Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony198
csendes tag
kőszőnőm igy nyugodtan telepithetem nem kell másolgatnom semmit kulcsot semmit sem fog kérni ezek szerint

-
Con Troll
senior tag
válasz
sony198
üzenetére
MW3 esetében a multis statokat felhőben tárolja a steam, újratelepítés után ott folytatod, ahol abbahagytad. Single/Coop mentéseit, statjait viszont nem.
Ha a single/coop-os statokat is meg szeretnéd tartani, akkor a
C :\ Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\ mappában található players2 mappát és tartalmát egy az egyben másold ki, mentsd el pendrive-ra.
Ha újratelepítetted a gépedet és a játékot is, akkor ugyanide másold vissza a players2 mappát, így megmaradnak a mentések. -
sony198
csendes tag
call of duty modern warfere 3-van szó meg a team fortress ezt most tőltőm a steam ról mert ingyenes

-
hjanos1
senior tag
Ha megvan a Deus Ex Human Revolution+ a hozzá tartozó DLC-k és bealtiválom a Collectiont, akkor meglesz giftként a játék a DLC-kkel?
-
sony198
csendes tag
helló lenne egy kérdésem van a steamba egy játékom amin játcom is multiban-de ha szeretném telepiteni a gépemet formázni.ellég ha a steamot feltelepitem ..és a játék ott lesz a fiokomban rangal idővel amenyit játcotam ..?? egy kulcsom volt amivel aktiváltam a gemet ..
Légyszi segitcstek
-
Con Troll
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
19:00 környékén. Most már be tudok lépni én is, de elég lomha...pont win telepítés után vagyok, tölteném a játékaimat de folyamatosan lefagy a steam.
-
sony198
csendes tag
helló lenne egy kérdésem van a steamba egy játékom amin játcom is multiban-de ha szeretném telepiteni a gépemet formázni.ellég ha a steamot feltelepitem ..és a játék ott lesz a fiokomban rangal idővel amenyit játcotam ..?? egy kulcsom volt amivel aktiváltam a gemet ..
Légyszi segitcstek

-
Polllen
félisten
Sziasztok,
jött egy frissítés steam-re, majd frissítés után nem tudok belépni, mondván, hogy hálózati hiba...
Találkozott már valaki hasonlóval? (win8)
-
Źşë'
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
tudsz
csak steam walletet adj meg fizetésnél -
válasz
SenorGrande
üzenetére
A Deus Ex nagyon jó ajánlat, az összes DX DLC-kkel együtt 13,74 euró.
(#24476) .tnm: Bethesda + ID összes. Ha jól emlékszem 60 euró volt tavaly nyáron, és QuakeCon pack-nak hívták.
(#24481) SenorGrande: szerintem érdemes. Ráadásul az egyik még egy komplett küldit is ad, a másik nem komplett.

-
SenorGrande
senior tag
Hétvégi ajánlat:
Minden Deus Ex és DLC -75%Napi ajánlat:
Post Apocalyptic Mayhem -75% 2,49€Ha töltök fel pénzt a Steam pénztárcába, abból tudok fizetni a Steam-en, vagy csak ilyen in-game itemek-re (TF2, Portal 2, stb.) költhető?
Érdemes a The Missing Link-en kívül a másik 2 DLC-t megvenni? A kettő együtt nincs egy €. . .
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
olly
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
ezt a levelet kaptuk!
Megkapta az összes csapattag!
Dear Team-Captains of the CM Storm Opening Cup,as announced in our news, we would like you to give out the CS:GO beta keys now. To do so, we need ONE member of you team to open a support ticket with the subject "CM Storm - Keys" and give us a list of those five players who need a key to participate in the cup.
Support: http://www.esl.eu/eu/csgo/5on5/cmstorm_cup/support/
Due to the high amount of teams signing up we can only give up to 5 keys per team. If you need none or less than 5 keys, it would be kind to tell us so we have more keys for more teams. Please keep this in mind.
For more questions regarding the cup this Sunday, keep an eye on the CS:GO section on ESL. We will release more information the following days.
Kind regards,
Soodi, CS:GO Gamehead
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
No meg az hogy, hiszen check in lesz:
(Check-in: Sunday, 24th of June
13:30 - 13:40 CEST)
Check-in is first come, first serve.Vagy a csapatkapitány kap levelet?

-
válasz
viharhozo
üzenetére
igen az volt 75%-os kedvezmény egy napig, de akkor még 30€ volt az alapára, mostmár csak 20€.
remélem nem lesz igaza
@(#24463) ollie-nak - bár tény és való, hogy nem vágom milyen a nyári steam akció, de azt hittem olyan, mint a Halloween-iés karácsonyi -, mert akkor meg novemberig fogok várni. viszont akár akkor, akár most nyáron, ha lenne 5€, akkor az nagyon-nagyon jutányos lenne.
new vegas ultimate meg lehetne 10€ egy napra így.egyébként ollie egész pakkon mit értesz? gyártói (=Bethesda összes), vagy cím pakk (pl. Fallout 1, 2, Tactics, 3 GOTY, NV Ultimate)? mert utóbbi is bőven megérheti, mondjuk 20€ körül.
-
olly
aktív tag
Szét osztották a kulcsokat azok között akik jelentkeztek a cs:go kupára!
Kaptunk egy e-mailt, hogy írjuk a kulcsokkal kapcsolatban!
Megis kaptuk mind az 5.-en!
Gondoltam szólok!
-
Pangelus
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Hát gondoltam ha ingyé van de máskor nem teszem

-
KubanitoS
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
Szerintem sehogy.
-
Pangelus
tag
Commandos 3 : Destination Berlin Ingyé

-
válasz
nightmare13
üzenetére
szerintem nem érdemes megvenni. biztos, hogy lesz a steam nyári akcióban legalább 50%-os áron, talán még 75%-os kedvezményel is. mindkettő olcsóbb, mint a 10 Font
sztem azt a kb. 2 hét várakozást megéri. -
nightmare13
őstag
Nagy leárazás van jelenleg a GameFly rendszerében is! Pl Fallout 3 GOTY 10 font
-
-
BioNiCMaN
addikt
-
Hintalow
senior tag
Nekem csak eredeti játékaim vannak régóta, viszont régebbiek, és kénytelen voltam az indexes felmérésben bejelölni, hogy néha warezolok, ugyanis időről időre belefutok olyanokba, hogy idióta másolásvédelem, vagy egyéb miatt nem indul a gépemen, viszont a crackelt gond nélkül fut

-
Valaki el tudta már indítani az Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013-t? Hiába vettem meg elővételben, és hiába jelent meg épp most, nem akar elindulni (unlockolódni).
mod: Nah, végre megvolt az unlock.
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: [link]
-
albert8
veterán
válasz
nightmare13
üzenetére
Ugyan igy vagyok én is.

-
BigBlue69
őstag
válasz
nightmare13
üzenetére
Basszus nem vagy egyedül

-
sagem
addikt
Zindexes felmérés.. Mivel játszik a Magyar?
-
TheStigKrisz
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
én is

-
Rigó
csendes tag
válasz
lordjancso
üzenetére
itt olvashatsz róla, kb 40 hozzászólással ezelött linkelte valaki, én is onnan tudtam meg

Aki csatlakozott, az állítsa be az ESL profilnál a steam id-t:
Egy kis segítség by Olly
http://www.steamidfinder.com/ itt kitudod keresni a steam id-det.majd az esl-ben: menjetek a profilfülre felül, majd profil szerkeztése
és lesz olyan hogy játék fiókok
azon belül add ott keresd ki a listából hogy: steamid cs/dod majd írd be mellé amit kaptál steam id-t de STEAM nélkül csak a számokat tehát 0:0: stb stb stb -
psycroptic
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszönöm így sikerült sajna csak tegnap tudtam kipróbálni, de ezt megcsináltam és mostmár nem lépked ki.

-
SityiSXT
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Ha nem akarsz pötyörészni, és inkább célprogramot használnál:
Steam Mover
SteamTool Library Manager -
NFL#13
tag
Ha lenne még ilyen CS:GO beta-s ESL csapat, akkor én szívesen belépnék.
Ha esetleg nincs már sehol hely és lenne valami, aki csinálna az sem legyen sert szólni. Mert én sajnos nem értek hozzá.
Megérném ,hogy aki illetékes az írjon egy privátot.
Köszönöm! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kovsol
üzenetére
Szimbolikus linket hozz létre, például:
mklink /d "c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2" "d:\Games\L4D2\"
Nekem ugye a C az SSD, ha a letoltésnél is sporolni akarsz az irassal, akkor elkezdi majd kilepsz a steambol, atmasolsz mindent a célhelyre majd megcsinalod a linket es lehet ujrainditani a steamet és a letöltést.
-
Rigó
csendes tag
Csináltam én is egy teamet ESL-en a CS:GO betához, akinek még kellene az joinoljon be hozzánk.
[link]
pw.: majomember -
kovsol
titán
Olyat lehet a steamben beállítani, hogy bizonyos játékokat az ssd ről, másikat meg a hdd ről indítson ? Tudtommal nem.

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
DeFranco
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Hát valahogy így
De amúgy nagyon jó a játék, így nem adom fel. Gyöngyszem.@ollie: köszi, akkor megnyugodtam.
Amúgy most a Bulletstormot nyomom, ég és föld a demohoz képest. Azt lehordtam nagyon, de ezt nagyon élvezem. Wow! Van egy mondás az egyik videóban, ami nagyon találóan írja le a játékot: Van egy pont, amikor észreveszed, hogy az egész csatateret te kontrollálod. Ez az a pont, amikor a lövöldözős játékot abbahagyod, és elkezded játszani a Bulletstormot.
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Hát, én szerintem normalon kezdtem el, igaz egy rész miatt már lassan fél éve nem vettem elő, annyira lerohantak...
Lehet valahogy savegame-ban állítani a nehézséget vajon? Lehet ki kellene deríteni, mert előről már nem kezdem el, de ha tényleg ennyire durva, akkor a végére sem fogok elérni. -
Hard Reset - £4.42
Jó kis oldschool lövölde, és Steam-es.
-
válasz
Wizard of Oz
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak steam walletet adj meg fizetésnél

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami