Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9951) hajsza válasza Ptech (#9948) üzenetére


hajsza
aktív tag

Nagyon érdekes meccs volt. ArgOs-nak jócskán van képzelőereje, le a kalappal előtte.

(#9952) sith7 válasza Ptech (#9948) üzenetére


sith7
nagyúr

cannon rush, ala zerg :DDD :Y

(#9953) Konflikt válasza Ptech (#9948) üzenetére


Konflikt
addikt

hat ez nemgyenge:D

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA

(#9954) WayneGace válasza iSonic (#9902) üzenetére


WayneGace
őstag

Te valami nagy terran fan lehetsz. Terran op, ez tény. Mindenki látja és belátja, kivétel néhány terran játékos. Morrow szintű terran játlosok is elismerik. Nem azt jelenti, hogy terran egyenlő győzelem, de jelenleg kiegyensúlyozatlanság nekik kedvez. Diamond ligában is ugyanúgy használják az MMM-t, mint alacsonyabb ligákban.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#9955) rt06 válasza Ptech (#9948) üzenetére


rt06
veterán

omfgwtfbbq, ez nagyon nagy

mas: mara volt nemi sikerelmeny is, ime egy elrontott cannon rush

WayneGace:
nemi indoklast is tudnal melle, azon tul, hogy ez teny, meg hogy fogalmam sincs ki szerint is az (ok, ez utobbi az en fogyatekossagom, hogy nem ismerem, de ez szamit legkevesbe)

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9956) WayneGace válasza rt06 (#9955) üzenetére


WayneGace
őstag

Morrow jelenleg az egyik legjobb terran játékos, több sc2 tornát is nyert már. A terran egységek ár-érték aránya jobb, mint a másik két fajnak. Elég csak a maraudert megemlíteni. Reaper-ről fölösleges szót ejteni. Terran egységek rendelkeznek a legnagyob range-el, tank, thor, viking. A MULE, amivel a terran-nak nagyobb incomja van kevesebb harvesterrel is, mint riválisainak. Insta supply, planetary fortress. Stim pack, ami óriási dps-t ad a marine-nak éa a marauder-nek, medivac miatt lényegében nem kerül semmibe, mert azonnal gyógyítja őket. Raven képességei is erősek jelenleg. Ez csak legszembetünőbb, persze sokkal könnyebben is játszható, a falazás, az egység nélküli scan miatt.

BestSecret invitációt privátban adok.

(#9957) iwu


iwu
addikt

hihetetlen ez a szájtépés...micsoda problémáitok vannak.
wazzeg, élvezitek Ti még egyáltalán a játékot, vagy csak az a lényeg, hogy minden be legyen magolva, és másodpercről másodpercre jól legyen minden letéve...(persze aki nem így tesz az kőnúb)
"szerencsére" még on-lineban nem tudom tolni , hogy b@cná meg a t-home, de ilyenkor örülök neki:(

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#9958) Djuree válasza iwu (#9957) üzenetére


Djuree
félisten

én is leszarom, a győzelem sem érdekel, a lényeg hogy a többiekkel játszak egy jót, és közben sokat nevessünk, hülyéskedjünk :DD ha nyerünk akkor az már csak extra...nekem nem munka az SC, hanem szórakozás :K
ha sokat játszik az ember előbb utóbb akaratlanul is profi lesz benne, ez megtanulható dolog, nem kell hozzá veleszületett képesség ;)

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9959) rt06 válasza iwu (#9957) üzenetére


rt06
veterán

megkerdezhetem, mi a problemad?
az, hogy valaki esetleg mas szinten jatszik, mint te, miert jelenti szamodra azt, hogy o mar nem is elvezi a jatekot?
aki tobbet jatszott, s ezaltal tapasztaltabb, mas dolgokra figyel, mint te, annak miert ne jelenthetne ugyanakkora elmenyt, ha eler valamit? (es itt mindegy, hogy egy easy gepet, a haverjat, vagy egy platina ligas jatekost ver el, a lenyeg nem ez, hanem hogy a szamara megfelelo ellenfel ellen sikerult alkotnia, az onmaga ele allitott celt elernie)

kerlek tovabba, mutass ra arra is, hol lett barki konub-nak nevezve, csupan azert, mert kevesbe tapasztalt (a kiemeles fontos, ha valaki tapasztalatlan es emelle ero0lteti is velt igazat, az mas teszta, csakugy, mint a cheese jatek a tapasztalat hianya mell)

abban viszont egyetertunk, hogy ilyen hozzaallassal jobb is, hogy nem tolod onlijne, nem szivesen futnek ossze veled, mert az valoban nem elmeny, ha hasonlo mentalitasu ellenfelet kap az ember

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9960) kovsol válasza iwu (#9957) üzenetére


kovsol
titán

wow ban is van aki keményen raidel és van aki örül ha napi hc ba lejut, két külön kategória és mind a kettő élvezi a játékot, csak mások a céljaik
van aki arra törekszik, hogy minél jobb legyen, van aki meg arra, hogy valahogy eltöltse az esti szabad egy óráját, minek őket összehasonlítani ?

volt egy srác itt a topicban (sry hogy nem néztem meg a nevét, de épp sietek edzésre) aki annak is örült, hogy medium gépet legyűrte, és hard ellen próbálkozik, és látszik élvezi a játékot ennyi, senki nem noobozta le, az se aki a v hard gépet becsokott szemmel leveri, szóval nem értem mi itt a gond

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9961) Arhquis válasza kovsol (#9960) üzenetére


Arhquis
aktív tag

Meg van olyan, aki a játékkal játszik, és olyan, aki itt a forumon játszik vele 0 játékbeli tapasztalattal, de annál nagyobb meggyőződéssel... XD
Csak tudnám, miért nem inkább blogot írnak...
(ez nem iwu-nak szól :))

(#9962) iwu válasza rt06 (#9959) üzenetére


iwu
addikt

"kerlek tovabba, mutass ra arra is, hol lett barki konub-nak nevezve, csupan azert, mert kevesbe tapasztalt"

kevésbé tapasztalt - nemjó a bója, meg a bármije - bénán csinálta - kőnúb...

de nem hiszem, hogy le kellene vezetnem.

"abban viszont egyetertunk, hogy ilyen hozzaallassal jobb is, hogy nem tolod onlijne, nem szivesen futnek ossze veled, mert az valoban nem elmeny, ha hasonlo mentalitasu ellenfelet kap az ember"

erre meg csak annyit írnék, hogy a hszemnek mi köze a mentalitáshoz?
egyszerűen csak leírtam a véleményem a 2 oldalnyi "anyázásról" meg a tizedmásodperccel többet lő ezért imba szájtépésről...
ha neked ebből az jött le, hogy én nem szeretek, és nem tudok játszani, valamint nem szeretek győzni, akkor félreértettél. (20éve űzök csapatsportot , nem is rosszul a magánéletben - vond le a konzekvenciát)

ha valaki ezt "offense"nek vette (mert divat nem magyarul beszélni), akkor az félreértett - tőlük elnézést kérek. Akinek meg átjött, amiről írtam, az nem "közösít ki" a véleményem miatt, még ha nem is ért egyet vele.

üdw,iwu

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#9963) Arhquis válasza iwu (#9962) üzenetére


Arhquis
aktív tag

Erre akartam írni egy hszt, de inkább hagyom ezt az egészet a fenébe.

Majd visszatérek a PH-ra, ha végre tudnak menni értelmes beszélgetések anélkül, hogy minden 3-4. hsz nem egymás fikázása/baszogatása lesz. A legroszabb, hogy mikor értelmes beszélgetés megy is megjelennek a trollok, és széjjelcseszik mások beszélgetését.

Ez a hsz nem csak neked szólt (a trollos rész meg egyáltalán nem)!

(#9964) rt06 válasza iwu (#9962) üzenetére


rt06
veterán

"kevésbé tapasztalt - nemjó a bója, meg a bármije - bénán csinálta - kőnúb...

de nem hiszem, hogy le kellene vezetnem."

de igen, pont hogy le kellene vezetned, hol szoltunk meg barkit, mert kevesbe tapasztalt, s pusztan csak ezert
linkelj, mutass konkret peldat, mert az, hogy csak igy doballozol, teged inkabb minosit, mint minket

"erre meg csak annyit írnék, hogy a hszemnek mi köze a mentalitáshoz?
egyszerűen csak leírtam a véleményem a 2 oldalnyi "anyázásról" meg a tizedmásodperccel többet lő ezért imba szájtépésről...
ha neked ebből az jött le, hogy én nem szeretek, és nem tudok játszani, valamint nem szeretek győzni, akkor félreértettél. (20éve űzök csapatsportot , nem is rosszul a magánéletben - vond le a konzekvenciát)"

nem, ebbol az jott le, hogy aki nem pont ugyanazert, nem pont ugyanazon a szinten jatszik, nem pont ugyanazokat a kifejezeseket hasznalja (lasd: "mert divat nem magyarul beszélni") mint teszed azt te, azt leszolod, lehet le is nezed
ha mar sport, a valogatott, europa/vilag/olimpiai bajnokokat sportolokat is leszolod, mert ok mondjuk szazadokban merik az idejuk javitasat, mig te csak a szorakozas kedveert kergeted a labdat?

nem ertem, miert zavar teged az, hogy esetenkent olyan taktikakat is megbeszelunk, amik nelkul ugyanugy lehet jatszani, nyerni, s a tobbsegnek nincs is ra szuksege (fentebb pl volt egy video, amit megneztem, hasznos is lehet, de leirtam, en pl nem fogom hasznalni, mert nekem nem eri meg a veszodest, hogy 7%-kal tobbet termeljek az elejen)
miert baj, hogy ilyenek is felmerulnek?

szerinted mirol kellene szolnia a topic-nak?

illetve hol volt anyazas? szemelyeskedes legutobb djuree es admiral felol jott, de annak mar tobb, mint egy hete, itt most egesz egyszeruen mas velemenyen voltunk paran, s ezt tobbnyire eszervekkel adtuk egymas tudasara (nezd meg pl, hogy bar egyaltalan nem ertettem egyet kicsit fentebb Arhquis forumtarssal, meg tudtuk eazt beszelni eszervekkel, s foleg anyazas nelkul, nem noob-oztunk le senkit tapasztalatlansaga miatt, nem akartunk teriteni, semmi hasonlo nem tortent)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9965) sith7


sith7
nagyúr

Na, hogy egy kis "on" is legyen, holnap szeptember 15 /gondolom ezzel újat mondtam :DDD /, nagyon kiváncsi leszek a siege tankok használati arányára

Ha most a T - k átállnak thor - ra, akkor talán lesznek hosszabb meccsek, meg lesz idő a másik 2 fajnak is, hogy lehozza a tier 2 - 3 - as egységeit ... főleg ha közbe/előtte tudod fogni a mass mm - t , vagy mmm - et

Szerintem a reaper - ekkel nem fognak leállni, csak max. nem a játék legelején, hanem közepe fel jelennek meg drone/scv/probe - t irtani

(#9966) emmm válasza Djuree (#9928) üzenetére


emmm
senior tag

Hasonlót csináltam én is. Néhány főnixet még legyártottam, de a dark templarokat ontottam főleg. Azzal kb. 1400-ig szépen lehet alkotni. Az immortalok is nagyon hasznosak voltak. A könyvtár részt meg teleraktam cannonokkal, így amint kibújt a nydlus a földből, máris mászhatott vissza. :D A Colossusok jól használhatóak, de inkább csak az elején. A legfontosabb azonban, hogy erős légvédelem legyen, mert idővel folyamatosan jönnek a muták, aztán vegyítve rákokkal (sose tanulom meg a nevét, nekem akkor is guardian marad :D) meg corruptorokkal. Azon felül meg tele raktam az egész térkét cannonokkal.

(#9967) Alg válasza sith7 (#9965) üzenetére


Alg
veterán

Kíváncsian várom én is, ezután legalább a hydráknak is lesz esélye creep-en a közelükbe érni.(+ 1 armor-os lingeket sem gyilkolják 1 lövéssel)

Egyébként talán most már rendben lesz a T, bár egy minimális mara nerf még elférne (elvenni a stimet/+25 gáz/kevesebb élet/sokkal drágább shells upgrade közül valamelyik) és egy icipici hydra buff (speed upgrade, mint BW-ban, vagy élet növelés) mert most annyi a dps-e mint 2 marine-nak, de drágább és törékenyebb.

Meg a reaper gránátjai nem tetszenek még nekem,azt is lehetne fejleszthetővé tenni mondjuk.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9968) Alg válasza sith7 (#9965) üzenetére


Alg
veterán

És még valami:

Szerintem inkább mara-ra állnak át, mint thor-ra, akkor viszont szinte kötelező lesz a muta - baneling nyitás a T ellen (mondjuk eddig is azt csináltam ;] )

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9969) sith7 válasza Alg (#9967) üzenetére


sith7
nagyúr

Tegnapi 2v2 - ben is volt egy rakat siege a T - nek, és nem nagyon lehetett a közelébe menni, aprítottak rendesen, elkapott az ideg, csináltam kb. 20 fast zea - t, elétettem az immo + colo + stalker csapat elé, és őket küldtem előre , majd 1mp késéssel a többieket is, az eredmény win - t hozott, bár sokáig buktának tűnt a dolog, de Ghoosty 2 jól elhelyezett atomja fordított a kockán

