Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9201) föccer válasza iSonic (#9200) üzenetére


föccer
nagyúr

De jól lehet rajta teavizet forralni. LEgalább emondhatjuk magunkról, hogy szemelőtt tartjuk a környezetvédelmet, és a fülüs hőt hasznosítjuk :)

Hamán hő. Esetleg egy ilyen a 4770-re? VAgy valami combosabb?

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9202) oxox válasza Ghoosty (#9199) üzenetére


oxox
addikt

:R
egyenlore 2v2-ben jol megy (a szintemen) a cannon rush...kozben probalok egyre inkabb figyelni az otthonra is.

de lingek ellen muszaly cannont rakni???, mert mikor megerkezik az elso hullam orulhet az ember ha egy stalkere van...azt meg szetkapjak pikk-pakk....vagy meg seth taktikaja johet be, hogy 1 helyet hagyni nekik...azert ez eleg nehez a nagy rohanasba az elejen (ki kelltapasztalni mennyi hely kell nekik)

es mikor rak at masik ligaba?

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9203) Alg válasza oxox (#9181) üzenetére


Alg
veterán

Hát nem tudom, engem nagyon nem foglalt le, mikor megláttam egyből toltam az expet, utána nem sokkal a másodikat... egyel kevesebb gázt szedtem, kb. ennyi. Kovsol meg lerakott 2 spine-t és meg is fogta, szóval nem volt nagy ügy.

Sith7:azért mentem hozzád, mert láttam tőled eljöttek a zealotok. P-vel is jó ötlet falazni, annyi hely kell hogy kiférjenek az egységeid, azt meg 1-2 zealottal, hold position-re rakva el tudod állni, és nem jönnek át a lingek.

Cannon nem mozgatható egység, azaz speedligekkel mellette elszaladva szinte mindig van valahol gyenge pont - egy-két pylon, gateway, munkások...

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9204) Ghoosty válasza oxox (#9202) üzenetére


Ghoosty
őstag

Ha neked ling ellen már van 1 stalkered, akkor lehetne helyette simán 2 zaleot ami jól pozicionlva simán fog 6 linget. Csak szólok, hogy a stalker countere pont a ling, tehát ellene kihozni, elég nagy butaság.

Kiegészítő védelemnek egy-két cannon az teljesen rendben van, de egy rakást legyártani, az már nem igazán. Rush ellen pont azt kell csinálni, amit említettél is. Szűk kijárat, oda rakni hold positinnel egy vagy 2 zaelotot és már meg is van fogva.

Másik ligába akkor rak át, ha tartósan vered a nálad erősebb ellenfeleket. Tehát adott ligában tartósan 50% felett van a win rate-ed.

(#9205) iSonic


iSonic
addikt

én ma széttörtem az egeremet sikeresen nem voltam ideges egy picit sem ^^.

(#9206) FefeeX válasza Darth_Revan (#9197) üzenetére


FefeeX
veterán

Jah, azt én is olvastam hogy AMD szerint normális, de szerintem meg nem :P
Ráadásul a hangszennyezést sem bírta a dobhártyám (mindenem silent :) ), szóval az első dolgom, miután kicseréltem, és ez a negatív tapasztalat ért, hogy netről rendeltem az Accelerot

Djuree: a Twin Turbo gyakorlatilag az Accelero kiegészítése két hozzá készített ca. 8 centis ventivel :) Én eleinte 2 12cm-st raktam rá, de nagyon nagy helyet foglalt, és alig volt különbség :) (a TT nem ért meg nekem +3 ezret, mivel sok 12centis halk ventim volt otthon elfekvőben) - azt hozzá kell tegyem, ezek az Accelerok nagyon profik, és nem is annyira drágák...

föccer: jófélének tűnik az is, bár nem látom az igazi méretét :) Nekem ilyen van, venti nélkül is egész jó, de ventivel az igazi :) Értsd: ha ilyen meleg a kártyád, ventivel raknám csak rá... Apropó a házadban jó a szellőzés?

[ Szerkesztve ]

(#9207) Darth_Revan válasza föccer (#9201) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Ismét sikeresen rosszul fejeztem ki magam :DDD "ennél a VGA-nál" alatt a sajátomat értettem, ami Asus Mobility Radeon 5870 :B :B

(#9208) Alg válasza FefeeX (#9206) üzenetére


Alg
veterán

Én a 4670-re raktam kapásból a Gef 7600-ról öröklött VF700-at - kicsit reszelni kellett a pánton, hogy rámenjen, de azóta jól szuperál ;]

#9207: :Y

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9209) FefeeX válasza Alg (#9208) üzenetére


FefeeX
veterán

VF700AlCu nekem a 9800Pro-mon volt, de úgy ítéltem meg, hogy gyenge ahhoz már, hogy a komolyabb hőtermelésű VGA-kat hűtsem vele :) Mondjuk a 4670 annyira nem vészes, gondolom nem szalad 100fok köré :)

Darth_Revan: 4800 szériára is 110 fokot adtak meg, mint még normális hőmérséklet... Nem is tudtam hogy létezik 5870-ből mobility :Y Azért az durva lehet :) (azt tudom, milyen amikor ég a kezed alatt a laptop, az MSI M655X-em külső burkolata gyakran jár 45 fok felett... :)

[ Szerkesztve ]

(#9210) Alg válasza FefeeX (#9209) üzenetére


Alg
veterán

Ez már nagyon OFF lesz:

M655X és még működik? :Y Én 6 hónap alatt 4szer voltam szervízben vele, sorban: zsanérnál burkolatrepedés, kijelző szalagkábel, inverter+megint burkolatrepedés, és harmadik burkolatrepedés... végül visszakaptam az árát, és vettem ugyanannyiból egy ThinkPad T500-at 3650-el...

Jah, és nekem sem fázott a kezem a csuklótámaszon :DDD

szerk: jah, meg nyáron rendszeresen túlmelegedett, mikor még új volt akkor is

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9211) Darth_Revan válasza FefeeX (#9209) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Nem olyan erős az, mindössze egy kicsinyített, downclockolt 5770-es :B

[link] :)

(#9212) FefeeX válasza Alg (#9210) üzenetére


FefeeX
veterán

Túl nekem nem melegedett, de azért a fűtést alacsonyabbra lehet venni télen. Eddig 3szor cseréltek burkolatot, meg egyszer vinyót. Illetve egyszer a burkolatcsere helyett gépet cseréltek, egy új ugyanolyanra. Azon csak egyszer volt burkolat-repedés, azt kicserélték egy másfajta előlapra, és azóta hiába csapkodom, eléggé igénybe van véve, mégsem reped :) Szóval ez stabilnak tűnik - pedig én is reménykedtem a pénz visszafizetésben...

Darth_Revan: azért egy downclockolt 5770-re köcsög elnevezés az 5870... Minden esetre azért hozza az asztali 4850 teljesítményét, és az már nem rossz, főleg egy notiban... :)

[ Szerkesztve ]

(#9213) sith7 válasza Alg (#9203) üzenetére


sith7
nagyúr

Ezt tudom, csak leküldtem őket a cannonok mellé, és nem volt semmi otthon, mire meg lett elfogytak a probe - ok, és onnantól számomra vége volt a diavetítésnek ...

(#9214) frame>24


frame>24
addikt

Tehát pár napja játszom, de még csak a kampányt. (Sajnos multizni a fizetés megérkezése körül tudok majd... ;] )

Az lenne a legfőbb kérdésem, hogy HOGYAN megy skirmish (vs. AI) és rendes multiban a fejlesztés?? Mert ugye kampányban mindenféle dolgot vehetek pénzért (önjavító épület, lassító Marauder lövés, gyorsabb Medic, etc.), játék közben csak régi +armor, +damage fejlesztéseket kell lekérni, a többi azonnal aktív.
Illetve mi az, hogy pl. Science Vesselt (=gömb) csak protoss research pontok után használhatok egyáltalán, meg hogy lesznek-e ilyenek a multiban is, mint pl. Hive emulator/automated refinery/tech reactor stb...??

Köszönöm.

Jah, és néha vannak nagyon csúnya beakadások, ezek mindig a pálya legelején, mikor szalasztom az SCV-ket kristályért.
4GB RAM kevés a max. detailhoz? :O

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#9215) föccer válasza FefeeX (#9206) üzenetére


föccer
nagyúr

Hát, ha nincs oldala a háznak, az jónak számít? :D

Egyébként nem akar senki b.netre? Kellene egy kis segítség e-pénisz növeléshez :) Elkezdtem csinálni a combat archivmenteked, de sokkal egyszerűbb lenne, ha valakivel összebeszélhetnék, mert az idióta computerek sosem azt csinálják, hogy nekem jó legyen :)

Üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9216) föccer válasza frame>24 (#9214) üzenetére


föccer
nagyúr

multiban a fejlesztések általában a kiegészítő épületekből érhetőek el. Terrannál a techlab-ekből, Z-nél az edott egységhez tartozó épületből, P-nél meg vagy az egységhet tartozó épületből, vagy külön a forge-ből.

Üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9217) föccer válasza FefeeX (#9206) üzenetére


föccer
nagyúr

No, spemmelek még egy kcsiit a topikban :)

Néztem ezt a hűtőt. Eléggé brotálisnak néz ki :) Aztat írja leírás, hogy a listában nics benne a 4770-es. Van viszont 4870-es. Vajon jó lenne a karimra?

ps: no, ez mosz igazán looser, újonc hozzászólás lett :DDD

Asszem ma egy kicsit szét vagyok esve :DDD

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9218) Ghoosty válasza föccer (#9215) üzenetére


Ghoosty
őstag

Szerintem custom game-ben nem adja meg az achivementeket, csak ladderben.

mod:

Felmennék én, de sajnos még dolgozom és itt nincs felrakva, de el se indulna ezen a gépen.

[ Szerkesztve ]

(#9219) föccer válasza Ghoosty (#9218) üzenetére


föccer
nagyúr

:K

De megadja :)

üdv, föccer

mod: gyere fel és meglátod :)

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9220) Darth_Revan válasza Ghoosty (#9218) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Melee és az economy achievementeket megadja.
Ezek közül nekem már csak 1 hiányzik, de AI-vel sehogy se sikerül összehozni:( Can't Touch This, Raven seeking missle elől kellene elmenekülnöm :U

(#9221) Ghoosty


Ghoosty
őstag

Akkor ma én is növelek némi péniszt, úgyis mindig ki akartam próbálni a gyors kezdéses trükköket.

Amúgy seeker missile-t eddig még senkit nem láttam használni, csak campaign egyik pályáján a gépet, ott egy csomót kikerültem, de nem kaptam achit. :(

(#9222) FefeeX válasza föccer (#9215) üzenetére


FefeeX
veterán

Egy egyórás játékban 3 fővel az összes achit ki lehet szedni az első fülből :) Zerggel infestor, protoss és terran ellen, aztán foglalsz egy probe-ot --> nexus; foglalsz egy scv-t kb 10szer és építesz vele egy CC-t :)

(#9223) Darth_Revan válasza Ghoosty (#9221) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Mert campaign alatt nem számít :U
Insane AI is minimum fél óra mire kifejleszti és akkor is csak massive AA-val megtámogatva patrollozik a Ravenjeivel :U

[ Szerkesztve ]

(#9224) FefeeX válasza Ghoosty (#9218) üzenetére


FefeeX
veterán

Combaton belül a meelee combat és az economy az amit megad, de ott szinte az összeset ki tudod rakni egy játékon belül. Sajna nekem viszont ma valszeg nem lesz jó, max késő este (tudom, mert mi is úgy csináltuk)

A combat/league combatot meg megadja liga játékban meg FFA-ban. Azt még nem próbáltam, hogy megadja-e 7 Very easy AI FFA-ban (szerintem nem), viszont 3v3 coop módban megadta nekem pl a counter proof-ot és a would you kindly-t... Csak ugye ott CPU ellen tolod, aki nem asszisztál :)

(#9225) oxox


oxox
addikt

kov kerdesem:
van jelentosegge, hogy egy adott egyseg mennyit gyilkolt? mert ugye valtozik a "rangja" de ettol jobb lesz?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9226) FefeeX válasza Darth_Revan (#9220) üzenetére


FefeeX
veterán

Nekem is az az egy hiányzik, akkor majd megcsinálhatjuk este felé, TvT 1v1 aztán stimpackes marinnal lehet spurizni :)

oxox: eddig azt nem tudtam, hogy változik a rangja, de szerintem azon kívül, hogy van rá achievement, másban nem számít... :)

föccer #9217:Hát, igazából ha nincs rajt a kártyád, semmi garancia hogy jó rá, DE, össze tudod hasonlítani a NYÁK-od a 4850-essel, ha a csavarok egyforma távolságra vannak (ugyebár a felfogatás a legfontosabb benne, valamint hogy hol van a GPU, lelóg-e a hűtés a kártyáról etc - volt olyan 4850-es emberke, akinek ki kellett vágni a ház hátulját, hogy beférjen a hűtő :D )

Mikor megvettem, előtte én is órákig méricskéltem, hogy most akkor vágni kell-e a házat, illetve hogy hová kerül majd kb, mi elől fogja el a levegőt, etc; mert ugye az én 4850-em sem gyári NYÁK-os... De megoldódott :)

[ Szerkesztve ]

(#9227) vhunor


vhunor
őstag

Van 2 db szabad SC2 vendégkódom, aki szeretne egyet, priviben jelezze (jelentkezési sorrend alapján osztom ki).

(#9228) whitezo88


whitezo88
nagyúr

1 hónapja van már sc2 és még van voltban CE. érdekes, tényleg jó sokat gyártottak.

(#9229) FefeeX válasza whitezo88 (#9228) üzenetére


FefeeX
veterán

WOTLK-t egy évvel kiadás után lehetett féláron venni... Szóval lehet lesz ebből is... :)

(#9230) föccer


föccer
nagyúr

No, küzdök a psionic assaultal. Eljutottam a mai második próbálkozásra 183-ig. Nem reménytelen a helyzet, de nem is túl rózsás.... :) :(

Uténna már csak a másik P-s kihívás van, és ki lesz pipálva az exploration archivmentek.. Alig várom :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9231) adrian360


adrian360
őstag

na kezdek ráérezni a játékra, sikerült 25%-os arányomat felvinni 50%-osra 1v1-ben(42/41) :)
kiváncsi vagyok mikor fog feljebb rakni, most csináltam zsinórban 10 győzelmet , és elötte is volt már két 5-ös sorozatom (azt reméltem van hot10 achi is de nincs csak hot5 :) )
volt ma egy vicces partim egy terran ellen, mass marine támadását kivédtem collosus-okkal, majd egyből vissza is támadtam, csak nem tudtam minden épületét leszedni, a pár barackját elkezdte reptetni, és az expjén is arra ment hogy épületeket reptetett. még vagy 10-15 percig kergettem mire mindent le tudtam szedni, gondolom arra várt hogy majd megunom és kilépek, dehát engem nem olyan fából faragtak :)

az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a mikor diamond ligás meccseket nézek, a protoss bázison szinte alig van aki photon cannon védelmet rak, pedig ha terránnal ellen játszom szinte biztos jönni fog 4-5 banshee-vel és mire lewarpolnék stalkereket, biztos hogy szépen megritkítja a bázisomat. ezért én mostanában ha meglátom a startportját, és hogy onnan bansheezni fog, egyből telerakom a bázisomat photon cannonnal. Szerintetek ez felesleges, és tanuljak meg jól mikrózni stalkerekkel meg observert tartsak inkább a bázis felett ?

(#9232) föccer válasza adrian360 (#9231) üzenetére


föccer
nagyúr

Grat az eredényekhez.

Sajnos van néhány ilyen retardált gyerek, akkoi a tuti bukó meccseket így zárja. Szerintem erre verik a gép elött. Csak az nem tudom, hogy akkor miért nem néz inkább pornót :F :D

Lehet arra vár, hogy megund, és kilépj, lehet arra vár, hogy disconnectelj, és akkor megint behúzhatja magának ezt az igencsak megérdemelt, fényes győzelmet.

hányni tudnék az ilyentől.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9233) whitezo88 válasza adrian360 (#9231) üzenetére


whitezo88
nagyúr

érdekes, hiszen azonos erősségű embereket ad be, én elég sokáig voltam 50% felett, inkább 60% úgy jutottam fel arany elejére. bár aztán inkább vesztettem mint nyertem. és közelről sem vagyok gyakorlott.

(#9234) Alg


Alg
veterán

még egy játékost várnánk 2v2-re... :U

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9235) rt06 válasza adrian360 (#9231) üzenetére


rt06
veterán

imho nem telerakni kell, csak annyit, hogy fedje nagyjabol a teljes bazist
megvedeni ugyan ez nem fog, ha betamad legierovel, de a csipkedest, parasztok piszkalasat ketszer is meggondolja, mielott berepulni, plusz van ugye mindenhol detektorod, ami ved a dt-k, roach-ok es egyeb nem lathato egysegek ellen

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9236) sith7


sith7
nagyúr

Köszi a mai meccseket , mindenkinek :C

Iszonyú jó 3v3 - kat toltunk, annyira belejöttem a stormozásba, hogy az is kapott belőle, akinek nem kellett volna :DDD ... írjátok a lagg számlájára lécci

Az egyik meccsen az egyik srác full gyémánt volt, a másik kettő full platina, mégis talán az volt a mai legkönnyebb win .. :F :U

Olyan acsit kaptam, hogy:
psionic death, warp in madness, meg protoss macro master :D

Az utolsó meccset Konflikt fogja kommentálni ... :U

[ Szerkesztve ]

(#9237) rt06


rt06
veterán

ezt Djuree kedveert, pl igy lehet megfogni egy 6-pool-ling rush-t, az uber imba zerg ellen

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9238) FefeeX válasza oxox (#9193) üzenetére


FefeeX
veterán

sajna megprobáltam match historyból, de ott nekem nincs save replay parancs... :(
Szóval legközelebb mentenem kell, nincs mese...

(#9239) rt06 válasza FefeeX (#9238) üzenetére


rt06
veterán

[link]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9240) FefeeX válasza rt06 (#9239) üzenetére


FefeeX
veterán

kösz, akkor azért nincs mert teli van brutal kampányos replay-ekkel a mappa :(

(#9241) rt06 válasza FefeeX (#9240) üzenetére


rt06
veterán

kampanyt elvileg egyel melle, a saves-be menti, biztos, hogy jot nezel? (amennyiben igen, es van kampany-rol rep-ed, pls tolts fel egyet az alairasomban levo oldalra, olyanom meg nincs)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9242) emmm


emmm
senior tag

Egyébként mi ez a makrózás-mikrózás? Nagy-kicsi sereg? Furák még nekem ezek a "szakszavak". :D Ha jól értettem, ez a 6 pool-lingezés azt akarja jelenteni, hogy a Zerg az elején a drone-ok előtt egyből kivárja a Spawning Poolra a 200-at és azonnal lingeket gyárt? (mondjuk ez gusztustalan szerintem, és elveszi a kedvet a játéktól...)

(#9243) kovsol válasza emmm (#9242) üzenetére


kovsol
titán

macro: gazdaságod
mikro: egység kezelés
6 pool: 6 drone al várod meg a 200 mineralt a poolra, de lehet pl 8 pool 10pool 14 pool ez mind azt jelenti hány szedőd van mikor lerakod

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9244) emmm válasza kovsol (#9243) üzenetére


emmm
senior tag

Értem, köszi a választ. :R

(#9245) Arhquis válasza emmm (#9244) üzenetére


Arhquis
aktív tag

Ha tudsz angolul, akkor itt mindent megtalálsz:

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Strategy

(#9246) FefeeX válasza emmm (#9242) üzenetére


FefeeX
veterán

gusztustalan :) nos, védhető, és gyakorlatilag ezzel a lépéssel végleges hátrányba kerül, ha ki tudod védeni a korai támadásait... A rush átka, hogy max a 10. percig vagy vele életképes :)

(#9247) FefeeX válasza rt06 (#9241) üzenetére


FefeeX
veterán

okés, megnézem mégegyszer, de a nevek alapján kampány volt :) Aztán ha van töltök fel, vannak tanulságosak (mindegyik brutal :) )

hm, basszus, írhattam volna az előzőbe is, már mindegy :)

[ Szerkesztve ]

(#9248) bpx válasza adrian360 (#9231) üzenetére


bpx
őstag

"ezért én mostanában ha meglátom a startportját, és hogy onnan bansheezni fog, egyből telerakom a bázisomat photon cannonnal"

kb. ez a lényeg kifordítva - ha vki tudja, hogy nem jön semmi, akkor minek védekezzen ellene
magasabb szinten máshogy zajlik a játék, folyamatos derítés, ellenfél nyomás alatt tartása, mapcontrol stb.
érdemes úgy is nézni a replayeket, hogy csak egyik fél szemszögéből látod a dolgokat

(#9249) whitezo88 válasza rt06 (#9237) üzenetére


whitezo88
nagyúr

+1 példa arra hogy a noob zerg használ 6poolt, mivel a játék maradék részében semmi serege nem volt, csak 2 épületet gyártott stb bár én Terran helyében raktam volna le sensor towert a tankok miatt de amúgy elég fölényes győzelem volt. ha ilyennek megfogják a 6poolját, meghalt. mert amúgy nem jó zergből.

(#9250) FefeeX válasza whitezo88 (#9249) üzenetére


FefeeX
veterán

Ha van sensor tower akkor amit nem látsz arra is lő a siege? Mert akkor van értelme, de amit neten olvastam róla, az alapján nem lő... Próbálni meg nem próbáltam mert drága :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.