Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Amúgy Proton téren mi a helyzet? Azt kell frissíteni, frissíti magát vagy érdemes? Én még októberben tettem fel asszem a 7.0-t, azóta nem foglalkoztam vele.
-
zoltannagy
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy van egy anomáliám, hátha valaki más is belefutott hasonlóba: Lutrison keresztül EA Play-en játszom a Dead Space Remake-et, először csak ránéztem gyorsan, elindult rendesen, majd legközelebb az EA meg Motive logonál megakadt és DirectX hibával kidobott mindig. Most rákötöttem a Decket egy monitorra és így gond nélkül megy, viszont a saját kijelzőjén továbbra sem. Ilyesmit tapasztalt valaki?
-
JSaN
addikt
Nem akar formazni semmit, sokan tul bonyolitjak a dolgot.
En egy olyan pendrivet hasznalok ami egyik vege sima usb3 a masik vege micro usb3.
Siman le van formazva NTFS-re es kesz. Asztali PC-n ra masolom amit kell, mod, magyaritas stb. Aztan Decken asztal modba meg bemasolom a jatek mapajaban es minden mukodik. -
válasz
zoltannagy
üzenetére
A legegyszerűbb ha veszel egy hubot, amin van SD kártya foglalat is, csatlakoztatod az asztali géphez (vagy ahonnan át akarod másolni a fájlokat), és a benne lévő SD kártyára simán rámásolod ami kell. Utána berakod a kártyát a Deckbe, és ott van rajta minden.
Nekem ilyenem van, teljesen jó, tölteni is lehet róla a gépet, billentyűzet is volt rá dugva, simán lehetett vele gépelni, a HDMI csatin keresztül a monitor is rá volt dugva, ment az is.
-
mr.perfect
tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás file-ok átvitelése: ssh engedélyezés a decken és winscp...
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ebben nem tudok segíteni, mert nekem már régóta van egy linuxos szerver itthon és annak a megosztását használom. De olvass vissza volt már korábban is ez kérdés.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Én hálózati megosztást használom. Nem a leggyorsabb (~20-25MB/s), de ez a legegyszerűbb számomra. Majd ha veszek dokkolót akkor LAN-on gyorsabb lesz.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Ahogy Cucuska2 írja, ezzel csak a deck beállításait állítod. Semmi hatással nem lesz a PC-re.
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
zoltannagy
üzenetére
A kezedben lévő eszközre beállítod, hogy a kezedben lévő joystickot hogyan fordítsa le a Steam a játék számára.
Az, hogy más helyen mi történik vele, arra nincs hatással az, ahogy beállítod az általad mutatott fotón. -
cami][us
őstag
A Shadow of Mordornak mi az ajánlott beállítása? Az alapbeállítás nagyon táposnak gondolja a gépet.
-
yodee_
őstag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Jó helyen vagy. Felül "Közösségi elrendezések" és én ott azt szoktam választani amelyiknél a legtöbb a játszott óra. Az csak nem okozhat csalódást.
-
zoltannagy
aktív tag
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
zoltannagy
üzenetére
Megnyomod a Steam gombot, a játék irányítása fülre rámész, beállítod, hogy kontroller kiosztást használod.
Vagy asztali módban futtatod? Egyáltalán mi az alap szituáció? Az Epic launcher van hozzáadva Steamhez?
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Hogy lehet beállítani az Epicen letöltött játékoknál, hogy a gamepadot/D padot stb, használja, amit ugye kellene, mert a játék a PC irányítást dobja fel. pl: GTAV-nél is, hogy W-A-S-D stb. de nyilván nem virtuális gombokkal irányítanám, vagy erre is külön progi kell Linux alatt? Már mindent néztem, ma kaptam kézhez a Decket és nem találom
A Steames játékoknál nincs gond ezzel... -
30z.Samu
titán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Köszi!

(#4971) d@vee: Akkor csak én tudok ilyen kis dolgokra rácsodálkozni.

-
30z.Samu
titán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hol is lehet megnézni az akku állapotát? Kíváncsiságból ránéznék mit ír ki, bár nem vettem észre romlást az amúgy sem acélos üzemidőt illetően. Használom össze-vissza mint a Switch-et, de abban még mindig jó az akksi (kop kop).
-
kriszpontaz
veterán
Tegnap már 2,5 órát Doom Eternal-oztam rajta direkt csutkára merítettem. Mikor DOOM előtt bekapcsoltam, az akkumulátor kondícióra 99%-ot írt. Második merítés, töltés (DOOM után) már leesett a battery health 95%-ra. Kell ezzel a számmal törődni egyáltalán? Milyen már hogy az egészségi állapota az akkunak 2 kopp merítés után 5%-ot zuhan? Muszáj voltam teljesen lemeríteni mert masképp nem resetel. Második merülés után a teljes töltés 2 óránál is több idő volt. Az utoltó1%-ot nagyon lassan töltötte vissza, de úgy látszik most jó, csak az a 95% health zavar.
Meglátjuk pár töltés után mit csinál. -
Lmh
őstag
Srácok, Vampire survivals...igazatok volt....
-
Hihetetlen. Civ 6 medium preset majd shadow és egyéb effektek nélkül 6 watt, 30 fps lockal. Zseniális a gép. Ha ezt tudja a következő de mondjuk 2x ekkora elemmel az lenne maga a tökéletes...
-
gaben88
őstag
Az okoz gondot, ha a belső SSD-n a gyári OS van, játékokkal, egy 512-es Samsung Pro Plus kártyán Win 11, pár Win cuccal és egy másik 128-as microSD-re meg EmuDeckket tennék és a SD kártyákat cserélgetném, attól függően, hogy mire van szükségem?
-
Peat;)
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Teljesen felesleges biosban meríteni, az nekem sem oldotta meg. Energiamenedzsmentnél asztali módban állítsd be hogy ne nyomja ki magát és úgy is le tudod meríteni teljesen és lényegesebb hogy tudsz rajta játszani. Egy idő/pár ciklus után észhez tér, addig meg gatya az akksikijelzés, ignorálni kell.
-
zombiex
tag
Fifa 23-at vagy az eFootball-t sikerult mukodesre birnia valakinek? Protondb-n is par honapos bejegyzesek vannak, amik egyaltalan nem szivderitoek
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha úgy fog kijönni mint ez, akkor nem.
Mint pár napja írtam, először kirpóbáltam khmm.virágbolti verzióval, hogy élvezhető-e kicsiben(igen), de olvastam azt is hogy elég tré teljesítménnyel ment az első verziókkal. Így is volt, nagyon rosszul futott a gépen. Aztán megvettem az eredetit és majd duplázódott az fps.
Szóval érdekesek ezek a megjelenések mindíg
-
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Megy pár beállítást feljebb kapcsolva is, de nagyrészt így van meg a 60fps a legtöbb helyen fsr nélkül.
Valamint film grain, illetve ilyesmiket a saját szájízem szerint kikapcsoltam mert engem zavar, mást lehet hogy nem.
Eddig nem is ezeken játszottam, csak múltkor befagyott/leesett 2-5fps-re egyik helyen folyamatosan mindenféle előzmény nélkül (faluban egy scriptelt jelenet után) és csak úgy tudtam sokadik újraindítás után túljutni rajta, hogy mindent lecsaptam low-ra, aztán fejből kattintgattam vissza dolgokat, lustan voltam megint letesztelgetni melyik kapcsoló mennyit jelent vizuálisan/teljesítményben. -
kriszpontaz
veterán
Üdv!
Tegnap este egyik pillanatról a másikra megcsuklott az akkum. 5 perc alatt feltöltött és kb. annyi idő alatt üresjáratban le is merült.
Van benne vagy 30 töltési ciklus összesen.
Asztali módban az akku adatok alatt 5% kondíciót ír és cserét javasolt.
Utána néztem, valószínűleg akku kalibrációs probléma, így BIOS-ba lépve egész este lemerítettem. Reggel 0%-ról elkezdtem tölteni, amire olyan 2,5 órát írt de túl gyorsan fogyott az idő és túl hamar emelkedett a százalék. Most töltőn hagytam, szerintem újra lemerítem a BIOS-ból, mert ott nem kapcsol ki a védelem miatt.
Járt már valaki így? Félek hogy gariztatás lesz belőle. Szinte új a gép nincs agyonhasználva. Úgy sejtem a BETA szoftverre való frissítések hülyítették meg. Csináltam merítés töltés előtt egy Hard Resetet is. -
d@vee
őstag
Jó a steam deck, szeretjük, régebbi címeket elvisz nagyobb felbontásban is tök jól de ez egy hordozható gép 1280x800-ra tervezve ezt ne felejtsd el. Linux fut rajta ha neked az nem gond akkor oké, illetve ha windowst raknál rá ott még mindig van egy két kompromisszum.
De amikor ilyen 140-150 ezrekért mennek hardveraprón garanciával az RX6700XT-k, vagy ha nem szeretnél másod kézből, akkor új 6650XT is 130k, én nem vennék decket. Vagy ha fix 250, akkor abból okosan összerakva erősebb gép fog kijönni, ami jobban tartja majd a 60fps-t, cserébe persze nem hordozható valamint nem 25W-ot eszik csak. Van milyen gépet vegyek topic, biztos tudnak ajánlani ennyiért jobban összeválogatott asztalit mint amit én összebogarásznék hirtelen, kérdezd meg ott is egy tanácsért
Én megvagyok elégedve a Deck teljesítményével, ezt mindig leírom ha valaki kérdezi mennyire elég a gép, de nem váltja ki az asztali gépet nálam, csak kiegészíti azt. -
menyko
tag
Sziasztok!
Egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy jó lenne időnként újra elővenni 1-2 régebbi játékot, meg persze az újabb címeket is meglesném. A kérdésem az volna, hogy ezt az igényem egy deck egy külső monitorral kielégítené-e egy belépő szintű gamer kártya árából, vagy a 1080p 60hz-es monitoros élményhez jobban járnék, ha egy asztali gépet raknék össze 250 körüli áron. A kis kijelző helyett inkább a 24” -t preferálnám egér+bill. kombóval, maximum utazásnál venném kézbe.
Ahogy néztem az frissebb megjelenések is eldöcögnek 40 fps körül kompromisszumokkal. Nyilván nem kompetitív fps lenne a cél, inkább csak a single player story based címek.
Köszi! -
Bad Pritt
félisten
Axagon dokkoló hubot használ valaki esetleg? Milyen?
-
-webzy-
csendes újonc
Lehet tudni, hogy mikor adják ki a következő generációt? Vásárlás elött állok és ha elfogadható időn belül, akkor kivárom.
-
gyugyo79
addikt
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Van valami jól működő megoldás PC-Deck közötti wireless file transferre? Akár nagyobb fájlok átvitelére is. SD kártya azért nem játszik, mert a gépen nincs SD kártya olvasó.
-
Bingoo
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem lapul valakinél a fiókban egy kihasználatlan " JSAUX 90° Right Angle USB-C Male to USB-C Female Adapter" ( [link]). Látom, hogy 2 db-os csomagban árulják. Gondoltam hátha valaki megválna egytől. Vagy tudtok valami jó minőségű alternatívát ajánlani, amit itthon is lehet kapni? Vagy nyugodtan rendelhetek aliexpressről valami nonamet is?

-
30z.Samu
titán
Kísérletezgetek még Deck-en, vagyis akkora kísérletet nem csináltam, a Resident Evil 2 Remake volt az egyedüli teszt alany. Ki akartam próbálni Windows vagy Steam Deck alatt néz ki jobban a játék, de nem indul el az előbbi alatt, hanem kifagy a bánatba. Ami fura, mert amúgy mennie kéne, mindegy, annyira nem fogom ezt erőltetni, Gamepass játékok menjenek, a többi nem érdekel, a Steam-es játékokat SteamOS alatt fogom tolni úgy is.
Sikerült végre párosítani az Xbox controller-t Steam Deck alatt is, tök jól megy, egy dolgot sajnálok hogy nem érzékeli a fülest, ha bedugok Neki. Vagy esetleg van rá valami megoldás? Illetve még azt néztem meg hogy néz ki jobban a játék, ha a rendszer beállításainál vagy ha játék alatt kapcsolok FSR-t. A rendszer beállításainál lényegesen jobban néz ki, ha FSR-t kapcsolok. 1080p-re állítottam a kijelző felbontását, így arra skálázik a gép, úgy vettem észre hogy ezt még megoldja teljesítmény vesztés nélkül. Ha feljebb kapcsolok, akkor már kevesebb az FPS.Apropó FSR, rájöttem, hogy Menü+A gombbal külső controller-el is meg lehet nyitni a gyors elérés menüt, amit a gépen alapból a három pont gomb megnyomásával érsz el.
És egy screenshot a végére...jó volt a buli.

-
gyugyo79
addikt
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Tudja pont ezért írta, hogy OOB nem működik.

Da aki most vágna bel és mókolna annak a linkeden is megtalálható szkript / leírás az hasznos . -
d@vee
őstag
válasz
mrviceguy
üzenetére
Sztem meg az a gáz, ha az ilyen kínosch illetve mellveréses kifejezéseket erőltetve lesz igazad szerinted de kinek mi
. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.
Ja, elismerem hogy vannak címek, amik az előzményeket figyelve azért megkaphatják a bizalmat, de akkor is azt sugalljuk vele hogy mindegy mit gyártanak le, akkor is megvesszük.Ki beszélt most itt orosz kulcsos oldalakról? CDKeys, HumbleBundle hol oroszkulcsos? Mind a kettő full legális és gyakran vannak olcsóbban friss címek, ha valaki ráér nézelődni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
addamka
üzenetére
Lutris alól se működött sajna. Mármint maga az Epic Launcher megy meg vannak játékok, amiket azóta próbálgattam teszt gyanánt, de a Death of the Outsider valamiért nem akarja.

Dead Space Remake olyan még, hogy először elindult EA Play-ből Lutris-szal, viszont azóta egyszer se jutottam túl a játék eleji logókon, DirectX hibával kidob.
-
Lmh
őstag
az lenne a király, ha lenne dedikált epic app steam deckre
Tudom erre kevés az esély mert konkurencia és utálják egymást...attól még király lenne xD -
gyugyo79
addikt
válasz
Cucuska2
üzenetére
Ez igaz. Ez is olyan amit nem értek, pedig a BT-re nagyon sokan panaszkodnak, hogy ezekkel a kontrollerekkel nem az igazi.Ha mást nem a Dokkolójuk bejövetelére igazán megcsinálhatták volna, hogy a rendszer alapból kezelje többek közt ezt is. Szerencsére elég kényelmes megoldások vannak az ilyen populárisabb "problémákra", de nyilván van aki ilyet nem szeretne használni. Én meg más miatt is belenyúlok így ez már fel sem tűnik.
-
-
gyugyo79
addikt
Félre értettem a virágboltos tesztelés után a kulcsos oldalnál arra asszociáltam ahol "okosba" szerzet kulcsot lehet venni. Szóval igen ekkor már nem közvetlen a vevő lopja meg a fejlesztőt , kiadót, boltot, stb. azokkal. Bár ugye ha nem lenne vevő ezekre...
Viszont ha te nem erre gondoltál elnézést kérek. Igen tudom van 1-2 rendes üzlet is ahol a Steamnél olcsóban meg lehet venni sok mindent.
-
gretzky77
veterán
Köszi, de sajna nem fog menni! Ez kettő játék lenne ami az EA play előfizu miatt ingyenes, de gondolom védett ezért, így nem tudom átmásolni! Na mindegy marad akkor az újra letöltés! Illetve ha feltelepítem az emudecket akkor ott tudok esetleg a PS játékaimmmal játszani vagy az csak úgy menne ha wint-t tennék a Deckre?
-
Bad Pritt
félisten
Kéne egy kis troublsíehooting: ingyenes most a Dishonored Death of the Outsider Epicen, gondoltam kipróbálom, miként megy. Heroic leszed, Epic-be belép, játékot letölt, majd Play-re kattintva gondolkozik kicsit és nem csinál semmit.
Ez az első játék, amit Steamen kívülről próbálnék meg indítani, van valami, amit mindenképp érdemes megpróbálni, hátha elindul?
-
mrviceguy
tag
Ne rendelj előre, vegyél inkább orosz kulcsokat.
Elvégre az a lényeg, hogy te olcsón juss hozzá. Ha kipusztulnak a minőségi fejlesztőgárdák, mint a torrentkorszak hajnalán, akkor így jártak.
Ha mindenki úgy tenne, ahogy Te, akkor nem élvezhetnéd a Steam Deckeden a játékokat - hiszen azt pont abból a pénzből fejlesztették, amit te nem szeretsz kifizetni. Szerintem rossz fórumon vered a melled - amúgy sem menő dolog filléreskedni, de azt reklámozni, hogy ezt tudatosan, a szürkegazdaságot erősítve teszed, minimum kínosch. -
d@vee
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
Elvileg semmi extra nincs benne, simán át lehet húzni. Legalábbis míg nem volt meg a memkarim, addig notire töltöttem le pár játékot, aztán mikor megjött csak simán áthúztam a memkarira. Aztán a steam lecsekkolta a fájlokat, leszedte magának ami kellett és már ment is.
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
Szoasztok. Újabb kérdésem lenne! Első körben volt itthon egy 64-es kártya arra töltöttem le egy játékot illetve egy másikat a belső tárhelyre, most beszereztem egy nagyobb memkarit! A kisebb kártyáról valamint a belső memóriából át tudom húzni az új kártyára, hogy ne kelljen megint letölteni, működik így a dolog vagy jobb és biztosabb inkább ha újra letöltöm! Ha át lehet húzni akkor simán másolom fájlkezelővel?
-
d@vee
őstag
válasz
gyugyo79
üzenetére
Én is rengeteg játékot megvettem mai fejjel, amit anno rongyosra játszottam. Ez ilyen, de azért az inkább olcsóbb kulcsot veszek, mint drágábbat a lopássla ne hasonlítsd már össze. Maximum szürke zónás helyek, de egyik sem illegális.
És itt alapból sem arról volt szó, hogy azért rendelik előre az emberek mert megtehetik bőven. Hanem arról, hogy támogatod vele a kiadókat, hogy jó bugos foskupacot adjanak ki, mindegy mit toljanak a játékosok orra alá, már vakon is megveszik.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Cucuska2
üzenetére
A másik kontroller helyett csak a saját (Nem BT -s ) vevőjét kellet volna megvenni, hogy jó legyen.
Egész más mint BT-n és legalábbis ahol én használom a kontrollert ott mindig van még egy szabad usb port is a vevőnek. A 8bitdo is azért lett jó szerintem nálad mert nem BT -n használod.Amúgy aki PC-hez veszi valaki akkor szerintem érdemes rögtön az összecsomagolt verziót megvenni. Type C kábelt leakasztani vezetékes használathoz már egyszerűbb.
-
gyugyo79
addikt
Én azért ezt árnyaltabban látom. Ha nem éhezik a család és a játék vétel tényleg bőven belefér akkor azért nem ördögtől való megvenni előre rendelve is játékokat, főleg, hogy soknál az előrendelés miatt + is kapsz. Nálam pld van olyan is, hogy egy cég előző játékaival bőven játszottam annyit, hogy nem érdekel az sem ha az amit előrendeltem nem is lesz jó, késik is stb.
Sőt pld vannak olyan kattanásaim is, hogy miután megtehettem megvettem az összes régi játékot amikkel gyerekként okosba játszottam.
Vagy az olyat ami nem jött ki megjelenéskor Steamre azt amikor kijött akkor megvettem oda is ...Mert ha mindenki okosba tolná valószínűleg egy idő után nem lennének okosba elérhetően se olyanoknak akiknek tényleg nem fér bele.
A "Pénzből ér az ember na" embereknél meg már nem biztos, hogy árnyalnám.
Biztos ők is szeretik ha hasonló felindulásból lopja meg őket valaki .... -
d@vee
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Soha ne rendelj elő semmit. Az előrendelések csak erősítik hogy nyugodtan a nyakunkba dobhatnak akármilyen szart, úgyis kifizetik a kockák már előre

Én arra venném meg, amelyik platformon többet játszom. Jó a deck, de azért egy ilyen címet én szivesebben játszanék végig nagy képernyőn
+ a Villagenél volt, hogy megjelenéskor elég szarul futott AMD hardveren, később lett csak patchelve. Ezt meg tudom erősíteni Deck-nél, először virágbolti verzióval próbáltam rá mennyire játszható kis képernyőn. Valamelyik megjelenéskori verzió volt, majd fele akkora fps-t tudott, mint az utána megvett Steam-es legfrissebb verzió.Kulcsos oldalon ha nincs ellenedre, hogy nem közvetlen steamről veszed, sztem mindig érdemesebb venni. Pénzből ér az ember na

-
gretzky77
veterán
válasz
Cucuska2
üzenetére
Jól értelmezem,hogy ez az emudeck dolog simán felmegy a Steam os-re és akkor játszhatóak az egyéb platformos játékok? Játszanék a PS4 játékaimmal ezért gondoltam, hogy felteszem a win-t és ott remote playen jatszom, de megoldható ezzel az emudeck cuccal is? Akkor nem piszkálnám a rendszert! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- ÚJ, bontatlan MacBook AIR 13,6 M4 CHIP (2025) silver magyarországi ALZA számla 3 év Apple garancia!
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung A17 mobiltelefon
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ott "verem a mellem" ahol te is teszed épp, egy nyílt fórumon. Ez az én nézőpontom amivel nem kell egyetérteni, mindenkinek az lehet a véleménye amit akar. Nekem elég volt az Aliens CM, Fallout 76(bár megjelenés óta lehet javult), No Man's Sky (ez viszont azóta szerencsére egy remek játék lett), Anthem, vagy az aktuális Battlefield, ami megjelenéskor kicsit sem volt az a játék, amit az addigi videókból leszűrhetett az ember. És ezt be is nyalták azok akik előfizettek.