A 2. tetszett a legjobban, a Z elkezedett muta + azt a predator fejű repülő egységeket tolni, gondolom a colok ellen, és egy kupacon gyűlekeztek, na odament be az atom + plusz még volt alattuk 4-5 siege tank is :K

Na akkor indultak el a zea -k is + a többiek :DDD
Szóval a fast zea nagy létszámban odaér, gondolom ezután még inkább

Szerintem örülhetünk ennek a nerf - nek is, aztán 1-2 héten belül lehet kitalálnak majd megint valamit, mert a T gyenge lett :DD

Marára nem kell átállni, most is azt tolják az elején, .... közepén ... végén ... ;]

[ Szerkesztve ]

(#9970) iwu válasza rt06 (#9964) üzenetére


iwu
addikt

ha beírod a keresőbe a noob szót, és olvasol, akkor nem kell idézgetnem, és nem lesz személyeskedés sem.
mindenesetre lezártnak tekintem a témát, mert nem ugyanarról beszélünk.
üdw,iwu

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#9971) rt06 válasza iwu (#9970) üzenetére


rt06
veterán

valoban nem, mert te lathatoan csak beestel kicsit leszolni mindenkit, meg indulatot szitani, nulla hajlandosaggal barmely allitasod alatamasztasara

(emellett lathatoan meg mindig nem vagy kepes felfogni, amit irok, hogy pusztan a tapasztalatlansag miatt nem neveztunk senkit noob-nak, mert mig eredetileg ez a newbie (kezdo) egy deformacioja, sokkal inkabb hasznalatos mostansag arra, aki arcmeretehez kepest kezdotol is szornyu hibakat vet

szerk.:
amugy beirtam a keresobe, es most mar biztos, hogy ennek sem neztel utana, csak bebofogted, hogy baszogathasd kicsit a nepet

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9972) iwu válasza rt06 (#9971) üzenetére


iwu
addikt

ámen vagy omg - ahogy tetszik:D

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#9973) kovsol


kovsol
titán

én meg azt nem értem miért baj ha valakit lenooboznak ? ha noob akkor noob ez van, ha valakinek van egy kis önkritikája úgyis érzi saját maga is, de egy most akkor azt mondom hogy mekkora láma vagy :D akkor az jobb ? :DDD
szerintem semmi sértő nincs ebben, hogy noob valaki, és mindig azok sírnak érte akik ténylegesen azok is, de nem ismerik be saját maguknak se ;]
azért vannak ezek a ligák, hogy nagyjából egy szintet kapjon be az ember, amíg valaki 50% fölött van nem mondhatja, hogy jaj már megint erősebbet adott be, mert a rendszer így próbál kihívást adni neki, ha sokat veszít úgyis idővel gyengébbeket pakol majd ellenfélként

egyszer feljönnél hozzánk skymouzzal akkorákat oltunk egymáson, hogy más sírna tőle, meg örökre megsértődne, mi röhögünk egész játék alatt ezeken ez van, aki nem bírja a kritikát ne tolja neten és ne járjon fórumra

amúgy köszönöm a kérdést nagyon jót edzettem ;] megyek meg is iszom a fehérje turmixot

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9974) sith7 válasza kovsol (#9973) üzenetére


sith7
nagyúr

Jaa..... nekem is azt mondtad beszari vagyok, mert nem állok ki ellened 1v1 - ben :DDD ...

Hogy tudtál ilyet mondani ????
Nem szégyelled magad, mi ???
Nem ???

Nem is kell, mert igazad van ... ;]

(#9975) kovsol válasza sith7 (#9974) üzenetére


kovsol
titán

szégyenlem is magam érte :((( na jó nem ;]

amúgy szimplán csak gyakorolni akartam volna protoss ellen nem volt semmi más szándékom

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9976) sith7 válasza kovsol (#9975) üzenetére


sith7
nagyúr

Jó duma .... :P :P :P
Le akartál alázni ... valld be :))

Valamikor majd sort keríthetünk rá, ma nem tudom fellépek - e este, mert reggel 5 - kor kelek, megyek a "Naffaluba" ; vámkonferencia 09:00 - 16:35 - ig :W

(#9977) kovsol


kovsol
titán

na hogy egy kicsit On is legyen:

ez a Terran csak szerintem OP ? ;] :C
na jó viccet félretéve uncsi már ez a rinya de komolyan
azon kellene agyalni mit kellene tenni ellene, nem azon, hogy mit kellene nerfelni rajt

