Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
majd sale alatt jonnek a felajanlasok..

-
törölt tag
50%-os akcióban
£5.74 vagy 9 $
http://www.impulsedriven.com/mw3collection2
6 Map, és majdnem 1 GB -os méret
Eredetileg a Collection 2 -t nem akartam megvenni, mert teljes áron € -ban is sokallottam, DLC1 -et 15 $-ért vettem úgy rémlik
, de ezt ennyiért már csak nem hagytam ott 
-
danih
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
OMG új rangod van, grat!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolások :
Disciples II: Rise of The Elves
Super Meat Boy, Lone Survivor, Braid
Grotesque Tactics: Evil Heroes
Kicsit túllőttem a célon , meglátjuk hogy fogok boldogulni ennyi sorsolással

Már csak vagy 200ajándék van tartalékon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
n+1. hiszti a késő summer sale miatt, egy hivatalosan semmitmondó válasszal... nem vicces szerintem, a videó jobb volt
-
olly
aktív tag
Egy elég érdekes kép.
[link] -
csaba951
veterán
Azért a sales zsenik elgondolkodhatnának azon, hogy amíg nem indul el a nyári vásár, addig a türelmetlen felhasználók szépen elköltik a pénzüket az Amazon nyári akcióján.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Legendary
ŐRÜLET A HÉT KÖZEPÉN: Rock of Ages
Command & Conquer -
m4rk_
aktív tag
Úgy tűnik mégsem lesz leárazás, talán csütörtök...

-
Con Troll
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Ha jól tévedek, 23-kor lesz itteni idő szerint. Most ott 9:46 van, itt 18:46. 4 és 1/4 óra múlva kezdik, akkor ott lesz 14:00, itt 23:00.
-
m4rk_
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Nálunk, ha jól számoltam ez este 10.
-
Con Troll
senior tag
Summer sales szagot érzek

"We are planning to perform routine Steam server maintenance and updates on Tuesday, July 3, 2012 around 2:00 PM PDT (GMT-0700).
Chat, game lobbies, matchmaking, and the community web site may be unavailable during the maintenance. In-progress content downloads may also be temporarily interrupted. Game play should be unaffected, although some multi-player titles may experience interruptions."
-
m4rk_
aktív tag
Fél óra, fél óra!

-
lostprophet
aktív tag
Hmm, miért nem emlékszem én erre? Valamiért kimaradt nekem a tavalyi Summer Sale.
Én úgyis csak egy Kingdoms of Amalur + összes DLC-ért imádkozom, mert ugye a fejlesztők csődbe mentek és ők kezelték a játék Steames változatát, így nem tudom, hogy várható lesz-e egyáltalán valaha árcsökkenés. -
Tom6
aktív tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Tavaly nyáron egy kirakatból lehetett választani kisebb dlc-ket vagy egy játékot ticketekért, nem volt akkora nyereményeső, mint karácsonykor. Tavalyi

-
bpx
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
meglepődnék, ha nem így lenne
-
-
danih
veterán
Amúgy ha sok kicsi, jellemzően indie vagy olcsóbb árkategóriás játék hirtelen frissül (pár megás update), az azt jelenti, hogy új achik vannak és indul a sale, tessék ezt is figyelni

-
m4rk_
aktív tag
Egyszerűen besírtam... [link] Hatalmas!!!

-
Delta×
senior tag
Az biztos hogy este szoktak mindent frissítani szóval majd akkor derül ki

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
LaleeeSan
tag
Empire & Napoleon Total War™ - gém of dö jér edisön csak 1694 HUF
-
Delta×
senior tag
Tudja valaki mikor lesznek ezek a nagy steam nyári leárazások ?
-
Niczo
senior tag
Indiegaláék a full pack mellé hozzádobták a Trauma-t is!

-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
SenorGrande
senior tag
Amikor Steam Support-nak írtok, megszoktatok adni valami fiókinformációt, vagy elég az, hogy ugyan arról az e-mailről regisztráltam mind a kettőre?
Szerk:
Próbált már valaki a felhőből, vagy akár az egész felhő tartalmát töröltetni? Megcsinálják? -
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Space Ark
-
Pangelus
tag
Portal 2 Lego úristen ez milyen már

-
válasz
üzenetére
A gifteknek semmi köze ahhoz, hogy mi van a Steam librarydban.
Ha arra gondoltál, hogy elküldöd giftben azt a játékot, mely megvan neked, azt nem tudod elküldeni. Meg kell venned újra giftként, és úgy tudod elküldeni. Ha arra gondoltál, hogy már eleve giftkétn van meg az inventorydban, akkor azt természetesen el tudod küldeni, de nem marad belőle még egy példány (miért is maradna?).
Figyelem, a library meg az inventory nem ugyanaz. A library az accountodon lévő játékok listája, az inventory meg az accountodon levő giftek, ill. játékokon belüli tárgyak (pl TF2) listája. -
törölt tag
Egy kérdés:Ha küldök Giftbe egy havernak egy CoDMW3-at,és ő küld mondjuk egy Men of War-t,akkor mindkét félnek megmarad a játéka,vagy nem?
-
danih
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Semmit!
Majd futtatod, a többit ő elintézi. -
FuRiONight
addikt
Kérdés:
2 meghajtóm van C és D, és az utóbbin van a steam és a játékok. Most ha újrarakom a gépet, mit kell csinálni, hogy ne kelljen újból letölteni a játékokat, amiket eddig már leszedtem?
-
válasz
albert8
üzenetére
Igen, az be is van, de mivel a CDProjekt meg a GOG rendesen együttműködik, így lehetőség van az egy beregelésére is, csak valami képet kell küldeni, meg hasonlók valahova és berakják a GOG accra. Ennek menetével nem vagyok tisztában, nézelődtem volna a CDProjekt oldalán, de nálam jelenleg be se jön.
-
Nem éppen Steamhez kapcsolódik, de nem tudom hova máshova írhatnám.
Van egy Witcher bővített kiadásom (dobozos) és valahol olvastam, hogy be lehetne regelni GOG-ra, aki tudja mi a menete, megírhatná.
-
nightmare13
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére

-
lostprophet
aktív tag
válasz
nightmare13
üzenetére
Ha megmutatod a tiédet, én is megmutatom az enyémet

-
nightmare13
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Nekem is van három ilyenem, nem cserélünk?

-
lostprophet
aktív tag
Van 3 darab Red Orchestra 2 guest passom, az első három érdeklődő viheti.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy olyan steamcalculator-hoz hasonló oldalt, amivel azt lehet megnézni, hogy összesen mennyi helyet foglalna el az összes steam acc-on lévő játék, ha mindet 100%-ban letölteném?
Egy vinyóra akarom feltenni az összeset, de nincs kedvem egyenként összeadogatni őket
Köszi!
Gábor -
chungee
addikt
Értem. Köszönöm. Most már világos. Nekem jó mind a 2 verzió. Mármint, ha 1 játék steam-esként vagy steamwork-ként árulják.
-
HS 2142
őstag
válasz
chungee
üzenetére
Értelmezés kérdése. A steamworks támogatású játékok azok, melyek kódját regisztrálnod kell (!) steamen és a futtatásukhoz is elengedhetetlen. Steamesnek pedig a steam storeból megvásárolt játékot tekinthetjük, illetve a cserélhető gifteket. Utóbbiak esetében a dobozos változatot nem lehet steamen regisztrálni, így ha egy ilyen játékot szeretnél a steam accountodon látni, akkor csak a steam storeból vásárolhatnád meg.
-
chungee
addikt
Nem értem mi az hogy ha valami steam-es vagy steamwork-ös. Van különbség
Elnézést a tudatlanságomért. -
m4rk_
aktív tag
Amíg várunk a Steam nyári leárazására, az Amazon mozgósította magát, és elég jó akciókat dobott össze. Sok játék aktiválható Steam-en is.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Governor of Poker 2 - Premium Edition
-
Źşë'
addikt
az mitől lehet h nem megy a steamem? TF2 után (rendesen léptem ki belőle) ledobott és már vissza sem akar csatlakozni, (ClientRegistry.blob) őt töröltem de így sem jó... ahogy nézem a gift és trade szerók is behaltak... wtf?
ennyit ír: csatlakozás a fiókhoz...
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
nem tudom, de a steam most emiatt megbolondult... gondoltam átállítom németre, vissza angolra, és most elkezdte leszedni az egészet

-
cskamacska
addikt
Tehát magyar Steam klienssel kvázi nem lehet vele játszani?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más:
Bámulatos egyébként, hogy Humblibundlikon kívül(ami szinte mindig kötelező
) szinte alig vettem más indie csomagot. Pedig a havi 2 bundle most már teljesen megszokott, de annyira nem szoktak érdekelni, hogy még. 
Igaz az sem segít, hogy agyfaszt kapok a pixelgrafikás játékoktól, amit egyébként imádnak az alacsony költségvetéssel(vagy gyenge grafikussal
) dolgozó csapatok. Ha bele gondolok, hogy 2000-es évek elején egy Dino Run-t, vagy akár egy Retro City Rampage-t körberöhögtek volna, most meg sztárolják, és divat a NES szintű grafika. 
Kivétel van: Laser Cat világító macska.. Ütős!

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Ez nálunk pont este 7 órára esik? Lusta vagyok most számolgatni

Elnézést a tudatlanságomért.

eami