Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
horvathd
üzenetére
Valóban, én is úgy látom így utánaolvasva. Hát akkor ez a része tárgytalan, cask forintban lehet rá utalni, de ettől függetlenül a "feltöltöm a paypalom" technika működik, ha egyébként nincs bankkártya. (Ne felejtsük el, hogy akkor egyből kettő kellene, mert a főkártyát csak ne drótozzuk már rá az internetes fizetésre, ha egy mód van rá)
-
horvathd
aktív tag
válasz
DeFranco
üzenetére
A PayPal nem tudja fogadni a devizában érkező átutalásokat, az Unicredit mindenképpen Forintra váltja. (Esetleg egy külföldi PayPal számlán keresztül megoldható lenne, de annak sokkal nagyobb a költsége, mint az átváltásé.)
A PayPal persze több devizában is tud "alszámlát" vezetni, de attól még banki átutalásokban csak a Forintot használja Magyarországon.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
horvathd
üzenetére
bankból is indítahtsz devizás utalást, és akkor a bankod árfolyama szerint váltódik. Azt nem találtam meg, hogy ezt a PP fogadni tudja-e az adott devizában, vagy nem, ennek még utána kell nézni.
Ami viszont biztos, hogy nekem két balance-ot mutat, ez HUF-osat, meg egy USD-t. Úgy hogy biztosan nem vagyunk rászorítva kizárólag a forintra.
szerk: na, most nyitottam egy EUR-osat is... megy ez

-
-
morvaigaben
tag
Két éve vettem észre, hogy kevesebb pénzem volt PayPal-en, mint amit fizetni kellett volna, és egyből a számlámról szedte le az összeget, azóta így csinálom, mivel az utalásért sem kell fizetni.
(és a számlatörténetben is csak a fizetett összeg van)
-
Mardel
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Bankon kivuli utalas, unicreditnel meg bankon beluli. Meg kell nezni a sajat bank kondicios listajat. A szamlara visszakeres meg dijtalan.
(Mig nem volt ez a tranzakcios dij unicreditnel ingyen utaltam paypalra.)
Paypal annyibol rosszabb, hogy draga a devizak arfolyama a magyar bankokhoz kepest, es magyarorszagrol csak forintot (lehet) erdemes rautalni. -
Wolverine
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Pont ugyanannyi költsége van, mint egyéb utalásoknak (és az már gyakorlatilag sehol sem ingyenes). Csak a közvetlen kártyás fizetés maradt ingyenes a magyar bankszámláknál.
szerk: csak arra akartam kilyukadni, hogy nem feltétlenül az a jó megoldás, ha az ember utal a PayPalra és vissza. Hasznosabb, ha bankkártyát csatol az accountjához és azon keresztül vásárol, külön utalgatás nélkül.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
horvathd
üzenetére
extra díja nincs a PP-ra utalásnak. normál díja van, mint minden másnak, amit akárhova máshova utalsz.
a kártya éves díjából meg kijön úgy kb. párszázezer forint oda-vissza utaztatása netbankon keresztül, szóval csak ezért nem érdemes.
ha nem volna netes kártyám, én is azt csinálnám, hogy megtömném a paypalom, és onnan fizetnék. pontosabban mióta eljöttem az OTP-től ezt is csinálom, és csak ott használom a virtuális kártyám, ahol nincs PP
@Wolverine: mondom jelenleg nincs kártyája. Legyártatja 1500-2000 Ft-ért, abból mennyi utalási díj jön ki?
amúgy én történetesen ingyen utalok
szóval nekem tök mindegy, hogy kártyával vásárolok, vagy utalgatok oda-vissza -
Qmi
tag
Köszönöm a gyors válaszokat Mindenkinek! Sokat segítettetek!

További szép napot.
-
Mardel
őstag
A wallet csak arra jo, ha tudod hogy valamikor X osszeget el fogsz kolteni. Feltoltod amikor nagyon alacsony az euro arfolyam, igy alacsony arfolyamon vasarolsz amig el nem fogy a penz a walletrol.
Walletrol nem lehet sehova sem utalni, csak levasarolni steamen (market vagy store). -
sagem
addikt
A Steames pénztárcáról nem lehet pénzt visszamozgatni, ha feltöltötted le kell vásárolni, mert ott marad
Feltölteni sem lehet csak úgy sajnos: 5 - 10 - 25 - 50 - 100 eurót lehet feltenni, szóval nem lehet egyedi értéket megadni. A Paypalos oda/vissza mozgatás megy, de azt hiszem van valami díja és ha bankszámláról utalsz akkor nem is azonnali a történet. Érdemes lenne esetleg beszerezned egy virtuális netes kártyát a bankszámládhoz, így azon keresztül tudnál vásárolni / paypalra tölteni. -
raggg
senior tag
Szia!
A Steam walletet én nem használtam soha, a többiben tudok segíteni. PayPal-ról oda vissza tudod mozgatni a pénzt, ergo, ha megmarad rajta mondjuk 1500 ft, akkor ezt vissza tudod utalni a bankkártyádra. Anniyval érdemes számolni, hogy 3-5 nap az átfutása legalább.
Amikor vásárolsz, nem kell átküldeni a pénzt a paypalra. Ha hitelesíted a kártyád paypalon, akkor az gyakorlatilag egy "alias"-sza a számládnak, tehát ha paypalon keresztül fizetsz, ugyanúgy lekaphatja a pénzt az OTP-s/KSH/akármilyen számládról is (én így szoktam vásárolni). Ez azért is jó, mert a kártyás fizetéssel ellentétben a paypal gateway-je mindig kiírja a konkrét összeget forintban.
-
Qmi
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem Steam-es vásárlással kapcsolatban, eddig haver vette a játékokat nekem, de úgy érzem felnőttem a feladathoz, így megpróbálkoznék vele.