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#9978) sith7 válasza kovsol (#9977) üzenetére


sith7
nagyúr

Szerintem a protoss OP ..., azért nerfelik a zealot - ot :DD

(#9979) rt06 válasza kovsol (#9977) üzenetére


rt06
veterán

lurker kell ellene (szigoruan bekapcsolt ally-val, vagy stop buggal), esetleg ally-mine, no meg a corsair web-je is fasza megoldas, hogy a defiler swarm-jat ne is emlitsuk (ami ala T oldalrol ugye csak a siege splash dmg-je jut be)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9980) Djuree válasza kovsol (#9977) üzenetére


Djuree
félisten

így igaz, nem sírni kell ahogy teszik azt sokan, hanem játszani, és majd meglesz az ellenszer. ha lehetetlen lenne leverni a terrant megérteném, de közel sem lehetetlen :K akinek meg az, legyen ő is terrannal :DDD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#9981) iSonic


iSonic
addikt

Csütörtökig van jelentkezés még SC2 1v1-es PH ligára ajánlom mindenki figyelmébe, főleg akik még gondolkodnak rajta, hogy siessenek, a nevezettek pedig majd PM-ben értesülnek mindenben csütörtök este ;)

Elérhetőségek-> iSonic és Kovsol (PM-ben)
Honlap-> http://kovsol.somee.com/index.html
LiveStream-> http://www.livestream.com/skymouz

Várjuk a további jelentkezőket! Sok sikert az indulóknak ;)

[ Szerkesztve ]

(#9982) Alg


Alg
veterán

Hmm... csak tudnám, hogy marad meg platinában egy ilyen terran: (replay feltöltve)

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9983) rt06 válasza Alg (#9982) üzenetére


rt06
veterán

most meloban nem tudom megnezni, de volt akkora turtle, mint amit en csinaltam ellened?

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9984) kovsol válasza Alg (#9982) üzenetére


kovsol
titán

én ma egy olyan platinás T ellen toltam, hogy reaper rusholt és azt erőltette végig, és már volt 7 mutám mire rájött kellene marint is gyártani :B

May the Force be with you!

(#9985) Alg válasza rt06 (#9983) üzenetére


Alg
veterán

Olyasmi volt... mikor kijött támadni végül valami 120 vs 175 supply volt a javamra,+ burrow roach szétkapta a tankjait

Kovsol: ugyanezt roach-al játszottam meg, már a bázisát bontottam mire kijött az első mara...

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#9986) aDM|RaL^ válasza iSonic (#9981) üzenetére


aDM|RaL^
őstag

Már most félek miket fogok művelni. Tuti poénos lesz, ha lesz livestream. : D

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#9987) aDM|RaL^ válasza sith7 (#9978) üzenetére


aDM|RaL^
őstag

Tudom, bronzliga. De. : )
Történt, hogy a legyártott 3 marine-om szembekerült 1 zeával, totálisan normális, hogy mind a hármat lekaszabolta? : )

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#9988) rt06 válasza aDM|RaL^ (#9987) üzenetére


rt06
veterán

attol fugg, hogy hogyan kerult ossze, milyen marne, milyen zea-val

- zea sebez 16-ot alapbol (13.33 dps*), marine 6-ot (7 dps*), zea-nak van 150 (100+50) hp-je, marine-nak 45 (55)
- egy marine 3 utes, egy zea 25+ loves (kereken 25 lenne, de a pajzs toltodik)

a fentiek alapjan siman elkepzelheto, hogy leszedtek, mert mig a zea 10 mp alatt lead elegendo sebzest, addig a 3 marine, ha szepen sorban halnak (3.4 masodpercenkent), akkor ennyi ido alatt osszesen 145 sebzest vegez

ha a marine-ok egyszerre latjak meg a zea-t, s azonnal el is kezdik loni, akkor nyernek, hisz a zea-nak oda kell setalnia, amit nem biztos, hogy eleg gyorsan tesz meg, de ha pl a marine-ok sima move-val voltak kuldve, s csak keson kezdtek tamadni, vagy keson kaptak vision-t, mert mondjuk a zea magaslaton allt, akkor a zea nyerhet

erdemes emelle megjegyezni, hogy amennyiben jol mikrozik valaki, ket marine is le tud szedni egy zea-t, de tobbnyire nem ez a jellemzo

sith7: nerf mire fog vonatkozni? csak a build time lesz hosszabb, vagy mas igy valtozik?

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9989) Eagl3 válasza aDM|RaL^ (#9987) üzenetére


Eagl3
veterán

ezért kell megtanulni mikrózni.

(#9990) föccer válasza rt06 (#9988) üzenetére


föccer
nagyúr

Gyönyörű példa volt erre az a játékunk, amikor a szembe jövő 22 db marint simán szétkaptad a 7 db zeával, pedig alig segítettem be a lingekkel :) Ha jól emlékszem neked maradt 4 zelád, amire elfogytak a marinok. Az nagyon nagy fail volt az ellen részéről :) A marinok akkor kezdtek el lőni, amikorra elhullott az első csapattársuk :) Egy kis tüzet elvontam a lingekkel, és máris hullottak a marinok, mint télen a legyek :D

Üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9991) rt06 válasza föccer (#9990) üzenetére


rt06
veterán

kellett neki sima move-val kuldeni

amugy az elozohoz kapcsolodoan meg egy aprosag, amire erdemes figyelni PvZ-ben:
ha zea push-t akar csinalni a P, mindenkepp tegyen egy forge-ot, es fejlesszen egyet a sebzesen, mert egybol nem harom, hanem csak ket utes lesz egy ling (2x2x8 = 32, 2x2x9 = 36), amin eleg sok mulhat kis letszamnal a jatek elejen

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9992) iSonic válasza aDM|RaL^ (#9986) üzenetére


iSonic
addikt

hidd el jó lesz a broadcast ;)

(#9993) föccer válasza rt06 (#9991) üzenetére


föccer
nagyúr

Psssszt, ezt el ne áruld senkinek :)

Üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9994) rt06 válasza föccer (#9993) üzenetére


rt06
veterán

na jo, segitek neked is: fejlessz 3-as armort, akkor a cannon-nak nem 2, hanem 3 loves a ling (felteve, hogy 20-at sebez a cannon, mint sc:bw-ben)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9995) aDM|RaL^ válasza rt06 (#9988) üzenetére


aDM|RaL^
őstag

Jaja, teljesen jó megközelítés, azért sikerült neki lezúznia, mert nem egyszerre látták meg, és sorban haltak, pont ahogy azt leírtad. : )

feletted szólónak: így van, gyúrok is rá rendesen. : D

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#9996) rt06 válasza iSonic (#9981) üzenetére


rt06
veterán

a jelentkezok oldalan fel lehetne tuntetni a ph-s nick-et is?

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9997) föccer válasza rt06 (#9994) üzenetére


föccer
nagyúr

Amikor már nekem 3-as +3-as páncélom van, akkor az ellenfélnek legkissebb baja is nagyobb annál, mint a lingekkel foglalkozzon.

"No legények. Most senki nem foglalkozik azzal a fél tucatnyi, 6 tanknyi mértű hústorony-debella nagy dög ultraliszkekkel, hanem nézzétek csak: ott lent a lábai között, az a sok kicsi ugráló bizbasz, azok a lingek. Na arra tesség lüvüldözni."

:D

Üdvv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#9998) rt06 válasza föccer (#9997) üzenetére


rt06
veterán

tegnap ki akartam probalni egy klasszikus massling-et lakotarsam ellen, mikor beepitette magat cannon-nal, de sajnos ido elott kilepett

te (vagy barki mas) probalkoztal mar ilyesmivel? hasznalhato sc2-ben is a turboling nagy mennyisegben?

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#9999) Alg válasza rt06 (#9998) üzenetére


Alg
veterán

Végjátékban, főleg ha már kevés a nyersanyag, pár crackling (speed+attack speed upgrade) csodákra képes - vagy ha pl. ultrák ellen mass immortal-t hoz a protoss, vagy esetleg brood lordok földi támogatásához stalker ellen

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#10000) rt06 válasza Alg (#9999) üzenetére


rt06
veterán

ezt majd mindenkeppen megnezem, mert sc:bw-ben remekul volt hasznalhato P ellen, foleg ha mass goon-t hozott, mert ugye azok a 20-bol sebzesbol kis egysegekre (minden, ami dropship-ben egy helyet foglalt, plusz a mutalisk) csak a felet sebeztek

T konnyen tudta vedeni par stim-es firebat-tal (foleg, ha volt fegyver fejlesztes is, akkor ket loves volt 6 ling, eloszlastol fuggoen), ha idoben eszrevette

p.s.: ezt a crackling kifejezest meg nem hallottam, de ugyanerre ertettem a turboling-et fentebb

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.