Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Üdv,
2 db coop vs AI. meccsre kéresek társat, a mai délutánra. A guide 1-ből már csak ez hiányzik, és nem akar randommal játszani
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
válasz Ghoosty #8854 üzenetére
match history-bol nezve, az utobbi idoben tobb volt a buko, ez is szamithat az "erzesre" velemenyezesnel, meg amit goku_sama mondott, az is
foccer: ha estefele is jo (6 utan), en jelentkeznek
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
Szia,
Ok, ha nem lesz addig meg, és fent leszek akkor még, akkor kereslek a bneten.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hmm, mondjuk én nem a very hardra gondoltam....
mod: felvettelek. Ha bejeletkezel, akkor rádírok. Ha nem írnék rád, akkor vegyél fel te is engemet, oszt jól gémelünk.
Föccer.611
üdv. föccer
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
nem gyenge ...
-
föccer
nagyúr
Toltunk FefeeX fórumtársal egy kos coop-ot. Az egyik ultraliskem 79 kill-nél állt meg
full páncélzatban valami iszonyat mészárlást tud végezni 5-6 ultra. Asszem az egyik kedven egységemmé vált Melléjük vagy tucatnyi corruptor, és kész a halálbrigád Keresztül mennek szinte mindenen...
üdv, föccer
mod
RE (#8863) sith7:
Ilyyet kérek szülinapomra
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
hali!
a savegamekat hol tárolj a a game?
át tudom tenni egyik pcről a másikra?köszi
-
föccer
nagyúr
Nem is a süti a lényeg, hanem a díszítés. Ahhoz inkább kell némi művész tehettség, minsem knyhai képzettség...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Hmm. Hovűá tüntek azok a térképek, a costum map-ek közül, ahol frankón ki tudott repülni a terran játékos a 7 insane ellenfél elől?
üdv, föccer
Vladi: Semmi baj, találtam a bneten ellenfelet, és megcsináltam az archivmentet.
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
[http://us.battle.net/sc2/en/blog/692221] hogyan szopassuk a terrant patch
-
iSonic
addikt
tudod a sok bronz ligás vérpisitke beírja hogy nerf reaper meg tank mert nem tud counter-t találni rá és mivel a blizzard egy rángatható báb, ezért ha 100-an írnak egy levelet, hogy nerf terran akkor az lesz.. de a void ray-el nem csinálnak semmit az úgy tökéletes ahogy van..
-
sith7
nagyúr
Csak mondom, a bétában, a 1x - dik patch - ig, csak void rush - t nyomtam szinte, és tényleg nem volt ellenfele, ugyanis a jelenleginél nagyobb volt a tűzereje, és a hatótávja is, sokkal messzebbről lehetett vele lőni
Amúgy a terran meg tényleg OP ... pörkölttel is, meg anélkül is
[ Szerkesztve ]
-
doddy
tag
Srácok fontos bejelenteni valóm van .
Megvettem a StarCraft 2-őt .
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
Alg
veterán
We're going to be adding destructible rocks to the Desert Oasis map to make natural expansions easier to protect. In addition, the center map watchtower area is being narrowed.
Ez már nem tetszik, az oasis egy jó pálya volt, sok nagyon jó meccsel...
we're changing the Siege Mode damage of the siege tank from 50 to 35, +15 vs. armored
Hoppá-hoppá, talán már lehet majd hydrázni T ellen is, és a lingeknek is van esélye elérni a siege vonalat
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Hmm, egyszerűen nem jön össze az opening gambith.., Egy pár marin valahogy mindig hiányzik volt, hogy csak 3 sec maradt le az utolsó...
üdv, föccer
-
FefeeX
veterán
Rushban a protoss a leg opabb szerintem. Legalábbis AI ellen fölényesen rusholok protoss-al... Insane AI-nak 2 marine-ja van mire nekem 2 zelám, mindegyik az ő bázisán Meg is lett az insane rush achi... Lehet protoss-al kéne mennem majd emberek ellen is, csak hát, nem nagyon ismerem ki magam az új protoss fajon belül... Hiányzik a reaver, van egy csomó egység...
Jah, amúgy GZ a gyémánthoz...
Föccer: javaslom, hogy nézz meg egy youtube vidit, lehetőség szerint amiről van replay is, aztán próbáld meg lekövetni... Sajna nagyon sok múlik 1-2 másodpercen, szóval nem árt mentegetni is néha... És ki kell expelni az első támadás után, még a második előtt... Az egyik leg idegtépőbb achi...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Néztem már vagy 3 taktikát is, de valahogy nem sikerült a copy-paste
De azért küzdöm mint lúd a jégen..
üdv, föccer
-
csuszi
aktív tag
én 65-re emlékszem, de ez a 35 a nevetséges kategória. 125gázért???
sorakozik a tank a bc mellé mint haszontalan egység, a terran legfőbb egysége. már csak a marine-t kellene elbaszni, és akkor teljesen jó lenne.
sc1 óta így van, a terra viszonylag tré levegőben, cserébe földön söpör. söpört, eddig. kérek egy értelmes levegő harcoló unite-ot mondani terrának? nincs. viking gyenge, drága, bc lassú, drága, (ráadásul azt is nerfelik, eddig se láttam egyszer se), banshee még drágább, gyenge, ráadásul földre lő. marad a szokásos mmmthor kombó, alleluja. siege-t piszkálni, te jó ég... -
csuszi
aktív tag
ja, amúgy sg.hu sc fórumán most megy le az első próba liga, utána jön a következő nagyobb létszámmal (ez csak 16fős volt, de lehetett volna jelentkezők száma alapján 32-es is), nem csak 1v1, hanem 2v2, 3v3, 4v4. lehet regelni, jelentkezni az adott topicban. ráadásul az adott topicban megtalálja mindenki a magyar sc-ések névlistáját, onnan lehet gyűjteni sc társakat.
-
-
iSonic
addikt
viking egy lószart sem ért, mivel iszonyatosan gagyi egység például a phoenix ellen. Banshee iszonyat lassú és a cloack meg 200/200... -.-' ez köbö olyan lenne, mint a DT-nek is kikéne rántani a cloackot.. pluszba még 150/100-ba kerül, azért ez egy kicsit túlzás.. BC-t meg amennyi idő alatt kihozod apám, addig már rég kikaptál..
tank egyetlen defend egység volt, mivel volt tűzereje és nem az volt, hogy jön az expandodra 40 kis buzi speedling és átfut rajtad, mert a tank legalább megfogta ezt..
de még mindig mondom void ray nerf hol a pi**ába van?? 7db void ray felcharegolva hol fogok én meg ugyanannyi vikinggel? szóval itt a viking ereje..
-
föccer
nagyúr
No, feltoltam ide egy jó kis rep-et. oxox-al toltubnk egy 42 perces 2v2.-t TZvTZ felállásban. Volt néhány tanulságos hibánk, amiért "jogosan" kaptunk ki, de mindennek ellenére nagyon élvezetes csata volt. Aki megnézi, kérem kommentelje.
üdv, föccer
mod: link lemaradt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nem rossz az a viking. elrepülsz az exphez, lemész földre, kilövöd a paréjokat, repülsz tovább, következő expnél ugyanez. jó eséllyel nem érnek oda, hacsak nem zerg az illető....meg mivel messzire lő és mozgás közben is, üldözni nagyon durva egység. amúgy elég sérülékeny, nem face to face harcra való...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
iSonic
addikt
tbundy: nem ő a leggyengébb faj csak egyszerűen ezeknek a nerfeléseknek nincs értelme, ha egyszer normálisan kivolt balancolva akkor hova tovább a nerf?
Djuree: ugye te most viccelsz? amit te is említettél a zerg ellen aztán a viking leszállás a legrosszabb creep-en úgy mozognak a lingek vagy bármely egység, mint az autópályán 130-al.. ezt protoss ellen el lehet játszani, de ha van neki esze és warp gateje lehív zealotokat vagy bármi erős egységet azt annyi.. ja és ha zergnek mutája van akkor meg aztán csókolom a leszállás.. terran azért nem emlitem meg mert missile turret és nem fognak leszállni, ha igen akkor max terran ellen tud valamit behozni, mivel ott is van dropship ami odaröpíti az egységeket és ha újra felszállna a viking akkor a turret a nagy részét lekapja
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest