Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az továbbra is igaz, hogy elég akármit venni team fortress-be, hogy premium legyél és az első pár card drop-od meglehessen?
Magyarán érdemes "befektetni" valamilyen TF2 item-be?
@(#45298) nkAAA
És magát a játékot se vetted meg azelőtt, hogy F2P-é vált volna?
@(#45300) maross
Maga a játék nem érdekel, csak pénzt akarnék csinálni belőle wallet-re (mmint a "semmiből").

-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Vki megtudna dobni egy steam trading card beta meghivó-val?
-
ayo
veterán
válasz
maross
üzenetére
nem rossz a foil de igazabol picit zavaro lehet a normal kartyak kozott - en mondjuk nem vagyok benne annyira mint a cikkiro - neki mar megvan elovetelben

http://jateknaplo.blog.hu/2013/06/25/magic_the_gathering_duels_of_the_planeswalkers
kisfer: aszem szerdatol lesz nyilt
-
maross
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
elgondolkodtato..kerdes hogy mennyit jatszanek vele
. a premiumban a 10 foil pack az micsoda es mennyit er? Nem sokkal dragabb lenne mint a normal verzio. -
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Holnap este 7-től elérhető a Magic 2014 — Duels of the Planeswalkers. Ha valaki megvette már elővételben, vagy esetleg tervezi megvenni, és néha szívesen játszana online, vegyen fel barátnak engem.
Abszolút hobbi szinten szoktunk játszani (ebből a játékból tanultuk meg a szabályokat), most az első napokban biztos, hogy single lesz csak az unlock-ok miatt, de később szívesen játszanánk másokkal is, ha már megismertük a deck-eket is. (2-en vagyunk kb. hasonló szinten, néha van még +1 ember, de ő abszolút kezdő.)
-
törölt tag
-
Qmi
tag
Azt valaki nem tudja, hogy Kuponokat Steam-en mi után lehet kapni?

-
mZoleee
senior tag
50%os Trine 2 vár gazdira

-
Delta×
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Hülyeségeket írtam! Tényleg úgy van ahogy warcat írta!

-
SQX_Barto
addikt
válasz
Delta×
üzenetére
1 hónapos vásárlásnak/tranzakciónak kell lennie idén.
Tehát retail dolgok nem játszanak, csak ha Steamen keresztül perkálsz.
És ha ma veszel valamit, értelemszerűen egy hónap múlva használhatod. (Ez valami csaló új accosok elleni védelem akar lenni)Steam Guard részét nem tudom megerősíteni, mert nekem az megvan évek óta.
-
mZoleee
senior tag
2db Anna 50% illetve 1 db Serious Sam Double D 50% os kupon vár gazdára

-
Delta×
senior tag
Mit kellene ahoz tennem hogy az accomon tudjak a marketen belül adni veni ? mivel nem tudom eladni a kártyáimat az off accomon
-
-
Niczo
senior tag
4 sor mindössze $0.99-ért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: bocs, a rip trilogy miatt 6
-
olly
aktív tag
Serious Sam: Revolution??????

[link] -
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
mindjárt sorsolás

aaaand the winner is:

EczkEA nyertes pályamű:
Az erdőben nagy a rettegés, mert jön a vadász. Az állatok úgy döntenek, hogy kiválasztanak maguk közül valakit, aki majd feláldozza magát a köz érdekében. A választás Sanyikára, a hülye vaddisznóra esett. Sanyika tehát elindult, hogy találkozzon a vadásszal. Ment mendegélt, és azon morfondírozott, hogy ha már meg kell halni, akkor azt jobb hősként tennie. Így aztán amikor észrevette a vadászt, felgyorsított, és rárohant. A vadász ettől úgy megijedt, hogy felkapaszkodott egy fára. Patthelyzet alakult ki: a vadász nem mert lemászni, Sanyika, a hülye vaddisznó pedig nem tudta, hogy mit is kell ilyenkor csinálni. A vadász unalmában elkezdte tépkedni a papír zsebkendőjét. Sanyika, a hülye vaddisznó pedig azt hitte, hogy havazik, és megfagyott.
Nyereménye egy Rochard alapjáték, gratulálunk.

-
mZoleee
senior tag
a Make a trade acsiv-t hogy kell megcsinálni?
illetve segít valaki? -
Jofi81
őstag
Fóliás kártyával mit tudok tenni azon kívül, hogy eladom?
-
ayo
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Third party DRM: Steam nagybetukkel
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
én csak a szettekre hajtok, kereskedni biztos nem fogok vele... kiütöm a játékokból amit tudok, elcserélgetem a hiányzó darabokra a duplikációkat, és kész...
-
Arkennys
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
első pár napban szerintem megint meglódulnak az árak, rászabadul a köznség és hirtelen sokan vesznek majd szerintem...utána pár nap még, és leül az egész, pár centért hajiglnak mindent utánad.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
ölég ha fut, nem is kell elindítani egy pályát, bőven jó, ha a főmenüben vagy, ki alt-tabozol és csinálsz amit akarsz... 2-3 óra és kész a fél szetted, amit utána csereberélhetsz
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
Mivel Steam topik, így gondolom eléggé erősen hozzátartozik a Left 4 Dead 2 is!
Kb sehol nem találtam segítséget, és mivel ezerszer bonyolultabb, mint a COD4, így segítséget szeretnék kérni szerver konfigurálással kapcsolatban.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném. Privátba, ha kérem. Ne szemeteljük tele a topikot!
Még annyit, hogy a szervert vettem. 3 hónapra, és a luxhosting-tol!
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ] -
lostprophet
aktív tag
Tudja valaki, hogy ez a trade cardos dolog hogy működik? A Steam figyeli, hogy játszok-e vagy csak elég elindítanom a játékom, futhat a háttérben, miközben én mást csinálok és akkor is adja?
UPDATE: Oké, rájöttem, hogy akkor is adja, ha nem játszok, csak le van rakva tálcára
-
ayo
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
nem kacsa es azaz 1 het az juli 3 ahogy gmgn is irva van es amugy ez a datum szerepel mindenhol.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Miért lenne? Pl itt meg tudod venni. Persze értem az "aggodalmad". Fura, hogy konkrétan steamen nincs róla semmi.
-
Rabbitf_24
addikt
1 hét múlva megjelenne a MK. Eddig semmi hír róla steamen. Lehet, hogy kacsa volt?

-
Sziasztok!
Pár hónapja vette meg a GTA4-et és most szeretnék először játszani, vele de nem akar elindulni. Rákattintok, hogy play offline, de semmi sem történik az ég egy adta világon.
Ilyenkor mi a teendő?
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
a kártyás résszel lenne egy kis gondom:
link
Dota2 van csak a steam accon, de nekem is.
Nem nagyon adott kártyát tegnap, pedig este több órán keresztül be volt lépve a game-ba. -
JoolsNOS
veterán
18 xp-t, hogy tudok a legkönnyebben összeszedni?
-
eami
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
most várjátok, de utána megint megy majd a sírás, hogy a steam kirabolt

-
csaba951
veterán
válasz
morvaigaben
üzenetére
Szerintem június 27-július 7 között kerül megrendezésre a Summer Sale.
Így még az is logikus, hogy a kártyás rendszert június 26-án élesítik. -
morvaigaben
tag
Hoppá.
Holiday Sale Community Group-nál:
"Upcoming Events
1 event in the next 2 weeks
All event times are automatically displayed in your local system time zone"Tehát vajon 2 héten belül Sumér szelek jönnek?

-
DeFranco
nagyúr
Kártyacsereberére van topic itt a PH!-n?
(portal, faerie solitaire, és super meat boy kártyáim vannak jelenleg, vannak duplikációim, cserélnék)
-
DeFranco
nagyúr
Rochard alapjáték kulcsért lehet jelentkezni privátban, a jelentkezés feltétele, hogy küldesz egy viccet. Ha tiéd az első vicc, amit nem ismertem, akkor tiéd a kulcs, ha ismertem, akkor mész a kalapba és szorítasz, hogy a többiekét is ismerjem.
Ha összejön 10 kalapos vicc, akkor a legjobb poént beküldő kapja a kulcsot very szubjektíven.
Apró kicsi bökkenő, hogy ~10 éve amikor munkanéküli voltam, konkrétan elolvastam a vicclap.hu-t. Az elejétől a végéig... szóval good luck

-
hát, minden hálám ellenére, én nem adnék rá piros pontot. pont a piros pontos rendszernek pofon az ilyen.
-
Chiller
őstag
-
JSaN
addikt
udv
Van valakinek egy folos kartyas meghivoja? -
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,de ha csak egy kell közülük, már akkor megér ennyit