- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asti_hun
csendes tag
Hát ez a Deck kiszállítás sajnos messze lesz a 10 naptól
18-án rendeltem, 24-én ért Hollandiába, onnan 25-én indult tovább, 28-ára ért Németországba (wtf), és azóta meg ott ülnek rajta. Gondolom, az utsó körrel Alsónémediben is lesz még egy jó hét. Nem vagyok megelégedve a GLS-sel, hogy finom legyek.
-
boost
veterán
Ez egy jó videó:
[link]Emuláció a Decken.
-
esfrost
tag
válasz
_Balee_ #8096 üzenetére
Én kifejezetten arra vásároltam, hogy a pixelart, 2d platformer meg az ilyen alacsonyabb erőforrás igényes játékokat toljam rajta. A nagy címekre ott a PS5 / LG C2. Iszonyatosan élvezem, hogy hátradőlök a fotelban, felveszem a fejhallgatót, kezembe veszem a Decket és nyomatom ezeket az egyszerűbb játékokat. Most pl. Eastward, The Messenger, Katana Zero, Celeste játékokat viszem. Nagyon jól működik mindegyik a Decken és rettentően szépen jól néznek ki.
-
Skynet258
veterán
Drágább lenne, és annyira nem cél a Win (most is fent van Paralells-el ha nagyon kell, de amúgy nem igazán használom), de ha már ott van mint opció az nem rossz. De ha mást nem akkor ott a Linux, ha valamiért arra támadna gusztusom, hogy a mac helyett inkább ezen Youtube-ozzak vagy valami.
Ez csak ilyen "jó ha van" dolog, de nem követelmény, emiatt nem fizetnék többet. Persze nem mondom, hogy nem nézegettem az Ally-t is, de most az OLED Steam miatt teljesen kiesett a kosárból.
nincsnév007: jaja, Euro Truck Sim, az nálam is menne...
-
-
Skynet258
veterán
Jó hát az a baj, hogy nagyon egyezünk itt (ti is ittatok tán?
), szóval ebből bizony vásárlás lesz. Sok a konzolos, home office-os autós tag, szóval ez már már égi jel.
Ajh vásárlás lesz itten...Köszi srácok!!
-
boost
veterán
válasz
Skynet258 #8083 üzenetére
Azért ha feljebb tekersz, játék szinten láthatod, hogy nem tökéletes. Ez nem egy konzol. Ez egy hordozható Linuxos PC, amin főként olyan játékokat futtatnánk, ami nem arra lett kitalálva, ezért részben sehogy, esetleg fagyásokkal, esetleg konfigurációkkal, de ritka esetben futnak hibátlanul a Windowsos játékok. Ha még nem vettem el a kedvet tőle, akkor hajrá.
Ami meg alapból fut SteamDeck-en, mert gyárilag multiplatform és nem utólag kendácsolt, ott ott az Apple lógó is.
Én tökös voltam, eladtam a Switchet (miután megvolt minden, ami idén érdekelt, és tudom, hogy nemsokára jön új), fiamnak adtam a PS5-t, így járulok a Valve oltárhoz, és adományozom a pénzem eme fura szórakozásra. Mellettük nekem se volt értelme. -
Peaceliker
addikt
válasz
Skynet258 #8083 üzenetére
Vedd.
Igaz nekem a PC-m fos, de annyira elmenne rajta ami érdekel, hogy ne legyen egy deck must have. De csak ezen játszom, imádom. Ha uncsi a meeting, de ott kell legyen a nevem a résztvevők között akkor nagyon kapóra jön
Amúgy nálam ugyan ez, nem fogja a házat elhagyni sosem mert vahy HO vagy vezetek éppen. -
Skynet258
veterán
válasz
esfrost #8082 üzenetére
Mi mi vagyunk.
Hát basszus jól közelebb löktél.Hozzáteszem nagyon ritka amikor vásárláson töröm a fejem és a végén nem lesz belőle semmi... De most tényleg annyira "fölöslegesnek" érzem ezt... de valahogy nagyon kéne a franc egye meg. Nemrég volt Oled Switch-em is, de főleg asszony pörgette rajta a Vampire Survivors-t. Hardverileg gyenge már a gép, és akárhogy is nézzük nekem ez annyira nem jött be - ellenben ez a Steam Deck pont az, ami hiányzik a PC-s múltamból, lehet állítgatni, szórakozni vele, fene tudja, ki akarom próbálni.
