Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
válasz Darth_Revan #8252 üzenetére
höhö, én azért nem hinném el ilyen maradéktalanul. Nekem is melegedős VGA-m van, és jól fogott rajta a custom hűtő.
Viszont ha más játékoknál nincs ilyen problémád, lásd a szerkesztést. -
v2izzy
tag
Köszi srácok (esetleg lányok de nem hiszem )!
http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
sviba
tag
Szóval van egy kis problemam... a jatek folyamatosan droppol. Random időközönként, de szinte minden hosszabb (15+perc) meccsen lehet számítani rá, hogy megtörténik. Már a betaban is volt, ezert is ment el a kedvem tőle, de gondoltam a teljesre megjavul. A single közben is csinál olyat hogy "connection lost to battle.net" de aztán helyreallitja az achievment izet, meg ilyenek, és lehet nyomni tovabb a singlet. (kilépés, és megszakadás nélkül) Ellenben multiban ledroppol, olyan mintha leaveltem volna, és megy az ellennek a pont. Annyira brutal, hogy platinarol lekerültem silverbe. ott meg nagyon gaz playerek vannak neha, nem szivesen jatszom ott. Na mar most Betaban a jatek teljesen megfagyott, és az error ablakban 0xFFFFFFF memory read hibat eszlelt. Most csak ledroppol. Mit érdemes megprobalnom? Mert szerzek én próbavideokártyát, és memóriákat, hogy hátha azzal nem droppol, de az idő, ezért kérdezem a nagyérdeműt: Mit érdemes kipróbálni? (ja, a net az T-offline, de akkor előjönne az 1 perces visszaszámláló ha netszakadás lenne, ez meg azonnali drop)
[ Szerkesztve ]
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
föccer
nagyúr
Asszem kipipáltam a könnyű archivmenteket. Most a 4 overmine-os küldivel szívok, hogy legyen meg 20 perc alatt... Ha meg tudom csinálni, akkor kb 23 percre jön ki. Ha hamarébb indulok, akkor meg nem érek oda, mert elfogynak a stalkerek
A másik nagy mumus, az a the dig, 50 protosz épület elpusztítása.. No, ha erre írna nekem valaki egy épkézláb taktikát.... Egyszer sikerült egész kulturált módon betörnön ajobb oldali bázisra, csak közben e másik 2 bázisról rommáverték a lézert Halkan hozzáteszem, hogy ha nincs ez, akkor sem jött volna össze a 50 épület
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
daninet
veterán
-
LucifeI2
őstag
A "4 overmine-os" küldi az az, amikor 4 körbe kell beleállni Zeratul-lal a jóslat miatt? Mert azt a küldit meg lehet csinálni kb. 6 perc alatt. Egységet se kell szinte gyártani. Amikor Zeratul belemegy egy olyan körbe, akkor sérthetetlen lesz, utána pedig feltöltődik az élete és a pajzsa és mivel láthatatlan, a legtöbb helyre elég könnyen be lehet jutni a képességeivel. A legfelső bázisra volt egy picit nehezebb bejutnom.
A Dig-et úgy csináld meg, hogy építs ki egy alap védelmet először, kb. 7-8 tank mind a két oldalon, melléjük jó pár SCV és egy bunker sem árt teli katonákkal, bár az utóbbi nem szükséges, és fejleszd a tankoknak a fegyverzetét. A lézer mellé pedig építs jó pár Missile Turret-et a repülő egységek miatt. Miután ez megvan, csinálj egy kisebb Viking hadsereget és repülj az egyik bázis mögé, jönni fog egy pár légi egység, azokat gyorsan szét lehet kapni a Vikingekkel, utána még ha marad pár földi egység ami tud lőni levegőbe azokat érdemesebb a lézerrel szétlőni, majd ha már semmi nem tudja lőni a Vikingeket, simán szétlőheted az épületeket a lézerrel.
-
izomhod
őstag
hali!
nVidia 8600 GS 512 Mb ilyet ajánlanak nekem 7-ért
szerintetek athlon x2 4000+ 2 giga ramhoz elég a sc2-höz, hogy ha nem is maxon,d e norműlisan menjen?
üdv
-
oxox
addikt
Ave
Megvívtam a második 3vs3-am ....megnyertük (az elsőt is nyertük), és a legjobb lettem!!! (protoss megint),de miért van az, hogy nem jelzi a lejátszott meccseimnél? lehet, hogy még valaki bent van (csapattárs), és addig nem zárja le???
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
válasz LucifeI2 #8261 üzenetére
Igen, az. Ilyesmódon még nem próbáltam ki Bár szerintem túl sok lesz hozzá a detektor, de megnézzük. A The Dig-nél, meg nincsenek air unitok. (legalábbis nállam ) Vikink banshee combóval már rég megcsináltam volna ...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
PowerBuldog
veterán
Létezhet, hogy az achievment szervert lelőtték? Be tudok jelentkezni a játékba, de nincs portrém, és a profilomon nem hoz be egy achievmentet sem. De olyan szinten, hogy ha rákattintok, hogy reward, akkor is csak pörög és nem csinál semmit.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
DeckardCain
senior tag
7 win sorozatban 3v3-ban.
PowerBuldog: Nálam se megy rendesen. Kettőt megkaptam, de csak sejtem mi az.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz PowerBuldog #8267 üzenetére
szokott ilyen lenni, majd megjavul...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
oxox
addikt
válasz PowerBuldog #8267 üzenetére
same problem....de a liga eredményeket is lassan frissíti
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Carpio
tag
Sziasztok!
Ha én szeretném kipróbálni a játékot, hogy eldönthessem megveszem-e vagy sem, akkor milyen lehetőségeim vannak. Csak torrent és warez? Vagy van legális módszer is?
Üdv
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
föccer
nagyúr
Szia! Aki megvette a játékot, az kapott hozzá 2 db guess kódot, amivel 14 napon keresztűl, összesen 7 óra játékidőt lehet játszani. Ha írsz ide, vagy valamilyen, a témával foglalkozó fórumba, akkor biztosan szívesen adnak.
Egyébként nincs most kedve 2v2-höz senkinek?
üdv, föccer
-
oxox
addikt
Szia föccer...van
de nem vagyok nagy mayer
van xfired?3vs3-ban ezüst ligába rakott...két vonallal ...és meg is erősítettem a helyem...
PPT ment ZPT -ellen....lerusholtuk őket ahogy kell.... szipmi ez a protos...[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Egesz nap ilyen szar lesz a bnet?
Akarok csinalni chalanget, de most nem ad achit. Esetleg kesobb megadja ha megjavul, ugy még ok.
De ha kesobb sem adja meg, neki se allok.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
az az xfired nem tudom, hogy micsoda, de biztos van
egy 1/4 óra múlva tudnánk kezdeni. Még enni kellene valamit, meg felvenni valami ruhát, mert még reggel óta lusta voltam magamra vanni valamit
üdv, föccer
-
Djuree
félisten
ez a jó, aki csak acsi miatt játszik nem a játékélmény miatt. nem tudom minek kellett ezeket a buzi zacsivmenteket már ide is behozni. maradjanak csak boxon, oda valók. régen sem voltak, mégis megvoltunk és jókat játszottunk....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Ptech
addikt
Egyszerű, mert többet játszanak az emberek miatta. WoW-ban is ez volt, hogy csak epeen miatt meg kb 60-70 órás tiszta grind-al megszerezhető címre is mentek az emberek, mert az ritkaság. szerintem is elég nevetséges, de az emberek nagy része nem jut el idáig hogy átgondolja
-
Djuree
félisten
válasz PowerBuldog #8278 üzenetére
hát én 3adjára biztos nem nyomnám végig csak a zacsikért. én is csinálgatom amiket kihagytam, de csak amiket könnyen meg bírok csinálni, szenvedni nem fogok
inkább gyakorolni kéne custom gémeket, többet érnél vele mint a zacsivmentekkelLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
föccer
nagyúr
No, jók voltak ezek a meccsek. Visszanéztem őket, és látom, hogy még mindig nem tudtam rendesen karbantartani a gazdaságomat... Volt, hogy visszaesett 250-re a bevételem ásványból
De a csaták jók voltak, és nyertünk 2x is.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
utólagos engedelmeddel feltöltöttem a repeket ide.
