- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Szerintem ez annyira nem izgatja őket, mert egy korábbi cikkben írták azt is, hogy gondolnak azokra a játékosokra is, akiknek nem GeForce89500GTXTSuper 4GB DDR32-es videókártyájuk, meg Core4Quad procijuk van 32GB DDR42 RAM-al. Meg 2004 óra fejlesztik, szóval 3 év alatt lehet már forgott egyet-kettőt az a kerék amúgy is.

-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
frame>24
üzenetére
Nekem pl. az eredetimmel az alapverzió elindult az install után, aztán kiléptem, patcheltem, és nem ismerte fel erdetiként a CDmet, széngyenszemre azóta is crackekkel kell boldogulnom, pedig megvettem a játékot.
Nem semmi változtatások ennyi év után, felrakom énis ezt a patchet. -
válasz
frame>24
üzenetére
A legnagyobb változtatás a saját SC bajnokság rendezése.
Feature Changes
* Approved organizations can now operate StarCraft leagues. See ([link])
* Replays are automatically saved as LastReplay.rep.
Bug Fixes
* Fixed a bug that allowed burrowed units to be stacked.
Exploits
* Fixed a vulture exploit that crashed games.
* Fixed an exploit that allowed the rally points of others to be set.
* Fixed a multicommand hack that crashed Macintosh players. -
válasz
frame>24
üzenetére
A mothershipnek csak a speckó tulajdnoságai ütősek, azok meg csak nagyon korlátozottan használhatóak, nincs végtelen energy. A demóban mondták is, hogy egymás után a három speckó használata esélytelen, direkt cheateltek, hogy bemutathassák. Ha meg kifújt a speckó, mindjárt nagyon sebezhetővé válik.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
frame>24
üzenetére
Kell hogy legyen valami ellenpontjuk a másik 2 fajnak is ezekre az egységekre. A siege valahogy esetlennek tűnt, biztos lesz még pár újítás, az atom egyszerűen nem eléggé használható (bajos a cloak, és a hosszú becsapódás miatti odafigyelés), a mothership, mint egy bevethető egység, előnyösebb.
A zergeknek(nydusw), protossoknak van ezekszerint olyan lehetőségük, hogy bárhova generáljanak egységeket, biztos lesz a terranoknak is lesz hasonlójuk.
De a zerg még így is nagy fejtörést okoz, nagy fejlesztés kell neki, mert a számbeli fölény, ami eddig működött, mostmár egyszerűen nem elég. -
WonderCSabo
félisten
válasz
frame>24
üzenetére
Kösz. Ez az az izé leet nyelv. Mert azt nem ismerem. Egyébként megnéztem még 1X a cinematicot és arra jöttem rá, hogy ez a páncél nem 100kilós ahogy vki írta hanem legalább 500... Meg a hátán lévő erőművel nem nagyon mászkálnék... Az is érdekes, ahogy az ujjak irányítása meg van oldvan, nem a kesztyűbe dugja bele, hanem gombokat nyomogat le. Ja és a páncél többszörhasználatos, mert ott vannak a strigulák...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már elég régen játszottam az 1el