Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz frame>24 #251 üzenetére
Kösz. Ez az az izé leet nyelv. Mert azt nem ismerem. Egyébként megnéztem még 1X a cinematicot és arra jöttem rá, hogy ez a páncél nem 100kilós ahogy vki írta hanem legalább 500... Meg a hátán lévő erőművel nem nagyon mászkálnék... Az is érdekes, ahogy az ujjak irányítása meg van oldvan, nem a kesztyűbe dugja bele, hanem gombokat nyomogat le. Ja és a páncél többszörhasználatos, mert ott vannak a strigulák...
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
válasz frame>24 #315 üzenetére
Kell hogy legyen valami ellenpontjuk a másik 2 fajnak is ezekre az egységekre. A siege valahogy esetlennek tűnt, biztos lesz még pár újítás, az atom egyszerűen nem eléggé használható (bajos a cloak, és a hosszú becsapódás miatti odafigyelés), a mothership, mint egy bevethető egység, előnyösebb.
A zergeknek(nydusw), protossoknak van ezekszerint olyan lehetőségük, hogy bárhova generáljanak egységeket, biztos lesz a terranoknak is lesz hasonlójuk.
De a zerg még így is nagy fejtörést okoz, nagy fejlesztés kell neki, mert a számbeli fölény, ami eddig működött, mostmár egyszerűen nem elég.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
válasz frame>24 #315 üzenetére
A mothershipnek csak a speckó tulajdnoságai ütősek, azok meg csak nagyon korlátozottan használhatóak, nincs végtelen energy. A demóban mondták is, hogy egymás után a három speckó használata esélytelen, direkt cheateltek, hogy bemutathassák. Ha meg kifújt a speckó, mindjárt nagyon sebezhetővé válik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Djuree
félisten
válasz frame>24 #337 üzenetére
igazad van, ritkán lehetett alkalmazni, csak defenzív játékos ellen volt elég idő.
én is ilyen vagyok.
első a jó védelem, aztán egy mindent elsöprő attack...legtöbbször eredményes...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
válasz frame>24 #350 üzenetére
A legnagyobb változtatás a saját SC bajnokság rendezése.
Feature Changes
* Approved organizations can now operate StarCraft leagues. See ([link])
* Replays are automatically saved as LastReplay.rep.
Bug Fixes
* Fixed a bug that allowed burrowed units to be stacked.
Exploits
* Fixed a vulture exploit that crashed games.
* Fixed an exploit that allowed the rally points of others to be set.
* Fixed a multicommand hack that crashed Macintosh players.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz frame>24 #350 üzenetére
Nekem pl. az eredetimmel az alapverzió elindult az install után, aztán kiléptem, patcheltem, és nem ismerte fel erdetiként a CDmet, széngyenszemre azóta is crackekkel kell boldogulnom, pedig megvettem a játékot.
Nem semmi változtatások ennyi év után, felrakom énis ezt a patchet.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz frame>24 #448 üzenetére
Szerintem ez annyira nem izgatja őket, mert egy korábbi cikkben írták azt is, hogy gondolnak azokra a játékosokra is, akiknek nem GeForce89500GTXTSuper 4GB DDR32-es videókártyájuk, meg Core4Quad procijuk van 32GB DDR42 RAM-al. Meg 2004 óra fejlesztik, szóval 3 év alatt lehet már forgott egyet-kettőt az a kerék amúgy is.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
föccer
nagyúr
válasz frame>24 #9214 üzenetére
multiban a fejlesztések általában a kiegészítő épületekből érhetőek el. Terrannál a techlab-ekből, Z-nél az edott egységhez tartozó épületből, P-nél meg vagy az egységhet tartozó épületből, vagy külön a forge-ből.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest