Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
Topikgazda
tudom off, de ha már teamviewer...
-
-
edgR
őstag
Én is csak ajánlani tudom. Minden TeCsőre feltöltött videómat ezzel vettem fel, és egy átlagos i5-ös procim van. Egyedül egy bajom van vele mostanában, hogy ha fél óránál többet veszek vele fel egyhuzamban, akkor azután elkezd csúszni a hang. Emiatt meg kell állítani ~fél óra környékén, majd újra elindítani.
-
-
EmptyParadox
senior tag
Elvileg az elején frissítéseket keres/update-el/konzisztenciát vizsgál.
Ha a Task Manager-ben a Details-ben nézed, akkor sem jelenik meg semmi azonnal?Ez a Processes nézet nem is értem mire jó, kb. semmit sem ír ki értelmesen. :/
Bár azért a 30 másodperc kicsit sok. Nekem nincs túl izom vasam, szóval ez normális, de gondolom egy jobb gépen gyorsabban kellene indulnia.
-
bepken
veterán
-
MoVieFaN
aktív tag
Az fel sem merül benned, hogy valaki okkal és nem jó kedvében használ bétát, mert a stabilban nem működik a Steam eszköze egy bizonyos Steam-es tartalommal és rá van kényszerítve..., és nem mellesleg a Steam Support szerint is csak ez a megoldás...
De hagyjuk, megoldottam.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
warcat
veterán
Inkább csak rémisztgetés,régebben a régiózárakat Steamen keresztül nagyon trükköző,rengeteg ajándékot így elküldő fiókok közül párat ezzel jutalmaztak elvileg.
Azt garantálom,hogy oroszéknál 100as tételben farmolnak a fiókokkal,mert ott sokkal nagyobb pénz amit kiszedsz,illetve több mindent lehet belőle venni,szóval illene ott rendet rakni inkább
EA: It's in the crate!
-
croli
aktív tag
Amit te írsz az a teljes kliens frissítés. Mivel minden nap van új felugró ablak (az akciók, hírek, stb. miatt) amit egy apró frissítéssel tudnak csinálni ahhoz egy minimális pár kB-os "frissítés" kell. Ez nem is frissítés igazából hanem inkább csak egy szkript amit így egyszerűbb megoldani. Emiatt nem fogják megváltoztatni a töltő képernyőt szerintem. Nem érné meg hogy erre is külön csináljanak és így inkább feltüntetik mint frissítés még ha nem is az.
Ezek javítást így nem tartalmaznak mint a nagy frissítések amiket írtál.
Plusz a cfg fájlból amit írtál az az automatikus frissítés engedélyezése. Ha átírod "Disabled"-re akkor nem fog frissítéseket keresni. Így nem fog nap mint nap felugrani a kis ablak. Viszont akkor a nagy frissítést is neked kell manuálisan csinálni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
őstag
-
Segal
veterán
Steam Halloween Sale: Októberben
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csapoati
nagyúr
Rögzíteni fogja a játékidőt akkor is. Amúgy régen az özönvíz előtt, amikor csak dobozos játékok voltak, nem volt semmi ilyesmi, ha nem futott a gépeden, akkor is így jártál c. eset volt. Ez a refund egy nagyon jó dolog, persze a Valve nem nagyon akarta, az EU-nak kellett befenyítenie őket. De legalább van ilyen, én is kértem már egyszer refundot. A Kung Fury c. játék volt a delikvens, kb 10 perc után már unalmas volt a játékmenet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AliExpress tapasztalatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Társasjáték topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- További aktív témák...
Állásajánlatok