Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

Na, most egy olyan jelenség előtt állok, amire már nincs ötletem. Resident Evil 2-nél van olyan, hogy ha a tulajdonságoknál lemész a Béták fülre, akkor fel tudod tenni a nextgen előtti verziót, amiben nincs Raytracing. Steam Deck-en amúgy sem tudod bekapcsolni, de most nem is ez a lényeg. Ott be tudod állítani hogy DX11-ben vagy 12-ben akarsz játszani. Kicsi próbálgattam, láttam hogy ez a verzió nem fut valamiért olyan szépen, ahogy eredetileg futott gépen ez a játék. Úgy döntöttem, hogy akkor visszarakom azt a verziót, amit először feltett, na de már ott sem fut közel sem olyan jól, mint előtte. Kis túlzással bárhova pakoltam a grafikai csúszkát, hozta simán a 60fps-t. Most pl felviszem az Image Quality-t 100-ról 130-ra és már nincs meg a 60fps, holott a próba előtt 150-en volt és akkor is vaj sima volt a teljesítmény. De most ha leveszem 100-ra, akkor is ingadozik 20 és 60 között. Már letöröltem, nulláról feltelepítettem úgy hogy minden nyomot eltűntettem az előző után, de egyszerűen nem akar úgy futni a játék, mint előtte. Valakinek van hasonló tapasztalata vagy van ötlete mit lehet ezzel kezdeni? Azon kívül persze hogy szidom Magam azóta, hogy minek piszkáltam hozzá. :D

Új hozzászólás Aktív témák