Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkAAA
aktív tag
Ha ezeket megveszem, akkor működni fognak a Steamre beregisztrált alapjátékommal vagy nem fognak menni a bethesdás régiókorlát miatt?
- Dishonored: The Knife of Dunwall
- Dishonored: Dunwall City Trials
- Dishonored: Void Walker's ArsenalElőre is köszi a válaszokat

-
Lewzke
őstag
ingyen vihető Arma 3 Alpha Lite gift, ha valaki netán lemaradt volna a tegnapiról (privátban szólj)
-
ayo
veterán
válasz
kozi71
üzenetére
ha joltudom kotojelek nelkul kell de en is csak olvastam anno.
erdemes a kiadonak irni es nem a steamnek mivel ok tuti jobban tudjak... ja es hogy mikor valaszol? nekem 18 nap utan valaszoltak egy copy paste uzenettel...steam szep meg jo de a supportot valoszinu 2 ember csinalja 24 oraban mert nincs penz tobbre

-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Szeretném régi GTR2 dobozos játékom aktiválni steam rendszerben.
Mert már létezik steam-en is. Ez már működne Win7-n is, ellentétben a dobozos verzióval.
Találtam e netten egy leírást amely nálam nem működik. Hiába írom be kötőjelek nélkül.
Van akinek már sikerült a dolog?
Írtam supportnak is de még nem válaszoltak. Általában mennyi idő múlva jön valami válasz?
üdv.én -
-
Lenne egy kérésem.
Valaki készítene nekem egy steam fiókot?
már második napja próbálkozom, és mindig elutasít!Akii vállalja írjon pm-et!

-
dehill
csendes tag
Sziasztok!
A dobozos Bioshock 1-2 játékot szeretném hozzáadni a fiókomhoz.
Nem fogadja el a kódokat. Pedig a steamen támogatott játékok listájában benne van mindkét játék.
Which retail / digital CD Keys are accepted on Steam?
"Bioshock CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7
Bioshock 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7"Mit csinálok rosszul?
"The Gamemania" kiadások.
Köszönöm!
Üdv:
-
int
tag
Ha még nem lett volna

Left 4 Dead 3 is found on Steam (yet another leak?) -
polonic
félisten
Semmi vdf fájl nincs már a játék könyvtárában és mégis telepíteni akar valamit minden indításnál. A grid 2-ről van szó. Miért lehet ez?
-
Mardel
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Június 18-ig él csak.
Lehetőséget kapsz, hogy az Arma 3 single palyert kipróbáld, küldetések, fegyverek, járművek plusz valami küldetés szerkesztőt is.
Ezenkívűl a Lite nem ad lehetőséget a moddolásra, nem lehet vele multizni és Arma 3 Beta hozzáférést sem ad.Forrás, a kulcsosztós oldalról:
"The Arma 3 Alpha Lite is a limited version of the Arma 3 Alpha – providing people with the opportunity to try out the singleplayer showcase missions, a selection of weapons and vehicles, and the scenario editor. Unlike the regular Arma 3 Alpha, the Arma 3 Alpha Lite does not feature a multiplayer component or modding support, and does not include access to the Arma 3 Beta and complete game later on. To participate in the Alpha Lite, people need to be invited by those who have purchased the regular Arma 3 Alpha. The Arma 3 Alpha Lite will be discontinued on June 18th, 2013." -
Źşë'
addikt
Nekem van még Batman AC-hez való DLC, akit érdekel az dobjon ajánlatot privibe (az a baj h én sem tudom mit kérjek érte - ha akad valami jobb ajánlat akkor deal))
-
genndy
addikt
Ez igaz, csak gondolom nem szeretnék külön sorba látni, ha már az alapjáték megvan (igen, külön sorként jelenik meg a GOTY, nem az alaphoz adja hozzá a plusz dologkat).
Sajnos Steamről sehogy, már csak a GOTY-t árulják. Vagy veszitek azt, külön sorként, vagy akkor valahonnan (borsos áron) csak a DLC-ket az alapjátékhoz. Ez így kicsit elszabott megoldás lett. Szerencsére én megvártam a GOTY-t...

Wolverine : az AltGR az a Ctrl+Alt, csak egyszerűbb ha egy gombot kell nyomni
Egyébként könnyen lehet hogy ilyen mezőnél rosszul veszi figyelembe, és hihető hogy a beillesztés is le van tiltva, én is futottam bele ilyenbe. Billentyűzet-nyelv átállítás ezek szerint megoldja. -
albert8
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
De lesz, ezért érdeklődöm, hogy nincs e rá megoldás.
Most ahogy nézem LIVE-on is meg lehet venni , bár elég szép ára van... -
Csapoati
nagyúr
Azt hiszem az Invisioncommunity failelt egy csöppet a kulcskiosztásnál... ilyen amatőr módon kiosztani.
szerk.: Ja, elkeltek a kulcsaim - 1 működött belőle.

-
Csapoati
nagyúr
Na akkor tekintve, hogy szeretem az itteni topikot, elhoztam 4 db Arma 3 Lite kulcsot a népnek - én nem szeretem ezt a játékstílust. Aki válaszként erre a hsz-re beír egy köszcsit vagy ilyesmit, kap egyet.
Nyilván az első 4.Ja, amúgy nem vagyok feltűnés-mániás, csak a ninjákat nem szeretem.
-
csaba951
veterán
Törlöd az előzményeket, újratöltöd az oldalt és kapsz új kulcsot.
While the Arma 3 Alpha leads Steam’s Top Sellers chart since launch, Bohemia Interactive today also made a free invite-only variant available. The Arma 3 Alpha Lite is a limited version of the Arma 3 Alpha – providing people with the opportunity to try out the singleplayer showcase missions, a selection of weapons and vehicles, and the scenario editor. Unlike the regular Arma 3 Alpha, the Arma 3 Alpha Lite does not feature a multiplayer component or modding support, and does not include access to the Arma 3 Beta and complete game later on. To participate in the Alpha Lite, people need to be invited by those who have purchased the regular Arma 3 Alpha. The Arma 3 Alpha Lite will be discontinued on June 18th, 2013.
-
törölt tag
-
x_o_n
veterán
mindenesetre duplicate és aztán meg mindig ugyanaz jön ki
-
BigBlue69
őstag
-
ayo
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
vagy ingyen kapta vagy lopott mashogy nem lehet ennyiert.
-
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Talán azért nem válaszolt senkinek (és neked sem) senki, mert senki sem tud rá megoldást
Írj a supportnak! -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
erre esetleg vki?

-
BigBlue69
őstag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Persze.. Most örülnek.. Aztán majd 1-2 hónap és megy majd a sírás.. vagyis menne csak addigra nem fog élni a hirdetés..
-
mepet
addikt
A Crash Time II nevű csodálatos játékban kivittem az első küldetést a Cases menüpontban, viszont a 2. még mindig szürke, nem tudom elindítani. Sehonnan sem derül ki, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy unlockoljam. Esetleg van valakinek ötlete?
-
zseko
veterán
Ujjé, meg is vettem, szerencsére volt paypali
Van még jó pár játék leárazva, jó részük steames is.(#44145) freeroam12 úgy tudom telefonról nem lehet steam walletre pénzt tenni.
-
-
zseko
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
Na, közben nem voltam itthon, most értem haza.
Jah, ott, Account Recovery. Az elsőbe simán be tudtam írni az email címet, a másodiknál kukacoskodott

(#44131) Wolverine Mint írtam már, ha a másolás megoldotta volna akkor eleve nem is írtam volna ide
Nem lehet beilleszteni semmit a másodikba, az elsőnél működik, a másodiknál (retype email vagy mi) nem.Végülis angol billentyűzetre váltva sikerült megoldanom csak meg kellett találnom a kukacot, de még nem találkoztam ennyire szar rendszerrel, hogy csak ezt az egy karaktert nem engedi beírni minden mást igen (végigpróbáltam
)Most megyek tovább, hátha a nap végére eljutok a a vásárlásig is akár

-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
>Köszi, de hogyan szerez ilyen olcsón játékokat?
Az is lehet, hogy lopott kulcsok. Ki tudja? Steam-en mindenesetre nem találtam ennyiért. Még Oroszországban sem.
Ha nem lopott, akkor lehet, hogy valami repi anyagból van (sajtósoknak), valamilyen termékhez adják (pl. vga-hoz kupon), vagy az egyik fejlesztőt kulcsokban fizették ki, így ennyiért is megéri neki eladni.
Vásárolj hivatalos online boltokban. Pl.: Green Man Gaming, Amazon USA, GamersGate, gog.com, GameFly. Vagy ha csak nagyon kevés pénzed van (<1000 Ft), akkor valamelyik bundle. Itt is ki lehet fogni jó játékokat olcsón. Persze nem a legújabb AAA címeket. Ezekhez mindenképpen kell olyan bankkártya amivel neten lehet vásárolni (Visa/MasterCard/Amex). Maestro kártya nem kártya.

>Hogyan működik ez a webmoney?
Lásd a WebMoney fórumot! De ez csak akkor megoldás ha valóban Oroszországban tartózkodsz. Mármint ha az orosz Steam Store-ból akarsz vásárolni. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor ne foglalkozz vele!
Ha VPN-el szeretnéd megoldani, akkor az nem fog menni. Steam elég jól ismeri a VPN szervereket, nem fogod tudni kicselezni.
-
maross
nagyúr
válasz
Joe Swanson
üzenetére
ezt en se ertem, havernak azonnal vennek egyet, csak hogy jatsszunk
. tudtommal 9$ az oroszoknal is. -
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Mármint ha Magyarországról lépsz be? Instant bannt kapsz. De tényleg! Ezzel ne szórakozz!
Ha valóban elutaztál Oroszországba, és ott lépsz be a fiókodra, akkor sem ajánlom a vásárlást. Előtte mindenképpen kell küldened egy tájékoztató levelet a Steam Ügyfélszolgálatnak, hogy mind a két országból szeretnéd használni a fiókodat, és persze vásárolni is szeretnél. Megteszik a szükséges beállításokat, és ekkor már nem lesz semmi bajod belőle.
Ha nem akarsz ezzel szórakozni, akkor simán csinálj egy új Steam fiókot Oroszországban. Persze másik e-mail címmel, meg orosz területen érvényes fizetési móddal (egy sima WebMoney is elég lesz, nem kell hozzá orosz bankszámla/bankkártya). Ezen a fiókon vedd meg a játékokat, majd ajándékozd/cseréld el a fő fiókodra.
-
kozi71
senior tag
Huha de gyorsak voltatok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! -
Wolverine
félisten
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Volt, mivel csak trükközéssel férhetsz az orosz Steamhez.
-
jozsi252
veterán
válasz
kozi71
üzenetére
Játékra jobb klikk, majd helyi tartalom törlése. Így törlődik a winyóról a játék. Természetesen csak a gépedről törlődik. Magából az accountból játék törlésére nincsen lehetőséged. Amit megveszel, az örökre benne marad az accountodban. Bármennyiszer tudod törölni, újra felrakni, kivéve aminél van valami másolásvédelem, vagy x aktiválási lehetőség.
Ha pl egy játékot csak 3-4x lehet aktiválni, akkor érdemes magáról a játékról egy backupot csinálni, amit Steamen belül tudsz megtenni, majd a készített file-t vagy kiírni valahova, vagy kimásolni, vagy elmenteni bárhova. És ha a játékot mentésből állítod vissza, akkor az nem számít aktiválásnak..Legalábbis úgy gondolom így van.
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Amatőr kérdés. Ha egy játékot végig játszottam, és le szeretném törölni mert tárolóm lassan betelik, akkor mi a teendő? (Örökre persze nem szeretném elveszíteni. Hátha máskor még elővenném. DVD lemezre sem akarom kiírni.) Ilyenkor a steam megjegyzi, hogy volt egy ilyen játékom? Ráklikkelek címére és újra letölti?
Szóval megmarad steam játéklistámon a címe?
üdv.én -
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Ha Oroszországi steamből veszek az accommal gamet akkor bannolnak? Volt már ilyenre példa?
-
Ez most mi: Fióklétrehozási kérelmed sikertelen, kérjük később próbáld újra.

-
zseko
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha működne nem is írtam volna...
Mondom, minden szimbólum működik: ¤ ß $ × đ Đ & { } # > < | \ €, stb, bármelyik, egyedül a @ nem 
-
-
albert8
veterán
Steam témához tudjátok hogy lehet hozzászólni?achi
-
kissz84
tag
Szervusztok !
Azzal a problémával fordulok felétek ,hogy meg vettem a steamen az mw2-öt de a multi nem akar elindulni...
A single player specopsok is mennek szépen de mikor multira akarok menni fekete kép és megáll a töltés nem dob ki vagy ilyesmi csak nem válaszol a program
Újra letöltöttem megint telepítem és még mindig semmi.
Mi lehet a probléma?
Válaszokat segítségeket előre is köszönöm!
-
Nincsenek bennük a kiegek, de akkor még nem DLC-knek hívták ezeket, hanem kiegészítőknek, és általában elég terjedelmesek is voltak.

(#44123) Ilsyde: sajnos ez az egész HP rendszer úgy rossz, ahogy van. Ha a valóságban nyakon vágnak egy baltával, akkor tök mindegy, hogy mennyi HP-d volt... Csak hát ugye nem igazán tudtak kitalálni ennél jobbat.
-
Ilsyde
őstag
Csak az Elsullyedt Világokat ismerem de az egy gyermekkori rajzfilm volt (Árkádia városa stb.)

Igen, olyan hogy ha pl. kozelharci fegyvereket használsz akkor a strength és a HP csúszik felfelé, ha távolságit akkor dexterity, ha varázsolgatsz akkor intelligenciát és manát kap a hosod.
Így persze olyan sincs hogy a játék feléig számszeríjjal riogatod az ellent aztán gondolsz egyet és ráraksz 50 pontot a strengthre és elkezdesz mesteri szinten alabárddal hadakozni.Mágia is valahogy úgy volt megoldva hogy ha nem használtál pl. elég támadóvarázslatot akkor nem tudtad megtanulni az újabbakat sem stb.
Egyébként nekem az sem tetszik RPG-kben hogy szintlépéskor hirtelen megugranak a statok meg a HP 200-zal, ez is mekkora lokottség már. Folyamatosnak kellene lennie, ne csak az XP csík mutassa hogy erosodsz hanem kapj is egy-két pontot és akkor nincs az a bazi nagy ugrás "szintenként".
Tényleg nincs benne a Legends of Aranna. Pontosabban a Legends of Arannában nincs ez
De ennyit így is simán megér. -
zseko
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
Tényleg nem a hülye pontleosztásos rendszer van benne? Amilyen mágiát használok az fejlődik? Olyan rendszer mint a telneten játszható Elveszett Világ (már ha egyáltalán ismeri innen bárki
)? Akkor veszem is meg
, utálom a pontleosztásos feljődési rendszert, nem reális, a telnetes játék megoldásával szemben. -
Ilsyde
őstag
Áh, Dungeon Siege elso része! Azóta sem készult ennyire egyedi aRPG.
Második részrol is olvastam jókat de nem tudtam beleélni magam így az elején abbahagytam.Otletes volt hogy aszerint fejlodnek a hosok hogy milyen jellegu fegyvert/mágiát használnak és nem a kiosztott pontoktól.
Nomeg a zenéje
-
Dungeon Siege 1 - 1.74 EUR
Dungeon Siege 2 - 1.74 EUR -
Rabbitf_24
addikt
Hello
a Heroes of Might and Magic 6-al van egy kis indítási gondom.
Elinítom steamen, feljön az Uplay és kiírja hogy a játék már el lett indítva, amit látok is,
de kifagy és nem történik vele semmi. Rákerestem a neten, már többen is kérdezték de még senki se válaszolt erre a kérdésre.Köszönöm a segítséget.
-
ayo
veterán
azt irja hogy jelenleg nincs de amugy itt az ingyenes verzio, szerintem ez is tok jo
-
Niczo
senior tag
Yuplay akció: Bridge Project 74 руб ~ 530 Ft
Úgy látom kb. egy Pontifex új grafikával, fillérekért. Feltételezem egy ilyen játék nem régiózárt, és nem csak orosz nyelvet tartalmaz, de megerősíthetné valaki
pl. csaba951 
maross: kár, az elődjével régen jól szórakoztam.
ayo: köszi, ezt kipróbálom

-
Lehet abból bajom, ha csinálok még egy acvc-ot?
-
polonic
félisten
Melyik fájlt is kell kitörölni ahhoz, hogy a játék indítása előtt ne akarjon mindig telepítgetni a steam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet beilleszteni semmit a másodikba, az elsőnél működik, a másodiknál (retype email vagy mi) nem.

Mondom, minden szimbólum működik: ¤ ß $ × đ Đ & { } # > < | \ €, stb, bármelyik, egyedül a @ nem
Minden más jelet és szimbólumot enged, csak ezt az egyet nem

pl. csaba951
eami