Bankszámlámat Netről elérhetővé tettem, csináltam PayPal Accountot/fiókot is. Eddig Stimm.
Namármost nem nagyon találtam arra választ, hogy ha én tegyük fel 5000 Ft-ot feltöltök Bankszámlámról PayPal-ra és mondjuk vásárlások (+ tranzakciós díjak levonása) után marad mondjuk 1500 Ft rajta azt én visszatudom tölteni a Valódi bankszámlámra maradéktalanul? Valamint, ha továbbtöltöm Steam Wallet-re a PayPal-on lévő pénzem (Pl.: eredeti 5000Ft-ot) akkor a maradékot onnan (Steam Wallet) is visszatudom valahogy vinni a Bankszámlára?
Ez azért lenne lényeges, mert most lesz valamikor Summer Sale ahol a kinézett játékokat akciósan megvenném a maradék pénzzel meg valszeg nem csinálnék semmit jövő nyári vásárig, addig meg bőven lenne helye.
Ha valaki ért hozzá/ van benne gyakorlata vagy esetleg tud jobb/egyszerűbb megoldást, azt nagyon megköszönném.

-
ayo
veterán
3 dolog:
1. csinaltam egy sajat greenlight gyujtemenyt az altalam ajanlott jatekokbol, a lista folyamatosan bovul.
http://jateknaplo.blog.hu/2013/06/17/bongessz_a_jateknaplo_greenlight_kedvenceibol
2. fiok urites: desura kulcsok
Fairy Bloom Freesia: 1B4E-1C90-2126-1F5C-1ED7
Paranautical Activity: PROPV-YZXLK-244WW-W8U3I-G10CP
Radical Roach: PVMN6-FI3DE-Y9C0I-22KI1-L9K8Y3. meleg van
-
raggg
senior tag
Sziasztok!
Ez a kártyás dolog már mindenkinél él? Tegnap felmentem egy kicsit L4D-zni, de semmilyen új funkcióval nem találkoztam a steamen, minden a megszokott volt.
-
BigBlue69
őstag
Lassan vége a Spam Áradatnak
Dota 2 release date set for this summer.
-
maross
nagyúr
WarZ-je nem maradt valakinek veletlenul? Megigertem hogy megveszem valakinek, aszt jol lemaradtam rola
. -
dejaris
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Nem erre gondolok, hanem mondjuk egy games for windows live-osra.Hozzaadtam, es csak ugy ott van. Ertem, tehat csak a kozosseg miatt van. Egyebkent a steamtile nevu appban nem tudjatok miert nem jelenitodik meg? Jo lett volna egy szep, szeles csempe annak a jateknak is. -
dejaris
addikt
Van egy olyan funkcio, hogy nem steames game-t hozza lehet adni a steamhez. Ennek mi az erteleme, mire jo?
-
FatalEror
addikt
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy ha egyszer fenn volt a steam,és azzal együtt egy csomó játék,betudom azt állítani,ha felrakom még egyszer a steam-et,akkor nem pakolja fel az összes játékot?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
warcat
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy kipróbáltad nekem!