-
Skynet258
veterán
Hát basszus az OLED kiadás kapcsán kezd elkapni a gépszíj, van itt valaki aki PS5 és Series X mellé vette a kütyüt? Próbálom magam lebeszélni de elég nehezen megy.
Home office, mikor épp nem jön mail akkor lehetne tolni (a tévén is amúgy), lenne a Mac Mini mellé egy Windows is (Oled-en egyelőre nem megy rendesen), tudnék olcsón venni Steam-en játékokat (tele a Sony és Microsoft fiók)...
Szóval venném de nem tudom csak a vásárlási láz fogott-e el (amúgy igen) vagy valóban tudnám hasznát venni (nem utazok csak autóval ahol én vezetek, szóval max a kanapén lenne jó).
Ajh.Ez egy jó cucc igaz?
Bocsi volt egy kis gin tonic. -
hj.jani95
aktív tag
Na végre nekem is megjött. Viszont bosszantó hogy ennyi pénzért nem tudják berakni rendesen az usb-c foglalatot. Másnak is ferdén van berakva?
-
tl-x
addikt
válasz
inspiroyhome #8078 üzenetére
Csak íronikus akartam lenni, majdnem őrültbe kergetett, hogy mikor lesz már itt, bennem maradt a késztetés hogy ránézzek időnként
Most azt várom, hogy mehessek haza és folytassam rajta az ismerkedést és a játékokat.
-
tl-x
addikt
Rendelnem kell valamit tőlük, mert most hiányérzetem van hogy nem tudom megnézni 5 percenkét 11 napon keresztül a GLS-t hogy hol jár a csomag.
-
-
Shade45
senior tag
-
Shade45
senior tag
GARANCIA, avagy mennyi az annyi Magyarországon.
TLDR: Nem adhatnak információt a garancia hosszát illetően (magyar ár-sávos garancia).
Hirdetek több helyen egy használt 64 gigás Steam Deck-et, amit 2022 novemberében vettem, amire úgy gondoltam, hogy a magyar jogszabályok szerint 2 év garancia jár.
A poszt alatt kisebb vita alakult ki, hogy érvényes-e avagy sem a 2 év. Szerettem volna pontot tenni az ügy végére, és írtam a supportnak, hogy hivatalos forrásból mondjanak rá egy áment, hogy mi is a helyzet.Nos, 2 levél váltás után a support azzal zárta a kérdésemet, hogy nem adhatnak felvilágosítást a garancia hosszával kapcsolatban.
Csatolom a levelezést; elnézést, nem perfekt az angolom, de szerintem érthető volt, hogy mire irányult volna a kérdésem.
Csalódott vagyok a support hozzáállását illetően, kommunikálhattak volna részletesebben is, így elég lerázós szaga van a sztorinak.
Mit gondol az internet népe, volt már ilyen tapasztalatotok?
-
Lmh
őstag
Úgy látom Lemusz is bepörgette a cs ládákat egy OLED-be, amit rögtön el is ad bontatlanul
Ma voltam Miskolcon, ha ezt tudom, meg is veszem talán :-) -
boost
veterán
válasz
inspiroyhome #8060 üzenetére
Mára ígérte a GLS az első levélben, közben még csak Németországba van.
Talán holnap beér Alsónémedibe és csütörtökön kiszállítják.
-
tl-x
addikt
Ha van USB-C - USB-A átalakítód akkor pendrive-ről bemásolod.
-
chris0000
őstag
hi. ha van laptopm, azzal összetudom kötni a decket C-kábellel, és tudok a játék könyvtárakba másolni fileokat, amiket felülír? magyarításokat akarnék bemásolni pár játákba... ha lehetséges ez, akkor hol tudok infokat találni erről? thx. üdv.
-
tl-x
addikt
válasz
Peaceliker #8048 üzenetére
Tegnap óta van meg a Deck szóval még nekem is új minden
-
-
ripla
addikt
válasz
nincsnév007 #8037 üzenetére
Ez egyértelműen a gép hibája, látod a példát, az LCD verzión semmi baja, megy. Amúgy le van frissítve az OLED, a hiba viszont még mindig fennáll.
-
ripla
addikt
Na, most viszont van probléma, és nagyon remélem hogy szoftverhiba!
American Arcadia LCD verzió:
OLED verzió:
Az Out of Line gama elején volt egy ugyanilyen "adáshiba" kép, ugyanígy nézett ki, a színek, a csíkok, minden.
Na ez mi lehet vajon?
Steamen nyitottam neki egy témát a hibajelentéseknél, NAGYON remélem hogy nem globális hardverhiba! -
hj.jani95
aktív tag
Én is 16-án rendeltem, de még Hollandiába van. Bőven kicsúsztunk 5-10 napból. Szerintem ebből refund lesz 🙄
-
tl-x
addikt
Ki lehet csinálni a gépet magas felbontással vagy van olyan okos hogy leáll és nem melegszik túl? Mire figyeljek meddig normális a hőmérséklete?
-
ripla
addikt
Az mondjuk zavar kissé, hogy a verifyed játékoknál 10 játékból átlag 2-nek van valami problémája. Szóval úgy ellenőrzött játékok ezek, hogy megnézték, elindul, oké, jó lesz.
Na most pl. az American Arcadia nagyon szépen fut rajta, viszont egyetlen játékbeli videót sem játszik le, és új pálya betöltésekor általában belefagy. A játék újraindítása után meg egyből a következő pályát tölti be.
De volt már problémám a Mark of the Ninja: Remastered-el is, ami a 2/3-a felé kezdett el fagyogatni, általában mindig ugyanott.Szóval nincsenek ezek rendesen leellenőrizve, ebben biztosak lehetünk, csak abban lehet bízni hogy a fejlesztők nem hibáztak, de mint látható, szoktak.
-
tl-x
addikt
Nagyon szépen fut rajta a Diablo IV. Meg is vettem
-
boost
veterán
válasz
inspiroyhome #8026 üzenetére
Nekem nem tekertek az eredetin, mára van írva, múlt kedd este rendeltem... De ma tutti nem éri ide, mert nem szóltak még semmit, meg Alsónémedibe se ért be. Talán holnap. Nálad biztos valami komoly technikai issue volt szállítás közben.
-
válasz
inspiroyhome #8018 üzenetére
Vissza utasítod a csomagot a GLS weboldalán és visszaadják a teljes összeget.
Én eredetileg 512-est rendeltem, majd a supporttól megkérdeztem, hogy elég-e a csomagot visszautasítani a refundhoz, és elég, nem kell átvenni.
Az egy terásom viszont már Dániában van.
-
ripla
addikt
válasz
inspiroyhome #8011 üzenetére
Nem tudom. Nekem a fizetés és az átvétel között nagyjából 10 nap telhetett el.
+#8018
A tervem az, hogy az LCD-set megkapja unokahúgom karácsonyra. Aztán majd meglátom, épp milyen hangulatban leszek. -
chris0000
őstag
válasz
Shade45 #8014 üzenetére
áhh, thx, akkor megnyugodtam. gondoltam, h vmi ilyesmi lehet, csak még nem volt deckem, és nem mindenkinek volt öröme egyből az új készülékben, és vissza kellett küldeni...
#8019nincsnév007 akkor még ez is bekavarhat, nem is gondoltam, de igaz...
szerencsére nekem nem kell, h menjen semmin a BT, ha deckezek...
nem is gondoltam, h ilyen nagy ez a deck, majdnem olyan széles, mint a laptopom, de rohadt jó, és brutal az oled kijelző...hát a Diablo4 szép, szép, de kicsit lassúcska nekem laptop után 144Hz/144fps-en, de simán el tudnám képzelni, h belerakok 100+ órát, annyira kompakt, és jó kézben tartani, és úgy játszani...
-
Lmh
őstag
válasz
inspiroyhome #8018 üzenetére
Mért akarnám eladni? Játszom rajta.
Jaaa vagy ugy érted akinek mindkettő van? -
inspiroyhome
senior tag
válasz
Corleone33 #8016 üzenetére
Tudom, feleslegesen puffogok, addig kellett volna refundot nyomni, ameddig processingen allt. Lett is volna ra alkalmam, hiszen 24.-en meg processing volt, mig mas, aki utanam rendelt, konkretan mar kezhez kapta, ugyanebbe a varosba. (Budapest)
Sebaj, lesson learned, legkozelebb inkabb hagyatkozom a HA-ra...
Ugyanitt kerdes azokhoz, akiknek van LCD, de nem akarjak eladni: Ti mihhez kezdetek vele? -
boost
veterán
válasz
Corleone33 #8016 üzenetére
Online rendelésnél mindig van 14 nap refund, max a szállítást kell neked fizetned. [link]
-
Corleone33
senior tag
válasz
inspiroyhome #8011 üzenetére
Nem akarom kedvedet szegni, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy erre a Valve fog refundot adni, ha a csomag már úton van.
Tudom hogy frusztráló, de ezen a ponton mar GLS-nél pattog a labda.
-
-
chris0000
őstag
az normális, ha a deck jobboldali touch pad résznél érzem tapintásra a visszajelzést, heptiket, de a bal oldalinál nem, azt csak le tudom nyomni. mind a kettőnek kellene, vagy játék függő? thx
-
chris0000
őstag
válasz
nincsnév007 #8004 üzenetére
hi. mire kell gondolni a BT-nél, ami összefüghet a kijelzővel, mi az a BT? thx. üdv.
-
inspiroyhome
senior tag
24/11/2023 23:24
The parcel has left the parcel center.
NetherlandsEz volt az elso es egyben utolso nap amikor barmi update tortent. Elotte 8 napig semmi, akkor kellett volna refund. Amikor 1 nappal utanam rendelt emberek 24.-en kezhez kaptak, az enyem meg meg a GLSnel sem volt, nem hogy az orszagban..
Ha kilehet alkudni a refundot, lattam eldiablo fel is rakra az ovet. De lehet varok meg lar napot.
-
ripla
addikt
válasz
inspiroyhome #8009 üzenetére
Mármint a hollandiai telephelyen? Nálam 1 hét telt el az ottani csomagfelvétel és a tegnapi kézhezvétel között.
Szóval tippre a héten meg kell hogy kapd. -
inspiroyhome
senior tag
16.an rendeltem, 24.-en kerult a glshez, azota semmi update. Erosen gondolkodom egy refundon, aztan megveszem hardverapron. Ez egy vicc, hogy a nagy tobbseg napokkal utanam rendelt es mar multheten megkaptak a decket...
-
tl-x
addikt
válasz
nincsnév007 #8004 üzenetére
igen, kapcsoljam ki?
-
JSaN
addikt
válasz
mrviceguy #7963 üzenetére
Az en deckem tobb mint 1 eves, es teljes elegedetseggel hasznalom nap mint nap azota is. Az OLED-re nem izgultam ra, viszont ezen a kepen 1 dologra irigy vagyok kicsit, Az a plusz 1cm kepatlo, nem jonne rosszul. Ezt leszamitva en mar el leszek a regivel mig nem jon a Deck 2. Szerintem a Valve okosan csinalta hogy nem adot ki masfelevente 15-20%-os ugrassal gepeket, hanem csak optimalizallta a jelenlegit.
-
ripla
addikt
Azt írják, hogy a Switch oled akkor kezdett beégni, amikor több ezer órán keresztül mutatta ugyanazt az egy képet. Szóval annyira azért nem aggódnék.
-
tl-x
addikt
Hofi (nem Géza) üvegfólia:
-
tl-x
addikt
Nekem órákig tölt le egy játékot pl MK1 vagy D4. Levettem a fényerőt teljesen de felek, hogy egy idő után majd beég az OLED panel miatt. Van erre megoldás? Képernyővédő?
-
Šolaire
veterán
Sziasztok régóta olvasgatom a topikot és kezdek elcsábulni, laptopokat nézegetek jó ideje de ez a deck oled nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Apple Macbook Air M1 256 GB kiváló állapotban eladó
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest