Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9501) föccer válasza Alg (#9499) üzenetére


föccer
nagyúr

Én inkább a muta speedling kombót tolom/toltam. A bannelingek sajnos egyszer használatosak, és így hamar eltünik a támadóó sereg :( A másik nagyon erős kombó, amit 2v2ben próbálgatok, az a corruptor/ultra. Nagggyon kamények. A levegőben a corruptorok verhetetlenek, lent a földön meg jönnek az ultrák golyófogónak, mögüllük meg ezerrel lőnek a társ egységei. Frankó :K

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9502) Alg válasza föccer (#9501) üzenetére


Alg
veterán

Marine ellen viszont nagyon nem jó a muta/ling, a muta/baneling annál inkább (sőt, ZvZ-ben is jó a hydrák miatt)

Ultra+hydrát P ellen szoktam általában, a corruptor nagyon eszi a gázt... bár mostanában inkább corruptor+hydra+ling, és később brood lord irányba megyek (mire kihozzák a colo-t a hydraling ellen, kész kell lenni 5-6 corruptor-nak)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9503) wilddog


wilddog
tag

Sikerült megvernem a gépet 1v1 -ben medium fokozaton.
Zerggel játszottam, a gép meg protossal volt. Nem hittem, hogy sikerül, mert már vagy 10edszerre kezdtem el ugyanazt a scenariot,, de végül összejött. Semmi mást nem csináltam, csak felfejlesztettem a lényeimet és az egységeimet magasabb szintre ill. kiépítettem a fő Hatchery-met Hive-ra a végén, közben pedig sikeresen visszavertem a protoss támadásokat, amit főleg a Hydralisk-jeimnek köszönhetek. Mert a Hydra-k nemcsak a szárazföldi erőt, hanem a légierőt is tudják támadni, szerencsére.
A legvégén 4-5 Hatch-t kiépítettem, visszavertem egy nagyobb P támadást és megindultam az összes lényemmel a Protoss bázis felé Hydralisk, Roatch, Ultralis-kel. Nem tudta kivédeni, pedig volt vagy 5 bázisa neki is.
Igaz, ez a fajta játékmód amit játszottam, sztem 10 ből egyszer ha bejön, mert game közben nem támadom egyáltalán a bázisait, csak a legvégén, ha túlélem.
Az a nehéz, legalábbis nekem, hogy amikor építgetem a cuccokat, közben nehéz még támadást is indítani az ellenfél ellen ,,volt már olyan, hogy korán támadtam meg a bázist, a lényeim mind odavesztek, az ellenfél pedig ezt kihasználva gyorsan letarolt. Egyébként még kezdő vok ebben a Starcraft-ban. A másik, hogy nekem valamiért könnyebb zerggel játszanom, mint terrannal; terrannal sokkal nehezebbnek tűnik, a zerg-ben sztem az a jó,hogy rövid idő alatt tudok írtó sok egységet legyártani.

(#9504) föccer válasza Alg (#9502) üzenetére


föccer
nagyúr

Hy,

Én P ellen szinte kötelezőnek érzem mostanság a corruptort. Hiába eszi a gázt, must have. A void-okat valamivel fogni kell, és a mutáknak ez csak nagyon nagy számban megy. Míg 8-10 corruptor simán fogja az ugyanakkora void sereget. A mutáat csak a játék elején szoktam használni harassra. Lehozok 7-8-9 darabot, oszt megnézem védi-e valamivel a mineral line-ját. Ha nem, akkor lekapdosom a gázrol a parasztokat, oszt már ott sem vagyok. Extrém esetben szoktam arra használni, hogy ha túl nagy sereggel jön szembe az ellen, hogy akkor a bázisát betámadva visszafordulásra kényszerítsem. Néha ez is bejön. Viszont a 10-12 perctől szite csakis a mapkontrolra jók. A többire ott a corruptor éing rócs, vagy valami hasonló. A bannelingeket leginkább fal robbantásra használom. 10-12 banneling bankotrobbant, a speedlingek meg kisöprik a szajrét a széfből :D Ha szabad így fogalmazni :)

T ellen persze nehezebb a játék. Ha mmm golyót haz, akkor burrow banneling, és miután megpusztult a serege nagy része, akkor kontra támadás. Később meg broodlord/ultra. Persze az ultráknak szigorúan 6-os páncéllal :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9505) föccer válasza wilddog (#9503) üzenetére


föccer
nagyúr

Hajrá, csak gyakorlás kérdése és belejössz :)

Egyébként az pedig gyakorold, hogy marha gyorsan elkezdesz támadni egy kissebb sereggel, és azzal elkkezded szekálni az ellent. Ha nem így teszed, akkor hamar átveszik a játék irányítását, és akkor csak kapkodod a fejed, hogy hol, éppen mi történik, kiesel a saját játék ritmusodból, és hamar gg lesz a vége.

Z-vel én mostanában ezt az alap kezdést csinálom, hogy 9-overlord-14-gáz-13 pool-15 lord-16 queen.

Amint lejött az extraktor, 3 drone-t azonnal ráállítani, és ki kell szedni 100 gázt (nem kevesebbet, és lehetőleg nem többet), utánna menni vissza velük mineralt szedni. Amint lejött a 100 gáz, addigra kell elkészüljön a pool, és azonnal indítani kell a zerglingek speed fejlesztését. Amint lejött a queen, azonnal injekt larva, és amint lejöttek a +lárvák, újra. Amint megjött a pool, onnantól csak a zerglingeket hozod, egészen addig, amíg a második injekt larvákból megvett zerglingk meg nem jönnek. Kb ezt megelőző 10-12 másodpercel fejeződik be a lingek speed upgrad-je, és a játék 4,5-5. perce körül jársz. Ha megöttek a lingek, akkor a tudnod kell, hogy hol az ellenség bázisa, és hogy mivel játszik, és milyen nyitó taktikát választott. Ha minden ok, akkor meg kell indulni azzal a 24-26 linggel, ami van. Innentől kezdve csakis dronokat kell venni, kb 20-24-ig, de ez már attól függ, hogy mennyire volt sikeres a rush.

No, próbálgasd ezt a taktikát a gép ellen, és várjuk a beszámolókat :D

Üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9506) Alg válasza föccer (#9505) üzenetére


Alg
veterán

Így lehet lemaradni gazdaságilag az elején nagyon... először scout, és ha kell, akkor hozza a sok linget, egyébként inkább a drone-okat az elején, akár 30-40 supply-ig...

Sok speedling akkor kell, ha nem falaz az ellen/2gate-et látsz/Z ellen akarsz agresszívan kezdeni

Elbuktam már pár meccset a korai lingezés miatt, mivel 7-8 drone helyett csináltam lingeket, és semmit nem tudtam velük kezdeni később...

Sőt, mostanában a ling speed-et is kihagyom néha, a gyorsabb roach+hydra kedvéért (P ellen, amíg nincs templar/colo, a hydra szinte verhetetlen, akár ling, akár roach tank-al)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9507) iSonic válasza Alg (#9506) üzenetére


iSonic
addikt

speedling egy iszonyatosan szemét egység.. :(

(#9508) kovsol


kovsol
titán

nem lesz valami móka ma este ? :F

May the Force be with you!

(#9509) Alg válasza kovsol (#9508) üzenetére


Alg
veterán

Móka mehet felőlem is - ladder-t már nem nagyon vállalok mára...

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9510) WayneGace válasza föccer (#9504) üzenetére


WayneGace
őstag

"A void-okat valamivel fogni kell, és a mutáknak ez csak nagyon nagy számban megy. Míg 8-10 corruptor simán fogja az ugyanakkora void sereget"

Ez konkrétan nem igaz. Void eszi a corruptort, muta ugyanannyi árban, mint a void jobb ellene.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#9511) föccer válasza Alg (#9506) üzenetére


föccer
nagyúr

Na jah. Jó dolog az erős gazdaság, csakhát azon a low szinten, ahol én mozgok az ellen ritkán épít erős gazdaságot. És hát hozhatom én a dronokat kilószámra, ha az 5-6 percben besétál 10-12 mariska és fossálő mindent... Persze a scout kimaradt az előző felsorolásból. Nem is azt mondtam, hogy ez a pirps ász, de egy alap, kezdő BO. Amikor valaki pókerezni tanul, ott sem azzal kezd, hogy mi az a dubla lyukas sorhúzó, hanem az, hogy mikor adjunk meg egy 3 bet-et. Vagy már megint tévedek?? :F ;]

Szóval a fast speedlingnek 2 lényege van. Segít fogni az ellenfél rushait, valamint egy jól időzített támadással rommá lehet verni az ellen gazdaságát. (P ellen), vagy egy kis segítséggel (banneling) akár a T-t is.

Én biza kiállok magamárt, és azt mondom, hogy egy kezdő játékos igenis kezdjen az alap dolgokkal, még akkor is ha későbbiekben ezeket a dolgokat le kell hogy vetközze magáról. Mert kérdem én: mikor fog magtanulni játszni, ha a 6. percben leírtják mindig, a jó gazdaság miatt?

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9512) Alg válasza föccer (#9511) üzenetére


Alg
veterán

Saját tapasztalat: sokkal többet lehet tanulni abból ha csak a gazdaságot építed az elején, mintha kitalálsz magadnak valami rush-szerű kezdést és vagy bejön vagy nem.

Ha nincs egységed, és levernek, sokszor, előbb-utóbb rájössz mikor kell védelmet gyártani, míg ha seregelsz, sosem fogod kitalálni, mikor lehetett volna belepréselni még pár drone-t.

Elején én is 10pool-oztam sokat, amíg nem szoktam meg a mechanikákat, de fejlődni akkor fejlődtem, mikor a gazdaságot kezdtem ezerrel építeni az elején.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9513) kovsol válasza föccer (#9511) üzenetére


kovsol
titán

amúgy minél lejjebb van az ember a ligákban annál kiszámíthatatlanabb az ellenfél azt figyeltem meg
van amikor egy silver vagy goldos jobban megizzaszt mint egy platinás ellenfél

(#9512) Alg : és most ilyenkor bevillan amikor én gazdaságomat építettem és te kétszer is orvul lerusholtál :N jó tudom ott el is b@sztam, de akkor is rossz emlék

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9514) Alg válasza kovsol (#9513) üzenetére


Alg
veterán

Az a jó ha rossz emlék, abból tanul az ember ;]

Vereségeket, hibákat jobban megjegyzed, mint a győzelmeket.

P-hez ha bemegyek a 12-13. drone-al akkor látom általában hogy 2 gateway vagy gateway+core jön, és ez alapján alakítom a kezdést. Ha 2 gate és esetleg gáz sincs, akkor 1-2 spinecrawler és speedling gyártás, ha core akkor droneozás, és folyamatos scout (és tech hydrára)

Meg persze néha be lehet próbálni egy-egy rush-t, de alaptaktikának használni háááát... nem tudom... mondjuk goldig elég lehet - az már más kérdés, mennyire élvezetes az ilyen játék :)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9515) kovsol válasza Alg (#9514) üzenetére


kovsol
titán

hidd el múltkor abból a 8db CG mérkőzésből nagyon sokat tanultam, amúgy elmélet nekem is megy, csak az izgalom miatt mindig valamit elbaszok :D ellened pl a scout maradt el :DDD gondolhatod hogy izgultam ha ezt is kibírtam hagyni :U

én főleg protos ellen szoktam speedre menni és banling és rush, de ott is inkább csak gazdaság megnyomorítása a cél és nem a gyors győzelem, amúgy meg nagyon sokszor én az első 100 gázt techre tolom el és nem speedre, mert muta powa ;] utálok talajon nyomulni amúgy, egyedül a roachokat szeretem, de azt is zealotok ellen, olyan jókat lehet mikrozni azok ellen

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9516) föccer válasza Alg (#9514) üzenetére


föccer
nagyúr

hogy egy kezdő játékos igenis kezdjen az alap dolgokkal,

mondjuk goldig elég lehet

Akkor szerintem nem ugyan arról beszélünk ;]

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9517) Alg válasza föccer (#9516) üzenetére


Alg
veterán

az már más kérdés, mennyire élvezetes az ilyen játék :P

Gyere inkább szedjünk össze valakiket játszani

Lehet akár 1v1 ZvZ party is, Kovsol is jönne :D

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9518) föccer válasza Alg (#9517) üzenetére


föccer
nagyúr

Go to ágyikó aludni :( Reggel (?) 3 kor kelek. 1/2 6-ra lent kell lennem Szarvason.

Egyébként szerintem a sorozatos vereségek után az így összeszedett győzelem is édes lehet. Sőt. Az is. És nem ellent mondani akarok neked, mert amiket néztem tőled repeket, láttam, hogy kilóméterekkel vagy előrébb a játékban, mint én. Igazán jól tolod. Csak talán pont ezért én közelebb vagyok a kezdő szinthez, így jobban látom, hogy hol kell elkezdeni.

Mert kérdem én: mi a ló***t fog csinálni a tag 1500-as incommal, ha mindössze 25-ös apm-el tolja, mert még keresi a hotkey-eket? MEg még nem ismert a saját egységeit, meg a többi fajét? Neked megy az 1 (hachery) s dddddd o billkombó, de lehet, hogy erre valaki csak néz bután, hogy miről van szó :DDD

No, mára jóccakát, holnap este jövök.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9519) Giot válasza föccer (#9518) üzenetére


Giot
addikt

Szép jó estét mindenkinek!
Ismerős muzsika :) ? [link]

++nem válasz akart lenni föccer. Sry. :B

[ Szerkesztve ]

(#9520) oxox válasza Eagl3 (#9495) üzenetére


oxox
addikt

nemsoka feltesz...csinalsz 2-3 sorozatot es feldob...engem 2v2 bronz masodikbol dobott fel ezust masodikra...aztan volt egy borzaszto sorozatom visszaestem 14-re....de tegnap/ma sikerult feltornaznom magam a 3.ik helyre (azota 2-3x annyian vagyunk ebben a ligaban)...ma reggel 6w2l volt az aranyom :DDD ....50% koruli az aranyom.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9521) Eagl3 válasza oxox (#9520) üzenetére


Eagl3
veterán

A poén az, hogy 2v2-be meg egyből platinába tett... mondjuk én inkább 1v1-et játszom, szvsz az-au igazi. 2v2 max egy összeszokott párossal jó sztem.

(#9522) oxox válasza Eagl3 (#9521) üzenetére


oxox
addikt

nekem az 1v1 nem tetszik annyira...jobb szeretem a nagyobb palyakat, es a tobb ellenfelet....hat igen a randomnak megvan a hatranya...

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9523) oxox


oxox
addikt

egy kerdes:
ha nincs epuletem akkor ha nem tevedek buktam a partyt? csakmert volt ma egy ZZvPZ meccs...en voltam a Protoss (meglepo :) ), es a vegere maradt 6 voidom, es szetkaptam a ket bazist, de kozben a kis aprolekok szetszedtek a mienket...majd kiirta, hogy buktam.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9524) rt06 válasza oxox (#9523) üzenetére


rt06
veterán

igen, a meccs addig tart, amig:
- fel nem adja az egyik fel
- az egyik felnek el nem fogy minden epulete

a ket feltetel kozul barmelyik teljesul, a meccsnek vege

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9525) oxox válasza rt06 (#9524) üzenetére


oxox
addikt

:)) az ellenfel tudta

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9526) goku_sama válasza oxox (#9525) üzenetére


goku_sama
tag

Érdemes ilyenkor egy paraszttal valahol új főépület építésbe fogni, ha mást csinálsz (pylont, vagy msát), akkor az ellenfél a reveal timer lejárta után látni fogja az épületeidet :)

(#9527) oxox válasza goku_sama (#9526) üzenetére


oxox
addikt

tettem, csak lefuleltek aztan levadasztak a probe/t.......mindegy maskor teleszorom a palyat pilonal :) ...az mennyi ido az a reveal time?

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9528) iSonic válasza rt06 (#9524) üzenetére


iSonic
addikt

vagy simán átvered és kilép :)

(#9529) oxox


oxox
addikt

ujabb kerdes fogalmazodott meg bennem....
prot repulo egyseg, ami buborekot tud csinalni....mindent megemel? gondolom thort, collossus, ultrat nem...de pl tankot vagy imortalt?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9530) hajsza válasza oxox (#9529) üzenetére


hajsza
aktív tag

Ezen leírás alapján a masszív (nagydarab) egységeket nem tudja felemelni. A linket követve pedig a masszív egységek a következők: carrier, colossus, mothership, battlecruiser, thor, brood lord, ultralisk. Tehát tankot fel lehet emelni.

(#9531) sith7 válasza oxox (#9529) üzenetére


sith7
nagyúr

Simán ... phoenix a neve

(#9532) oxox válasza sith7 (#9531) üzenetére


oxox
addikt

:R mindkettotoknek koszonom.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9533) kovsol válasza oxox (#9529) üzenetére


kovsol
titán

igazából ha nem tudnám, hogy te már 200 játékot letoltál és protoss a fajod, akkor nem döbbennék le az ilyen kérdéseken :N

May the Force be with you!

(#9534) oxox válasza kovsol (#9533) üzenetére


oxox
addikt

hasznaltam mar nehanyszor....de nagyobb egyseget nem probaltam vele emelni....scv-t szivattam vele fokent, ellenem talan 3x lattam...ezert a tapasztalatlansag...szoktak nagyobb csapatban hasznalni???

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9535) hajsza válasza oxox (#9534) üzenetére


hajsza
aktív tag

3-5 darabos csapatokban már láttam velük replay-t. Az egyik felemeli a célpontját, a többi meg szétlövi. Meg persze légvédelemre is alkalmasak.

(#9536) JamesHun


JamesHun
addikt

sajnos fel tudja emelni :S

SeriesX: JamesSHun

(#9537) iSonic válasza kovsol (#9533) üzenetére


iSonic
addikt

200 letolt játék átlagban használt egyésegei szerintem oxox-nál a következő volt-> photon cannon (egységnek tekintjük ebben az esetben :D), stalker és zealot illetve void ray.. :D

(#9538) oxox válasza iSonic (#9537) üzenetére


oxox
addikt

zealot csak elvetve :) az elejen mostanaban falnak hasznalom, de nem komazom, mert konnyen mikrozhato....viszont ha mar piszkaltok/szijatok a verem :)) , akkor az obeservert ne hagyjatok ki!!!....szeretettel hasznalom. Amugy szinte minden egyebet szoktam valtozo mennyisegben (attol fugg mi jon ellenem....immortalt/phonix-et valoban kevesbe). Ahhoz kepest, hogy az egyel semmit nem jatszottam multiban, nem vagyok elegedettlen.

Az emlitett immortalt azert nem hasznalom nagyon, mert jobb szeretem a gyorsan mozgo egysegeket....es persze a cannon-t :DDD ...meg azt mikor leleptetem oket, erre noob-oznak :)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9539) Arhquis válasza oxox (#9527) üzenetére


Arhquis
aktív tag

Ha 2v2 vagy többvtöbbet játszol, akkor ha szétszedik mindened, de télleg mindened, de a társad nyer, akkor te is nyersz!!!

Ha leszedik minden épületed, attól még az egységeid használhatod.

Party akkor bukta, ha az összes party member bukta.

(#9540) oxox válasza Arhquis (#9539) üzenetére


oxox
addikt

akkor mondhatni, hogy ott is a csapattars bukta :DDD ...meg en :))

es mivan ha a csapattarsam kilep? es utana nyerem meg (hasznalva az O egysegeit...volt mar erre is pelda)?
akkor is kap pontot? jahh es azt nem lehet valahol latni, hogy a kilepett csapattarsnak mennyi nyersanyaga, szabad szuletendo helye van? at lehet utalni a nyersanyagat?

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9541) kovsol válasza oxox (#9540) üzenetére


kovsol
titán

ha kilép a társ a nyersanyagát elosztja a bennmaradtak közt és a termelői is a társaknak termelnek, és ha megnyeritek akkor a kilépett embernek is győzelmet számol el, de inkább DC szokott lenni minthogy kilép valaki

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9542) oxox válasza kovsol (#9541) üzenetére


oxox
addikt

dc?
maradjunk a 2v2-nel...kilep a csapattars az elejen....atdobja nekem a lovet, a parasztok nekem termelnek...akkor az en kasszambol (gyakorlatilag kapok egy expet) fejleszthetem ot....es ami a sarokban van az felmehet 400/400-ra (marhogy egysegek szamat tekintve?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9543) kovsol válasza oxox (#9542) üzenetére


kovsol
titán

dc=disconnect (megszakad a nete)
te kapod a zsetont, és te tudsz termelni az ő házaival, nem lesz 400 egységed saját unitokból akkor se, max akkor tudsz 400-t irányítani ha gyártasz az ő bázisán, de te irányíthatod azt is

May the Force be with you!

(#9544) oxox válasza kovsol (#9543) üzenetére


oxox
addikt

ertem. :R ...Ooo es azt honnan latom, hogy mennyi szabad kepezheto embere ill. hely van? onnan, hogy nem indul el a kek csik az aktualis neveldeben?

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9545) Djuree válasza oxox (#9544) üzenetére


Djuree
félisten

nevelde :DDD :C
a zergnél meg keltető van :DDD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9546) oxox válasza Djuree (#9545) üzenetére


oxox
addikt

:DDD kindergarden

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9547) Arhquis válasza oxox (#9542) üzenetére


Arhquis
aktív tag

Véleményem szerint, ha DC-zik a társad, akkor megkapja a pontot. Viszont ha ő maga lép ki, akkor nem hinném, hiszen Surrender gombra kattint, tehát bebuktatja magát.

Legalábbis így logikus.

(#9548) oxox válasza Arhquis (#9547) üzenetére


oxox
addikt

es forditva? ha dc van akkor nincs pontlevonas veresegnel?

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#9549) kovsol válasza Arhquis (#9547) üzenetére


kovsol
titán

akkor hogy megcáfoljam múltkor berusholtak 3v3 randomban engem és nem maradt semmim, a pénzt odaadtam az egyik srácnak és fogtam magam kiléptem, és így is +1win és +44 pont befigyelt miután végeztek

és ha DC van akkor is van pontlevonás... ha nem lenne akkor mindenki aki vereségre állnak kihúzná a netet azt kész

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9550) oxox válasza kovsol (#9549) üzenetére


oxox
addikt

ezert kerdeztem...marhogy netkihuzas ;]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.