üdv, föccer
-
Angelo69
senior tag
Van 3db SC2-es plakatom ha erdekel valakit.
Megegyezunk..."Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
föccer
nagyúr
válasz Angelo69 #8286 üzenetére
3??? azt hogy csináltad? egyszerre voltál 3 helyen, vagy elküldted anyut-aput is a boltba?
üdv, föccer
-
oxox
addikt
jaja jó volt ...azért nagy segítség volt, hogy elég jól vágod a dolgot....mégha néha nem is értettem mindent amit mondtál , de egy két dologra rávilágítottál! remélem majd még játszunk...
lehet a gazdaságot nem figyelted mindig, de a harcban viszont midig ott voltál mindenhol
örültem ha azt tudtam követni, hogy ne maradjak le rólad.Ezek nem számítottak be a 2vs2 liga eredménybe?
meg egy kérdés
protinál melyek azok az egységek akik látják a rejtetteket?????Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rt06
veterán
válasz Darth_Revan #8293 üzenetére
nem, overlord-ra gondoltam
olvasd vegig legy szives a mondatotp.s.:
ha nem jatszottal volna sc1-el:
a protoss-nak volt egy dark archon nevu egysege (ket dark templar-bol lehetett osszegyurni egyet), aminek volt egy mind control nevu kepessege. hasonlo az infestor mind control-jahoz, viszont nem szukseges hozza tartos kapcsolat, onnantol kezdve, hogy az egysegre ratetted a spell-t, az az egyseg egeszeben a tied, igy tudtal magadnak lopni barmit
pl tok jo moka volt pvz-ben nuke-olni...okozott nemi meglepetestPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Darth_Revan #8295 üzenetére
jah, kb - bc-k ellen iszonyat hatasos, csak el kell oket rejteni, mert az ellen konnyen eszreveszi a hatalmas piros gombot, es elsonek azt lovi ki
bovebben itt olvashatsz roluk
juteszembe: sc2-ben sincs warning, ha dt-vel megyek parasztot irtani? (ha jol neztem, itt is egy utessel megoli)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
Darth_Revan
veterán
Torzulás...jah mint a predatornak
-
rt06
veterán
de probaltad is?
mert sc1-ben is megvoltak ezek (riasztas, lathatatlan egysegek mozgasa kozbeni tertorzitasa), viszont ha egy egyseget egyetlen utessel/lovessel elpusztitottal, akkor nem riasztott, s a dt (ha jol emlekszem) minden parasztot egy utessel kivegzett, igy aki nem figyelt az expand-jara, azt remekul lehetett ezzel szivatniwhitezo88:
igen, azt lattam, hogy dt-bol is mezei archon lesz, csak p-t eddig kevesszer sorsolt nekem a gep (utolso negy meccsen mind z-t adott - no nem mintha bannam), igy nem ismerm teljesen az osszes egyseguket
infestor meg tud ugyan kontrollalni, de eleg nehez lenne vele parasztot lopni (odamesz, befuzod, eljon egy darabig, leszakad, utanamesz, befuzod...)[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RYZEN 5 3600 - 2027.01.02-ig garis
- AMD Ryzen 5 5600G AM4 BOX új,bontatlan 3év garival eladó!
- HP ProBook 640 G2 14 Fhd i5-6300U/8GB/128GB SATA SSD/RW/webcam garanciás
- Apple Imac 19,2/A2116 16 Gb ram, 1 Tb hdd, 32 Gb ssd, rádiós perifériák, Radeon rx 460
- Thermaltake 430W Munich 80 plus bronze tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest