Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nekem pénteken küldte ugyanezt, de ma se kaptam értesítést, hogy történt volna bármi mozgás. Majd egyszer megjön akkor

Addig kis mákkal ideér a Skull & Co tok meg az üvegfólia is Ali-ról.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
pénteken kapod majd.
-
kzolee216
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én meg nemsokára leadom a rendelést. Remélem csütörtökre ideér

-
Scarletiel
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Lehet nekem is csak kedden jön, mert a magyar levél szerint még nem adták át a csomagot a GLS részére csak bekerült a rendszerbe. Mindegy az az 1 nap nem oszt nem szoroz. Plusz így csomagpontba is át tudtam kérni
Mondjuk azon kicsit parázok, hogy utólag vettem észre, hogy +36 20 résznél náluk lemaradt a "+" (pedig én megadtam normálisan) remélem kapok nyitó kódot, mert másodjára már nem engedi módosítani a csomagot. 
Van esetleg Magyar Deck discord közösség amúgy?
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nekem fent van, Steam-es, semmi baja nem lett a játéknak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Köszi. Akkor mondhatni hogy a legion a win miatt jobban pc-s steam deck meg hozza a konzolos érzést. Nekem ha egy valami miatt kéne win azok a fránya magyaritások, már gondolkodtam hogy nem ps6ot fogok venni hanem veszek egy pct de még full hd játékra is nagyon sokkalom az árukat érte meg hát újra meg kéne vegyem a játékokat amiket ki akarok játszani magyarul. Hááát mondom nem tudom. Meg ezen kívül Windowst már nem nagyon akarok használni nagyon bejött a decken lévő Linux használhatósága
-
Scarletiel
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én is meglepődtem, de már a magyar GLS-től kaptam értesítést, hogy 24-e a tervezett kiszállítás. Át is kértem csomagpontba
Ha kedden jön az se baj, a sok 12 órázás miatt nem sok időm/energiám van rá amúgy sem de nemsoká szabi és akkor kiélvezhetem
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
írnál pár mondatot hogy miért csalódás a legion?
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Szinkron valószínűleg majd csak jövőre lesz.
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Meg amire kíváncsi leszek az a Provident Evil 4, alapvetően sötétebb játék. De kíváncsi leszek rá nagyon.

-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Néha engem is meg tudott lepni mèg az LCD Deck.
-
bepken
veterán
válasz
zoltannagy
üzenetére
köszi szépen

-
bepken
veterán
válasz
zoltannagy
üzenetére
azt szabad tudni, pontosan milyen típust rendeltél Aliról?
csak mert van egy pár gyanúsan olcsó, amik közül továbbra is a Baseus féle 6-in-1 hub talán az egyetlen bevállalható márka a szememben (pont napokban gondolkoztam újra, hogy talán venni kéne egy dock-ot)@30z.Samu - ha csak nem viszket nagyon nagyon a tenyered (márpedig ismerem az érzést, hogy mennyire tud), akkor én is azt javaslom, hogy várd meg a szülinapi (potenciális) leárazást
- vagy kezdj el pl. CS2, TF2, DOTA2, stb címekkel játszani, amik droppolják a piacon eladható cuccokat 
-
stickermajom
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Pont, hogy az utángyártottak működnek jobban a posztok alapján, bár azóta lehet orvosoltak csomó problémát. A hivatalosnál olyanokat olvastam, hogy nem csatlakozik egyáltalán, van hogy ki-be kapcsolás kell hogy működjön monitorokkal, esetleg ki kell húzni a kábelt és visszadugni ugyanezért.
#8973 30z.Samu Tulajdonképpen ez "csak" egy számítógép, szabványosnak kéne lennie a meglévő dokkolónak is.
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Azt néztem én is, hogy még tartja magát a Deck hardvere.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ott szerintem semmi teendő nem lesz, max proton. Nekem epic-en van meg.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Igen. Nem windows-ozok decken. Felesleges. Melyik áruházban akarod megvenni?
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nekem szépen megy. A 6 is.
-
kisda
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Milyen beállitások mellett van meg az 50 fps? Illetve neked nem lépked ki a játék mindenféle indok nélkül? Játszós pc-n és oled deck-en is kidob engem (asztalin haverékat is)
Köszi!
-
vidaila
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Milyen beállítást használsz?
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én most úgy használtam és 3-5 perc után le csatlakozott.
-
Šolaire
veterán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Lehet szerda lesz belőle nekem is, de nem baj pont pihenős vagyok, már alig várom Cyberpunk-ot elindítsam rajta.
-
kliszi
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Steam deckem még nem volt de a rog ally-nál a játékok nagyon heptikusan indulnak ell . A felbontást nehezen lehet beállítani és a játékok fpse is nagyon ingadozó ! Ahogy nézem a procija nem sokkal erösebb ennél . 3-7 fps külbség van ami játék közben nem veszed észre ally javára !
-
Quent1n
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ahogy írták előttem, Hollandia > Németo. > Magyaro. az útvonal. Átadástól számítva alsó hangon 5 munkanappal számolhatsz. Én most tartok 6-nál, talán hétfőre ideér. Elméletileg legkésőbb jövő hét péntekre meg kéne, hogy érkezzen neked.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
Tippre szerda-csütörtök magasságában.
-
consono
nagyúr
válasz
zoltannagy
üzenetére
Hollandia->Németország->Magyarország ha jól emlékszem az útvonal.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nagy a szoras. Sokan megkapjak idoben, de nem mindenki. En November 16.-an rendeltem. Decemberben kaptam meg.

-
Quent1n
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én az első GLS-es emailben rányomtam a "Módosítás" gombra és szépen átírtam az adatokat. Nekem az utca név volt egyébként elírva, mert az "ő" betű fennakadt a rendszeren (itt megjegyzem, hogy kissé felcsesz, hogy 2023-ban ez még probléma az interneten) és így "Foe ut" lett, ezt javítottam Fő út-ra.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
100 eurónál már lehet pár száz forint különbség is, persze banktól függ, hogy pontosan mennyi. A legrosszabb a PayPal, ha az váltja neked a forintot. De egy néhány száz eurós tételnél azért nem halsz bele a váltásba, pár ezer eurónál már érdemes odafigyelni erre.
-
Quent1n
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én november 29-én rendeltem meg, azóta úton, ma beszéltem telefonon a GLS-el, azt mondták a hóhelyzet miatt lehet kis csúszás, de szerintük csütörtök-péntek magasságában meg fog érkezni.
Amire érdemes figyelni, hogy a Steam felülete sem szereti az ékezetes karaktereket, nekem elírások lettek a címben, de a GLS emailjében van link, ahol ki lehet javítani.#8228Shade45: Ezekkel úgy vagyok, hogy mindig a panaszosak a leghangosabbak. Ismerni kellene a számokat, hogy valóban azt tudjuk mondani, sok a panasz. Tekintve mennyire rámentünk most sokan erre a verzióra, szerintem még mindig elenyésző lehet a panaszok száma. A jack probléma nekem sem tetszik de lehet át lehetne hidalni egy USB-C > USB-C - JACK elosztóval.
-
Shade45
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Bár semmi közöm hozzá, de miért a bankodon keresztül vásárolsz más devizában? Revolut? A bankok deviza váltási árfolyama híresen rossz, mindemellett ha Revolutot használsz a főszámlád adatait sem kell kiadnod.
-
boost
veterán
válasz
zoltannagy
üzenetére
a 14 nap visszaküldés akkor is él, ha nincs baja a gépnek. Utána nem tudom, hogy cseréli -e a Steam pixelhiba esetén. Ez ma már laptopok esetén se általános.
-
Shade45
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nálam a jack sistergés nagyobb hiba, vezetékes fejhallgatóval használnám.
-
Shade45
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Rendelés előtt állok én is, de olvasva a reddit-es csoportot, elég sok panasz van az új modellre: beragadó gombok, jack csatlakozó sistereg/fehérzaj hallható, pixel hibás panelek (bár ez inkább az LE edition-ra jellemző inkább).
Szóval arra gondoltam, hogy megvárom, hogy kifusson a jelenlegi készlet, hátha a második készlet már a javított egységekből fog állni.
-
Corleone33
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
November 24-én rendeltem reggel, December elsejére délelőtt màr meg is érkezett.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
7-10 munkanap átlagban, de most hogy közelednek az ünnepek, lehet hogy ennél is tovább fog tartani. Ha meg szeretnéd venni, akkor minél előbb tedd meg, mert év végére mindig telítve vannak a futárszolgálatok.
-
jcrk
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
https://youtu.be/KWb54jbLQr4?si=QWKG6lk-7YKyBanP
Ez hátha segít -
Cucuska2
Topikgazda
válasz
zoltannagy
üzenetére
ProtonDB azt írja, hogy az MTU-t kell 1450-re átállítani, hogy menjen az Ubisoft connect.
Illetve használj Proton Experimentalt.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
Engem nem zavar, már nem is emlékszem rá.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
Évekkel ezelőtti történet, már elengedtem.

-
JoeCockBill
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
én is küzdöttem vele, aztán realizáltam hogy azért nem megy mert hamar elfogy az állóképességem. felfejlesztettem, onnantól sima ügy
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Miért nem a PC változatot játszod?
-
LeventeV
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Orulok, hogy tudtam segiteni.
Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy a Microsoftos jatekok jobban futnak Steam OS alatt, mint Windows alatt?
Van par jatekom (pl Gears 5), amit meg anno az MS Storebol vettem. Erdemes ezt inkabb megvenni Steamen keresztul a maximalis teljesitmeny erdekeben?
Jelenleg dual boot segitsegevel mindket oprendszer elerheto a Deck-emen, ezert ha nem lenne jobb a teljesitmeny, nem koltenen feleslegesen a penzt, megoldanam Windowsal a futtatast. -
LeventeV
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Szia,
nekem is ez a hibám volt, hiába állítgattam a connectiont.
Én végül úgy oldottam meg, hogy GE Proton 8-3-al futtattam és úgy kihagyja a Uplay login lépést. -
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nem tudom a megoldást a problémádra, de ha nem lesz, vagy valami akkor tudsz refound-ot kérni steam-en és kártalanítanak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy
üzenetére
Jó ez az epic... Mindent behúzok róla ingyen, aztán semmivel sem játszom.
Illetve 1 játékot már kitoltam rajta, de aztán az is meglett Steamre.
-
gaben88
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Létezik már GTA5 magyarítás?
Nyilván sajnos van, amit nem lehet vagy nagyon macera megoldani és ilyenkor jó, ha van Windows is kéznél!
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
A hanganyag már majdnem kész, a neheze most jön. Kb nyárra fog jönni szerintem. Addig Nekem is be kell szerezni a játékot.
-
kisda
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Sejtettem, viszont sokan igy használják elvileg, ezért kérdeztem.
-
mr.perfect
tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
én a winscp-t használom erre a célra.. nagyjából ugyanaz mint a Filezilla
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Elhiszem
Ripla: igen.
-
nincsnév007
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
nekem annyival jobb hogy nekem ezek az AAA-s játékok megvannak Ps4-re vagy series s-re, így ezeket nem is akarom decken játszani, de egy ETS2 már nincsen konzolra, így az most nálam az pörög folyton a decken

-
Bad Pritt
félisten
válasz
zoltannagy
üzenetére
Na igen, szerintem az már egy óriási achievement, hogy a prevgen címek gyakorlatilag mindegyike fut Decken, minden másra ott a Steam Link (amint összerakom a PC-t).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azon érdemes lehet lamentálni amúgy, hogy vajon szükséges fejlesztések történnek-e a nextgen only címeknél, amik miatt kevés lesz a mobil hardver. A Spider-Man, Elden Ring, Death Stranding nagyrészt statikus open world mind, kocka felhőkarcolók meg épületek, fák meg kövek egymáson, kevés mozgó objektummal, említést sem érdemlő fizikával, nyilván nem lesz túl megterhelő a hardver számára. Na ehhez képest a Returnal egyetlen pár perces boss harcában annyi effektet kell kirajzolni frame-enként, amit a pókos játék 30 órájában összesen nem, szóval nem meglepő, hogy megreccsen a Deck.
Vagy ott a tökéletesen futó Uncharted összevetve a hulladék Last of Us-szal, ránézésre nincs sok különbség köztük, de valójában egy komplett új fizikai motor, két nagyságrenddel jobb AI, sokkal részletesebb modellek vannak az utóbbiban. Még ha jó is lenne a port, egy Steam Decknél 1280x800-on pont rohadtul mindegy lenne, hogy hány pixelből áll a karakterek szempillája meg milyen szép dús mindenkinek a haja.
Az FSR mondjuk rendesen ki fogja tolni szerintem az eszköz élettartamát, főleg most a 3.0 megjelenésével. -
Aki21
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nekem egész számon van. Ott tudod az fsrt is bekapcsolni, de azt gondolom nem minden game támogatja
-
Damateo
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én azt vettem észre hogy a trackpedet Steam client vezérli. Elsőnek el kell indulni offline módban és működik (nálam)
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Néha akkor sem működik rendesen, amikor van net.

-
válasz
zoltannagy
üzenetére
Látom már többen válaszoltak, de teljesség kedvéért: Én csak a Blind foresttel jásztottam (nem is tudtam hogy van második rész, de már teszem is a whislist-re)
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Igazából a story szempontjából is kapcsolódnak egymáshoz valamelyest. Szóval ha szeretnéd teljesen megismerni, akkor tényleg muszáj lesz.

-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én nem tudnék választani, mindkettő jó.
A Blind Forest az első. -
Lmh
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Úgy értve, hogy magára a készülékre...
H Nem pont most gyengült volna be a forint, elég faxa kis deal lenne. Bár így se rossz a 10% :-) -
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Igen, szerintem is, legkésőbb hétfőn.
-
Aki21
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Kikapcsoltam kb 15 percre most kapcsoltam vissza hogy kipróbáljam amit írtál de most meg jó volt. Már fenn is az új os. Köszi azért
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Eddig vásárlás kapcsán nem volt gondom, mindig azt az eladót választom, akinek a legtöbb pozitív értékelése van. Eddig bevált, de ott van még az eneba, G2A, Kinguin. Ezek se rossz oldalak.
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
A Support tényleg gyér, írtam Nekik hogy ha előrendel az ember egy játékot, akkor mikor kapjuk meg a kulcsot, de nem kaptam rá választ.
-
YarisTS
csendes tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Best buy játékokban várnak szeretettel.
Annyit hozzátennék, hogy support nulla, egyszerűen nem működött a kulcs, amit kaptam, levelezgettünk pár napot, majd elhajtottak, hogy digitális termékre nincs garancia. Szerencsére paypal-lal fizettem, nyitottam egy ticketet, aztán a cdkeys semmit nem reagált, PayPal visszaadta a pénzt 1 hónap után.
-
Bazsi1987
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én szoktam onnan spiderman pont onnan vettem meg nincs vele semmi gond🙂
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nem tudom, de amíg minden oké, addig nem izgat.

-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én szoktam, eddig minden oké volt. Ha azt írja, hogy tudod aktiválni Magyarországon, akkor lesz benne magyar felirat.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
A Sleeping Dogs-ot fagyás és akadás nélkül toltam ki, egyik legjobb élményem volt a decken, minden konfigolás nélkül.
-
Peetey91
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Az RDR2 elég Deck gyilkos, nézd meg a Pixel Deck facebook oldalát, ott van elég jó beállítás, amivel a maxot hozhatod ki belőle, érdemes az alapján belőni a játékot!
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
Hát a megoldást én sem tudtam a dologra (illetve nem tudtam hogy ez a megoldás) de ez hogy először tápon kell lennie rajta van a papíron amivel csomagolják.
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
zoltannagy
üzenetére
Illetve bármiről, amiről lehúzod az akut, néhányszor nyomd meg a bekapcsoló gombot hogy "kiürüljön" belőle az áram.
-
törölt tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ha lehúzod az akksit akkor elvileg storage módba kerül és rá kell dugni a tápra, hogy beinduljon. Nálam is IFA csíkos lett az alsónadrág elöször.

-
zoltannagy
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
UP: Észbekapott a Deck, igaz kapcsolgatni kellett és vagy 10-15 perc volt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy
üzenetére
Általában igen, de nem minden játék esetében van teljes Steam Cloud mentés, továbbá van olyan játék Steamen, ami nem a Steam Cloud-ba ment, hanem saját felhőbe, pl. a Mass Effect Legnedary Edition.
Szóval ellenőrizd le, hogy a játékod mit használ, illetve használ-e felhős mentést mielőtt gyalulsz.
-
YarisTS
csendes tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Csak tippelek, de 2 külső SSD házzal szerintem működne klónozás után. (Alzán vannak pl. Orico-k.)
-
vidaila
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Steam deckhez walletet onnan vettem nyáron, 420 eurónyi walletet vettem 360 euroert, a gépet azóta se vitték el, a fiókom azóta is aktív.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zoltannagy
üzenetére
Rendszeresen, gond nélkül vásárolok onnan.

-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
zoltannagy
üzenetére
A ProtonDB sokkal jobb és hitelesebb oldal arról, hogy mi mennyire működí, mint mi.
[link] ez alapján mennie kell mindenféle tweakelés nélkül.
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ha vannak videók, akkor minden bizonnyal az nem egyedi eset, hogy működik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zoltannagy
üzenetére
Tied.

-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Szerintem mindkettő jó, bár én nagy fan lévén a Dragon Ball FighterZ-el játszottam a legtovább.

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy
üzenetére
Innen vettem már párszor kulcsokat steamre, gyakran jóval a steames ár alatt: https://www.instant-gaming.com/en/
-
Lord Gabor
csendes tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nagyobb akciókat itt érdemes követni: [link]
Viszont amit érdemes használni még szerintem, az az isthereanydeal weboldal ([link]), több helyről szedi össze, hogy hol mi akciós, tud értesítést küldeni emailben, lehet csak steam kulcsot adó weboldalra feliratkozni, plusz tudja a steam wishlistet szinkronizálni. Elvileg minden oldal megbízható, hivatalos partner oldal amikről dolgozik, nem ilyen szürke, megkérdőjelezhető legalitású oldal. -
zoltannagy
aktív tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Na közben átmásoltam Magyarítva, de ugyan úgy Angol maradt sajnos. Gondolom mivel mod aktivátorral van Magyarítva így "speciálisnak" mondható nem csak sima exe. Magyarítás mivel discordon ezt a választ kaptam.
"Hiába másolom át az egész játékot, ha a Linux nem támogatja a dinpout8.dll és az OpenIV.asi fájlokat".
Akkor egyenlőre leteszek erről a projektről szerintem
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy
üzenetére
Igen, a steam játék mappa teljes tartalmát töröltem a decken és felmásoltam külső hdd-ről a Windows alatt moddoltat. Azóta volt 1 frissítése a játéknak, de továbbra is megy a moddolt mappa.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ugyanígy moddoltam meg a Mass Effectet. Az még több GB volt, de megérte.
-
Shade45
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Nekem hasonló problémám volt, végül úgy oldottam meg, hogy egy Windows-os gépen telepítettem a játékra a magyarítást, majd a komplett játék mappát átmásoltam a deck-re: tökéletesen működik!
-
3L1T3
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
[link] ez segíteni fog : )
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy
üzenetére
Legalább 2GB-al több ramot fogyaszt a Windows és a háttérben is több dolgot csinál, mint egy KDE-s Linux disztró, ami a decken is van. Szóval de, valamennyire igen. Ugyanakkor lehet, hogy xy cím jobban fut natív OS alatt, szóval játéka válogatja mit fogsz tapasztalni.
Maga a Windows 10/11 felülete szerintem nem optimális erre a képernyő méretre.
-
3L1T3
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Egy két játék esetében van eltérés. Első pillanatban én is úgy éreztem nem tudok a linux rendszerrel megbarátkozni de sokkal felhasználó barátibb mint elsőre gondoltam így nem is tettem WIN-t a gépemre. Pedig elég nagy win fanboy vagyok.
-
Shade45
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Elméletileg nincs teljesítménybéli különbség; a Steam viszont előtölti a shadereket ellenben az Epiccel, így némi akadozás-mikro lagok előfordulhatnak, amíg az epices verzió le nem generálja a shader cache-t.
Ha vásárlásról van szó, én a Steam verziót részesíteném előnyben, kivéve ha Epicen nem vágják hozzám ingyen a játékot.
-
30z.Samu
titán
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én a Death Stranding-et vetettem össze, megvan Epic-en és GamePass-ben, ugyanúgy futott.
-
válasz
zoltannagy
üzenetére
A legegyszerűbb ha veszel egy hubot, amin van SD kártya foglalat is, csatlakoztatod az asztali géphez (vagy ahonnan át akarod másolni a fájlokat), és a benne lévő SD kártyára simán rámásolod ami kell. Utána berakod a kártyát a Deckbe, és ott van rajta minden.
Nekem ilyenem van, teljesen jó, tölteni is lehet róla a gépet, billentyűzet is volt rá dugva, simán lehetett vele gépelni, a HDMI csatin keresztül a monitor is rá volt dugva, ment az is.
-
mr.perfect
tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás file-ok átvitelése: ssh engedélyezés a decken és winscp...
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ebben nem tudok segíteni, mert nekem már régóta van egy linuxos szerver itthon és annak a megosztását használom. De olvass vissza volt már korábban is ez kérdés.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én hálózati megosztást használom. Nem a leggyorsabb (~20-25MB/s), de ez a legegyszerűbb számomra. Majd ha veszek dokkolót akkor LAN-on gyorsabb lesz.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ahogy Cucuska2 írja, ezzel csak a deck beállításait állítod. Semmi hatással nem lesz a PC-re.
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
zoltannagy
üzenetére
A kezedben lévő eszközre beállítod, hogy a kezedben lévő joystickot hogyan fordítsa le a Steam a játék számára.
Az, hogy más helyen mi történik vele, arra nincs hatással az, ahogy beállítod az általad mutatott fotón. -
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Jó helyen vagy. Felül "Közösségi elrendezések" és én ott azt szoktam választani amelyiknél a legtöbb a játszott óra. Az csak nem okozhat csalódást.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondjuk azon kicsit parázok, hogy utólag vettem észre, hogy +36 20 résznél náluk lemaradt a "+" (pedig én megadtam normálisan) remélem kapok nyitó kódot, mert másodjára már nem engedi módosítani a csomagot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Cucuska2