Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Az egyik gift, a másik preorder. Nincs különbség, illetve szerintem talán annyi, hogy a pre-ordereket a felhasználó saját maga vásárolta meg, a giftekért pedig trédelt. De ez sem biztos, csak találgatok igazából.
A lényeg viszont: mindkét játék biztonságos.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Ilsyde
őstag
Ez a szurke nem tudom miert ilyen, amit en kaptam negyes csomagbol az normalisan nezett ki (szinek meg minden). Ami hozza jart TL1 is ugyanolyan volt.
Szerintem nem lesz vele gond de ez csak maganvelemeny. Nem tudsz beallni egy amcsihoz 4-es pakkot venni? En is ugy csinaltam, igy nincs para es olcsobban megkapod a jatekot is.@Иван nekem 1000 font elmegy alberletre egy honap alatt (adoval meg rezsivel) es akkor meg nem ettem semmit. Szoval nem kell irigykedni
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Ha megveszed a Torchlight 2-t és nem az inventoridban tárolod (gift vagy pre-order), hanem kicsomagolod és hozzáadod a játéklistádhoz, akkor fog megjelenni ott a Torchlight 2 mellett a Torchlight 1-is. Ha már megvan a Torchlight 1, akkor az bekerül a tárolódba.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
SQX_Barto
addikt
Nekem volt hasonló, csak a Left 4 Dead 2-vel. Azt hiszem az exe-t indítottam el Total Commander-ből és simán ment. (Steamen el akarta kezdeni letölteni) A kártyák után töröltem is a játékot, szóval nem tudom mi a gyógyír rá...
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Anonymus X
tag
Nem volt a daily dealben jobb áron olyan, ami volt a flash sale-ben is. Csoda, hogy az MK kapott egyáltalán kedvezményt, elég új megjelenés és még kint sincs a dobozos.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
-
nagyúr
-
Mardel
őstag
Nemhinném. Mert a Steamen kiegészítőt nemtudsz csak alapjátékhoz rendelni, ha meg nincs meg steamen az alapjáték, akkor nincs mihez rendelni és lesz egy elajándékozható példányod a DLC-ből.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
addikt
Steamnél még csak az installal se kell bajlódni. Kimásolod a Steam mappát, Win8 install, visszamásolod a Steamet ahová akarod. Első indításnál megcsinál mindent, és még a beállításaid is mind megmaradnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Próbáld újraindítani a klienst, hátha...
.tnm : de, eddig az volt, én is csodálkoztam hogy megvehető (és a DLC is, meg arra is él a kedvezmény). Most, vagy nemrég oldhatták föl a régiózárat. Lehet hogy pont emiatt van az akció?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
nagyúr
-
Arkennys
addikt
Nemtudom, én eddig ha korlátos volt a gift, ilyenkor láttam, de tény, nem ilyen villogó süteményesvilla DLC és alapjáték kombó pakkok voltak, csak alapjátékok. Lehet pakknál más. Majd mond valaki valami okosat, aki jobban vágja
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Mate
nagyúr
Az hufban közel 4800 nem?
HA-n olcsóbban is vannak. Ő pl. 4500-ért adja splinter cell-el együtt.
-
warcat
veterán
Légyszi ne felejtsd ki az L betűt a zászló szócskából,különösen ennél a szóösszetételnél
Nem mindegy ám : Black F(l)ag
Visszatérve rá,csak arra tudok gondolni,hogy mindenképpen Steamre szeretnéd a játékot(hiszen sima Uplayest simán lehet olcsón szerezni,3000 volt pl a groupbuy ugye.
(Szerk.: közben továbbolvastam,hogy igen ez a gond)Én amazonon vettem 25 dollárért.de 30ért gyakran volt,ennyiért biztos megint lesz hamarosan,bár most gyenge a forint,de nagyságrendileg ehhez képest nem spórolnál sokat efféle ázsiai bizonytalan giftekkel,talán érdemesebb arra várnod.
EA: It's in the crate!
-
csana
senior tag
Visszakaptam amit a steamen keresztül adtam a játékért. Viszont miután utánanéztem, feltűnt, hogy ez a "support guesture" ilyen "one-time" dolog. Ez most azt jelenti vajon, hogy ha megint kibabrálnának velem, már nem fognak intézkedni, hogy a visszakapjam a dolgaim, amikkel cseréltem? Nekem ez volt az első ilyen esetem, de most picit parázok, hogy ha közeljövőben átnyomnak, akkor csak egy IJB-t kapok..
Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy többször is supporthoz fordult scam miatt (és többször is segítettek rajta mivel nem ő volt a ludas)? -
ayo
veterán
ők úgy vannak vele, hogy 1-2x lehet ilyeneket csinálni - pl fiókot feloldásnál is aszem 2-3 alkalom van max, utána szevasz. ők megírták, hogy használd a marketot stb. ez ilyen, ha rossz arcokkal kereskedsz, akkor sztem be kell vállalni, elvégre nagy haszonért cserében történik. ha meg csak nagy ritkán kéne valami, akkor érdemes valami 100% megbízható embertől szerezni "normál" áron.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Hangm4n
tag
-
Hangm4n
tag
Akkor nem szóltam.
Azt hittem, hogy nem vagy benne a rendszeres tradelésben.
Sajnos előfordulnak ilyenek (nekem szerencsére még nem volt ilyen gondom).
Talán az a legbiztosabb, ha Steamtrades.com-on keres az ember egy több száz +rep-es embert és vele üzletel. A profilban lévő +rep-es kommentek nem számítanak, abból én is gyártok bármennyit. -
Na igen, ott van, hogy egyszer csinálják ezt meg, szóval többre ne számíts.
(#63737) Źşë': igazából kifejtenéd, hogy mi a probléma? Jobb az, ha mindenki elhitetné magával, hogy akárhányszor átverik, majd Valve bácsi kárpótolni fogja? Mert hogy a szabályzatukban az van konkrétan leírva, hogy egyszer kárpótolnak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
Írásban kommunikálunk, ezért nem mindegy, hogy miként fogalmazunk, mivel nem halljuk egymás artikulálását fontosnak tartom azt, hogy hogyan fogalmazzuk meg mondandónkat. Itt fórumon már elég sokszor tapasztaltam ezt, mármint hogy amit állít az ember azt megkérdőjelezik egyesek, ez úgy jön le mintha az illető hülye lenne ill. hülyeséget beszélne, szimplán hülyén érzem magam ilyenkor (mint nem kezdő trader nem véletlen írtam a dologról) - az embert nem verik át sűrűn, ha kellőképp figyel bizonyos dolgokra, ha ez megtörténik azért az elég gyanús lesz és még szép hogy kivizsgálják az ügyet, úgy kezelik itt ezt az egész valamint mintha a piacon forgó kulcs itemek súlyos százaléka lopott forrásból származna!! Ha úgy gondolták volna hogy 1x térítenek csak, akkor szerintem is érthetően fogalmaztak volna.
A steam érdeke is hogy kordában tartsa a közösséget, senkinek sem jó ha tele van csalókkal a rendszer... VAC jó példa erre. Mivel a biznisznek sem tesznek jót a csalók, ezért feltételezem, hogy erre azért adnak (és minden jel erre utal - olyan emberrel még nem találkoztam aki azt állította volna hogy írt a supportnak és nem rakták vissza az accuntjára a cserében felhasznált itemeket). El tudom képzelni mi történne ellenkező esetben, és tényleg ne úgy képzeljük el a dolgot, hogy 10 cseréből 6x átvágnak, mert ez kb a mesében létezik csak. Az emberek legtöbbször tanulnak a hibáikból! Mivel nem kicsi a tét ezért saját érdekükben teszik azt! Senki sem tudhatja, hogy milyen elképzelései vannak steamnek az egész trade rendszerről, biztos vagyok benne hogy lesznek még nagy változtatások.
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Assimilator
őstag
"De egyelőre sokan sokféleképpen értelmezik ezt a dolgot."
Nálam az egyszer adjuk vissza ugyanazt jelenti, minthogy nem adjuk vissza többször. Az egy nem többszörös érték.
Źşë': Ezt a témát most miért kellett újraéleszteni? Mindenki túllépett rajta, nem értem miért kell ezt megint előrángatni.
-
Csapoati
nagyúr
Termeszetesen. De a Steamen csereberelt dolgok okosba' mennek. Hiaba allitjak itt, hogy a tf2 kulcs hivatalos fizetoeszkoz, nem az. Nem kapsz szamlat a vadarlasodrol, olyan, mintha meg se tortent volna.
A te peldad azert santit, mert te nem a Steamtol vasaroltal.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Assimilator
őstag
Teljesen ugyanott tartunk, mint a múltkor. Azt hiszem vagy 42 irányból leírtuk a múltkor is, hogy az, hogy Te mire használod a Steamet és a Valve mire találta ki az két dolog. Van aki ezt elismeri, van aki nem. Ettől függetlenül a dolgok nem változnak. Tessék menni Steam bácsihoz és neki lehet nyomni hogy milyen köcsög hozzáállás, hogy nem védik a seftereket, ne ebben a topicban élesszük újjá 3 naponta ezt a sztorit.
Főleg úgy, hogy a masszív tradereken és értelmetleneken kívül mindenki érti, hogy miért nem jár vissza cucc automatikusan és jogosan. Ne ragozzuk már állandóan.Erre a trade fizetésre meg annyit, hogy ugyanolyan szavakon lovaglás, mint az eddigiek. Ilyen elven akkor a pénz meg azért nem fizetőeszköz, mert én a pénzt játékra cserélem, szóval csak egy cserealap, semmi értéke.
-
szami777
addikt
Hamár tf2 outpostnál tartunk.
Tudja valaki, mit jelentenek a színjelzések a profilneveknél?
Valakinek a steam neve fehér, valakié zöld stb...
Elsőre azt hittem, hogy az online/játékban/offline helyzetet mutatja, de nem.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
ruti
Közösségépítő
-
ruti
Közösségépítő
tényleg? volt aki másikban van tegnaphoz képest?
akkor csak tök véletlen, h ugyanúgy a rózsaszínben vagyok,
(és esélyem sincs ma sem nyertesben lenni?)[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Futás, futópályák
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok