciáztatni nem akarnám csak ez miatt, főleg ha cserélnék, mert amúgy más gond nincs vele
-
chris0000
őstag
válasz
Shade45
üzenetére
áhh, thx, akkor megnyugodtam. gondoltam, h vmi ilyesmi lehet, csak még nem volt deckem, és nem mindenkinek volt öröme egyből az új készülékben, és vissza kellett küldeni...
#8019nincsnév007 akkor még ez is bekavarhat, nem is gondoltam, de igaz...
szerencsére nekem nem kell, h menjen semmin a BT, ha deckezek...
nem is gondoltam, h ilyen nagy ez a deck, majdnem olyan széles, mint a laptopom, de rohadt jó, és brutal az oled kijelző...
hát a Diablo4 szép, szép, de kicsit lassúcska nekem laptop után 144Hz/144fps-en, de simán el tudnám képzelni, h belerakok 100+ órát, annyira kompakt, és jó kézben tartani, és úgy játszani... -
misiizsai
tag
válasz
Shade45
üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy vásárolhatok nyugodtan használtat. Őszintén minél olcsóbban szeretném megúszni. Van egy erős gépem így nem is lenne mindennapi használatban.Viszont nagyon tetszik a hordozható koncepció. A 2 db micro SD adott már hozzá. A Windowst mennyire működik jól rajta? Néhány régebbi játékot/emulátort használnék ami nincs steamen.
-
válasz
Shade45
üzenetére
A te örömöd az enyém is. Remélem megmarad a jó tapasztalatod.
nincsnév007, Azt tudja, hogy tárolja amit rámásoltak. Ennyi. Nem véletlen, hogy professzionális szinten nem használják a szabványt.
tl-x, remélem szerencséd lesz a kiválasztott kombóval. Ha nem, még mindig tudsz majd SSD-t bele rakatni.
-
LeventeV
őstag
válasz
Shade45
üzenetére
Rápróbáltam most a Forza Horizon 4-el.
Refund lett a vége.
Windows alatt 70 FPS, Steam OS alatt 40-50 és elég csúnyácskán néz ki (homályos és stutterel). Ugyanazokat a beállításokat használtam.A refund requestek milyen gyorsan szoktak végigmenni?
Steam pénztárcámba kértem a refundot. -
-
nincsnév007
addikt
válasz
Shade45
üzenetére
lehet
próbáltam a sims 4-et (ne kövezettek meg
) elinditottam játék módban jól müködött de mondom megnézem hogy megy protonnal ott jöttek az anomáliák hogy ea app nem indul meg ilyenek. De asztali módban tökéletesen indul akkor mondom kezdek új karierrt minden elmentettem kiléptem és most asztali módból megint nincs ott a mentésem. Mondom de jó akkor hagyom ezt a játékot. -
gaben88
őstag
válasz
Shade45
üzenetére
Minden nem gyari MS Win tartogat kockazatot, legyen az barhonnan letoltve. Ebben a topikban ajanlotta valaki es alapvetoen meg is vagyok vele elegedve. En Deckken ezt hasznalom, ha kell valamiert Win (Xbox PC gamepass, WOT), nyilvan Deckkel nem is csinalok olyat, ami erzekeny lenne, arra ott a desktop gepem, rendes, gyari MS-tol letoltott W11-el. :-) Bar a mindenhol mas jelszo es ket lepcsos authentikacio amugy is alap mindenhol nalam.
@30z.Samu: nem probaltam meg ugyan azt a jatekot Win-en es SteamOS-en, de tenyleg erdekes lenne, bar tuti csinalt mar valaki ilyet es Youtube-ra feltette!
-
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
Shade45
üzenetére
Nekem van egy felesleges 256 GB-os ssd-m usb tokban.Ha jól értem akkor arra is mehetne a win 11 és csak akkor csatlakoztatnám ha szükségem lenne rá?!Van valahol valami egyszerűbb leírás ehhez a manőverhez?Windows vagy Gyári Os alatt futnak jobban a játékok.Gondolom a gyári OS alatt kapnak némi optimalizálást vagy ez csak városi legenda ?

-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Shade45
üzenetére
30z.Samu oké köszi!
Ezt a laggot tapasztaltam a Shadow of the Tomb Raidernél és annak tudtam be, hogy mert lehet nem Steames azért.
És mikor a beállítást levettem HIGH-ről normálra, akkor már nem volt ilyen gond csak lehet az Epices azt is bírná de ez csak találgatás vagy nincs jól alapból sem optimizálva nem tudom. -
gretzky77
veterán
válasz
Shade45
üzenetére
és többiek, köszönöm a válaszokat!
A Nintendo exkluzív abszolút nem szempont. Sőt a legfőbb szempont a Deck mellett, hogy tudok játszani a PS játékaimmmal.
A Deck mérete sem probléma, autóban ülök elég sokat és gyakran van úgymond üres időm, ilyenkor jól jönne egy kis játék, a méret miatt látatlanban kényelmesebb is mint a Switch, van normális fogása! Az autó pedig elbírja!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
d@vee : milyen határra gondolsz? Súly és méret?

Deck esetén attól tartok kicsit, hogy nem tudom megugrani a "mókolás" részt, hogy menjenek a PS játékok, de ha jól sejtem itt lesz pár kedves fórum társ aki segít ebben! Steam fiókom régről van, de csak kíváncsiságból csináltam anno, annyira nem ismerem és nincsenek benne játékaim! Steam esetén ha veszek játékot akkor azt le kell töltenem vagy streaming is megoldható! 64-es lenne a gép, első körben+64 gb-os micro SD, de ha úgy van bővítek! De első számú szempont a PS játékok játszhatósága ahhoz pedig igazából nem kell tárhely!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Neked is 30z.Samu!
SteamOS alatt újraindul, Windows alatt ugyan nem, de eldobálja egy pillanatra az egyik USB-t.
menyire lehetnek esztétikai hibások ezek?

hát a Diablo4 szép, szép, de kicsit lassúcska nekem laptop után 144Hz/144fps-en, de simán el tudnám képzelni, h belerakok 100+ órát, annyira kompakt, és jó kézben tartani, és úgy játszani...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Cucuska2