És Neked is a választ cashback!
Akkor majd nyári Sale-en el fog tűnni szerintem az a 3.01€![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár júli 2.án felszabadulhatok végre Market-re, akkor remélem bejön valami, abból a rakás kártyából.
Jó lenne megvenni valami gamet "ingyen"
-
warcat
veterán
válasz
AjgorB25
üzenetére
Attól függ,hogy bottal vadásszák -e az alulárazott dolgokat,ha igen azt szerintem Steamen se tűrik.
A sima olcsón veszek drágán eladokat ugyan miért büntetnék ,milyen piac az olyan ahol ez tilos?
De egyébként mintha lenne valami korlát az eladások számán,átlag embert nem érinti (2-3-400 darab?) -
AjgorB25
csendes tag
Előre is elnézést kérek ha a Steam FAQ részében benne lenne a válasz, de bármennyire is keresgettem nem találtam. Szóval ahhoz már hozzászoktam, hogy a TF2-ben vannak olyan "kereskedők" akik össze vissza cserélgetik a cuccokat és a végén elég szép kis fém mennyiséget halmoznak fel. De mióta bejött ez a kártyás dolog egyre többet hallok olyanokról akik megvesznek kártyákat olcsón, (Néha van röhejes áron egy-két darab.) vagy elcserélik in-game cuccokra és utána eladják drágábban. Úgy, hogy még a 15% plusszon felül is van hasznuk, így gyakorlatilag pénzt keresnek amiből tudnak venni játékot. Ez nincs ellene a Steam szabályainak? Mert az egy dolog, hogy vannak ilyen kereskedő emberek akik a semmiből is tudnak pénzt csinálni (ami nem is zavar) csak kíváncsi lennék, hogy ez a Valve-et nem zavarja-e? (Ha nem akkor lehet én is lezavarnék pár bizniszt, amíg le van értékelve a Witcher.
) -
JoolsNOS
veterán
Steamen lehet valahogy videót csinálni játék közben? Egyszerűen ahogy az f12 képet ment.
-
warcat
veterán
-
SQX_Barto
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet-e wallettel és bankkártyával fizetni együtt?
Teszem azt, van 3,01€ a walletemben, de meg akarok venni valami 5€-ós gamet, akkor lehet a walletből és pénzből fizetni? -
válasz
lostprophet
üzenetére
De csak addig, amíg nem dob ez is kártyákat.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
stevve
üzenetére
Most megjavult, de az előbb tényleg szar volt, és egy újraindítás után is.
Kereső meg ki szokott dobni azonnal ajánlatokat, most nem akarja még teljes név után sem.
Na mindegy, köszi a válaszokat!
Kipróbálom a Hard Reset-et (végre valami, amit az okos "nem kell demo" elv miatt nem kell lewarezolnom, ha ki akarom próbálni
) Néha emberek/cégek olyan ostobák tudnak lenni, hogy az már fáj 
-
SQX_Barto
addikt
Nálatok jó a store?
Mert nálam eléggé "hiányos"...
Hiányzik a Coming soon féle összes ablak, kereső nem működik... -
Csapoati
nagyúr
The War Z a napi deal, 20/100-as Metacritic-kel erősen best buy jellegű.

-
ViharVadász
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Úgy látom akkor nem vagyok egyedül

Utólag: Elnézést az előzésért
-
ViharVadász
őstag
Az más néven van, mert a "ViharVadász" a publikus nevem. De a bejelentkező név más névvel van ellátva. Biztonság kedvéért takartam ki, mert régen mikor kitakarás nélkül raktam fel egy képet egy szlovák fórumra, akkor valahogy jöttek az e-mailek a jelszóemlékeztetőről meg egyebekről(nem tudom, hogy ez egybefügg-e, de inkább nem árt az óvatosság
) - Nem tudom, hogy a bejelentkező név és az e-mail emlékeztetők között van e valami egybeesés, de inkább mint írtam nem árt az óvatosság 
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
de akkor miért takartad ki a jobb felső sarokban a fióknevet?

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Jéééééé! Mostnézem csak.
-
KubanitoS
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
A Viharvadászt nem takartad ki. :ASD
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sagem
addikt
válasz
maross
üzenetére
nekem is hasonló bajom volt, azzal a különbséggel, hogy csak felvillant az update, aztán bezárt a kliens, szóval semmit nem tudtam betölteni. Én végső megoldásként úgy oldottam meg, hogy a Steam mappából MINDENT kitöröltem, kivéve a steam.exe -t és a steamapps mappát (mert abban vannak a játékok, így azokat nem kell újratenni). Elindítottam a steam.exe -t, s akkor újra letöltött magának mindent rendben, s elindult

-
maross
nagyúr
Mai problema: inditanek egy jatekot, scanning for game updates elojon, es 20 perc mulva is ott van. Restart nem segitett ,clientregistry.blob-ot letoroltem (na jo igazabol atneveztem), most el se indul a steam. Ilyenkor mi van?

szerk: ahogy nezem, nem csinalt maganak uj blobot.
-
EczkE
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Köszi! Így van beállítva mégse láttam, lehet spam mappában van.
szerk.: spamben sem volt.
-
lostprophet
aktív tag
Greenlight-ról megérkezett Steam Early Accessre az Unepic (store: [link]), magyar nyelven, az egyjátékos mód már tökéletesen játszható magyarul, a többjátékos mód pedig folyamatosan fejlődik

Amiről nem tudom, hogy tudtok-e, azok, akik bárhol máshol már megvették, például a The July Jubilee Bundle-ben, Desurán vagy GamersGate-n, kapni fognak egy Steam kulcsot, de ha minden igaz, ehhez kapcsolatba kell lépnetek a fejlesztővel a fórumon ( [link] ) -
ViharVadász
őstag
Szia!
Steam Account oldalnál az E-mail beállításoknál lehet beállítani:
-
EczkE
veterán
Üdv!
Van a kívánság listámban pár játék. Amikor az egyik akciós volt kaptam róla e-mailt. Azóta volt más játék is akciós ami szerepelt a listámban, de nem kaptam róla értesítést. Erről van valahol beállítás? Mert én nem találtam.

-
Crytek
nagyúr
Azt valahol ki lehet kapcsolni hogy ne töltsön le semmi frissitést vagy játékot a steam?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval nekem tök mindegy, hogy kártyával vásárolok, vagy utalgatok oda-vissza

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Néha emberek/cégek olyan ostobák tudnak lenni, hogy az már fáj

eami